Överlevde..

Men det var med nöd och näppe.. Har varit så sjukt trött idag!! Var i skolan i förmiddags, vilket var mycket drygt.. Hatar när msn är så trött så ögonen liksom stänger sig av sig själva, trots att man med all kraft försöker hålla dom öppna.. Jaja, överlevde det i alla fall.. Sen var det bara raka spåret till Bostad Västerås för att säga upp lägenheten.. Yeeey!! Nu är det verklighet, även fast det fortfarande är svårt att fatta.. Blev en sväng till banken sen för att försöka få lite klarhet i lån hit och dit.. Tänkte att jag skulle hinna powernapa mellan skolan och jobbet, men det gick sådär.. Jobbet var lite av en pina ikväll.. Eller i alla fall kassapasset före rasten.. Var så tröööött.. Hjärnan hängde inte riktigt med.. Har dock varit sjukt mycket folk ikväll.. Bra för affärerna:) Inteför att jag tjänar mer på det dock, men man får väl vara glad för andra som faktiskt gör det:) Nu är det sova som gäller.. Vägrar ställa klocka imorgon bitti.. Borde det för jag har massor att göra, men det finns inte en chans att jag pallar ställa nåt alarm.. Imorgon ska det pluggas (massor), handlas mat, lagas mat och träna.. Härliga fredag! Nu ska jag sova i alla fall.. Äntligen!!

Bye bye Västerås!

Jajjemän, nu är dagarna räknade... Var och sa upp min lägenhet idag.. Från och med sista december har jag inte längre någon lägenhet i Västerås.... =D

Skrev papper på en superfin lägenhet igår, tjohoo! Känns helt stört... Känns fortfarande inte som att det är på riktigt, samtidigt som det känns jättepåriktigt.. När jag insåg att det nog blir flytt innan jul började jag direkt kolla på julgardiner till lägenheten, hahaa... Vad gör man inte? Julmys är viktigt! Dock får jag väl ha adventsmyset här hemma.. Sista adventen här.. =)



Så här fint är mitt blivande vaardagsrum... Måste hitta en snygg soffa också... =)



Här är det igen.. Taget direkt från prospektet, hahaa =) I hörnet bakom den här bilden, eller där bilden är tagen ifrån, är tanken att det ska byggas en sovrumsdel... Slå upp en vägg eller två gör ma nväl i en handvändning... Eller? =P



Mitt blivande fina kök... Också från prospektet om ni itne ser det.. =) Stort och fint i alla fall.. Lite skillnad från mitt nuvarande "kök"..



En superfin vägg i köket..

Jaa, det känns fortfarande bra... Lovande.. =)

Imorgon är det pluggdag som står på schemat.. Måste försöka vara supereffektiv imorgon hur nu det ska gå till.. Sen tänkte jag gå till polisen en sväng för att kolla så att dom inte mot förmodan fått in min cykel.. Och har dom inte fått in den kanske dom har nån annan skitcykel som dom kan sälja till mig för ingenting typ..

Nej, nu måste jag ringa mäklaren och kolla läget.. Sen är det jobb som gäller... Mööööög..!

Mycket att tänka på..

Åhh det är så mycket som rör sig i mitt huvud nu så jag blir galen... Var och kollade på lägenheter med mamma och pappa igår.. Två stycken dömde vi ut på en gång, var alldeles för sunkiga och krävde alldeles för mycket jobb.. Sen fick vi privatvisning på en som var riktigt fin.. Badrummet var sådär, men resten av lägenheten var helt okej.. Kom hem sen på kvällen och hittade en annan lägenhet, på samma adress som den där som var helt okej.. Den lägenheten var dock mer än bara okej, den var superfin.. Så idag bar det av på en sväng till till Solna för att kolla på den.. Den här gången hade jag Limpan som sällskap.. Den var så himla fin den lägenheten.. Köket var superfint och badrummet ska göras om innan inflyttning så det kommer också bli prima... Såååå fin! Dock har ju hela den här badrumsrenoveringen varit ett litet hinder, men nu verkar alla hinder ha löst sig, så imorgon ska jag försöka få rätsda på alltihopa.. Ska försöka få tag i han som ska renovera, och sen ska jag prata med mäklaren igen... Gooosh, tänk om jag köper lägenhet snart! Känns helt galet, men så himla kul... Äntligen! =)

Ska försöka sova lite nu bara, så att det kan bli imorgon.. Imorgon måste jag dock förbi min moster för att göra en grej till skolan, och sen ta mig hem till Västerås.. Ska försöka hinna träna nåt imorgon också, och sen jobbar jag imorgon kväll... Mycket att stå i nu.. Nånstans bland allt jag måste göra måste jag ju plugga lite också, hahaa.. Men det ska jag nog kunna klämma in... =)



Känner mig lite såhär för tillfället.. Dock med en lite gladare min, för mycket av det som jag håller på med nu är ändå roligt, även om det är mycket att stå i... Herreguuud!

Nu vill jag bara somna egentligen, så att det blir imorgon så att jag kan få prata med mäklaren igen, hahaa.. Känner mig som ett barn dagen innan julafton.. Men ni ska bara se hur fin lägenheten var, för då skulle ni förstå min känsla.. Så det så... =) Dock drömde jag inatt att jag inte kunde bo i det området lägenheter ligger, för där blev alla mördade... Hmm.. Så är ju inte riktigt fallet fick jag klart för mig idag när jag vaknade till.. Tur var väl det också, för annars hade jag nog inte ens åkt och kollat på den, hahaa.. =)

Jaja, nu måste jag försöka sova... God natt gott folk..

Segjag...

Vad dålig jag har varit.. Har haft en massa annat att göra dom senaste dagarna, så det har inte blivit mycket av uppdatering här inte... Inte för att jag har så mycket att skriva, men ändååå... =) Slapp jobba i lördags i alla fall.. Blev en sväng på stan först, men den blev väldigt kort.. Var sjukt mycket folk! Jag blir förskygg då.. Blir kräkfärdig när det är så packat med folk.. Man fick liksom stå i kö i Igor för att komma upp eller ner med rulltrappan.. Usch! Inget för mig... Sen blev det tårta hemma hos Sanna.. Hon fyllde ju faktiskt år =) Blev tårta och skitsnack och skratt och allt möjligt hemma hos henne på dagen..



Den här tårtan har jag snott, men Sannas tårtor  var myyyycket finare.. Och antagligen mycket godare också =)

Sen var det bara att pallra sig hemåt för att göra sig redo för kvällens festligheter.. Blev förfest hos nån av hennes kompisar, och sen bar det av till Pluttan, för att efter det gå vidare till Bmb... Min kväll slutade på Å med Evelina en sväng innan det var dags att gå hem och sova..

