Samkväm och singstar

Gårdagskvällen blev en riktigt festlig kväll. Det hela började med en planerad aw tillsammans med en massa ledarfolk som träffats i Portugal, men slutade med middag på Clarion Sthlm och singstar, champagne och popcorn hemma hos Tobbe och Tomasz på det. Mycket trevlig kväll =) Inte nog med att jobbet i Portugal är ett jobb där jag trivs som fisken i vattnet, jag har dessutom fått en massa nya otroligt härliga människor i mitt liv. Fantastiskt =)
 
 
 
Jag är ju helt katastrofal på Singstar, och enda anledningen till att jag fick några poäng över huvud taget var för att jag och Tobbe körde i lag, haha. Men roligt var det =) Hade tänkt att det inte skulle bli en så sen kväll dock, men tiden går fort när man har roligt och jag var inte hemma förrän typ kvart över ett inatt, men det var det värt. Sova kan man göra i graven =)
 
Nu är det dock jobb som gäller. Snart är det helg igen, veckorna går sjukt fort! Bara 12 dagar kvar tills jag åker tillbaka till Portugallien!

Stolt!

Jag är mäkta stolt över mig själv just nu! Stolt och panikslagen, men jag försöker att fokusera på stoltheten mest. Jag har ääääntligen bokat tandläkartid! Är väl inte någon stor grej för dom flesta, men jag är inte direkt jättebra kompis med tandläkare kan jag säga. Blir gråtfärdig bara av att ringa och boka tid. Men nu är det gjort, om en vecka ska jag dit!
 
 
Har dessutom äntligen samlat ihop alla dokument jag behöver för att ansöka om examensbevis också, bara en sådär 1,5 år efter jag blev klar. Finally! Dock har jag en känsla av att jag kommer behöva komplettera med en del dokument, men jag är en god bit påväg i alla fall, woop woop! Ska ta och få ordning på en annan ansökan nu också, och sen kan jag verkligen klappa mig på axeln och känna att jag varit duktig idag. Yey!

Bebismys!

Idag efter jobbet tog jag och Helena och begav oss till Strängnäs för att hälsa på Melissa och hennes nykläckta lilla Alicia. Var riktigt skoj att träffa Melissa igen, och lilla tjejen var supersöt! Blev mycket fikande och bebismysande och en massa skitsnack. En mycket trevlig tur med andra ord :)

Är helt kollapstrött efter helgen fortfarande dock, så vi har redan gått och lagt oss :P Imorgon blir det jobb hela långa dagen, först på kontoret och sen på Friskis. Festligt värre :)


Vilken toppenhelg!

Jag är dödshungrig, hur trött som helst, lortig som en gris och kall om tårna, men jag är jäkligt nöjd ändå. Har haft en så himla bra helg med trevliga människor, gamla vänner och en härlig dags skidåkning. Fantastiskt!

Igår åkte vi till Vässan och trots att typ inget blev som planerat så blev allt bra ändå till slut. Jag hann träffa Emelie och ta en fika, hann träffa Calle en sväng på kvällen, bli bjuden på god mat och en massa trevligheter hemma hos Emil. Kvällen avslutades på Hatten där jag sprang på ännu ett par gamla kompisar. Mycket trevlig dag/kväll. Dagen idag har spenderats i Romme på skidor. Jag, Helena, Emil och Niclas gav oss iväg i ottan och styrde kosan mot Dalarna där det sedan har åkts skidor och umgåtts hela dagen lång. Solen har vi inte fått se, men det har varit riktigt bra före i backarna. Är ju inga höjdarbackar direkt, men det funkar alldeles utmärkt för en dags åkning. Nu ska det bara ätas, duschas och sovas så är jag nog människa igen imorgon :)


Pannkaksfredag

Blev jättesugen på pannkakor igår när folk på jobbet hade pannkakstorsdag, och idag fick det vara nog. Blev pannkakor till middag här hemma idag :) Nu sitter jag här mätt och belåten i soffan och känner mig allmänt nöjd, har en känsla av att jag har en bra helg framför mig. Imorgon blir det ju en sväng till Västerås där vi ska umgås med vänner och göra stan osäker på kvällskvisten, och sen på söndag ska det åkas skidor. Woop woop!

