Nyår som gått

Årets nyår har inet mycket att säga till om i jämförelse meed mina tre senaste nyår.. I år har jag pluggat halva dagen, glott på tv andra halvan, och ska jobba sista halvan (jaa, det här nyåret råkar faktiskt ha tre halvor).. De tre senaste är däremot svårslagna, så det kanske var lika bra att jag inte gav mig på att försöka toppa dom =)

Nyår 2009 spenderades i Idre med en hel hord galna människor.. Det var en helt underbar vecka med massa galenskap. Twister, Med andra ord, utgångar, sopsäcksrace hem från krogen, skidåkning och en hel del annat.. Så himla kul! Kallt som tusan, men vi överlevde =)



Nyår 2008 spenderades i Gävle med Elin och ngelica.. Ett reunion som hette duga.. Också helt vansinnigt kul! Vi hade inte setts allihopa sen vi kom hem från Usa, så det var hög tid.. Gävle fick smaka på galenskap utan dess like kan jag lova =)



Nyår 2007 spenderades i älskade Pittan.. Också med Elin och Angelica.. Och med en massa galna amerikanare på vårat favvo-hak Privilege.. Så himla kuuuuul! Efterfest hos Mike också, som alltid.. Vad annat kan man säga än att även nyår -07 vad gelt och vansinnigt roligt..



Jag tror bestämt att detta är ett förevigande av nyår i Pittan... Jag saknar det!

Nyår 2006 firades i Göteborg har jag för mig.. Tror att det var det året nyårsnatten regnade bort och jag och Limpan typ gick och la oss halv ett, hahaa... Men den hade sin charm den med...

Nyår 2005 spenderades i Stockholm har jag bestämt för mig... På nåt galet kalas med Jossan Fransson och Petra.. Haha, vi var lite missanpassade men hade rätt kul ändå har jag bestämt för mig... =)

Jag saknar alla mina bruttor.. Jag önskar att jag hade mer tid att åka runt i halva Sverige och träffa dom... Det ska nog bli mitt nnyårslöfte kom jag precis på.. Jag ska se till att ta mig tid att träffa alla älskade vänner som är så utspridda i landets alla hörn.. Det ni! Så nu allihopa, nu får ni se upp! Umeå, Gävle, Sälen, Eskilstuna, Göteborg, Enköping, Västerås m.fl: 2011 är ett år som ni ska få se mycket av mig!

Gott nytt år!

Gott nytt år

Kan man ju hoppas på i alla fall... =) Usch vad det är lätt att komma på andra roligare saker att göra än att transkribera... Men det blir ju tyvärr inte bättre av att skjuta upp det.... Synd iofs, för jag är rätt bra på att skjuta upp tråkiga saker... Har till exempel tömt datorn på massa onödiga program nu i hopp om att den kanske ska bli lite snabbare, jag bloggar, hänger på fejjan.... Ja allt är roligare än att transkribera... Blä! Men det är väl lika bra att sätta igång.. Nyår vad är det liksom? Här ska det pluggas... Lika bra att jag har massor med plugg och att jag ska jobba inatt dock... Nyår är lite för mycket en par-högtid för att det ska passa mig... Klarar mig bättre utan den.. På så vis är det rätt skönt att jag ska jobba inatt faktiskt.. Behöver liksom inte bry mig om att hitta nån festlig fest, behöver inte springa som en galning på stan för att hitta rätt kläder, och jag behöver inte må som en apa imorgon... Man måste se det positiva i allt.. Vad är väl en bal på slottet liksom?



Varför känns det så här liksom? Alldeles ensamt och tråkigt...



... när det egentligen är så här? Massor med vänner runt omkring mig, och en helt underbar familj... Ibland förstår man inte riktigt.. Men det är bara att bryta ihop och komma igen..



-Love works in mysterious ways-

Jossan på Luffen

Det är jag det... Nära släkt med Rasmus... Känner mig lite så nu.. Far och flänger fram och tillbaka hela tiden... Men så är det när man inte kan säga nej till jobb och till att träffa dom festliga vännerna... =) Kom nyss hem från intervjun, så nu är det väl bara att sätta tänderna i ännu en transkribering... Preciiiis vad jag önskade mig! Men men.. Ska packa ihop lite grejer till helgen också, för jag tänkte försöka bege mig hemåt päronen ikväll.. Tänkte åka direkt till västerås imorgon, men insåg att med min tur med SJ, och med tanke på hur tågen har gått idag så lovar jag att just precis det tåget jag tänkte ta imorgon skulle vara inställt..