Igår jobbade jag.. Var sådäääär roligt.. Var lite trött om man säger så.. Börjar tro att jag ärl ite gammal.. Om man inte orkar gå ut på kvällen och jobba dagen efter så börjar man bli gammal, hahaa =) Överlevde i alla fall som tur var, och kvällen spenderades i sängen kollandes på massa bra tv.. =)

Nej, nu ska jag pallra mig iväg till gymmet.. Sen är min eftermiddag fullbokad.. Ska till skolan vid ett, sen måste jag gå tidigare från skolan för att hinna med fyra-tåget till Stockholm.. Ska möta upp mami och papi där för att kolla på lite lägenheter.. Ska bli skoooj.. =) Men först, träning!

Mysdagar

Har haft det prima hos min älskade Limpa nu idag och igår.. Var så himla skönt tt komma dit och bara vara.. Igår när jag kom så satt v i och kollade lägenheter ett tag.. Surprise.. =) Sen blev det dusch och en sväng till Solna C för att kolla lite och handla mat... Avslutade kvällen med tacos och Idol.. En riktig Limpan och Loppan kväll med andra ord.. Myspys =) Var lite sega imorse och sov ett tag, och sen blev det promenad för att vakna till.. Efter det var det frukost och hårfärgning som gällde.. Är lute ljusare i håret nu, tror det blev riktigt bra faktiskt.. =) Åkte ner på stan en sväng efter det.. Mötte upp Lisa på stan och så gick vi och tog en fika.. Ännu mer myyyys =) Efter det blev det spontan-bio... Kollade på I rymden finns inga känslor..



Var en riktigt bra film faktiskt.. Så jäkla rolig.. Vi skrattade massor, haha.. Det var jag och Limpan och tre pensionärer som var i salongen.. Verkar inte som tjejer i 20års åldern och pensionärer har samma humor, för dom skrattade inte alls lika mycket som oss, trots att filmen var väldigt rolig =D

Är hemma i Vässan nu igen.. Ska pallra mig iväg till jobbet inom kort.. Hoppas det blir lagom med folk ikväll.. Inte så lite så man somnar, och inte så mycket så att det blir galet stressigt, hahaa... =)

Nej, dags att byta om och göra sig redo.. Tjingeling..


Snälla...

Är det inte dags för min otur att vända nu? Jag orkar inte meeeeeer...! Vaknade imorse, med köldrekord i lägenheten... 16,4 grader.. Känns sådär... Nu har det kommit upp i hela 17 grader.. Men andra ord har jag väl ännu en frysdag framför mig.. Tur att jag ska iväg till jobbet sen så jag slipper vara hemma...



Sen skulle jag ju tvätta nu på morgonen... Gick sådäääär... En maskin är självklart trasig, så allt tar dubbelt så lång tid.. Skulle ha varit på gymmet nyss typ, men icke.. Skitgrejer! Skulle ringa och felanmäla maskinen och berätta att jag har istid i lägenheten, men ingen ville svara.. Ovanligt... Andra maskinen jag skulle tvätta i den enda fungerande maskinen fastnade dessutom.. Då fick jag ett utbrott och sparkade och slog lite på maskinen, och då hoppade den igång igen... Jävla tur för den kan jag säga... JAG ORKAR INTE!!!!

Snälla, kan jag inte bara få en dag där allt går som det ska?? Det skulle kännas mycket välkommet kan jag säga..

Fördärv!

Jag har haft en bra dag idag.. Känner mig duktig nu faktiskt.. Har varit duktig med plugget, motivationen har funnits där idag.. =) Och gymmet gick bra.. Jag och Sara var starka idag.. =P Dock så drar Sara ner mig i fördärvet idag.. Hon har bakat muffins idag, och jaaaaa... Snäll som hon var så bjöd hon på lite bakningssmask..



En med äpple och kanel, och en med choklad... Just nu är jag dock inne i tänket att om jag äter upp dom ikväll så finns det ju inget onyttigt kvar att äta imorgon... Å andra sidan är det väl inte optimalt att trycka i sig två muffins klockan halv nio på kvällen.. Men vaffan... Ibland får man, hahaa =) Typ för att det är synd om mig för att det är kallt hemma och att jag blir snorig i höger näsborre så fort jag kommer hem.. Blää...

Måste fan sova tidigt sen, för imorgon har jag en fullspäckad dag.. Ska upp på morgonen och tvätta, sen har jag gym-dejt med Sara, och sen måste jag hem och plugga lite.. Sen ska jag jobba på Ica imorgon kväll, och efter det tar jag och vandrar till Pluttan för att avsluta min onsdag men ännu mer jobb.. Hej och hå..

Nej, nu är det fokus på Idol.... Och muffins... =P

Lunchpaus..

Jag fryser!!! Vad är det för fel? Joo det ska jag tala om för er... Dom har ju haft sönder nån jäkla värmepump här i huset tydligen, så vi lär ju inte få nån värme än på ett tag... Är skitkallt! Eller ja, nu är ju temperaturen uppe i hela 19 grader, så nu kanske jag inte ska klaga.. Men det gör jag ändå! Sitter med dubbla tjocktröjor, mjukisar, strumpor, tofflor och filt, och är ändå kall.. Sitter dessutom framför ugnen, som är på och öppen... Smart.. Känns som jag lever för hundra år sen då värme inte var en självklarhet.. Eller nåt..

Har varit i skolan på förmiddagen, och föreläsningenn gick faktiskt rätt smärtfritt.. Sen satte jag och Marina oss ner och funderade på lite intervjufrågor.. Gick faktiskt rätt bra.. Tror det gick lite framåt där, och att lite saker lossnade.. Tror vi fattar lite mer nu, hahaa =)

Har suttit hemma och pluggat nu sen jag kom hem från skolan.. Sitter och skriver på ännu en ledarskapsuppgift.. Känns dock som att det går framåt det med, så det känns bra.. Ska ta och käka lite lunch nu, och sen fokusera lite på uppgiften ett tag till.. Blir träning med Sara ikväll sen, och sen lite slapp framför Idol förhoppningsvis... Hoppas jag hinner bli nästintill klar med ledarskapsuppgiften idag.. Skulle kännas lovande inför resten av veckan.. Då hinner jag jobba lite med intervjufrågorna imorgon innan jobbet... Sounds like a plan.. Men nu, lunch!

Hur svårt ska det vara?