Nu ska det dock kolhydratladdas inför söndagens skidåkning med lite kladdkaka. Det är ju trots allt fredag :)


Tiden går för fort!

Som vanligt har man aldrig tillräckligt med tid för allt man vill göra. Kommer det nånsin kännas som man har tillräckligt med tid för livet?

Jag har jobbat hela veckan och ska jobba torsdag och fredag också. I måndags kväll jobbade jag dessutom på Friskis så det blev en lång dag. Igår lyckades jag få plats på ett HIT-pass på Lindhagen, var riktigt skoj och förbaskat kräkjobbigt! Har fått en provvecka på Sats också, och eftersom det finns ett Sats mitt emellan Helena och jobbet så är ju det supersmidigt. Var dit och testade ett corepass imorse, sjukt jobbigt men skoj :) Spelade lite tennis på lunchen också. På onsdagar har vi en halvtimmes längre lunch och gemensam träning för alla som vill, ett mycket bra hittepå om jag får säga det själv. Jag är inte direkt någon tenniskung, men det är riktigt kul!

Ikväll ska vi iväg på en sen aw med ett gäng folk från TC i Portugal, så det blir skoj, och imorgon ska vi på bjudmiddag hemma hos Christel. Ibland har man tur :) Men nu måste jag laga mat!


Systers julklapp

Står i solen och väntar på pendeln just precis nu, ska åka till Uppsala och träffa syskonen. Först blir det lunch nånstans och sen ska vi på Johan Glans på UKK, vilket syster fick i julklapp av oss. Trevligt med julklappar som innebär umgänge får jag säga, bra gjort av oss :)

Hade en riktigt bra kväll igår också, men den får jag berätta mer om sen, för nu är det lite kallt om handen så nu är det vantdags!


Helgfix

Så himla skönt imorse att kunna sova utan att behöva ställa nån klocka på morgonen. Det är helglyx det, underbart! Efter frukost begav vi oss ner till Fridhemsplan för att handla lite mat och grejer till ikväll. Blev dock lite reashopping först - två par jeans på halva priset, yeah!

Efter handling av ett och annat blev det en sväng till gymmet. Hängde med Helena till WorldClass och svettades lite, väldigt skönt och välbehövligt inför kvällen. Nu har vi städat hela lägenheten som är skinande ren nu, och vi har även sanerat oss själva. Står powernap på schemat nu, och sen får vi middagsgäster. Lite senare dyker det upp lite ler folk och kvällens kalasande kan börja. Hoppas på en trevlig kväll och en utgång med massa dans, woop woop!


Fredag

Har haft en riktigt bra dag idag. Började med nån timmes jobb hemifrån, men det jag hade att göra gick rätt fort så jag hann dega lite på morgonen också. Perfekt! Blev en tur till gymet sen, för att ladda upp inför en lunch med gamla Perido-kollegor. Blev thaibuffé på Formosa, precis som på tiden den begav sig. Mycket trevligt att träffa dom igen, jag saknar alla härliga kollegor lite faktiskt. Åkte till Solna C efteråt för att äntligen fixa mina naglar! Dom har varit långa dom klor sen jag kom hem från Aussie, men nu är dom korta och fina igen, känns mycket bra :) Hittade ett par reaskor på vägen hem också, fantastiskt. 70% är en lagom rea, bra skit :) Fick även hem skorna jag beställde på nätet i förra veckan också, så nu är jag redo för våren/sommaren i Portugal också :)

Kvällen idag har varit väldigt lugn annars. Käkat gott och lyxat till det med kladdkaka, det är ju trots allt fredag. Har spelat lite Super Mario också så nu har jag skavsår på tummarna. Jäklar vad roligt det är, och jäklar vad arg man blir när det inte går som planerat!