Med tanke på att tågtavlan sett ut så här typ hela dagen idag så vågar jag itne chansa.. Vore inte toppen om jag inte kom till jobbet imorgon... Inte den bästa kvällen att försöka ringa in nån sådär vid 20-21 på nyårskvällen...

Om jag skulle sluta göra saker jag inte ska nu (t.ex facebooka och blogga) så kanske jag skulle kunna få i mig lite mat, packa väskan och ge mig av lite fortare... Tänkvärt...

Orka...

Vilken skitdag det här är... Kan den inte bara ta sluuuuut??? Alltså allvarligt talat... Den började med att klocka ringde alldeles för tidigt.. Har ju som sagt sovit som skit dom senaste nätterna, och inatt sov jag för en gåns skull rätt bra, vaknade bara en gång... Då ska väckarklockan ringa alldeles för tidigt istället så klart, så jag inte får sova ut ändå... Bara pallra sig upp och bege sig mot tvättstugan... Efter första omgången tvätt var klar hänger jag upp den i torkskåpet.. När allt är hängt och jag ska starta den funkar såklart inte skiten....!!! KUL!!! Var bara att plocka ner allt och ta med allt upp i lägenheten... Kul att jag hade 7 maskiner tvätt att tvätta idag då... Så stor lägenhet har jag inte....







Så så här fint är det i min lägenhet nu... Kläder överallt!! Överallt där det går att hänga nåt hänger det kläder... Kul...! Skulle ägna dagen idag åt att skriva en massa på uppsatsen också, men så blev inte fallet... Jag måste iväg och göra en intervju nu, vilken jag sen måste transkribera vilket kommer ta halva natten... Och så kan jag inte jobba imorgon på dagen vilket jag skulle gjort annars för då måste jag skriva det jag inte hinner skriva idag... Jag orkar inte!!!!

Nu har jag bråttom också... Orkar inte sätt på mig kläder... Orkar inte sminka mig... Orkar inte gå utanför dörren.. Orkar inte vara trevlig... Blev galen när jag klev ur duschen idag för ett tag sen också och insåg att jag slängt handduket i tvätten och inte hämtat nån ny... Alltså står jag där dyblöt i badrummet utan handduk... NÖJD!! Fick torka mig så gott jag kunde med den lilla hand-handduken som i alla fall fanns där, och resten fick morgonrocken suga upp... Love it!

Nu ska jag ta min klagosång och motarbeta min ovilja att klä på mig och sminka mig...

Skaplig uppladdning =)



Skaplig uppladdning inför kvällens jobb... Salta kex, brie och julmust =) Fortsätter som ni ser på den hälsosamma banan jag börjat på idag... Härliga grejer... Säger som resten av svenska folket så här års: Efter nyår blir det ändring.. Då är jag hälsa personifierad!

...

Har blivit lite gjort idag.. Hade dock behövt göra mer men har inte riktigt möjlighet... Har iaf blivit en del pluggande, har dammsugit här hemma, har sökt csn till nästa termin och har pluggat lite till.. Skulle behöva göra massa mer plugg, men går som sagt inte så bra... Imorgon får jag ta nya tag... Ska ju jobba ikväll också... Kanske är dags för liet lunch snart så att jag kommer igång lite...

Har inte mycket annat att komma med.. Känner att största delen i den här kära bloggen för tillfället består av klagomål på den här nedrans uppsatsen, haha.. Festligt va? Men när den är klar kanske det händer lite mer roliga saker här... och i mitt liv med för den delen... Det skulle ju pigga upp... =) Men nu blev jag faktiskt hungrig, så det är väl knske dags att gör nåt åt det nu.... Yeah!