Nu har jag gjort det igen... Gjort gröt utan att ha nån mjölk... Det är så tråååååkigt! Usch och fy.. Har ju massa annat som skulle vara godare än gröt utan mjölk, men nu när jag gjort det känner jag mig tvungen att äta skiten... Åhhhh, tänk om nån dag kunde börja braaaa nångång... Nu räcker det!

Har varit ute och gått i regn nu på morgonen också.. Hade ju bestämt mig för att jag skulle ut och gå, och då stoppar inte lite regn mig.. Var dock rätt uppfriskande, men jag har ju varit med om mysigare promenader.. Jaja, nu ska jag tugga i mig den här skitgröten och svälja ner den med vatten... Sen ska jag till skolan, tjohoo vilken dag...

Jahapp..

Har varit på möte nu med hyresgästföreningen.. Vet inte om det gav så mycket egentligen... Gav typ ingenting om jag ska vara helt ärlig... Men men, så kan det gå... Fick ju se en förhandsvisning av Wall Street i alla fall.. Det var ju snällt.. Och så bjöd dom på popcorn och dricka också.. Dom försökte väl stryka oss medhårs för att undvika en massa arga påhopp under mötet sen, hahaa...



Nu ringde mamma, så jag får blogga lite senare... =)

Ingen vidare start på dagen..

Nej allvarligt talat så irriterar det här jäkla bygget mig mer och mer.. Vaknade imorse vid 7 av att hela min säng skakar.. KUL! Jag bor på femte våningen, känns tryggt att min säng skakar av att dom gör nåt skit nere i källaren typ.. Efter det v ar det ju kört.. Bara att gå upp liksom.. Och det är ju inte heller särskilt härligt, med tanke på att jag har 17 grader i lägenheten på morgonen.. Hyresföreningen vill väl spara på el eller nåt och tycker inte att det är värt att sätta igång våra element än... Tack då!! Nej, ingen vidare morgon för min del idag.. Hoppas dagen blir desto bättre...

Har precis käkat frukost och ska snart bege mig till gymmet.. Det är nog en bra början, så jag kan få ur mig lite av min irritation innan dagen sätter igång sen...

Sömn kanske..

Jag tror det är dags snart.. Har haft en bra kväll dock.. Mallan kom hit strax innan Ensam Mamma Söker... Blev en massa skitsnack och lite tv-tittande.. Och en hel del äppelpaj... Söndagsmys helt enkelt.. Förhoppningsvis är jag laddad för en ny vecka nu.. Ska försöka börja den med en god natts sömn... Sen blir det gymmet imorgno bitti med Sara, och sen måste jag plugga.. Imorgon finns inga undanflykter, då MÅSTE jag plugga.. Måste börja skriva på sista deluppgiften på första ledarskapsuppgiften, och så måste jag ta och komma igång och få ner lite intervjufrågor också så att jag kan få dom där nedrans intervjuerna klara nångång... Kommer kännas skönt när det är klart... Varför skjuter man dryga saker framför sig hela tiden för? Jag veeeet ju att allt kommer kännas mycket bättre bara man får det gjort.. Så man borde ju kunna tänka att ju snabbare man får det gjort desto skönare, men neeej, så funkar jag tydligen inte... =)

Jaja, nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig tror jag bestämt... God natt!

Meeeen..

Alltså det är verkligen inte min dag... Eller min vecka snarare.. Är ju inte mycket som har gått enligt planerna för mig i veckan.. Mööh.. Fick en router av bror igår.. Den funkade nästan imorse, men inte helt och hållet... Och efter att jag hade pillat på den, och tydligen återställt den till fabriksinställningarna, funkar den inte alls.. Jag hatar tekniska saker som inte bara funkar!!! Bläää! Och så hittade jag nån bruksanvisning på nätet, och då verkar det som att man måste ha nån cd-skiva för att få igång skiten.. Jahaaa...! För det första har jag inte den där skivan, och för det andra skulle inte det hjälpa eftersom att jag inte har nån cd-läsare i min dator.... SKIT!!! Alltså snälla någon, låt saker och ting fungera!!

Håll tummarna för mig att nästa vecka blir bättre, och att nånting kan börja gå min väg.. Vore ju trevligt som omväxling...

Har suttit och kollat på en massa lägenheter nu... Jag bli så himla sugen på att flytta.. Nu nu nu!!

Blev inget gym idag heller... Varken jag eller Sara orkade.. Dock tog vi en promenad på typ 1,5 timme i strålande solsken.. Var hur skönt som helst.. Det gillade vi.. =) Och snart kommer Malin hit och ska söndagsmysa lite.. Jag ska göra äppelpaj åt oss, och sen är det Ensam Mamma Söker som gäller... Tjohooo! =)

Fryser!

Det är skitkallt i min lägenhet!! Har typ 17 grader här, fryser ju rumpan av mig... Dom ahr inte satt igång elementen än, så det spelar liksom ingen roll hur mycket jag drar upp dom... Usch och fy... Man blir bara sugern på att krypa ner i sängen igen och inte gå upp förrän det blir varmare =)

Känns lite som en sån dag idag i alla fall... Ska gå till gymmet en sväng, men sen känns det som det blir en tokdegig dag framför tV:n typ... Heeel vardelöst om jag får säga det själv.. Men men... Funderar på om jag ska ta och försöka få tag på Limpan och se vad hon skulle göra ikväll... Jag är typ uttråkad redan!! Vid såna här tillfällen skulle jag vilja ha en bil.. Då skulle jag kunna ta en tripp hem till sis eller nåt.. Tråk tråk tråk!!! Skulle ju kunna plugga lite, men det finns få saker jag är med osugen på än det.. Det är ju söndag för tusan.. Den heliga vilodagen, så det så!

Ska försöka få tag på Sara nu bara och se om jag får nåt sällskap till gymmet.. Kan behövas, så jag får en liten spark i baken!

På tåget..

Japps, sitter på tåget på väg till Enköping nu.. Ska möta upp mamma där och så ska vi åka och hälsa på mormor.. Var längesen jag träffade mormor, så det ska bli trevligt:) Jobbet igår gick bra.. Var sjukt mycket folk dock.. Helgen innan löning och vi hade fullt igår:) Ladies Night hade ju efterfest hos oss igår, så det drog en hel del folk.. Hade hoppats på att alla grabbarna skulle kommit igår, men snyggona stannade på hotellet eller nåt.. Fick iaf se Måns Möller och Andreas Jonsson.. Korta som tusan var dom båda två, haha:) Men det var en bra kväll igår, vara hoppas att kvällen ikväll blir lika bra.. Är ju Extremes reunion ikväll, så det kan nog bli rätt roligt:) Btw hade polisen som tog emot min polisanmälan på cykeln lite problem.. Fick hem en kopia på anmälan igår.. Hade tydligen anmält en enhjuling av modell Pesem stulen.. Jag som trodde jag hade en tvåhjulig T5..