Nu är det snart dags för sängen dock. Känns så skönt att ha en hel dag oplanerad imorgon, woop woop!


Hallå!

Jag har verkligen inte haft tid att uppdatera värst mycket här. Senaste inlägget försökte jag ju lägga upp förra helgen men hade visst inte lyckats, så kan det gå.

Har inte hänt så mycket enastående i veckan dock. Har jobbat en massa i veckan, både på Springtime och på Friskis. Var ut och käkade med Springtime i tisdags också, på Mosebacke, och sen var vi på B.U.S, en show med massa sång och dans. Riktigt trevlig kväll :)

Imorgon är jag ledig!! Eller typ, har lite jobb jag ska göra hemifrån, men det går nog fort. Ska käka lunch med lite gamla kollegor från Perido imorgon vilket ska bli skoj, och sen blir det lugna gatan imorgon kväll. Fantastiskt!

Men nu ska jag sova, blir träning imorgon!


Hej mitt vinterland

Bara vänja sig vid snö och kyla nu då. Woop woop! Har inte riktigt hunnit vänja mig än, men det kommer väl. Mörkret är lite svårt att vänja sig vid också, men det kommer. Har haft en bra start på vistelsen här hemma dock. I fredags var jag på gymmet en sväng först, träffade Limpan och drog på mig en vansinnig träningsvärk. Träffade sen Josefine på kvällen. Blev middag, lite vin och sen en sväng till Undici där vi mötte upp Helena. Åkte sen hem till päronen i lördags. Träffade mormor på dagen och sen kom syskonen och farmor hem till Mosta på kvällen. En riktigt mysig familjedag :) Blev kvar där till igår så jag fick lite extra tid med päronen :)

Min kropp har inte riktigt vant sig vid den svenska tiden än. Jag är fortfarande het galet trött tidigt på kvällarna och vaknar supertidigt på morgnarna. Imorse vaknade jag strax före fem, och då hade jag ändå inte kommit i säng förrän runt midnatt. Smart. Ska snart iväg till jobbet i alla fall. Dags att börja packa och förbereda inför nästa säsong i Portugal. Jobbar på Friskis ikväll sen också så det blir en lång dag. Måste försöka få lite koll på hur mina dagar på Springtime kommer att se ut nu framöver, känner att jag är lite smått förvirrad, haha. Det klarnar nog idag dock :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3aa70ddf2b315fa90cd15.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3aa70ddf2b315fa90cd15.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3aa70ddf2b315fa90cd15.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3aa70ddf2b315fa90cd15.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3aa9addf2b315d3360e48.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3aa9addf2b315d3360e48.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3aa9addf2b315d3360e48.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3aa9addf2b315d3360e48.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3aaa69606ee0268abe58a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3aaa69606ee0268abe58a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3aaa69606ee0268abe58a.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3aaa69606ee0268abe58a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3ab9dddf2b315d7e53156.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3ab9dddf2b315d7e53156.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3abe5ddf2b315e92eaa8a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3abe5ddf2b315e92eaa8a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3abef9606ee026398e719.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f3abef9606ee026398e719.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f860f69606ee5599ab8f0b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f860f9e087c359c83f30c5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50f861019606ee557ff36498.jpg" class="image">


Snart hemma

Har snart överlevt resan hem från underbara Australien. Har varit en resa full av upplevelser, nya fantastiska möten och människor samt en massa vila och rekreation :)

Sitter nu på Frankfurts flygplats och försöker vinna över tristessen. Vi har haft sju timmar att döda här, nu är det bara typ 2 kvar, woop woop! Är regnigt och grått utanför fönstret här, också har en känsla av att det är liknande väder hemma, bara vänja sig. Får jobba på att ha kvar känslan av ljuset och solvärmen så länge det bara går!