Morgonpromenad

Gick upp med tuppen imorse för att ta en promenad.. Insåg att jag itne var utanför dörren en enda gång på hela dagen igår, så jag kände att jag kunde behöva lite frisk luft kanske... Med tanke på att jag typ inte har tid att gå utanför dörren så fick det ju bli en kombinerat morgonpromenad och mathandling.. Då fick jag ju nåt nödvändigt gjort samtidigt som jag fick lite luft och motion =) Gick till Solna C men tydligen öppnar inte Ica där förrän 9, så det var ju lite onödigt.. Fick handla på Maxi istället.. Men men, det blev ju lite promenad i alla fall.. =)

Ställde mig på vågen imorse också, och det var ju inte så skrämmande för att vara så här efter jul.. Det är ett under med tanke på vad jag stoppat i mig dom senaste veckorna... Bara kolla på min frukost till exempel... =)


Varm choklad och hönökaka med julskinka och äppelmos... Nyttigt! =)

Harnog uppsatsen att tacka för det hela.. Har man inte tid så har man inte.. Har tyvärr uppsatsen att tacka/skylla för mina sömnlösa nätter också.. Har sovit så sjukt dåligt inatt igen.. Vridit och vänt på mig heeeela tiden... Blir galen..

Men men, nu ska jag nog ta och hugga in på min hälsosamma fruksot och sen sätta igång med lite plugg.. Bye!


Cykla lite kanske..

Är lite småirriterad nu känner jag... Dock känner jag att det är en irritation som ger mig motivation att köra på och ta saker och ting i egna händer... Hoppas den håller i sig resten av veckan så jag får mycket gjort... Eller ja, irrittionen kan ju får försvinna men den kan gärna lämna motivationen kvar... =)

Ska ta och sätta mig på träningscykeln nu tror jag bestämt... Funderar på om jag skulle leta fram mitt usb-minne och prova att kolla på serier som jag har i datorn på tv:n... Är ju inte så mycket festligt på tv ikväll så det vore ju nåt.. Eller jo, det är ju Johnny Depp och Pirates of the Carribean ikväll, me nden håller på så nedrans länge och så länge borde jag inte vara vaken... Men men, mycket nu...

Jaja, nu är det dags att hoppa upp på cykeln innan jag ger upp och går och lägger mig istället... =)

Stress och åter stress

Usch vad jag är trött på att vara stressad över skolan nu... Jag orkar inte! Jag vill bara bli klar nu.. Det är synd dock att jag känner mig så stressad nu, för jag tycker ändå att den här uppsatsen är rolig och intressant, men allt det försvinner ju bakom all stress.. Skit också... Men jag hittade faktiskt lite motivation nånstans långt bak idag så jag har skrivit en hel del idag.. Ska fortsätta ett tag till, och sen tar jag nog kväll tror jag.. Började faktiskt dagen med att transkribera klart sista intervju också, så det känns sjukt skönt... Ska väl ta och lägga in det jag fått fram från dom två senaste intervjuerna i tabellerna också.. Kanske ska engagera mig i det som sista kraftansträngning idag istället för att fortsätta skriva.. Texten måste ju i alla fall ändras sen när Marina kommer med sina grejer.. Ja vi får se hur det blir...

Fick ju med mig min pärla hem i söndags också när jag fick bilskjuts hem =)


Den ser lite oproportionerlig ut, men det var bara för att jag tog kortet nerifrån, hahaa.. Den är i prima skick ska ni veta.. Pappa har tagit god hand om den under tiden den har bott hemma hos dom... Kanske ska ta mig en liten svängom på den senare idag i ett försök att slappna av lite från skolan...

Kollade lite scheman och litteraturlistor och grejer imorse också.. Hej och hå vad härligt det ska bli att köpa en massa litteratur för pengar som jag inte har... Men det ordnar sig.. Allt ordnar sig... Tänk om jag bara kunde intala mig det på riktigt... Då skulle jag nog kunna må lite bättre... Men men, när vi får ordning på den här uppsatsen så hoppas jag att livet kommer tillbaka till mig.. Vore ju trevligt att ha tid att umgås med nån annan än datorn en vacker dag... =)

Jaja, back to plugget nu.. Ingen tid att spilla... Tjing!