Vilse i pannkakan..

Har varit sjukt seg idag.. Orkade inte göra ett skit när jag kom hem från skolan.. Sög lite med tanke på att jag har en hel del jag borde göra.. Och som jag trodde blev jag inte direkt mer motiverad till att plugg efter lunch.. Blevingen vidare lyxlunch heller för den delen.. Fil och flingor, hahaa.. Orkade inte fixa nåt.. Insåg efter ett tag att jag var tvungen att hitta på nåt för att komma igång, så det blev till att tvinga mig själv ut på en löprunda.. Var rätt skönt ute, solen lyste och det var inte särskilt kallt.. Tänkte ta en runda till Rocklunda och sen ta korta spåret där.. Meeeen, jag sprang ju vilse såklart.. Jag är inte direkt förvånad.. För tusan.. Felet den här gången var att jag tydligen sprang åt fel håll.. Spårmarkeringarna satt på andra sidan stolpen, så jag såg dom inte.. När jag väl insåg att dom satt på andra sidan stolparna var det redan försent.. Jag var lost.. Sprang och sprang och sprang men kom aldrig fram typ... Så min tänkta halvtimmesrunda blev närmare det dubbla... Så kan det gå.. =) Men men, nu har jag i alla fall tränat så det räcker för idag.. Nu blir det en dusch och sen blir det nog tidig middag ikväll tror jag.. Och sen kanske det blir äppelpaj om jag orkar göra nån.. Och om jag har nån tillräckligt lite form för att göra en liten paj i... Måste undersökas...

Fredag!

Ja min andra lediga helg på raken blev inte så ledig.. Jag  tyckte det kändes lite onödigt att vara ledig, så jag passar på att jobba på Pluttan både fredag och lördag nu... Nej egentligen skulle jag vara ledig på lördag, men det var en tjej som ville byta, och ingen annan kunde ta hennes pass.. Jag och mitt samvete kan ju inte säga nej då, så det blev till att jobba... Men men..

Har varit i skolan nu på morgonen.. Gick väl helt okej måste jag säga.. Känner mig inte riktigt upplagd för att fortsätta plugga nu, vilket jag borde.. Men vi får se, efter lite lunch kanske jag kommer igång.. För paltkoman brukar ju locka till studier... Eller... ?

Har försökt att ta tag i lite nödvändiga saker nu efter skolan också.. Ringa lite tråkiga samtal och sånt.. Har dock gått sådär bra, så jag lär fortsätta med det på måndag... Tjohej..

Nej, kanske ska ta och fixa lite lunch nu.. Ingen aning om vad jag är sugen på dock, men nåt ska jag väl kunna hitta i kylen eller frysen.. Ska gå braaa..!

Slappkväll..

Blev en promenix med Malin.. Var skönt att komma ut en sväng och få lite luft.. Var rätt kallt och blåsigt ute, men det är bra för själen.. Eller nåt.. =) Nåt som är bra för själen är i alla fall att få snacka skit och umgås med kära vänner samtidigt som man motionerar.. Älskar att gå ut och gå med andra.. Snacka om att kombinera nytta med nöje.. Fast jag ser ju iofs träningen som nöje också, så det blir med att förena nöje med nöje, och det är ju bra =)

Sitter nu hemma och myser med tända ljus och Idol.. Lyxat med lite fruktsallad ikväll också.. Ibland behöver man, så det så.. Blir till att kolla på OTH efter Idol sen, för det har jag inte hunnit än.. Är sjukt trött, men måååste kolla på det innan det är dags att sova.. Jag är nyfiken... =P Nej, dags att fokusera på Idol igen.. Yeah!


Svårt att bestämma sig..

Vädret verkar ha lite problem idag.. Imorse var det helt grått och trist, men det regnade inte.. Sen kom solen.. Och då började det regna... Var är logiken i det? Verkar inte riktigt gå att planera nåt idag med vädret.. Det verkar göra lite som det vill idag.. Men men, det stoppar inte mig.. =)

Var till gymmet med Sara imorse.. Körde ben och rygg idag, och jag har en känsla av att mina ben kommer vara lite trötta imorgon.. Sen var det bara att pallra sig till skolan och träffa Marina.. Vi var tvungna att skriva ihop c-uppsatsplanen idag.. Men det gick rätt bra faktiskt, tror att vi kom lite framåt i våran planering, och det känns ju alltid bra.. Framåt march! =) Sen blev det en snabbis in på H&M på väg hem från skolan för att btya ett skärp jag köpte igår... Och efter det så har jag diktat ihop en till deluppgift i ledarskapskursen.. Skitbra.. =) Så nu ska jag belöna mig med en liten promenad med Malin.. Hoppas att regnet håller uppe en stund nu i alla fall, det vore mycket trevligt.. =)



Det här är tröjan jag kpte på Åhléns igår.. Man ser inte riktigt, me nden är supermysig i alla fall.. Är mycket nöjd.. =) Jag kunde dock inte vara med på bilden, för mitt hår stod åt alla håll och mitt ansikte var inte riktigt i toppform.. =P

Nej, nu ska jag byta om och pallra mig iväg för att möta MallanBrallan.. Hörs!

Mysig dag med Karin..

Pallrade mig ut på promenad imorse... Var inge vidare väder, men det var friskt och skönt ändå.. =) Sen blev det föreläsning i skolan, och efter det mötte jag upp Karin för lite lunch.. =) Blev lyxlunch på greken.. Mycket smaskens måste jag säga.. Efter lunchen blev det en sväng på stan.. Blev alldeles för mycket saker med mig hem kan jag säga... Men det var saker jag behöver, så det så! =)

Köpte en kofta på Åhléns som jag inte orkar ta kort på, och som inte fanns på deras hemsida... Och så köpte jg en kofta på BikBok.. Eller jag köpte inte den, fanns inte i min storlek i Västerås, så mami fick åka ner på stan i Uppsala och köpa den åt mig.. =) Och så blev det en kofta på Gina Tricot också.. Men den var verkligen nödvändig, för jag har tappat bort min favoritkofta därifrån, som jag änvände jämt, så jag var värd en ny liknande faktiskt.. Blev en blus på Vila också.. Jag har fastnat i nåt blus och skjort-träsk nu.. Tycker det är så himla fint! Har hittat en skjorta på Bubbleroom också som jag ska överväga om jag ska få beställa eller inte...

