Torsdag då..

Gick prima på Friskis igår kväll.. Kvällarna går rätt fort när det är festligt folk där.. =) Var dock lite väl pigg när jag kom hem igår, så jag fastnade framför Skavlan och kom i säng lite väl sent.. Var sjukt trött imorse när klockan ringde.. Men det var bara att pallra sig upp.. Mötte upp Limps på Fridhemsplan och sen tog vi en liten promenad till NyföretagarCentrum.. Seminariet var bra till en början, men spårade ur efter en timme ungefär.. Då slutade jag lyssna.. Karln hade ju ingen koll på vad han sa... Ingen koll på hur det han skulle visa funkade och det blev bara jätterörigt... Men men, nåt har man säkert lärt sig.. =)

Har inte blivit mycket gjort sen dess.. Käkade lunch när jag kom hem och har babblat lite med mami i telefon.. Ska skicka ett grinigt mail till min mäklare nu, och sen ska jag nog kolla igenom uppsatsen lite innan det är dags att åka till jobbet.. Känns sådär meningsfullt.. Ska jobba 3 timmar i posten för att lära mig.. Så mycket har jag nog itne glömt sen jag jobbade i Vässan, men men.. Jag får ju betalt i alla fall, och nåt nytt lär man sig säkert.... =)

Löpband är inte min grej..

Nej jäklar så tråkigt det är! Trodde jag skulle dö efter 2 kilometer, hahaaa... Men det positiva med det är ju att jag ändå sprang 4 km till på ren vilja så jag fick ju verkligen öva på min psykiska styrka.. =) Den kan vara bra att ha om jag nångång i framtiden ska överleva ett långlopp... =P

Inte nog med att Paris blev bokat idag.. Angelica bokade flyg hit idag också, yeeey! Hon kommer hit till min inflyttnings/födelsedagsfest i maj.. Ska bli så himlans skoj =)



Jag älskart!

Nej nu måste jag nog ta mig i kragen och kolla på den där föreläsningen.. Är skitseg idag så jag skulle kunna ligga i soffan och glo på tv hela dagen, men det är inte riktigt aktuellt... Sååå, nu blire föreläsning!

Paris

Yey! Bra start på dagen... Bokade flyg till Paris imorse.. 1-4 augusti blir det storstads-semester.. =) Har aldrig varit i Frankrike, så det ska bli himlans skoj.. Jag, Linn och Lisa åker på äventyr... Mys... =)



Det blir min semester i sommar.. Skönt med lite avbrott från skola och jobb.. =)

Precis käkat frukost nu och ska ta och bege mig till gymmet tänkte jag.. Har så jäklans ont i hälen så jag tänker inte ens försöka ge mig ut och springa på asfalt.. Håller tummarna för att jag kan ta mig fram på löpbandet i alla fall.. I värsta fall får jag väl cykla eller nåt.. Mot gymmet!

Soffläge

Överlevde föreläsningen.. Typ.. Sjukt trött.. Blir ingen uppstigning före tuppen imorgon, det kan jag lova.. Nästan.. =) Imorgon blir det plugg och sen ska jag värda på Friskis på kvällen.. Måste ut och springa nångång också.. Dock har jag så sjukt ont i högra hälen, så jag vet inte riktigt hur det ska gå till.. I värsta fall får jag väl ta mig till gymmet och försöka springa på löpbandet där istället.. Det är ju lite mer skonsamt än asfalt i alla fall.. Är ju bara 6km på schemat imorgon, så det kan man väl överleva på löpbandet.. Bara hoppas hälen är bättre tills det är dags för långpasset i slutet av veckan.. Man dör ju av tristess på löpbandet om man ska knata på där längre än en halvtimme typ, haha..

Nu ska jag kolla på Erik och Mackan.. Sjuka människor, men jäkligt roliga.. =)


Äntligen =)

Nu har jag beställt en vårjacka.. Skam den som ger sig... Ska inte ropa hej riktigt än dock.. Lovar att nåt kommer vara fel på den när jag får hem den.. Den kommer säkert vara typ helt fodrad och vintertjock, eller så kommer storleken vara helt fel, eller så kommer den bara vara ful på eller nåt.. Men jag håller tummarna för att den är fin.. Hoppet är ju som bekant det sista som lämnar människan... =)



Nu ska jag äta en semla, och sen blir det föreläsning ikväll.. Tjohej

But whyy?

Varför ska alal snygga vårjackor vara så jäkla dyra för?? Hittade ju en som jag verkligen verkligen gillade när jag och Catja var på stan.. 3000:-.. Inte riktigt läge... Sitter och kollar på Nelly nu.. Finns en del snygga jackor...

Acne - Loma

2995:-.....

Diesel - Winty Jacket

1999:-...

Jag vill hitta en jacka för inga pengar alls typ... Det vore nåt... =) Det enda positiva med att jag inte gillade årets Peak-vårjackor är att jag då kan använda presentkortet till att köpa en ny skidjacka från Peak till nästa säsong istället.. Det är bra skit.. =)

Jaja, en vacker dag ska jag och Linn bli fläskrika i alla fall, och då kan jag tänka tillbaka på dessa pengaproblem och bara le... =P

Jag och Limps var ju på möte imorse.. Kändes riktigt bra faktiskt.. Nu har vi lite mer grejer att jobba med och försöka få ordning på, så det känns bra.. Blev en lunch på stan efter det för att gå igenom lite att det vi pratade om på mötet och försöka lägga upp nån slags plan på vad vi ska göra nu..

Sitter hemma nu och tycker det är allmänt tråkigt att det snöar och är bajsigt väder ute... Why?? Det är ju inte så att det hjälper motivationen inför skolan ikväll, men man får väl försöka sig på förträngning eller nåt sånt festligt.. Bra skit!

Jahapp då..

Blev lite plugg gjort igår.. En föreläsning och genomgången av uppsatsen.. Bra skit.. Mathandling och en löprunda hanns med också.. Sprang kortare men med tempoväxlingar igår.. Det är sjukt jobbigt, hahaa..

Blev fethäng och movie igår kväll sen.. Helt okej sätt att starta veckan på.. =)



Sjuk film, men väldans rolig måste jag säga.. =)

Tänkte åka till gymmet imorse, men jag bangade.. Hemskt! Känner mig faktiskt lite dålig, men jag får väl ta igen det senare i veckan.. Ska snart möta upp Limps så ska vi iväg på ett möte så här på morgonen.. Sen blire nog lite plugg efter det inför föreläsningen ikväll.. Typ.. =)

Måndag igen då..

Var sjukt trött när klockan ringde imorse... Den förlorade sömnen från i helgen slog tillbaka idag, haha.. Usch.. Men det var det värt.. =) Kollade på en föreläsning i förmiddags, som visade sig vara två timmar.. Hade vissa svårigheter att hålla mig vaken, men det gick bra.. Fixade lite med uppsatsen sen och nu hoppas jag att vi kan skicka in den snart.. Ska bli så himla skönt att bli av med den på riktigt.. Yeeah! =)

Blev en sväng till Maxi för att handla mat sen.. Sitter nu och smälter lunchen.. =) Ska ut och springa om ett tag tänkte jag, men maten måste ju få lite tid på sig i magen först.. Håll är inte festlig ost... Även om det är kallt ute idag så är det faktiskt sol, så det ska bli rätt skönt att komma ut en sväng.. Kanske är bra med en löpsväng för tröttheten också.. Haha, kommer ta en dag eller två att komma tillbaka till normala rutiner efter den här helgen.. =)

Sommartid

Inatt var det ju dags att ställa om klockan också.. Nu är det sommartid.. Mörkare på mornarna och ljusare på kvällarna.. Bra skit.. =) Eller ja, mörkare på mornarna är väl inte jättefestligt, men det håller ju inte i sig så länge..



Börjar bli lite hungrig nu också känner jag... Mööh.. Är jättesugen på pasta och makrillsås, vilket går supersnabbt att svänga ihop.. Däremot känns det drygt att bara behöva lyfta på röven och förflytta mig från soffan, så det känns ändå som ett helt projekt att få till, hahaa.. Men jag måste nog.. Mat är bra för magen! 

Vilken helg..

Har haft en toppenhelg måste jag säga.. =) Mötte upp Catja vid bussen i fredags.. Även fast vi inte setts på nästan två år så kändes det som vi sågs igår.. Fett festligt... =P Gick en sväng på stan och Catja shoppade loss.. Jag köpte en tröja på Gina, det var allt jag kom hem med.. Hittade ingen jacka heller.. =( Eller jo, hittade en jättefin, men det var asdyr... Mycket onödigt.. Men men..

Blev lite vin och Let's Dance på kvällen sen.. Eller ja, en hel del vin, hahaa.. Hamnade på Snaps sen, och det var väl helt okej där.. Bra musik.. =) Var en sjukt seg dag igår sen.. Vi låg typ i soffan och kollade på film hela dagen... Var tvungna att kolla på Zack an Miri makes a porno =)



Den är inspelad i Pittsburgh, så det var lite nostalgi.. =) Tvingade oss ut till affären för att köpa middag och sen var det bara att duscha och piffa till sig igen.. Lite mer vin och så blev det en sväng till Sturecompagniet igår.. Jag är verkligen ingen Stureplanstjej! Usch och fy.. Stå och trängas som en jäkla packad sill för att komma in, och sen bara massa pappa-betalar-folk som tror att dom är förmer än alla andra.. Palla! Men vi hade skoj i alla fall..