Tönt-jag =)

Har jobbat idag... Var längesen jag jobbade en hel arbetsdag (alltså 9 timmar i sträck) så jag är lite trött nu.. Skulle ha början 17 men fick börja 13 istället.. Kände att det var bra för ekonomin... Gick bra på jobbet.. Verkar vara rätt festliga typer som jobbar där, så det här ska nog bli bra =) Och eftersom jag är nyinflyttad här i stan så har jag inte vant mig vid att kända människor ploppar upp liet här och var än, hahaa.. Så därför måste jag berätta att Bobby kom och handlade av mig idag.. =) Frisör-Bobby allså =)



Dock kan jag ju avslöja att han inte såg lite fräsch ut i verkligheten, men alla har vi våra dåliga dagar.. =) Kom in en annan kändis och handlade av mig idag också, men han kommer jag varken på vad han heter eller vad han har gjort vilket är lite störande.. Men det kanske kommer en vacker dag.. =) Så, nu har jag fått var lantis i storstan ett tag, hahaaa.. Men man måste få skvallra lite =)

Nu har jag dock fått i mig lite mjölk och musli vilket var välbehövligt eftersom jag var dödshungrig efter jobbet, så nu ska jag nog ta och bege mig mot sängen... Hoppas jag får sova bättre inatt..

Vanlig måndag..

Då var julen slut för i år då... Går så fort! Nu är det back to reality igen... Plugg plugg och åter plugg... Har dock inte varit supersnabb i starten idag om man säger så... Har sovit helt oroligt inatt av nån anledning.. Inte helt okej.. Vaknat flera gånger och varit helt stressad typ... Var dock helt död igår kväll, så jag gick och la mig vid nio, somnade väl kanske halv tio typ, hahaa... Så jag har nog fått rätt många timmars sömn inatt ändå... Sitter och kollar på nyhetsmorgon nu... Är nån jojk-karl där... Jojk, eller hur det nu stavas, är väl ingen höjdare direkt... Arne Hegerfors var ju en höjdare på det dock, haha... Neeeej men....

Har inte så mycket att komma med.. Bjuder på lite fler bilder från i jul istället... Har fortfarande inte orkat fixa bilder på julklapparna, så det får bli senare =)



Huggan gillade rödbetssallad... =)





Pojkarna leker med tåg.. Så det ska vara =)

Var faktiskt mysigt att umgås med hela familjen, inte baaaara Huggan.. Sen att han fastnar på flest kort är en annan femma.. =) Fick skjuts hem av mina älskade föräldrar igår också.. Var himlans skönt att slippa åka tåg kan jag säga, speciellt med tanke på att jag fick verktyg och porslin och annat tungt i julklapp..

Nu ska jag nog ta och sätta igång med lite transkribering så jag får nåt gjort.. Sen blir det jobb ikväll.. Hoppas det går bra... =) Har ju bara jobbat ett pass på Icat här, men det ska nog gå bra ändå... =)


Jul i Järlåsa

Har haft en jättemysig jul med familjen... Lugn och skön.. Skönt att få tänka på nåt annat ett tag.. Blev julaftonsfirande hos syrran och Peppe och så blev jag kvar där till juldagen.. Då bar det av hem till Mosta för traditionsenlig juldags-lutfisk... Det är bara gott en måltid en gång om året, men då är det jättegott också =) Sen blev det jobb inatt... Var väl sådäääär... Eller det gick relativt bra ändå, med tanke på hur det hela såg ut.. Var sjukt bråkigt igår, folk hade fått i sig för mycket energi med julmaten som dom sen var tvugna att göra av med genom att puckla på varandra... Smart...! Jaja...



Så här såg julklappshavet ut i Järlåsa... Blir en del julklappar när det är en liten med.. Hugo hade julklappar för år framöver, hahaa... Han kunde inte bry sig mindre dock.. Eller ja, sakerna som var i var ju populära, men han har inte riktigt fattat det roliga med att öppna paket =)



Massa mat... Har ätit sjukt mycket mat och gottis och kakor och jag vet inte allt dom senaste dagarna... Men det hör väl julen till.. Man ska äta till bristningsgränsen typ... Härliga grejer...