Har precis kollat på Idol med Karin nu.. Sista rycket nu innan det är dags för jobb inatt.. Ska möta upp Jossan om en halvtimme, och sen är det Pluttan all night long som gäller.. Blir nog prima skit det där.. Ska glo lite på Skånefruar nu innan det är dags att bege sig..

Lägger nog upp bilder på mina nyinköp imorgon... =) Tjingeling!

Upp och ner..

Så har den här dagen varit.. Varj u på bra humör imorse... Tills jag kom hem efter morgonpromenaden och kollade mailen.. Hade fått svar från försäkringsbolaget... Får ut 900:- på min cykel... 900:- på en cykel som var värd 5400:-... KUL!!! Sånt jävla skämt... Känns helt meningslöst.. Får ju knappt en skitcykel på blocket för dom pengarna, än mindre en ny likvärdig cykel... Kommer med andra ord inte äga nån cykel på ett tag nu.. Känner mig sådär motiverad att köpa en ny cykel för 5000:- nu... Jag orkar inte...

Jag hade tur som hade bestämt dejt med Mallan imorse, för då fick jag tänka på lite annat och bli på lite bra humör igen.. Vi började på Ikea.. Är så mysigt att gå runt där.. Passade på att fika där också, när vi ändå gick förbi cafeét liksom.. =) Två koppar te, en bulle och en chokladboll för 17:-.. Jag gillar Ikea.. =) Sen blev det storhandling på Maxi efter det... Nu har jag mat så jag klarar mig i ett år typ.. Eller ja, nån vecka i alla fall..

Ääääääntligen har Gossip Girl haft säsongspremiär också.. Jag älskar det! Det är typ det enda bra med hösten.. Gossip Girl och One Tree Hill.. OTH har premiär i Usa ikväll, så det avsnittet kan jag se imorgon.. Ser fram emot det.. =)



Awesome!

Nu ska jag avsluta kvällen med Idol.. Blir typ sänggående efter det, för imorgon måste jag pallra mig upp innan skolan och ta en morgonpromenad.. Kommer inte hinna träna imorgon efter skolan, så det är lika bra att få nåt gjort på morgonen.. Karin kommer hit efter skolan, och så ska vi ta en sväng på stan.. Jag hoppas på att hitta nån fin varm mysig kofta.. Får se hur det går... =)

Bättre idag

Ja dagen idag känns mer lovande än gårdagen måste jag säga.. Har sovit mycket bättre och vankade gladare =) Har varit ute och gått på morgonen nu, och pratat med Limpan.. När jag flyttar behöver vi inte vara ute och gå tillsammans genom telefonen, då kan vi faktiskt gå tillsammans på riktigt... Yeah =D

Ska ta och slänga i mig lite frukost nu, för sen kommer Mallan och hämtar upp mig och det blir en tur till Ikea och en mathandling.. Har typ ingen mat hemma, hahaa.. Men det ska ordna sig.. Jajjemän!

Ge mig en annan dag...

En bättre dag.. Den här dagen är ingen dag som kommer gå till historien som en trevlig och nödvändig dag i mitt liv.. Den här dagen kommer förhoppningsvis glömmas bort fortare än kvickt..

Min älskade cykel har blivit stulen.. Vilket jag skyller på hyresföreningen som har öppnat upp cykelförrådet och typ bjudit in folk att ta vad dom vill ha... Inte riktigt, men nästan... Har pratat med polisen och försäkringsbolag och hyresvärd och alltihopa idag, och nu finns det ju inte så mycket mer att göra åt saken.. Då kan man tycka att irritationen i min kropp skulle kunna försvinna.. Men icke..! Somnade irriterad igår, har drömt en massa stört inatt och varit irriterad hela natten, och vaknade därför irriterad imorse också... Möööh... Har varit irriterad i skolan också.. Nu räcker det väl!! Hoppas folk är snälla mot mig på jobbet ikväll så att den här dryga irritationen kan försvinna... =) Och om inte annat lär det försvinna imorgon, för då ska jag åka till Ikea med Malin.. Har jag tur kanske vi kan ta en sväng in på nån cykelaffär och kolla läget också.. Måste ju ha en ny cykel nu.. Min router är ju dödförklarad också, så jag måste köpa en ny sån också... Kul!! Det går bra nu..

Nu är jag dock hungrig, så nu är det dags för lunch också...

Hemma i Mosta..

Har varit och kollat lägenheter med brorsan idag... Jag gilar att gå på lägenhetsvisningar, och speciellt nu när jag faktiskt ska flytta om ett tag.. Inte än, men snart.. =) Var dock lite sådär dom vi kollade på idag.. Eller några var mysiga, men var typ fixade och "renoverade" av Kreti och Pleti.. Inge vidare med andra ord.. Om man inte kan lyckas få alla bänkskivor i köket på samma nivå, då kanske man inte ska göra om sitt eget kök... Bara en liten tanke... =) Sitter hemma hos päronen nu och hoppas på att få lite mat i magen innan det bär av hem till Västerås igen.. Har haft en toppenhelg måste jag säga.. Så himla skönt att vara ledig en hel helg.. Känns som att jag har haft hur mycket tid som helst.. =) Känns inte som pest och pina och gå till skolan nu imorgon igen heller eftersom helgen har varit så bra.. =)



Så här söt var min pärla efter en tacos-middag... Han hade tacos överallt! Luktade tacos i håret, hahaa.. Men han var söt ändå... =)



Var kul att man kunde se sig själv.. =) Jag har två kameror i telefonen, så man kan ta kort samtidigt som man ser sig själv också.. Det gillade Huggan... Han stod och pekade på sig själv hela tiden.. Var rätt lätt att få en bild på en glad Huggan då.. =)

Nej, om man skulle ta och hjälpa päronen lite.. Hmm... Jaa, det vore kanske en bra idé... Ska socialisera lite i alla fall.. Alltid nåt.. =)