Dansade typ hela kvällen.. Skööööj =) Åkte med Catja till bussen idag efter frukost.. När jag lämnat av henne tog jag en promenad från Tekniska högskolan till Kungsan och tog t-banan därifrån.. Var skönt att få lite luft och lite promenad med tanke på att vi satt inne hela dagen igår, och jag antagligen inte kommer röra mig så långt ur fläcken idag heller, hahaa.. Har en massa kort på kameran, men orkar inte lyfta på röven och hämta kabeln, så dom får jag lägga upp senare typ.. =)

Nu ska jag nog ta och kolla på Adventureland tror jag bestämt.. Catja sa att den var inspelad på Kennywood, som är ett nöjesfält i Pittsburgh.. Nostalgi delux!

Yeey!

Welcome to the club now!! Yeaaaah nu är det kalas som gäller! Finbesök och vin, bättre kan man inte ha det =) Haft en mysigt dag på stan.. C har shoppat järnet... Jag köpte en tröja... På Gina... Fett dyr.. Eller??



Jaja, nu är det Hanson brothers och E-type som gäller.. Och sen är det Söder..


Jag älskar att Catja är här.. Roligast i världen.. Har inte setts på nästan två år, och detär som att vi sågs igår.. Riligare kvällar får man leta efter... !

Hörs! =D

Tvätta

Alltså nu börjar morgonrutinen med att vakna före klockan gå lite väl långt.. Imorse stod klockan på 6.45 för att jag skulle upp och tvätta... Jag vaknar 6.38 med ett ryck och tror att jag försovit mig bara för att det är ljust ute.. Haha, stööörd! Men men, så kan det gå.. Är ju pigg nu, så jag klagar inte.. Kanske var bra att vakna i panik imorse.. =)

Ska snart ner och lägga i dom sista två maskinerna tvätt.. Går fort att tvätta när man bara fyller halva maskinen och kan tvätta på typ halva tiden mot en full maskin.. Yees! =) Hade sjukt mycket tvätt idag, men det blev bara 6 maskiner ändå.. Bra skit.. Då kommer jag hinna med min löprunda utan problem sen.. Prima grejer!



Ser dock ut som att det blåser en hel del ute idag.. Kanske är läge att sätta på skidglasögon och munskydd på löprundan så jag slipper tugga grus och bli blind av allt grus och damm som blåser in i ögonen.. Sniggt!

Kväller..

Föreläsningen ikväll var rätt intressant.. Var om näringsämnena, så det var en hel del repetition dock.. Men lite nytt har väl fastnat.. Och repetition är faktiskt bra ibland.. Så det så.. =)

Imorgon är det upp med tuppen som gäller.. Har tvättid från 7... Är dock ingen idé här att försöka börja tvätta tidigare, det gick ju i Västerås.. Här slår inte maskinerna på förrän sju, så det är omöjligt att fuska... Drygt.. Men men, tvätta tvätta.. Måste få in en 11km löpning imorgon också.. Jag hoppas verkligen inte att det blåser lika mycket imorgon som det gjort idag och som det gjorde igår.. Är fan skitjobbigt att springa när det tokblåser.. Inte nog med att det är drygt att ta sig fram i motvind, allt jäkla grus och damm som blåser runt gör ju inte det hela bättre.. Äta grus är sådääär..

Sen ska jag ner på stan och möta upp Catja vid lunch nångång.. Äntligen! Snart två år sen vi sågs.. Helt stört..! Jag ska verkligen inte shoppa loss imorgon, spara spara spara! Men jag skulle dock behöva kolla på en vårjacka.. Börjar bli lite väl svettigt i dunjackan nu måste jag säga..

Jaja, ska glo lite på Lyxfällan nu, och sen blir det sängen rätt snart med tanke på uppstigningstiden imorgon..

Bye!

Imorgon är det fredag..

Om ni hade missat det.. =) Skönt med heeeelg... Skickade in hemtentan idag, så jag behöver inte tänka på den över huvud taget i helgen.. Lyx.. =) Har dock inte pluggat nåt idag.. Eller jag har kollat igenom c-uppsatsen, men det blev ingen föreläsningskoll för mig idag.. Jag måste ju ha nåt att göra nästa vecka också... Typ.. =P Nej, fixade med hemtentan imorse.. Sen cyklade jag iväg till Solna C för att skriva ut den och skicka iväg den, och sen tog jag en sväng förbi Coop på vägen hem.. Dom hade billiga kycklingfiléer, och då måste man passa på att fylla upp frysen.. =P Sen blev det städning när jag kom hem.. Måste ju vara fint inför helgens besök.. Ordning och reda, pengar på fredag, mohahaa.. Så sant som det var sagt! Funderar på om man skulle bege sig till ÖoB i helgen och köpa ett våffeljärn kanske, så man kan få fira våffeldagen lite... Sjukt gott jue... =)

Jaja, nu när allt är städat och jag är färdigduschad och så så ska jag faktiskt dega lite i soffan innan det är dags att bege sig mot kvällens föreläsning.. Tjipp tjipp!

Torsdag

Vaknade före klockan imorse.. Börjar bli en vana.. Bra skit.. =) Började dagen med ett yogapass... Också bra skit.. En gång i veckan har jag ju sagt, så nu får vi väl se hur många veckor det håller... =P

Precis käkat frukost nu.. Ska ta och slappa lite framför nyhetsmorgon nu, och sen blir det genomläsning av tentan.. Och sen blir det en sväng till Solna C där jag förhoppningsvis kan skriva ut tentan så jag kan skicka in den idag.. Det skulle kännas braaa.. =)

God morgon!

Jag gillar matlådor..

Lagade lite mat ikväll...



Mumma! Gjorde sex stycken, men en gick åt till middag ikväll.. =) Paj med spenat, kassler och fetaost... Lyxpaj med andra ord, helt prima att ha i frysen... =)

Har gjort mycket bra saker idag.. Skrivit klart tentan (som dock ska korrekturläsas imorgon), varit ute och sprungit och lagat en massa matlådor.. Känner att jag är värd att spendera resten av kvällen i soffan nu.. Imorgon ska jag försöka börja dagen med yoga, sen snygga till tentan, ta en promenad till Solna C där jag förhoppningsvis kan skriva ut tentan på biblioteket, skicka in den, gå igenom förra veckans föreläsning på distanskursen, och sen avsluta dagen med föreläsning på KI... Fullspäckat schema, men det vore skönt om jag fick till allt.. =)

Jaja, nu ska jag kolla vem som blir Australiens första Biggest Loser, haha.. God kväll!

Tentan klaaaar!

Yes! Nu har jag faktiskt skrivit klart tentan.. Känns riktigt braaa! Ingen aning om jag har skrivit på samma sätt som examinatorn vill att man ska ha skrivit eller inte, men jag tycker att jag har fått ner helt okej svar.. =) Tänkte ta en liten paus nu, och sen tänkte jag läsa igenom tentan en gång till för att se att det jag har skrivit är förståeligt i alla fall.. Det kan ju underlätta saker och ting.. =)

Ska ta och bege mig ut på en löprunda nu tänkte jag som en skön pluggpausunderhållning typ.. Solen skiner ju, och det gillar vi.. =) Verkar blåsa en hel del, men jag hoppas jag överlever..

Lika bar att ge mig ut nu, annars har jag en känsla av att jag kommer att fastna i soffan idag... Det får jag inte göra förrän senare idag.. =) Tjing!

Pluggdag..

Ja idag är det plugg som gäller igen... Ska försöka skriva klart hemtentan idag.. Vore väldans väldans skönt måste jag säga om den blev klar.. Då skulle jag hinna plugga lite annat imorgon, och sen hinna städa och tvätta på fredag förmiddag innan Catja kommer... Bra planering fröken Blomquist.. Nu får vi se om den håller bara.. =) Måste ut och springa idag också, och det får itne bli alltför sent för det är tydligen risk för regn ikväll.. Skulle ju vara sjukt tråkigt om jag suttit inne och pluggat hela tiden det varit sol och fint, och sen passa på att gå ut och springa när det börjar regna.. Men men, bara hoppas på det bästa och att dom sista tentafrågorna inte är värsta mastodontfrågorna som tar hundra år att svara på... Men det tror jag inte... =)



Just ja, måste skicka iväg ett mail till syon i Västerås också.. Lika bra att göra det på en gång innan jag glömmer bort det igen.. Sen är det bara att stänga ner allt roligt och fokusera på tentan ett par timmar.. Yey!

Äntligen över!

Åhh den här dagen är äntligen slut! Jag älskart! Herreguuud vilket lång och jobbig dag det här har varit.. Började dagen med en skön promenad till Tomteboda.. Där blev det en låååååång lång dags postutbildning.. På slutet blev det mest flams och fniss, hahaa, men det var helt okej.. Skyndade mig hem efter det, slängde i mig lite mat på 5 minuter och skyndade sen tillbaka till tunnelbanan för att åka till skolan.. Har nu suttit på föreläsning där i typ 3 timmar.. Min hjärna är typ gelé nu.. Helt död typ... Så sjukt skönt att vara hemma i soffan igeeeeen!!!



Så här vårigt är det utanför skolan dock... Jääääättefint... Vår vår vår.. =)

Såg faktiskt årets första tussilago idag också! Det slår faktiskt alla vårtecken i världen.. Tussilago is the shit! Hann dock inte ta kort på den, för jag såg den ensamma lilla stackaren när jag hade bråttom till tunnelbanan efter postutbildningen.. Men jag lovar att den var där, och den var fiiiin!



Nu ska jag kolla på Big Brother en kort kort stund, och sen blire säääängen.. God natt!