Familjen samlad =)



Så här stilig var Huggan... Men fluga och allt.. =) Lite suddig bild, men hans charm lyser igenom ändå =)



Tomten... =) Söööötast! Har fått umgås massor med honom i jul.. Älskart =)



Så här gick det med stora tomten... Julklappsutdelningen tog musten ur stackars tomten, så han somnade på plats.. Så kan det gå.. Att vara tomte är ett tufft jobb så här i jultider =)

Har precis upptäckt att dom visar Systar i jeans på nian nu... Den filmen är rätt bra faktiskt.. Är väl typ så mycket jag kommer orka göra ikväll.. Skulle behöva transkribera klart den sista intervjun nu, men jag kommer fan somna.. Blev inte mycket sömn inatt med tanke på att jag inte var hemma förrän halv fem imorse... Inte helt okej..

Kommer kanske ut lite bilder på några klappar sen också om jag orkar... Annars får det bli imorgon... =)

Tjing

Hemåt!

Blev inget plugg tillsammans med Marina idag.. Vi kör individuellt istället... Finns att göra ändå om man säger så... Kan skriva hur mycket som helst... Blä.. Men men, ska iaf transkribera sista intervjun idag är tanken.. Dock får det ske hemma hos päronen, för jag passar på att åka med syskonen Bylin till Örsundsbro så jag slipper lita på tågen idag.. Känns inte helt säkert, haha... Nej tacka vet jag bil.. =) Blir väl upphämtad snart, och då hoppas jag att jag lyckas få med mig allt jag ska ha med mig hem... Blir ju kvar hemma till på söndag..

Var uppe med tuppen imorse... Har hunnit transkribera lite på morgonen, har packat en massa och har betalat räkningar... Bra skit.. Är dock lite orolig för att jag glömt nån räkning dock, är inte riktigt med i alla svängar nu efter flytten.. Men man får väl en påminnelse innan mn får stryk, om jag skulle ha glömt nån... =P

Nej, nu ska jag nog ta och packa ner datorn också.. Den måste ju tyvärr med nu, eftersom jag har allt plugg på den... Sämst, men men... Tur att den är liten och knappt syns... =P


Sängen...

Har varit en fullspäckad dag idag, men jag har ändå hunnit det jag hade planerat för dagen... Har pluggat, varit till Solna Centrum och fått tag på det sista jag behövde till julaftons-outfiten, provat föreningens gym för första gången, gjort kola och har preciiiis nu slagit in dom sista kolabitarna... Nu måste jag bara diska, och sen är det raka vägen i säng som gäller.. Blir tidig uppstigning imorgon för att hinna med lite plugg innan det bär av mot Enköping för ett besök hos mormor och sen åka med mami hem till Mosta.. Måste bara komma ihåg allt jag måste ha med mig bara på nåt jäkla vis... Godis och paket och kläder och hej och hå... Mycket nu... =)

Men nu skiter jag i det här.. Dags att ta tag i disken så jag kommer ett steg närmare sängen.. God natt..

Fix och trix

Har pluggat på förmiddagen idag faktiskt.. Gjorde min del av den sista tabellen till uppsatsen.. Sen tog jag en promenad till Solna Centrum.. Sjukt kallt ute! Och då är det ändå inte mer än -14 här.. Fick tag i lite skarvsladdar och grejer som jag behövde till köket, och så skulle jag köpa ett rött linne att ha på julafton... Det var helt omöjligt! Elle ja, både JC och Gina Tricot hade, men jag vill ha ett lite längre så man bara kan ha strumpbyxor till.. Helt fel tidpunkt att försöka hitta det kan jag lova.. Men men, blev ett par röda strumpbyxor istället, så lite röd blir jag på julafton i alla fall =)

Nu blir det till att transkribera 10 minuter intervju.. Har mer kvar, men första anhalten är 10 minuter, och sen ska jag koka kola... Haha Coca Cola, fast koka kola... Hahaaa! Hög nivå.... =) Men det ska jag göra i alla fall, och sen får jag transkribera mer under tiden det kokar.. I vårat traditionella härliga recept står det ju klart och tydligt att kolan ska koka i en timme .... eller mer .... eller mindre... Solklart!



Nu ska dock jag och mina saffransgifflar ta och transkribera lite...