God morgon

Sover så himla skönt hemma hos päronen.. Gjorde det hemma hos sis igår också.. Lär bero på att man liksom inte har nåt annat att bekymra sig över än att sova.. Hemma finna det alltid en massa andra saker att tänka på.. Hade en prima dag igår, och en prima dagbi fredags.. I fredags var jag hemma hos sis hela dagen.. Lekte med favvo-Hugo hela dagen lång:) Vi tog en sväng till Petra på eftermiddagen också.. Tuvis och Huggan är så jäklans söta tillsammans, haha.. Blev tacos och tv-mys där på kvällen sen.. Bra uppladdning inför lördagens bravader:) Igår var det ju dags för E-18 loppet.. 21,1 km på inlines skulle avverkas.. Mamma och mostrarna och deras karlar cyklade på morgonen, Och sen vid tolv var det våran tur.. Jag, syrran, pappa, Peter, två kusiner och en respektive laddade för start.. Kussarna och Peppe drog iväg, så jag, sis och pappa höll ihop strax bakom:P Började dock regna efter typ 4 km, vilket gjorde att det blev sjukt halt på vägen.. Var väl sådär, man kunde ju inte ta i som man ville.. Kände sig som Bambi på hal is emellanåt när fötterna bara halkade runt.. Smidigt.. Men vi tog oss fram:) Var inte lika jobbigt som jag trodde, men när man väl kom i mål var benen rätt möra om man säger så, haha.. Men det var kul, trots regn:) Efter bravaden åkte vi till min moster, där det bjöds på dusch och mat.. Var längesen det var så jäkla skönt med en dusch.. Man var svettig och blöt från regn och hade blöta kläder på sig och var helt mör i kroppen.. Mat på det var gudomligt:) Blev kvar där nån timme innan jag åkte med päronen hem till dom och kraschade i soffan:) Nu är det frukostdags här hemma.. Ska åka och kolla lägenheter med brorsan idag sen.. Tror jag fick ihop det till fyra stycken.. Festlig ost:) Nu kurrar magen.. Frukost!!

Nu ska det sovas!

Blir en tidig morgon imorgon, men det är bara mitt eget fel så jag får väl liksom bara acceptera det hela:) Ska hem till sis imorgon och leka med Huggan hela långa dagen:) Ska ta en buss halv tio, och innan det tänkte jag hinna med en sväng till gymmet.. Kan gå hur som helst, men det är planen.. Har varit hos Callelito och hängt ikväll.. Blev tacos och Idol, och så blev det Sommaren med Göran till efterätt.. Mycket trevlig kväll.. Fick en nästintill oslagbart erbjudande om lördagkvällen också.. Kommer bli svårt att få ihop, men jag ska noga överväga det i alla fall.. Mycket nu.. Nej, nu måste jag sova!! God natt!

Irritation!

Åhh, jag som kände mig så duktig! Hade precis skrivit klart det sista på ledarskapsuppgiften och skulle lägga ut den i diskussionsforumet... Trodde jag... Möööh... Vi har blivit indelade i grupper på nätet, och nu har dom bytt grupper på oss, så i den gruppen som jag la ut mitt inlägg i igår är inte den jag är med i längre.. Mitt inlägg har blivit flyttat till den nya gruppen, men personen vars inlägg jag skulle kommetera, har inte blivit flyttat utan ligger kvar i den gamla gruppen.. Och eftersom jag inte längre är med i den gruppen så kan jag inte kommetera hennes inlägg... Skiiiiit! Alltså måste jag nu skriva ihop ett nytt arbete och kommentera en annan text som ligger i den grupp jag är med i.... Jag orkar inte! Jag var ju klar jue.... Skit också... Men men, får väl göra ett arbete till.. Är ju inte så långt, utan man ska bara kommentera en annan persons inlägg, men fortfarande tar det tid.. Jag vill ut och springa!!! Försökte ringa datagrabbarna på skolan idag också och se om dom har nån fundering på hur dom kan få liv i min router, men dom hade ingen lust att svara heller... Möööh!



Tur att det gick bra på gymmet imorse i alla fall, så att nåt gått bra för mig idag =)

Jahapp, bara att sätta igång och skriva på en till uppgift nu då... Motivation!


Tugnt uppvaknande..

Usch vilken morgon! Hade hoppats på att få sova lite idag.. Inte jättelänge, eftersom jag har en gymdejt med Sara.. Men hade i alla fall tänkt sova till längre än åtta.. Men icke! Gaah! Skitbyggarna här nere i huset är ju igång så jäkla tidigt! Vaknade av buller och bång imorse.. Vaknade och var sur då, och så inser jag att byggarna inte är dom enda som för en massa oväsen.. Nej icke, grannen hade tydligen bestämt sig att starta sin dag med ett jäkla dansparty! Orka spela ashög musik klockan åtta en torsdagsmorgon!!! Vad är det för fasoner?? Men men, fick ju i alla fall sova hela fem timmar inatt.. Man får väl vara glad för det lilla.. Men nu kan dagen bara bli bättre i alla fall, och jag har förhoppningar om att den kan bli rätt bra.. Ska snart iväg och träna med Sara som sagt, och sen ska jag hem och plugga.. Solen skiner ju idag, så planen är att gå hem och göra det sista på ledarskapsuppgiften och sen gå ut och ta en promenad eller en löprunda.. Sen ska jag hem och plugga lite intervjumetodik, och undersöka var man kan få tag på en bandspelare.. Vi ska nämligen göra intervjuer som måste bandas så att dom kan transkriberas ordagrant sen.. Men men, det ska nog ordna sig.. Nej nu vill jag komma igång med den här dagen.. Desto fortare den här dagen går, desto fortare får jag träffa min älskade Hugo imorgon:) Nej, diska och ladda för gym! Tjing

Plugg, plugg..

Pang på bara.. Var lite mjukstart förra veckan, men nu har jag en heeel del att göra... Var uppe med tuppen imorse och gymmade med Sara, och sen var det bara att gå hem och plugga... Har läst en massa på förmiddagen, och sen efter lunch gick jag till skolan för att möta upp Marina.. Vi gjorde lite ändringar i b-uppsatsen som våran handledare ville att vi skulle göra.. Så nu är det klart och ur världen.. Hemm nu igen, och käkar lite mellanmål för att få energi till att plugga ännu mer nu.. Måste göra klart åtminstone en uppgift ikväll, helst en och en halv typ... Men men, gör jag en idag kan jag göra den andra imorgon och skjuta lite på läsningen... Planering, planering, planering.. Och prioriteringar... =) Jaja, får se vad kvällen har att erbjuda efter att jag är klr med uppgiften... Wish me luck... =)

God morgon..

Onsdag idag då.. Jag är trött.. Men men, har valt själv att gå upp före tuppen, så jag får väl skylla mig själv:) Ska bege mig mot gymmet snart.. Sara börjar jobba 10, så därför måste vi upp i ottan för att hinna träna innan dess.. Sen ska det pluggas.. Hela dagen! Eller fram till åtta, för då är det Idol igen, och sen jobb på det.. är sjukt äckligt väder ute, sp det gör iofs inte så mycket att jag måste sitta inne och häcka hela dagen.. Känner mig lite stressad nu, men jag ska försöka göra lite nyttiga saker idag, så jag känner att jag är med i matchen sen.. Ska nog ordna sig:) Nej nu ska jag kolla vidare på Vakna med the Voice och så är det gymdags om en kvart:)

Idol!