Uppe med tuppen..

Har drömt så sjuka grejer inatt.. Hjärnan gick på högvarv igår så den somnade väl aldrig riktigt.. Drömde bland annat att jag och nån, vem det nu var, åkte snowracer bredvid en väg hur långt som helst tills vi blev stoppade av polisen.. Tydligen var det olagligt att åka två stycken på en och samma snowracer, så det fick vi inte göra.. Dock var polisen helt vansinnigt snygg, så det gjorde inte så mycket.. Vi fick inga böter i alla fall.. =P Sen drömde jag att brorsan skulle få 700000:- tillbaka på skatten, haha.. Fråga mig inte varför, men så var det..

Jaja, nu är jag redo för att promenera bort mot Tomteboda för postutbildning hela dagen... Kommer vara helt sjukt trött ikväll känner jag på mig, med tanke på att jag var sådär lagom pigg imorse när klockan ringde... Dock vaknade jag 05.35 första gången och var typ pigg, men då ville jag ju inte gå upp.. Somnade om och var bra mycket tröttare andra gången jag vaknade.. Puckat...

Jaja, god morgon!

Tidig kväll..

Jag är trötter efter min effektiva dag.. Men det är bara bra om jag kommer i säng tidigt ikväll för imorgon blir det tidig uppstigning.. Ska ha postutbildning med jobbet imorgon, med start 8.30.. Och det är rätt nära härifrån, typ bara 3 km, så jag tänkte ta en promenad dit imorgon bitti.. Sen blir det ju till att sitta inne precis hela dagen, så det kan nog vara skönt med en liten promenad.. Måste ju åka typ direkt från utbildningen till skolan sen för föreläsning hela kvällen sen.. Har späckat schema imorgon med andra ord.. Hoppas dock på att utbildningen är slut lite tidigare än tänkt så jag hinner hem och äta nåt innan skolan.. Men vi får se.. =)

Sitter och kollar på Ullared nu och tycker synd om människorna som fångats på film i detta program, hahaa.. Jag måste åka dit nångång och se om det verkligen är enbart original som hänger på Ullared eller om det faktiskt finns normala människor där också, hahaa... =)


Bra start..

Ja det har varit en bra start på veckan idag, trots det sjukt deprimerande vädret... Men då är det ju tur att andra saker har gått bra, så man slipper bli helt nere av det gråa och trista vädren utanför fönstret.. =)
Bra saker med idag:

  • Bestämdes att jag får finbesök till helgen.. Catja kommer hit =D
  • Har gjort drygt hälften av hemtentan i idrottspsykologi
  • Har varit ute och sprungit intervaller

Så nu är det faktiskt helt legitimt att ta det lugnt resten av kvällen.. Skulle kunna skriva ännu mer på hemtentan, men jag måste ju ha nåt att göra på onsdag också.. =P Hade hoppats att det skulle finnas tvättid då, men icke.. Så då kan jag lika gärna spara lite av hemtentan tills dess.. =)

Nu blir det dusch och matlagning istället.. Måste nog ta och diska innan jag hoppar in i duschen också.. Men men, hoppas veckan fortsätter i samma positiva anda som den här dagen =)


Lite motivation

Känns faktiskt inte helt omöjligt att sätta igång med hemtentan idag.... Yeey! Det är lovande.. Jag måste ju få ner lite på papper idag.. Det är 6 stycken deluppgifter, och det vore skönt om jag i alla fall skrev klart två utav dom idag.. Då skulle det i alla fall kännas som att jag har kommit igång ordentligt.. Så det är dagens mål.. =) Jag menar, ju mer jag gör idag, desto minder är det kvar till resten av veckan.. Vardagsmatematik =)

Fick just en förhoppning om att det kan bli en superbra helg i helgen också.. Trots att jag inte kommer iväg till fjällen.. =) Har jag tur kommer älskade Catja hit och förgyller mig helg.. =D



Jag saknar henne! Vi har inte setts sen jag var där förrförra sommaren tror jag.. Herreguuuud! Alldeles för längesen!



Vi är ju så oemotståndligt snygga!!



Jag håller tummarna för att jag får finbesök... Och då måste jag ju verkligen vara klar med hemtentan till i helgen.. Bara sätta igång nu! =D

Solig söndag

Inte för att jag har fått ut så mycket av just solen idag men... Eller jo, man blir ju faktiskt lite piggare när man vaknar och det är sol ute, även om man inte får vara ute och njuta utav den.. Tog en promenad från Fridhemsplan till jobbet idag.. Kände att jag var tvungen att få lite sol och luft innan jag klev in och stängde in mig på jobbet.. Gick rätt fort på jobbet idag dock.. Eller det brukar det göra.. Rätt skönt.. =)

Sitter hemma och degar i soffan nu.. Kollar på Big Brother, och sen blir det bums i säng.. Måste ägna större delen av dagen åt hemtentan imorgon.. Jag hoppas hoppas hoppas att jag har mer motivation imorgon än jag hade i torsdags och fredags.. Det är ju så skönt när man kommit igång och fått nåt gjort... Måste ha det i åtanke imorgon.. =)

God natt folket!

Morgonyoga =)

Började dagen bra idag.. Hade ställt klockan på 9 imorse... Var dock så sjukt trött igår så jag stupade i säng direkt efter Körslaget, vilket ledde till att jag vaknade strax före åtta imorse.. Rätt skönt i och för sig.. Började dagen med ett yogapass.. Jag har sagt det förut, men jag måste börja yoga åtminstone en gång i veckan! Ska det vara så jäkla svårt? Jag tror verkligen min kropp skulle må bra av det..



Det här stället var ju inget problem att besöka en gång i veckan när jag var i Usa.. Och då var det en timmes yoga! Har ett halvtimmes program från samma yogaledare på datorn, så jag kan till och med göra det hemma.. En halvtimme en gång i veckan.. I can do it!

Har precis käkat frukost nu och sitter och kollar på One Tree Hill.. Mysmorgon =)

Fitnessguru.se

Har varit på seminarium med två av grabbarna från fitnessguru.se idag.. Väldans intressant måste jag säga, och rätt kul faktiskt, haha.. =) Har ploppat ur en helt del mer eller mindre smarta kommentarer och liknelser och exempel från grabbarna idag, meeeen det har varit skoj... =) Fick ett prima tips precis innan vi gick hem.. Ska verkligen ta och fundera på det och jobba på att lyckas på samma sätt som Sid Knutsson.. Gratis är gott =)

Kom hem strax efter sju, och då var det hög tid för lite mat... Hungriiig!



Började med det nyttiga.. Sallad med avocado och kassler... Man måste ju läadda med nyttigheter för att sen kunna få ge efter lite... =)



Mumma!! Det här är bra för själen!! Precis det fick vi lära oss idag.. Om man äter nyttigt till middagen så är det helt okej att käka tonvis med kladdkaka efteråt.... Optimalt för träningen och sommarens beachbody... Elle njaaa, kan vara en tolkning (läs påhitt) från min sida också...

Jaja, nu ska jag glo på Körslaget och käka kladdkaka.. Mitt nya liv börjar på måndag... Noooooot! =D

Redan klart..

Haha, kom precis på att jag redan sprungit min halvmara nu... Räcker det? Sprang det dock inom loppet av 5 dagar men... Petitesser.. Hur lång tid har man på sig innan man blir avplockad? =P Haha, jajaaa.. Men vad tusan.. 6+6+10km har jag ju gjort i veckan.. Det är ju 2,2 mil till och med.. Har ju för tusan en hel kilometer till godo.. Då fixar jag ju maran på två veckor.. Asbraaa! Har ju bara sagt att jag ska springa en maraton innan jag är 30, men jag har inte satt nån gräns för hur lång tid den får ta... Fett braaaaaa! =)

Eller ja, kanske inte funkar så.. Hmm..

Bio med Limps..

Har varit en mysig eftermiddag, trots vädret.. Vad hände med snön liksom? Är det inte dags för Kung Bore att gå på semester nu? Johoo du, jag tror bestämt det.. Men men.. Var in en sväng på Peak för att kolla vårjacka idag.. Hittade inget tiptop tyvärr.. Eller jag hittade en som jag verkligen gillade i modellen, men den fanns självklart inte i svart.. Och jag känner att jag kommer ångra mig om jag köper en jacka i nån annan färg.. Den gick dock att beställa i en mörkgrå färg, och den var rätt snygg.. Måste tänka på saken.. =)

Var på Mn låtsasfru med Limpan sen.. Sjukt rolig film faktiskt.. Vi skrattade en heeeeel del... =) Det kan jag verkligen rekommendera.. Skulle kunna se den igen, så den är verkligen sevärd.. =)



Alltså om jag får ha Jennifer Anistons kropp när jag är lika gammal som henne så kan jag dö lycklig, hahaa.. Nej men hon är väldigt vacker måste jag säga.. Adam Sandler är väl ingen hunk direkt, men men, hahaa.. =)

Smidit lite planer med Limpan idag också.. Jag har ju absolut ingen aning om hur min hlst kommer se ut, men min förhoppning är ju att jag i alla fall har pluggat klart i november.. Och då hoppas jag på att kunna åka till Usa en sväng.. Jag och Limps vill åka till Miami.. Bila ner till Key West och bara njuta av sol och kvalitetstid, haha =)





Ser faktiskt inte så tråkig ut måste jag säga... Jobba jobba jobba, spara spara spara = Florida i november!

Nu måste jag nog ta och äta lite mat skulle jag tro.. Simple as lax och sallad ikväll.. Fett bra..!