Dan före dan föra dopparedan..

Ja snart är det julafton.. Snälla Gud, låt mig ha lite julstämning och lugn i kroppen då!

Ska sätta igång med plugget alldeles snart.. Får dega till klockan nio, sen är det full fokus på plugget! Planen är att börja göra tabellen som ska göras... Beroende på vad klockan är när den är klar så blir det antingen lite transkribering eller en sväng till gymmet.. Tror jag skulle må bra av lite träning.. Var väl en sådär hundrafemtioelva år sen jag tränade nu... Blä!

Haha, kollar på Nyhetsmorgon nu, och folk som skrapar triss är så tråkiga! Hallå du vann precis 100000, visa lite glädje människa!!



Jag hade gärna vunnit 100000 nu kan jag säga... Blir en knaper månad nu i december... Men det ska jag väl överleva.. =)

Nu är det bara 10 minuter kvar av dagens slappande... Hej och hå, slappa på! Tjing!

Nederlag...

Hade handledning idag... Känns lovande att våran handledare typ tror att vi är puckade... Men men, det är väl bara att ta det so men spark i baken och jobba ännu hårdare för att överbevisa honom... Han har dock hakat upp sig på antalet 15, så vi måste göra ännu fler intervjuer tydligen... DET SUGER!!!! Vi kommer absolut inte hinna klart till de första seminarierna i januari nu med andra ord... Skithuvud! Men men, vi får se till att bli klara till i slutet av januari innan Marina åker, och sen får vi bara invänta seminariet i mars... Och förhoppningsvis har inte jag massor att göra i skolan efter det, för i så fall ska jag åka med Marina till Spanien några dagar för att fira att vi äntligen blivit klara med uppsatsen... Jag vill ha en ny parfym också, kanske ska spara den och hålla tummarna för att det kan bli taxfree-shopping på en Spanien-resa senare i vår då, haha =P



Den där vill jag ha... Luktar mumma! =)

Jag och Marina satt och pillade lite med uppsatsen efter den sugiga handledningen idag innan jag begav mig hemåt mot Stockholm... Är lika skönt att komma hem innanför dörren här varje gång.. Älskar min lägenhet =) HAr suttit och transkriberat sen jag kom hem... Har transkriberat typ halva den längst intervjun idag, så det känns lovande.. Imorgon måste jag börja dagen med att göra en tabell med centrala begrepp från intervjuerna, och sen ska det transkriberas mer om jag har tid sen... Sen är planen att jag och Marina ska ses en snabbis på tprsdag förmiddag för att sätta ihop våra tabeller till en, och sen tar vi lite jul en dag eller två.. Prima..



Idag lyckades jag hitta tid för att tända alla fyra ljus i adventsljusstaken också.. Har inte riktigt hunnit med det.. Men nu så, nu har jag också haft 4e advent... =)

Nej nu ska jag kolla lite mer på den inte alls så bra filmen på femman, och sen ska jag sova... Upp med tuppen imorgon för att hinna med så mycket plugg som möjligt... och förhoppningsvis hinna med kola.tillverkning imorgon kväll... Blir prima det... Adjöken för idag!

Försmak på julen..

Försöker få till nån slags julstämning i all stress nu.. Det är ju trots allt julafton på fredag.. Känns helt sjukt, men mys =) Blev knäcktillverkning idag.. Måste nog ta mig ett smakprov tror jag bestämt.. Mums!



Och så blev det lite glöggmys också... Provade nån blåbärsglögg från nåt år sen... Smakade inte direkt så myckert blåbär, men det var gott ändå...

Nej nu ska jag kolla på Ung och Bortskämd och känna att jag är jäkligt mycket bättre och smartare än dom, hahaa..

Äntligen klart!

Ja för tusan, nu är äntligen alla intervjuer klara! Eller det hoppas jag verkligen.. Vet inte hur det gått för Marina, men om inget storslaget har hänt så är vi klara... Tjoho! Nu måste bara dom här två sista som jag gjorde idag transkriberas.. Toktråkigt, men men... Borde börja nu, men jag funderar på att ta tag i knäck-tillverkningen istället och så ser jag till att transkribera dom här imorgon kväll och på onsdag.. Borde inte vara en omöjlighet.. Eller det är det inte... Hmm, jaja...