Träningen gick bra... Var axlar och mage som stod på schemat idag.. Sara hatar att träna mage, hahaaa.. Men jag ser till att hon får nåt gjort iaf... Är kul att pusha folk till att göra saker dom egentligen inte orkar =)

Pappa ringde nyss.. Lånelöftet är i hamn! Yeeeeah! känns mycket braa... =) Nu ska det letas lägenhet... Sen ska det inväntas rätt tid... Skit att det är så lång tid kvar till det gäller på riktigt.. Eller lång tid och lång tid, det är väl en sådär 2 månader kvar.. Men det känns länge... =)

Nej, nu ska jag engagera mig i Idol igen... Lovet it!


Träning på gång..

Var ute och gick imorse en sväng för att komma igång.. Sen blev det en sväng till skolan.. Idag var det dags för uppsatsinfo.. Skulle hålla på mellan 12 och 15, men vi gick hem strax efter ett.. Då hade vi fått den informationen som vi behövde, och sen skulle det bara vara diskussion efter rasten, vilket kändes sådär nödvändigt.. Gick hem och pluggade själv istället, kändes som att det gav mer.. Har läst lite litteratur till ledarskapskursen.. Måste se till att göra en uppgift i den kursen den här veckan.. Eller senast på torsdag, för sen går helgen åt till familjeumgänge.. =) Men det ska nog gå bra, har ju antagligen hela dagen på mig imorgon, och hela torsdagen, så jag har tid så det räcker...

Men nu har jag däremot inte så mycket tid... Ska ge mig av till gymmet för ett pass med Sara... Sen blir det lite mer plugg när jag kommer hem, och sen är det ju Idol ikväll... Yey =D

Hahaha

Jag skrattar högt för mig själv här hemma.. Sitter och kollar på Lite sällskap med Fredrik & Filip nu.. Dom är ju så störta, och dom lyckas alltid leta på så sjuka människor att ha med i sina program, haha! Älskart! Jobbet gick bra ikväll.. Var lite seg, men det brukar vara så på måndagskvällarna:) Nu ska det kollas klart på det här störda programmet, och sen ska jag sova sova sova! God natt!

Ny vecka..

Har precis kommit hem från skolan.. Än så länge har föreläsningarna bara varit repetition, vilket nog är rätt bra,trots att det känns lite drygt.. När jag kom hem från päronen imorse så tog jag tag i saker och ting här hemma:) För att inte somna innan skolan var det lika bra att passa på att dammsuga och slänga en massa skit från helgens bravader.. Skönt att komma hem till rent och fint nu:) Blir vara en mellanlandning hemma nu.. Ska slänga i mig lite mellanmål nu, och sen är det bara att bege sig till jobbet.. Dags att göra slag i saken nu tror jag bestämt.. Vore ju rätt onödigt att komma för sent till jobbet för att jag satt hemma och degade framför tv:n lite för länge:)

Trött!

Har haft en superb dag idag måste jag säga.. Trots tröttheten imorse har jag hållit humöret uppe och kunnat njuta av vad dagen haft att erbjuda:) Sis och Peppe hämtade upp mig i Örsa, och färden mot Örbyhus började.. Kom dig och mötte upp Emmie och brorsan för att ladda upp med lite lunch.. Sen var det bara ut på banan som gällde.. Jag har agerat sällskapsdam/caddy idag.. Var sällskapsdam och protokollförare mestadelen av tiden, men när det blev kallt erbjöd jag mina caddy-tjänster för att få upp temperaturen igen.. En mycket bra taktik enligt mig själv.. Åkte hem till sis och Peppe sen för att inmundiga lite middag, och avsluta hela denna dag med äppelpaj och hemgjord vaniljsås.. Har med andra ord inte gått nån större nöd på mig idag.. Ligger i min gamla säng hemma hos päronen nu och ska försöka få ett par timmars välbehövlig sömn.. Om jag bara kan lägga ifrån mig mobilen så kommer jag somna på två röda, men man måste ju kolla läget på fejkan och allt sånt först.. Och blogga:) Mennj räcker det, nu ska jag sova! God natt!

Möööh!

Jag är trött.. Närmare bestämt dödstrött.. Tog ett tag innan jag fattade vad som hände när klockan ringde nyss.. Hej och hå.. Men men, sånt är livet.. Kvällen gick bra igår, jag och Sanna överlevde kvällen:) Nu borde jag ta och få upp känner jag.. Ska iväg och spela golf med syskonen idag.. Eller, att jag ska spela golf är väl lite att ta i, jag ska mest promenera och umgås:) Hoppas det är fint väder.. Igår var det ju asskönt ute.. Satt ute och käkade lunch med Emelie i solen.. Hur skönt som helst:) Så får det gärna vara idag också, så det kan vara mysigt att strosa runt på golfbanan:) nej nu borde jag gå upp och göra mig klar.. Vore rätt ofestligt om jag missade bussen.. Tjing!

Fredag..

Har varit en bra dag so far.. Har till och med fått lite saker gjort idag, trots att jag varit ledig hela dagen, haha.. Brukar annars kunna sluta med att jag degar framför tv:n hela dagen typ, eller med att jag gör ovärda saker.. Men idag har det gått bra.. =) Var till gymmet med Sara i förmiddags.. Vi körde på rätt bra idag faktiskt.. Hoppas på träningsvärk imorgon.. Eller i alla fall känningar... =P Sen har jag faktiskt pluggat idag! Hör och häpna =D Ledig dag, och har bara gått en vecka i skolan, men jag tänkte att det var lika bra att försöka läsa lite.. Och det har jag gjort.. Men det tar så sjukt lång tid att läsa engelska böcker.. Jajaaa, det är smällar man får ta..

Ska ta och göra mig iordning lite nu snart tänkte jag.. Blir kalasande ikväll.. Hade lite svårt att bestämma mig om kvällen kan jag säga.. Är ju trots allt ledig hela dagen idag, men imorgon jobbar jag 14-02.30, så jag kände att det vore skönt att bara vara hemma och dega ikväll och vara pigg imorgon.. Men sen tänkte jag att jag lät så gammal när jag tänkte så, så jag var tvungen att tänka om.. =) Tänker nu istället att jag är så himla sällan ledig på fredagkvällar, och är jag ledig börjar jag 07.45 dagen efter, så nu när jag faktiskt har möjlighet att gå ut en fredag så ska jag banne mig göra det.. Sova kan man göra i graven.. Det är mottot för helgen känner jag... =)



Jaja, sminkdags kanske.. Och klädplanering.. Blev ju ingen sväng på stan idag, eftersom jag så klokt bestämde mig för att stanna hemma och plugga istället, så nu har jag inget att ha på mig.. Inget ont som itne har nåt gott med sig brukar man ju säga, men i det här fallet blev det ju lite tvärtom.. Man kan inte få allt, men jag ska väl kunna hitta några gamla trasor i garderoben... Allt ordnar sig!