Äntligen!

Fick ett paket igår... Nya ramar till mina canvasdukar.... =)



Var bara att hålla tummarna för att dom hade skickat rätt storlek på ramarna den här gången... Späääännande! Men dom hade lyckats.. =) Så äntligen har jag fått upp mina tavlor!



Dock sitter dom lite högt nu, men jag orkade bara inte flytta ner dom, hahaa.. Var sak har sin tid... Typ.. =)



Nu har jag fina fina Hawaii och älskade älskade Pittsburgh hängandes på min vägg.. Blir lite nostalgisk! Kanske var dumt att sätta upp dom här bilderna på väggen.. Jag kommer ju vara kroniskt nostalgisk nu när jag är hemma, hahaa.. Men så får det vara.. Det är fiiiint.. =)

Jajaa, ska väl typ smälta frukosten lite nu, och sen ska jag försöka ge mig ut i det gråa tråkiga vädret på en löprunda.. Sen blir det bio och mys med Linn... Yeees! Än så länge känns det här som en mycket bättre dag än gårdagen, och det är ju lovande..


Tröööök

Usch vilken tråkig dag... Jag gillar verkligen inte den här dagen.. Låt den bara ta slut!! Har varit dålig idag också vilket inte gör det hela bättre.... Blä blä blä! Har inte gjort ett skit på hemtentan.. Eller jag har läst ett kapitel och skrivit ner lite stödord för vad jag ska skriva om sen.. Men det är ju inte så mycket direkt... Pratat med Petra i telefon i typ en timme istället.. Det var bra mycket roligare! Sen satte jag mig och filade på uppsatsen lite och har nu skickat tillbaka den till Marina.. För förhoppningsvis sista gången.. Det var inte så mycket vi behövde fixa, så vi kan nog snart skicka in den till examinatorn för sista gången.. Yeeees!

Ska käka lite lunch nu och sen göra mig klar för jobbet.. Tänkte åka i tid till jobbet idag så jag hinner gå från Fridhemsplan.. Måste få lite luft känner jag om jag ska överleva på jobbet.. Har ju liksom inte varit utanför dörren på hela dagen... Trööööööööök!



Det här är vad jag skulle behöva nu.. En riktig björnkram! Och så skulle jag behöva få ligga i soffan och kolla på film resten av dagen... Nej usch, det skulle nog inte hjälpa.. Då skulle jag känna mig ännu sämre.. Nej, det är nog bra att jag ska iväg och jobba så jag får nåt vettigt gjort idag i alla fall..

Sen är det bara att hoppas på att morgondagen blir bättre.. Ska hänga med Limpan då i alla fall.. Blir nog bio..



Bara fokusera på att ta sig igenom den här dagen nu så kommer nog helgen bli bra sen.. Jag känner det på mig =)

Noll motivation

Usch idag känner jag bara för att ligga i soffan och kolla på tv hela dagen.. Har ingen som helst lust att göra nån nytta idag... Skiiiiit... Funkar inte riktigt så dock... Måste börja skriva på hemtentan idag.. Har lovar mig själv att jag ska sätta igång senast 10... Får dega i soffan framför nyhetsmorgon fram tills dess, sen finns det inga undanflykter... GE MIG MOTIVATION!!

Pass nummer 2

Kom ut på en löprunda till slut idag ändå.. Var sjukt segt innan, men själva rundan gick helt okej.. I måndags var det ju sjukt tungt och det kändes som jag hade blyben.. Idag gick det bra mycket bättre.. Hade till och med energi kvar när jag hade sprungit dagens sträcka.. Det känns lovande inför fredagens runda.. =) Det läskiga med löpning är ju dock att dagsformen spelar så stor roll.. Tänk om dagen då självaste halvmaran går av stapeln är en jättedålig dag för min del.. Det skulle ju suga extremt mycket! Men det är bara hoppas på att allt går bra.. Är ju som sagt en lång väg dit så det är ingen idé att oroa sig än, hahaa

Sprang runt Lötsjön idag, och det är sjuuuuukt mycket gäss och skit där.. Dom jäklarna flyttar ju inte på sig när man kommer heller, så man får liksom springa sicksack mellan alla jäkla fåglar.. Gillar dom inte! Jag är typ rädd för at dom ska attackera mig och börja picka på mig... Äckliga fåglar!



Ska nu slappa ett tag framför tv:n innan det är dags att bege sig mot Friskis för veckans värdpass.. Första gången på egen hand idag, men det kommer gå prima =)

Segheten själv

Usch vad jag är lat idag.. Känner mig allmänt seg och ointresserad av att engagera mig i nåt idag.. Var till Limpan imorse och snackade lite skit.. Gick hem till lunch, och sen dess har jag inte gjort ett endaste vettigt dugg.. Käkade lunch och glodde på tv ett tag.. Somnade i soffan.. Bara det liksom.. Hmm.. Tänkte gå ut och springa en sväng men jag har typ magknip.. Skit också.. Är ju faktiskt sol ute... Men men, hoppas det går över snart så jag kommer ut.. Tänkte försöka engagera mig i hemtentan i idrottspsykologi idag också, men det kommer verkligen inte ske.. Får ladda för att sätta igång med den imorgon istället.. Om jag börjar ladda redan nu så kommer jag nog kunna sätta igång imorgon... =)



Nej usch, nu måste jag försöka komma igång här så jag kan komma ut på en löprunda.. Då har jag i alla fall gjort nåt vettigt idag.. Eller ja, vi var ju faktiskt ltie vettiga hemma hos Linn, men det var typ 2 timmar av vettighet vilket känns lite lite för hela dagen.. Hej och hå, kämpa på!

Määh, minusgrader =(

Jag vill inte ha minusgrader.. Jag vill ha vår på riktigt, och i riktig vår ingår inga minusgrader.. Så det så! Men men, det är väl bara att hoppas på att solen värmer upp lite så det blir plus under dagen..

Precis käkat lite frulle nu och degar framför tv:n.. Ska väl snart klä på mig nåt annat än min OnePiece så jag kan gå utanför dörren utan att skämmas.. =) Ska gå till Limpan sen.. Vi ska väl försöka planera och diskutera lite och se om vi kommer framåt med våra planer.. Ska gå förbi Solna C på vägen också till vårdcentralen där.. Tänkte att det är läge att lista sig på nån vårdcentral strax innan man behöver nya recept, haha.. Hoppas dom är trevliga där.. =)

God morgon!

Tisdag = semla

Yees, det är faktiskt sant idag.. Brukar inte bli nån semla för mig eftersom jag kommer hem så sent på tisdagar, men idag tog jag mig friheten att gå hem tidigare från skolan.. =) Kändes rätt meningslöst att sitta kvar i skolan idag.. Hade föreläsning om kognitiv psykologi, och föreläsaren börjar med att säga att föreläsningen utgår ifrån att åhörarna inte kan nåt alls om kognitiv psykologi, och att det för dom som läst psykologi tidigare kommer vara en upprepning.. Hej och hå tänkte jag då.. Satt kvar till rasten i alla fall för att vara lite hövlig.. Men sen fick det vara nog.. =) Ringde mamma när jag gick från tunnelbanan, och dom hade precis käkat semla.. Då slog det till! Semmelsuget! Var tvungen att gå in i mataffären och köpa semlebullar och grädde.. =)



Nu förstår jag dock varför köpessemlor alltid har så mycket grädde.. Det ser ju onekligen mycket godare ut när locket liksom ligger som toppen på isberget.. Meeen, å andra sidan är det rätt äckligt, så när jag gjorde en egen semla så valde jag smak före estetik.. =P Eller egen och egen, bullen är ju köpt.. Meeen, grädden är handvispad..! Det ni.. =) Jag var för lat för att plocka fram elvispen, haha..

Nu är det snart Desperate Housewives ocksåå, så det blir nog till att glo på det innan jag stupar i säng.. Tjing!

Tisdag = semla

Yees, det är faktiskt sant idag.. Brukar inte bli nån semla för mig eftersom jag kommer hem så sent på tisdagar, men idag tog jag mig friheten att gå hem tidigare från skolan.. =) Kändes rätt meningslöst att sitta kvar i skolan idag.. Hade föreläsning om kognitiv psykologi, och föreläsaren börjar med att säga att föreläsningen utgår ifrån att åhörarna inte kan nåt alls om kognitiv psykologi, och att det för dom som läst psykologi tidigare kommer vara en upprepning.. Hej och hå tänkte jag då.. Satt kvar till rasten i alla fall för att vara lite hövlig.. Men sen fick det vara nog.. =) Ringde mamma när jag gick från tunnelbanan, och dom hade precis käkat semla.. Då slog det till! Semmelsuget! Var tvungen att gå in i mataffären och köpa semlebullar och grädde.. =)



Nu förstår jag dock varför köpessemlor alltid har så mycket grädde.. Det ser ju onekligen mycket godare ut när locket liksom ligger som toppen på isberget.. Meeen, å andra sidan är det rätt äckligt, så när jag gjorde en egen semla så valde jag smak före estetik.. =P Eller egen och egen, bullen är ju köpt.. Meeen, grädden är handvispad..! Det ni.. =) Jag var för lat för att plocka fram elvispen, haha..

Nu är det snart Desperate Housewives ocksåå, så det blir nog till att glo på det innan jag stupar i säng.. Tjing!