Ska lägga ut en massa bilder när jag kommer hem sen, dela för att dela med mig av hur vi haft det, och dels för att få drömma mig tillbaka lite :)


Lyxliv

Vi lyxar sista dagarna nu. Bor på ett superfint hotell nu med sängar! Inga fler soffor, haha :)

Tog en härlig promenad från Coogee till Bondi idag. Tog typ 2 timmar fram och tillbaka, men det var en fantastisk promenad. Jag skulle utan tvivel kunna bo här.

Kvällen spenderas i Surry Hills hemma hos vår nye vän Chris. Vi har grillat massa gott och inväntar nu efterrätten. Det är inte så synd om oss :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50ea94fde087c30aa94bc17b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50ea94fde087c30aa94bc17b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50ea9514e087c30a5dc2fd72.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50ea9514e087c30a5dc2fd72.jpg" class="image">


Love life!

Har sagt det förut men säger det igen, den här semestern är helt fantastisk! Vi solar, badar, hänger med jäkligt skoj folk och bara njuter av livet. Vi har varit på olika stränder typ varje dag här, och ett flertal som vi aldrig hade fått se om vi inte hade hängt med en massa infödingar. Var vid en liten vik här om dagen, Gordon's Bay, och hängde med ett helt gäng. Vi flöt omkring på en stor flytgrej i timtal och hade det allmänt bra. Igår var vi vid Balmoral beach, också en superfin strand där vattnet dessutom var lite varmare så det blev en jäkla massa badande :) Har inte så mycket kort på mobilen, fler kommer när jag kommer hem och kan koppla in kameran, men några kan jag bjuda på innan vi drar iväg för ännu en dag på stranden.

Flyttar härifrån till vårt hotell senare idag. Har haft det hur bra som helst hos våra senaste värdar, men det ska bli riktigt skönt att avsluta semestern på hotell :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50e8a493ddf2b3417dc08d8a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/814723/images/2013/pic_50e8a4aee087c30a9cba67e3.jpg" class="image">


Manly beach

Vi har egna lokala guider överallt, haha. Idag har Michael tagit med oss till Manly beach där vi har solat och hängt hela dagen. Träffade Callelito där också, inte sett honom sen hans 25års-fest. Krävs tydligen att man tar sig till andra sidan jorden ibland, haha. Innan vi åkte hem åkte vi upp till en nationalpark vid Manly där man hade utsikt över hela Sydney. Så himla vackert!! Vi får se så mycket roliga saker när vi hänger med infödingar istället för med massa turister, gotta love it!

Ikväll blir det nog lugna gatan och imorgon flyttar vi igen. Blir två nätter med couchsurfing hos ett gäng grabbar, och sen avslutar vi med tre hotellnätter. Nice!


Wi-fi är fantastiskt!

Äntligen tillgång till lite wi-fi en stund igen, det är väl fantastiskt :)

Vi är tillbaka i Sydney. Lämnade Surfers igår med blandade känslor. Jäklar så roligt vi har haft det där och så mycket underbara människor vi har träffat. Jag är helt förälskad i Surfers :D

Men nu är det Sydney igen, och ett nytt år. Helt sjukt! Vi bor för tillfället hemma hos en grabb vi träffade under våra första dagar här i Sydney. Folk är alldeles för snälla för sitt eget bästa, haha! Ska bo här i nån dag och sen flyttar vi vidare. Tror vi avslutar semestern med några hotellnätter för att lyxa till det, antingen i Manly eller ute vid Bondi. Beachnära it is! :)

Nyår igår var riktigt bra. Häftigt att fira nyår vid stranden, utomhus i kjol och linne. Underbart! Sjukt mycket folk, rätt ungt folk dock, men det var skoj. Blev en rätt lugn nyår för våran del dock, den avslutades med chokladfondue och jordgubbar hemma i lägenheten :)

Idag har vi varit på Bondi och hängt i solen. Stranden var helt galet packad, men det har varit jättefint väder idag så det var väl inte så konstigt :) Nu hänger vi hemma lite och laddar för att eventuellt hänga med Michael på nån fest hos nån av hans kompisar ikväll.


RSS 2.0