Var ju i Örsunsbro på två förskolor idag, och på vägen hem passade jag på att svänga förbi Annlill i butiken... Lika bra att passa på att ses när jag för en gångs skull var där.. =)

Börjar bli lite smått hungrig nu måste erkännas... Kanske ska slänga i mig en bapelsin eller nåt... Eller typ stäta igång och göra knäck och vara tvungen att provsmaka lite... Kan bli så också... =P Hur som helst så har jag inte tid att sitta här, så det så... Adjöken!

Lördag och fullt upp..

Tänkte att jag skulle sova ut imorse, men insåg ganska snabbt att det inte skulle gå för sig.. Var uppe vid åtta imorse och började dagen med storhandling... Ingen vidare bra idé med tanke på att jag gick till Ica... Köpte massa tunga grejer och hann bli rätt irriterad på påsarna och mig själv innan jag kom hem... Men men, nu är allt hemma och jag har fått i mig lite frukost så nu är humöret lite bättre faktiskt.. Prima =)

Ska smälta frullen lite, och sen ska jag sätta igång och skriva lite på uppsatsen... Och efter det ska jag försöka hitta tillbaka till nån slags julstämning genom att glra lite julgodis.. Sen ska jag och Limpan nog bege oss till In & Finn för att köpa födelsedagspresent till Carin.. Bra att vi är ute i så god tid, men men.. ;o) Sen är det handboll och jag hoppas verkligen att jag hinner kolla på den... Är ju semifinal.. Spännande!



Så här glada hoppas jag att dom är efter dagens match!

Nej nu kan jag inte slöa mer, dags att sätta fart med dagens åtaganden!

Mår som en påse skit

Det skulle väl kunna sammanfatta kanske.. Jag hade ju hoppats på att kunna slappna av lite i helgen, me ndet kan jag glömma.. Blir nog ingen avslappning för mig förrän tidigast 7 januari.. Känns festligt... Jag har ont i magen, skyhög puls och ingen matlust... Vet inte om det är särskilt hälsosamt.. Men så fort den här uppsatsen är inlämnad och godkänd ska jag nog komma tillbaka till livet...



Känner mig allmänt nere bara.. Hoppas det i alla fall kan kännas lite bättre imorgon... Måste skriva på uppsatsen imorgon, måste handla mat, måste fixa med julgodis och sen är det 25års fest på kvällen... Ser verkligen fram emot festen, men jag önskar bara att jag inte hade haft den här dryga stressen i kroppen.. Jag vill kunna njuta av att umgås med kompisar och för en gångs skulle göra nåt annat än att jobba när det är helg.. Håller tummarna för det! Limpan brukar kunna få mig på bättre humör, så det ska nog gå vägen..

Är bara skit på tv också... Sämst fredagskväll.. Men det är nog dags att börja skita i vilken dag den är känner jag.. Helgledigt existerar inte innan uppsatsen är klar... Ska ta och skriva lite på referenslistan nu kanske.. Har inget bättre för mig typ... Yey!

Trött

Jag är helt död.. Sjukt trött.. Den här dagen har väl varit lite sådär.. Våran handledare verkar inte tro på oss och att vi kommer hinna klart i tid.. Vi har fanimej bestämt oss för att bli klara med den här nedrans uppsatsen i tid! Vi har i alla fall bokat in dom sista intervjuerna som vi behövde.. Jag har två på måndag, hemma i Örsa :) Har gått lite framåt med arbetet idag i alla fall, och förhoppningsvis gör vi ännu mer framsteg imorgon, för då kan känna mig lite bättre i helgen.. Jag är så sjukt trött på att vara stressad över uppsatsen nu.. Det räcker!! Jag och Marina har suttit i skolan mellan halv elva och 18 ikväll.. Hej och hå.. Sitter hemma hos Emelie nu och degar efter maten.. Nu blire till att glo på tv fram till sängdags.. Sen är det bara att ta nya tag imorgon.. Sen äre helg.. Äntligen!! Nej, socialisering!