Tisdag

Har precis varit på gymmet.. Riktigt skönt faktiskt.. Var väldigt segt att komma iväg, men som vanligt är det skönt när man väl är där.. Dock var jag lite sur på min cykel på vägen dit.. Den var så sjukt trögtrampad! Jag funderade på om det var jag som helt plötsligt hade blivit sjukt svag i benen eller vad det var som var problemet... På vägen hem löste det sig dock.. Jag hittade en växel till, hahaa.. Var bra mycket lättare att cykla hem än att cykla dit... Konstigt nog =P Men det var ju bra, för nu tycker jag om min cykel igen.. Den behöver bara lift luft i däcken och sen är den i prima skick =)



Så här vårigt och fint är det hemma hos mig nu... Myyys! Jag måste nog bege mig ner på stan och kolla vårjacka snart känner jag.. Ska det fortsätta vara så här varmt så har ju vinterjackan snart gjort sitt för säsongen =) Har inte tid förrän på fredag dock, men då blir det kanske en sväng ner på stan..

Nu ska jag dock hoppa in i duschen tror jag bestämt.. Sen måste jag laga mat och förbereda mig lite för skolan ikväll..

Träning

Ja man kanske skulle ta och bege sig till gymmet nu en sväng.. Har läst lite trök-litteratur.. Tänkte att jag börjar med det tråkiga och sparar det roliga till senare.. =)

Blir till att köra mage och rygg på gymmet idag..



Beach 2011 börjar ju närma sig, så det är väl bara att köra på.. =)

Nej, nu är det dags att byta om och hoppa upp på cykeln så jag kommer iväg till gymmet nångång.. Bye!

Sol..

Var bra mycket roligare att titta ut genom fönstret imorse måste jag säga.. Blå himmel och stålande solsken! Yees! Dock blir det ingen tur utanför dörren för mig förrän om ett tag.. Har gjort en uppgift till distans-kursen nu på morgonen och skickat in den, och nu ska jag ta och läsa lite mer litteratur till idrottspsykologin.. Ska läsa fram till lunch, och efter lunch blir det en sväng till gymmet tänkte jag.. Cyklar dit så jag får lite sol och frisk luft på vägen.. Jag är helt frälst i att cykla nu.. Älskar att det börjar bli vår =)

Funderar på om det är läge att börja skrapa triss nu också.. Det vore väl nåt.. Hade suttit fint med några hundra tusen extra på sparkontot... Känner att vägen till pt-utbildningen är rätt lång nu, men jag får spara allt jag kan..! Vill ju helst ha råd att åka till Usa i november också, och jag vette tusan var jag ska få alla pengar ifrån.. Men som sagt, kanske är läge att börja skrapa triss, hahaa.. Ge mig 3 tv-grejer så jag får skrapa i nyhetsmorgon.. Då är i alla fall pt-utbildningen säkrad... Yeees!

Bra dag..

Tillbaka till verkligheten.. Det är verkligen vad den här dagen har varit.. Från att ha haft en helg där jag inte gjort en endaste vettig sak och mest bara ätit, till att ha varit riktigt duktig idag.. Men allt möjligt =) Började ju med utbildning/infomöte imorse, och åkte sen hem och började plugga på en gång.. Har läst en massa idag, känns riktigt bra.. Blev en löprunda sen också.. Solen kom fram så det var riktigt skönt ute =) Var dock sjukt jobbigt.. Var rätt längesen jag var ute och sprang nu, och så är jag kanske inte helt 100 efter min lilla miniförkylning eller vad det nu var jag hade förra veckan.. Meeen jag pressade på så gott jag kunde.. Hade typ kramp i underbenen, men med vilja kan man komma långt.. =) Första passet på uppladdningen inför halvmaran.. Det känner som en sjuuuukt lång väg till en halvmara nu, men jag ska banne mig klara det!



Sen var det bara ta en dusch och köra ner näsan i böckerna igen när jag kom hem.. Nu har jag precis käkat middag och ska spendera resten av kvällen i soffan.. Det är jag absolut värd! Ska försöka pallra mig iväg till gymmet imorgon bitti också, och sen blir det pluggande imorgon också.. Hej och hå... =)

Utbildning och plugg

Ja det är min roliga dag det.. Eller utbildning och utbildning, var mer ett informationsmöte imorse, och det höll bara på i en timme istället för 2 som det skulle, så det var ju skönt.. Har suttit hemma och försökt läsa ikapp lite i litteraturen i idrottspsykologin.. Precis käkat lite lunch nu dock, så jag har en minipaus.. Snart ska jag sticka näsan i böckerna igen.. Ska läsa en hel del till idag är tanken, vi får väl se hur det går.. =)

Låg en festlig lapp på dörrmattan när jag kom hem imorse också..



Vet inte riktigt om jag litar på att det här är lösningen på mina problem, hahaa.. !

Grå morgon

Sjukt grått ute... Vädret inverkar så sjukt mycket på humöret... Har ju varit sol några dagar nu och då blir man liksom pigg och glad så fort man går upp och tittar ut genom fönstret... Idag blir man mest deprimerad.. Grått grått och ännu mer grått.. Seeeeegt... Men men, måste plugga idag i alla fall, så det blir mest till att hänga inomhus... Men ändåååååååå!

Ska snart iväg på första delen av post-utbildningen också.. Skönt att det bara är 2 timmar idag, för jag känner mig verkligen inte upplagd för det.. Men det blir nog bra... =)

Jaja, inte mycket mer att säga idag.. Kul att börja dagen med ett negativt blogginlägg, hahaa... Jaja, det är inte så illa som det låter.. =)

Tjockast av dom tjocka

Så känner jag mig nu.. Herreguuuud vad jag och Karin har ätit i helgen, hahaa.. Usch, imorgon måste det bli andra bullar.. Imorgon blir det nyttig frukost och tillbaka till träningen igen.. Min dryga hosta verkar ha lagt sig, peppar peppar! Så jag hoppas att jag ska kunna träna som vanligt i veckan.. Braaa grejer.. Hoppas på någorlunda fint väder imorgon också, för jag tänkte ta och sätta igång med löpträningen imorgon.. Får se hur det går.. =)



Typ så här känner jag mig.. Inklusive alla matrester runt omkring, hahaa.. Men usch och fy.. Men mysigt har det varit, det måste jag säga.. Är rätt skönt att bara göra ingenting ibland faktiskt.. Vore iofs skönt om man kunde göra ingenting utan att äta så jäkla mycket också.. Men det är en annan femma.. =)

Ska kolla lite på tv ett tag till nu, och sen blire sängen för min del.. Ska upp i ottan imorgon för att gå på posten-utbildning med jobbet sen.. Har ju redan gått den utbildningen i Vässan, men det är nog lika bra att gå igen och fräscha upp kunskaperna lite.. =) Är bara 2 timmar imorgon bitti, heldagen är nästa vecka.. Men det är en bra att den är imorgon bitti så jag kommer upp och får lite rutin på vardagen igen.. =)

Jaja, mer häng och sen säääääängen!

Besök

Kära Karin kom hit igår och hängde med mig... Myyys! Mötte upp henne vid tåget i Sumpan så tog vi en prommis hem till mig i solskenet sen.. =) Blev tacos och Mello-mys igår... Dock var det ju som vanligt fel person som vann, men det kanske vore dumt att bryta traditioner...



Det var ju den här snyggingen som skulle vinna jue.. Inte Saade... Han kommer aldrig lyckas i Eurovision juuu... Nej det säger jag, blir ingen vinst där inte...

Men men.. Har haft en sjukt slapp morgon här idag.. Har käkat frukost i timtal typ och sen bara suttit i köket och snackat skit typ.. Kvalitetstid av rang... =)

Nu ska vi dock avancera in till soffan för att glo på The Social Network... Funderade på att åka på båtmässan, men vi pallade inte betala 140 spänn för det, hahaa.. Slapp-söndag!

Premiär

Körde på dubbel premiär idag.. Årets första cykeltur är avklarad!



Fast min cykel är mycket fiiiiinare =) Var tvungen att komma på nåt jag behövde på ÖoB för att ha nåt mål med cykelturen, och då fick jag ju användning för min fina cykelkorg också.. Yeeeey =)

Passade även på att använda mina fina glajjor för första gången i år... Tjohooo, det är solglasögonsäsong! I lovet it!



Kom på att jag ju behövde tvätta i helgen också, och tur som jag hade så fanns det tvättid idag.. Yees! Var ledig hela dagen, men jag passade på att slänga in några maskiner nu.. Ska gå och möta Karin i Sumpan sen.. Hon kommer hit och hänger med mig ikväll.. Blir en slapp kväll med Mello och tacos... Myyyys! =)

Nu ska jag glo på nån dålig serie på tv och vänta på att det är dags att byta maskin... Kanske borde ta en dusch också, det vore ju fräscht.. Möööh..

LL

Ledig Lördag! Yeeees! Dagen har börjat bra.. Vaknade vid åtta typ och begav mig till Maxi för att handla.. Rätt tråkigt, men det behövdes.. Var superfint väder ute dock, riktigt vårigt.. Sååååå skönt när solen lyser och det inte är dödskallt ute klockan 8 på morgonen.. =)

Precis käkat lyxlördagsfrukost och kollar nu på Gossip Girl.. Slappt, jajjemän =)

Är fortfarande sugen på en cykeltur sen.. Vet inte riktigt vart jag ska cykla, men jag får väl fundera ut nån bra runda.. =) Blåser ju en del, men det ska nog gå bra ändå.. Är ju klarblå himmel så jag kan omöjligt sitta inne hela dagen.. Ska kolla klart på Gossip Girl nu dock, och sen ska jag kolla igenom uppsatsen, och sen blir det till att hitta på nåt skoj ute... Typ... =)

God morgon!