I did it!

Har överlevt första skolveckan! Känns mycket bra med lite helg nu:) Men veckan har gått bra faktiskt, så jag ska inte klaga.. Ska försöka läsa lite idag dock och vara lite duktig.. Känns som att det vore lika bra att hålla sig up to date och försöka hänga med i litteraturen från början.. Lär ju gå sådär om jag känner mig själv, men jag har en bra plan i alla fall:) Har sovit som ett barn inatt.. Ställde ingen klocka imorse, och det känns typ som att man sover bättre då.. Mindre stressat typ, om man nu kan sova stressat, haha.. Vaknade strax efter åtta ändå.. Utvilad ichvpå bra humör.. Prima! Det är ju trots allt fredag:) Ska käka lite frulle nu och sen ska jag ta en sväng till gymmet.. Sara har äntligen blivit frisk, så jag får sällskap till gymmet idag också, yey!! Nej, nu är gröten klar.. Dags för frulle med andra ord:)

Skaplig tajming..

Har precis varit ute och åkt inlines... 9,5 kilometer tog på krafterna kan jag säga.. Känns sådär halvolovande inför nästa helg, då det ska åkas 2,1 mil, hahaa.. Men det ordnar jag.. Då kommer det ju vara ny prima asfalt, och en massa festligt folk runt omkring.. Halva släkten ska åka känns det som.. =) Kusiner och mostrar och morbröder hit och dit.. Släktkalas på hjul, festlig ost =D Nu till min tajming kanske.. Var som sagt ute och åkte i dryga halvtimmen, och var sen på Ica en sväng och handlade lite.. Så fort jag kom innanför dörren efter att ha varit på Ica börjar det regna.. Mohahaa.. Jag hade sol hela tiden jag var ute... Prima skit! Nu behöver jag ju inte gå ut nåt mer på hela dagen, så nu kan det få regna bäst det vill =D

Jaja, dags för en dusch och lite middagsfix nu kanske.. Innan jag blir dödshungrig... =)

Jahapp..

Då var det dags igen.. Vardagens allvar, hahaa... Ska bege mig till skolan om ett tag.. Är dock sämst tid på föreläsningen.. Har föreläsning 12.15-15... Jätteosmart.. Har försökt dra ut på frukosten så länge jag kan.. Nu håller jag på att hungra ihjäl, men nu är det frukostdags... Blir ju liksom helt fel med maten idag när man har föreläsning mitt över lunch... I-landsproblem... Jaja ,det ordnar sig.. =) Skönt att det inte var föreläsning 9.15 i alla fall, med tanke på att jag jobbade inatt... Jobbet gick bra igår.. Jag och Sanna rockade garderoben, hahaa =) Var upp imorse och yogade lite dock, vilket var välbehövligt.. Skulle verkligen behöva göra det lite oftare.. Jag är sämst på att strecha, men jag gillar yoga, så jag borde göra det oftare så att jag får strecha utan att fatta att jag strechar, hahaa.. Smart..

Nej, nu är frukosten klar.. Lika bra att hugga in, och sen ladda för skola... Yeah!

Snart jobb..

Ja nu är det snart dags för jobb.. Är lagom laddad, men det ska nog ordna sig bara jag kommer till jobbet.. Som vanligt.. =P Har powernapat lite på dagen i alla fall, vilket nog var välbehövligt... Har precis pratat lite med mami.. Satt och kollade lägenheter och blev sugen på att gå på visningar nästa helg.. Får se hur det blir med det.. Är ju fortfarande ett tag kvar tills det är dags att köpa, men det kliar i fingrarna, så det vore kul att kolla lite... =)

Kollar på Fångarna på Fortet nu och laddar inför lite jobb.. Hinner kolla lite på Time Out också innan jag måste gå.. Är så himla skönt att ha nära till jobbet.. 5 minuters promenad till det ena, och typ 3 minuter till det andra... Lyx =) Nej, om reklamen skulle kunna ta och ta slut nu så man får se upplösningen på Fångarna på Fortet, hahaa.. Tjing!

Onsdag..

Var sjukt trött imorse, men det gick bra i skolan ändå.. Var inte särskilt ansträngande:) Var till gymmet en sväng efter skolan, och nu har jag precis käkat lite lunch.. Ska nog ta och ta en liten powernap nu, så jag pallar kvällen/natten på jobbet sen.. Kan ju inte påstå att jag är tokpigg nu, så lite sömn skulle nog sitta fint.. Sen måste jag gå till Ica och hämta ut mina böcker som kommit idag.. Är väl lika bra att försöka hänga med från början så att man inte måste hetsläsa in allt precis innan tentan sen.. Lär junbli så ändå om jag känner mig själv, men man kan ju åtminstone ha intentionen att ändra på det:) Äntligen har min kära Limpa kommit hem från semestern också.. Lovely! Så nu kan det bli ordning och reda på det också, nu kan vi återgå till att höras fyrtioelva gånger per dag:D Nej, nu är det powernap som gäller!

God morgon

Jag är trött! Hade riktigt skoj på kräftkvällen igår, hahaa.. Så stööörda människor =D Bland annat spelades Med andra ord igår, vilket är ett sjukt roligt spel.. Kom fram en hel del smarta saker under spelets gång, hahaa.. Bland annat är älgar ett djur som lever i vatten, Niagarafallen ligger i Afrika, champagnen kylen ner i dopfunten med mera med mera, mohahaa.. Schteeeek!



Kolla vad gott det ser uuuuut! Kräftkalas var grejen!



Här har vi garderobssnäckorna.. =D Jojo, Jossan, Petra, Carro och Sanna.. Snyggaste bruttorna!



Snyggaste ja... Vette fan...





Jaa, vad ska man säga... Var en mycket festlig kväll igår i alla fall.. Är värt att vara lite trött idag måste jag säga... Ska pallra mig till skolan, och sen får jag väl sova lite middag idag, eftersom jag ska orka jobba inatt också.. Hej och hå, hahaa.. Men det blir bra.. Får röja med Sanna på jobbet ikväll, så det blir prima skit..

Nu måste jag för tusan äta frukost, tiden rinner iväg här!

RSS 2.0