Soffläge

Rätt skönt att landa i soffan nu måste jag säga.. Gick bra på Friskis ikväll.. Tiden gick rätt fort måste jag säga, och det var ju bra.. =) Kom hem så jag hann se sista dansen i Let's Dance, men nu får jag väl försöka hålla mig vaken tills resultaten kommer också..

Imorgon är min första oplanerade kväll sen förra fredagen... Ska inte göra ett skit imorgon kväll.. Sååååå jäkla skönt! Blir Mello, godis och soffläge för hela slanten... Yeeees! Hoppas dock på sol imorgon på dagen så jag kan gå ut och få lite luft och ljus... Känner för att bege mig iväg på en cykeltur nånstans om det är soligt.. Det är nog lagom motion för mig imorgon.. =)



Går man efter det här så ser det ju rätt lovande ut.. Ser dock ut som att det kommer bli lite blåsigt vilken är sjukt tråkigt om man ska cykla.. Då kanske det blir en promenad istället... Jaja, det visar sig.. =)

Ska glo på Parlamentet nu och bara njuta av att vara hemma i min kära soffa och det faktum att jag kan ligga i sängen huuuur länge jag vill imorgon... =)


Superglad --> Irriterad

Tänk så fort det kan slå om.. Blev superglad alldeles nyss.. Det plingade på dörren, vilket jag hatar egentligen när jag inte väntar besök, men jag öppnade ändå och tur var väl det.. =) Det var mina tavlor som jag hade beställt.. Yey!



Dom ska få pryda min tråkiga vita vägg ovanför soffan var det tänkt..



Dom kommer passa superbra här på den nu tråkiga vita väggen... Meeeen, nu till irritationsmomentet... Dom hade skickat med för stora ramar!!!! Puckon! Så jag kunde inte fästa canvasduken på ramarna... Mööh! Skittråkigt! Så nu sitter jag här med två fina canvasdukar, men kan i alla fall inte sätta upp dom.. ÅH! Mailade dom på en gång, och dom svarade på en gång, vilket dom faktiskt ändå ska ha lite cred för.. Dom skulle skicka ut nya ramar till mig, så det är väl bara att vänta dryga veckan till då.. Onöööödigt!

Jaja, tur att jag haft en mysig dag till nu i alla fall, så jag inte behöver bli alltför irriterad =) Började dagen med en sväng till gymmet med Limpan.. Var väl kanske inte riktigt jättebra att träna idag för min del, men jag hoppas att jag tränade bort det lilla lilla sjuka som är i min kropp =) Efter det blev det lunch på Cafe Nuno eller vad det nu hette.. Mysigt var det i alla fall.. Lite kvalitetstid med Limpan.. =)



Ska väl ta och ladda om nu, för ikväll blir det till att värda på Friskis igen.. 17.30-21, så det går nog rätt fort.. Sen är jag ledig hela helgen... Såååå skönt!

Helg hela veckan

Ja det har känts som helg sen i onsdags typ.. Eller när vi firade i mamma i onsdags så fick min hjärna för sig att det var fredag, så jag hade ju lördag igår och då alltså söndag idag.. Och sen är det lördag och söndag imorgon och i övermorgon också.. Härligt =)

Men det är ju dock fredag.. Eftersom det är fredag kanske det är en bra idé att försöka få tag i mitt hemförsäkringsbolag.. Fattar liksom inte riktigt när dom vill att jag ska betala in avgiften.. Logiskt sett så borde jag ha gjort det förra månaden, vilket jag inte gjorde och fick ingen påminnelse heller.. Så då betalade jag in den här månaden istället, och då fick jag tillbaka pengarna.. Hmm.. Måster inga och kolla hur det där är egentligen.. Vore ju tråkigt om jag av någon anledning helt plötsligt står utan hemförsäkring..

Ska iväg och träna med Limpan sen också.. Blir nog väldigt lugn träning för min del dock.. Har nån dryg hosta som inte vill ge sig, så jag ska nog inte ta i så jäklans hårt idag känner jag.. Hostan måste ju släppa till nästa vecka då det är dags att börja träna inför halvmaran =P Och sen ska vi lyxa och gå ut och äta lunch.. Var längesen vi gjorde nåt sånt mys tillsammans.. Efter det ska vi iväg på seminarium på NyföretagarCentrum.. Hoppas det är intressant och ger lite tips och så.. =)

Jaja, kanske ska börja med att äta frukost i alla fall...

Hemma på GPs Väg

Ja imorse lyckades jag i alla fall ta mig hem.. Alltid nåt.. Åkte med mami in till Uppsala imorse och tog tåget därifrån.. För en gångs skull gick det till och med i tid.. Helt otroligt.. =) Kom bara hem, dumpade alla grejer, bytte om och begav mig sen ut på promenad med Limpan.. Det var så himla fint väder ute så jag kände att jag var tvungen att passa på att njuta av solen lite.. =) Vi gick i typ 2 timmar.. Gick runt i Hagaparken.. Supermysigt.. Där blir det nog en hel del häng i sommar har jag en känsla av.. =P

Har precis duschat nu och ska väl ta och käka lite lunch snart kanske.. Sen blir det jobb ikväll.. Känns faktiskt inte ens drygt att åka till jobbet idag, och det är ju positivt.. =)

Just ja, kom precis på vad jag ska göra nu.. Måste söka sommarkurser..! Är ju sista ansökningsdag den 15e, och känner jag mig själv rätt hinner jag glömma bort det och så vips så är det 16e.. Nej, lika bra att göra det på en gång!

Kollektivtrafik är inte min grej

Alltså på riktigt.. Jag och kollektivtrafiken bör göra slut en gång för alla.. Tänkte ju att jag skulle åka hem ikväll.. Är skönt att komma hem på kvällen känner jag... Brollar har ju varit här också så papi skjutsade ner oss till bussen så brollan kunde åka hem till Uppsala och jag kunde ta bussen till Bålsta för att ta pendeln hem därifrån.. Brorsans buss var nästan 10 minuter sen, och min kom aldrig... Ringde trafikupplysningen som meddelade att min buss hade gått 10 minuter innan avsatt avgång... 10 minuter tidigt??? Det är helt stört! Okej om en buss är sen (eller inte helt okej det heller, men mer okej), men att det går för tidigt?!?! Hallå, kanske läge att vänta in avgångstiden.. Eller???

Jag är med andra ord hemma i Mosta igen.. Får åka med mamma in till Uppsala imorgon bitti och försöka ta ett tåg hem då... Möööh... Tur att jag inte börjar jobba förrän 16 imorgon... =)

Jaja, nu får jag passa på att umgås lite extra med päronen i alla fall då.. Det är ju trots allt mamis födelsedag =)



Har fått leka med min älsklingspojke idag också.. Åkte ju och hämtade Hugo hos dagmamman idag, och sen har vi lekt hela eftermiddagen.. Han är så sjukt charmig så det är läskigt =P Sen kom allihopa hem hit och det blev tacos-middag och födelsedagstårta för hela slanten.. Är mätt och tjock nu, men det bjuder jag på.. Har även försökt att bearbeta pappa min att springa halvmaran med mig i september, och det låter inte helt omöjligt.. Det är braaa.. =) Vore kul med lite sällskap..

Nej nu blir det till att krama ur det sista umgänget innan man stupar i säng.. Tjing!

Hemma hos päronen

Dagen igår var lång... Lååååååång lång lång... Men den var helt okej ändå.. Rätt tråkigt att sitta och lyssna på alla opponeringar, men det gick bra.. Tyckte våran gick helt okej.. Det är inte mycket som ska fixas nu, lite småpill bara.. Känns prima.. Smart är den inlämnad för sista gången.. Yeeeeeey! =) Firade det hela med att käka på Wayne's med Marina och Malin efteråt... Mys.. =) Det är det enda negativa med min flytt till Sthlm, att jag träffar alla älskade bruttor i Västerås alldeles för sällan.. Passade på att gå förbi Scorett och hälsa på Sara också innan vi gick och åt.. Man får ju ta dom tillfällen som ges.. =P



Skapligt firande måste jag säga.. Mumsig macka på Wayne's är ju aldrig fel liksom.. Ännu mindre när den äts i trevligt sällskap.. =)

Blev till att ta bussen hem till päronen sen, där det bjöds på äkta hemmagjord fettisdagsbulle.. SEMLA!! Mammas semlor är dom godaste i hela världen.. Då får man mycket mandelsamma och lite grädde, precis som jag vill ha det.. =) Blev dock inga fjorton semlor igår, det blev bara en.. Men den var god så det räckte för fjorton stycken.. =)

Sitter hemma vid köksbordet nu och tänkte väl börja pilla lite med uppsatsen.. Lika bra att göra klart det sista när man har allt färsk i huvudet liksom.. Dumt att lägga det på hög och skjuta upp det känner jag.. Sen ska jag hämta Huggan hos dagmamman vid två, så efter det blir det lekstuga för hela slanten =)

Fettis-dagen =)

Jajjemän! Ingen fet-tisdag här inte, fettis-dag är grejen! Många semlor ska det ätas idag.. Minst 14... Jajjemän! Go hard or go home!



Kolla vad gott!!! Dock blir dom bäst om man gör dom själv, för då får man mycket mandelmassa och lite grädde.. Det är bääääääst =)

Jaja, idag är domedagen för vår uppsats.. Idag får vi se om vårat slit har varit tillräckligt... Jag känner mig dock rätt säker, så på ett sätt ska det bli skoj... Men nervöst... =)

Jaja, jag måste skynda mig nu så jag inte missar tåget.. Det vore katastrooooof! Tjing

Tack för vettet

Åhhh, sitter och kollar på Big Brother.. Känner att jag är väldigt glad för att jag har vuxit till mig lite och fått lite vett i huvudet.. När Big Brother gick förut så var jag och Linn typ besatta av det, hahaaa.. Jag hade lätt velat vara med (så länge jag visste att mina föräldrar inte skulle kunna se nåt).. Sjukt tacksam för att jag aldrig fick något erbjudande om det, hahaa.. Eller ja, jag var inte gammal nog skulle man kunna säga.. Och nu när jag är gammal nog är jag extremt glad för att jag har ändrat uppfattning.. My goood, skulle kosta mycket mycket pengar för att få mig att medverka i ett program som skulle få mig att vara tvungen att skämmas resten av mitt liv.. Folk gör bort sig nåt vansinnigt..!



Jag menar, visst har jag också grinat åt töntiga saker när man druckit ett glas vin för mycket, och visst kan jag ha sjukt ointressanta och till synes iq-befriade diskussioner ibland, men jag har vett nog att inte visa upp mina mindre bra stunder i tv, hahaa..

Jaja, det var min Big Brother-confession för ikväll.. Nu ska jag snart sova... Bye!

Konstigt..

Jobbet gick bra idag faktiskt.. Sixten var på riktigt bra humör idag.. =) Han har typ sjungit och dansat halva kvällen.. Var sista dagen med honom idag dock.. Känns både skönt och tråkigt..

Landat i soffan nu med te och mackor.. Mumma.. =) Blir nog till att försöka sova relativt tidigt idag med tanke på att det blir tidig uppstigning imorgon för att bege sig till Vässan... Nu börjar jag bli nervös, hahaa.. Nej men det kommer gå bra.. Jag har en bra känsla.. =)

Nej nu ska jag glutta på Familjen Annorlunda och så blir det bra med det..

Lagom sugen..

På att åka och jobba... Hmm.. Men men, är som sagt inte så många timmar.. Får tänka positivt.. =) Har inte gjort särskilt mycket idag.. Eller jag har ju faktiskt pluggat en del, så det är ju bra.. Men jag har inte varit utanför dörren på hela dagen.. Känns inte riktigt som att jag vaknat än på nåt sätt.. Hmm..

Imorgon gäller det dock, imorgon ska vi upp med uppsatsen...! Är inte så nervös än dock, men jag kommer nog hinna bli det till imorgon... Bara hålla tummarna för att SJ sköter sig också, så vi kommer i tid.. Vore jobbigt annars.. Kommer bli en låååååång dag imorgon dock.. Vi ska sitta och lyssna mellan 9.15 och 17... Möööh... Det är inte våran tur förrän 14, så förmiddagen kommer bli lång lång.. Men det kommer kännas bra efteråt.. Eller förhoppningsvis i alla fall =)

Jaja, ska nog trycka i mig lite fruktsallad nu innan jobbet och hoppas på att det kan pigga upp lite =)


Då var det dags igen då..

Ny vecka.. Minst lika fullspäckad som förra veckan... Eller ja, som vanligt är inte dagarna särskilt fullspäckade, men däremot kvällarna.. Jaja.. Tänkte ta en promenad till ÖB idag och köpa lite tvättmedel och grejer, men jag orkade inte.. Är ju grått och molnigt och tråkigt ute...



Har suttit hemma och pluggat hela förmiddagen.. Har fått en del gjort, så det är ju bra.. Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen ska jag gå igenom papprena till opponeringen imorgon så allt är klart där också.. Ska jobba i eftermiddag igen.. Hämta Sixten.. Men det är inte många timmar..

Jahapp, duschen var det ja.. Ibland är det så jäklans jobbigt att ta sig dit, haha...

Movienight

Ja vi får se om min filmkväll går bättre idag än igår.. Oddsen är i alla fall bättre: Filmen går på femman (Inte fyran, vilket innebär inga nyheter och faktiskt mindre reklam) och den började en halvtimme innan filmen igår började.. Så vi får väl se hur det går.. =) Kollar på Helens små underverk..



Tror jag har sett den förut dock.. Eller i alla fall nån bit av den.. Men den är fin...

Gick bra på jobbet idag med.. Dagarna går rätt fort faktiskt.. Missade dock tunnelbanan med en millisekund idag också, och med dagens humör gjorde det mig skitarg... Åhhh!! Och till råge på det så var nästa tunnelbana sen.. Helt supersämst! Men nu är jag hemma i alla fall.. Det gillas..

Nu ska jag ägna mig åt filmen.. Bye!

Promenad

Var riktigt skönt att komma ut lite måste jag säga.. Var lite grått när jag gick ut, men solen kom fram rätt fort..



Är rätt fint längs den lilla promenadsvängen som jag har hittat..



Satt två dårar ute på isen och pimplade.. Det måste ju för tusan vara höjden av tristess... Fy sjutton så tråkigt! Det är nog inget som jag någonsin kommer att ägna mig åt... =)

Hade dock vissa humörsvängningar under promenaden.. Ena stunden kändes allt hur bra som helst.. Kände mig rätt nöjd med min dag och mitt liv, och andra stunden var jag mest irriterad och kände att det mesta var meningslöst.. Blev arg när jag mötte folk som var ute och sprang, eftersom jag också vill springa! Jag vill inte vara tvungen att gå bara för att jag har ont i halsen.. Så alla löpare hatade jag idag.. Så länge jag fick gå själv längs gångvägen så var jag rätt nöjd, men alla jag mötte irriterade mig på ett eller annat sätt... Smart..

Men men, sitter och glor lite på Vasaloppet nu i alla fall.. Tycker ju inte ens att det är kul, men på nåt vis blir jag liksom påverkad av grupptrycket trots att jag inte har nån grupp att bli påverkad av i min närhet.. Men bara vetskapen om att typ hela svenska folket sitter och kollar på det här gör att jag också måste kolla.. Också det en väldigt smart tanke.. Hmm..

Vasaloppet

Ja det är ju Vasaloppet idag.. Inget för mig dock.. Tycker det är sjukt tråkigt att kolla på skidor på tv... Det kan vara kul att se slutet när folk börjar gå i mål, det är väl det enda, hahaa.. =) Sitter dock och slöglor lite nu, men jag kommer inte direkt följa det hela dagen.... =)



Jag började min dag med att laga mat jag.. Känns lite sådär när man ska käka frukost och det luktar matos, men vad gör man inte för att få matlåda? =) Ska ju jobba idag också, och då behövs matlåda.. Tänkte att jag kanske skulle gå ut och gå en liten sväng sen, mest för att få luft och inte direkt för så mycket motion.. Har fortfarande lite ont i halsen, så det ska inte tas i alltför mycket.. Mindre ont i halsen idag än igår dock, så jag ska nog fortsätta att ta det lugnt idag så jag har ännu mindre ont imorgon... =P


Bra dag på jobbet..

Ja det var inte ens jobbigt att jobba idag.. Var snarare rätt trevligt, och det skadar ju inte.. Speciellt inte med tanke på att jag ska tillbaka dit imorgon.. =) Roliga tjejer som jobbade idag.. Dock är ju gänget typ 90-92or allihopa, vilket inte är bra för min åldersnoja, men det bjuder jag på.. =P

Kom hem för en halvtimme sen typ.. Har ju missat det mesta av själva låtarna i Melodifestivalen ikväll, men så kan det gå.. Kom hem och var lite småhungrig, så jag tänkte ta mig en banan.. Så tänkte jag att det lät ju sjukt tråkigt att äta en banan på en lördagkväll framför Melodifestivalen.. Så tänkte jag på min stackars hals, och har man ont i halsen får man ju äta glass... Glass och banan är gott tillsammans.. =) Och det blir ännu godare med chokladsås.. Och det är ju som sagt lördag, och då får man lyxa... Yes!



Fan, ser rätt äckligt ut på bilden.. Varför blir det alltid så för? Men jag lovar att det var gott.. Nu är jag nöjd och glad.. Fortfarande lite ont i halsen dock, men det är borta till imorgon!!

Jaja, fokus på tv:n nu för tusan.. Tjing!

Inte som planerat..

Jag skulle ju vara duktig idag.. Gå upp i någorlunda tid så jag skulle hinna ta en löptur innan jobbet idag.. Och vakna i tid gjorde jag ju, meeeeeen med ont i halsen... Ser det ut som att jag hade beställt halsont eller? Va? Va? Vaaaaaa???



så sjukt onödigt.. Halsont är typ det enda som stoppar mig från att träna.. Sämst jue! Lite snor kan man ju överleva liksom, men halsont känns inte helt okej.. Jaja, bara hålla tummarna för att det går över fort.. Får väl sitta hemma och snygga till opponeringsunderlaget istället så jag kan maila det till Marina sen.. Kuuuuuul..

Bra dag..

Blev inte riktigt som planerad men.. Dock inte i nån negativ mening, utan den blev snarare trevligare än planerat, och det skadar ju inte.. =) Mötte upp Marina och vi gick och satte oss på ett mysig café på Fridhemsplan.. Fixade och trixade och diskuterade uppsatsen och opponeringen, tillsammans med en del annat.. =P Insåg att vi kompletterade varandra rätt bra när det gällde opponeringen.. Jag ser alla smådetaljer och stilistiska grejer, och Marina sen brister och grejer i helheten.. Utmärkt =) Blev sen bjuden på middag hemma hos Marinas mamma.. Och det var ju inte heller särskilt tråkigt, utan snarare tvärtom.. =)



Så här pluiggade vi idag.. Det var vi värda, så det så.. Vi skyller på att vi var "tvungna" att köpa nåt för att få sitta kvar, haha.. Sjukt god.. =)

Har nyss kommit hem nu, och tänkte sätta mig på träningscykeln en sväng, och kolla på One Tree Hill.. =) Det där med att förena nytta med nöje, det är jag bra på.. =P Solen är ju borta, så jag orkar inte gå ut och springa.. Cykeln är ett fullgott substitut med tanke på vad klockan är och vilken dag det är.. =) Dags att köra igång nu dock.. Yees!

Gossip Girl

Gossip Girl till frukost.. Det är lyx det.. Är det fredag så är det.. Solen skiner och läget är förhållandevis under kontroll =) Gick bra på Friskis igår också.. Folk var snälla mot mig, och det var ju tur det.. =P

Ska kolla klart på Gossip Girl, och sen blir det nog lite städning här hemma, och en löprunda om jag hinner..



Jag ska träffa Marina på stan sen för att gå igenom opponeringen.. Vi ska ses vid halv tolv, så vi får se hur mycket jag hinner innan dess... Men det är ju så soligt och fint ute, så det vore ju festligt om jag hann ut en sväng innan.. Annars får det bli senare.. Var sak har sin tid.. =P Tjing!


Mätt

Blev en sväng till affären.. Luktade nästan vår ute, så himla skönt! Solen värmde och snön smälte, yeees.. Precis så det ska vara i mars.. Ingen mer snö och inga mer antarktis-grader..  Sol är bra för humöret =)



Råkade få med mig dom godaste kexen i världen hem.. Elin introducerade mig till dom.. Mycket onödigt, hahaa.. Sjukt gott i alla fall =)

Precis käkat middag nu.. Är rätt trött efter min tidiga uppstigning imorse, men jag måste hålla mig vaken ett par timmar till.. Närmare bestämt en sådär 6 timmar.. Ska snart iväg till Friskis på mitt första värdpass.. Får hoppas att folk är snälla mot mig.. =P Och att det är en hel del att göra så man inte känner hur trött man är =) Blir till att dega framför tv:n ett tag först dock.. Det är bra uppladdning det.. =)

Måste ut

Ja nu måste jag ta en pluggpaus känner jag.. Dels så får jag ont i stackars rumpan av att sitta i hundra år, och dels så pallar jag inte sätta mig framför datorn och kolla på föreläsningen nu.. Har gått igenom uppsatsen vi ska opponera på, och har läst det som skulle läsas inför veckans kost-föreläsning.. Så nu måste jag ut och röra på mig innan jag kan sätta mig och kolla på föreläsningen.. Annars somnar jag här.. =P



Känner mig typ så här där jag halvligger i soffan och bara läser... Går ju inte när solen skiner ute.. =)

Blir en sväng till affären för att handla lite mat.. Det här med att förena nytta med nöje, det är bra grejer det.. Är sugen på en löpsväng egentligen, men jag har sån sjuk träningsvärk i rumpan efter gårdagens benpass på gymmet, så jag skippar det, haha..

Sol!

Var uppe före tuppen imorse.. Kom iväg till gymmet.. Är rätt skönt att vara på gymmet så tidigt, när det inte är så mycket annat folk där.. Och det är väldans skönt att ha det gjort nu känner jag.. =) Blev en sväng till jobbet sen för medarbetarsamtal.. Redde upp det hela med onsdagarna och så också, så nu är det inga onsdagar för min del.. Gutt.. Har ränt runt och införskaffat födelsedagspresenter efter det, vilket som vanligt alltid tar längre tid än man planerat.. Men nu är det gjort =)

Precis fått i mig lite mellanmål nu.. Ska ta och engagera mig i lite plugg nu tror jag bestämt.. Läsa igenom uppsatsen som det ska opponeras på en gång till, och sen kanske gå igenom veckans kost-föreläsning.. Tjip tjop, dags att sätta igång!

Snurrig eftermiddag..

Jaa, lite snurrigt har det allt varit.. Hämtade Sixten som vanligt, men strax efter fyra ringde dom från Ica och sa att jag skulle jobba och skulle ha börjat fyra.. Hmm.. Inte helt okej.. Jag vet att det är nytt schema nu från och med den här veckan, men jag har sagt att jag bara kan jobba helger, och jag har kollat schemat och sett att jag fått varannan helg precis som jag ville.. Men tydligen hade dom missat att jag inte kan jobba i veckorna, och jag hade missat att se att jag hade fått varje onsdag också.. Inte bra.. Får ta det imorgon, för imorgon bitti har jag medarbetarsamtal.. Allt ordnar sig, men jag blir så trött när saker och ting är snurrigt...

Kom hem strax efter 19 och skulle käka middag tänkte jag.. Var egentligen inte så hungrig, men hade ju inte käkat nån middag så förnuftet sa att jag var hungrig.. Har ju lärt mig på min kostkurs att vad som händer när man är sådär jättehungrig och sen så "försvinner" hungern är att glukagon, som typ är motpolen till insulin, kickar in och försöker rätta till blodsockernivån.. Dagens kost-lektion.. Varsågoda =D Dock ringde sis och jag fastnade i telefon med henne.. Är inte så ofta som vi har tid att snacka skit i största allmänhet, så det var trevligt =)

Har precis avslutat min middag nu.. Bra tid! Speciellt med tanke på att jag tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll (jaa tidigt även för mig =P).. Tänkte gå upp och hinna gå till gymmet innan mitt medarbetarsamtal imorgon.. Det betyder att jag måste vara på gymmet typ 7, och gå upp typ 6, men det ordnar sig.. =P



Men men, matsmältningen är ju som bäst när man sover... Eller? (Det är INTE nåt jag lärt mig på kostkursen, tyvärr, men man kan inte alltid lyckas)

Plugg..

Festligt värre.. Är så sjukt trött, vet inte vad det beror på.. Mööh... Fast man blir trött av att sitta hemma och glo på föreläsning på datorn.. Är liksom svårt att hålla sig vaken och på gång när man bara sitter och glor.. Men men, nu är det gjort i alla fall.. Föreläsningen från den här veckan får jag ta tag i senare.. Kommer inte ut nån ny i kost-kursen förrän om två veckor, så jag har tid på mig.. =)

Läst igenom uppsatsen som vi ska opponera på också.. Inte riktigt mitt intresseområde om man säger så, men det får man ju försöka att undvika att tänka på.. =)

Solen skiner idag mina vänner! Sjukt skönt.. =) Dock har jag inte riktigt tid att vara ute, vilket är lite tråkigt.. Var på gymmet med Limpan imorse, så imorgon kommer det nog kännas i benen.. Borde försöka införskaffa födelsedagspresenter till min kära mor imorgon också.. Hmm.. Tänkte försöka vara hurtig imorgon så jag får mycket gjort.. Får väl se hur det går...

Nu ska jag i alla fall pausa ett tag.. Klar med dagens plugg, ska snart käka och sen ska jag hämta Sixten.. Yupp yupp!


Trött!

Ja nu är det allt snart dags att gå och lägga mig känner jag.. Åkte tidigare till skolan idag för att jag insåg att jag var tvungen att skriva ut lite papper.. Vi har fått reda på vilken uppsats vi ska opponera på nu på tisdag, så jag var tvungen att skriva ut den så jag kan läsa igenom den ordentligt innan jag och Marina ses på fredag och går igenom det hela..

Föreläsningen idag var riktigt intressant dock, så det var ju skoj.. Motivation.. =) Det är bra.. Behöver lära mig massa såna grejer inför projekt L&J.. =P Blev dock attack-illamående på bussen på vägen hem sen... =(



Hann i alla fall prata med sis innan detta hemska tillstånd uppenbarade sig, och fick lite ordning på hur det funkar med hemsidor och domännamn och massa sånt skit.. Tur att nån har koll.. =)

Ska kolla klart på Erik och Mackan nu, och sen blir det raka vägen ner i sängen.. Blir uppstigning typ med tuppen imorgon.. Ska till gymmet på morgonen, och sen blir det pluggande innan det är dags för lite jobb imorgon eftermiddag.. Blir nog bra.. Har dock lyckats boka upp mig typ varje kväll fram till lördag nästa vecka... Bra jobbar... Mööh.. Men men... =)

Full aktivitet..

Det är vad som har pågått hemma hos mig nu under dagen.. Limps har varit här och vi har funderat och planerat och googlat och babblat.. Det kommer ta tid, men vi har en plan och förr eller senare ska det bli bra =)

Gick med Limps till Solna Centrum när hon skulle gå hem.. Var tvungen att gå till biblioteket där och se om man kan skriva ut papper där.. Jag är liksom lite handikappad när det gäller sånt just nu.. På SU och KI där jag har mina föreläsningar nu finns inga skrivare.. I så fall måste jag åka extra till universitetet bara för att skriva ut papper.. Känns rätt ovärt.. Meeen självklart var biblioteket stängt just idag, pga intern utbildning... Där kan man snacka ovärt! Men men, fick mina skor omklackade i alla fall, och det gick undan det.. Han fixade det på en halvtimme så jag fick med mig skorna hem på en gång.. Prima.. =)

Ska ta och läsa lite nu, och sen är det dags för föreläsning ikväll.. Lagom taggad, men jag tror den kommer vara intressant, så det ska nog ordna sig.. =)

RSS 2.0