Jag är ingen pendlare

Sitter på tåget mot Vässan nu.. Sådär festligt måste jag säga.. Speciellt nu när jag har fått en "kompis" som tycker att han ska bonda med mig.. Det har jag absolut ingen lust med.. Jag vill lyssna på min musik och inte prata med nån.. Men åhh, han vill bli kompis.. Jag orkar inte! Gör allt jag kan för att se upptagen ut.. Bland annat blogga från mobilen och sitta med hörlurarna i, men inget verkar bita på den här karln.. Är bara i Bålsta också, så det är ett tag kvar till jag får gå av.. Sämst! Jaja, that's life.. Håller tummarna för att det går bra för mig och Marina idag också.. Vore något slags drömscenario om vi kunde få ihop fem sidor idag.. Skulle kännas sjukt bra.. Och att vi får ihop en typ 3 sidor imorgon också.. Då skulle jag kunna känna mig lite mer avslappnad i helgen.. Och det skulle jag behöva.. På lördag ska jag ha mysdag med Linn ju, och sen är det 25 års kalas på kvällen.. Yey! :) Nej nu har min "kompis" äntligen slutat prata, så nu ska jag nog låtsas somna.. Bye!

Jag vill ha...

...en OnePiece.. =) Förstå vad skönt! Jag ska nog klicka hem en sån en vacker dag när min ekonomi har hämtat sig lite efter lägenhetsköpet... =P

OnePiece Summer Lime
OnePiece BigPrint Grey

OnePiece Navy (LW)

Nån utav dom här vill jag ha ... =) Den sista är dock lite tunnare än dom andra, så jag vet inte riktigt.. Men jag gillar färgen... Hmm... Har en liten aning om att min kära bror skulle skratta rätt ordentligt om han såg det här, men det bjuder jag på, hahaa.. =) Men förstå jag mysigt och bara glida runt i en sån här hemma... Superskönt jue! På tal om att glida runt hemma så kom jag precis på att jag borde dammsuga... Nu med detsamma typ.. För sen borde jag duscha, äta och göra mig redo för att bege mig mot Vässan.. Sådär glad för det, men jag får ju hänga lite medSara i alla fall så jag ska inte klaga alltför mycket =)

Nej, nu måste jag faktiskt dammsuga, annars kommer jag bli galen... Är massa sten och grus och skit i hallen, och det är verkligen inte helt okej... Tjing!

Ny dag

Har sovit som ett barn.. Skulle dock ha kunnat sova några timmar till, men det har jag inte tid med.. Precis fått i mig lite frukost och ska väl ta och sätta mig med den här härliga transkriberingen igen.. Hoppas det går liet fortare än igår... Men mycket pekar än så länge på att jag kommer bli klar tidigare än igår... Dels börjar jag dryga timmen tidigare än igår, jag är inte så trött så jag kommer behöva ta en timmes powernap mitt i allt (som jag råkade göra igår) och den här intervjun är 15 minuter kortare än den igår.... Yey! Hej och hå, transkribera på!

Segis..

Sitter och glor på Svenska Hollywoodfruar nu... Har haft en trååååkig dag idag, men har ändå fått det jag skulle gjort... Har transkriberat den längsta intervjun idag.. Tog verkligen heeeeela dagen... Eller ja, jag hade ju kunnat sätta igång lite tidigare, men jag satt typ mellan 10.30 och 18.30 idag... Skittråkigt! Hade en liten paus för lunch också...Och och fy och blä.. Och morgondagen kommer se likadan ut... Den kommer dock inte börja lika mysigt som idag med luciatåg.. Imorgon kommer bara vara tråkig... Tjohej... Borde åka till Västerås imorgon kväll också för sen har vi dom sista intervjuerna tidigt på onsdag morgon... Kan ju åka onsdag morgon också, men jag vet inte om jag litar på SJ... Måste fundera på den saken.. Är ju rätt skönt att vara hemma också... Hmm...



Sån här ordning har det i alla fall blivit i min garderob nu.. Så himla skönt! Ser kanske lite rörigt ut, men det är ordning.. Så det så.. =) Kommer bli så himla snyggt när jag får upp garderobsdörrarna sen... Superb =)

Nej nu ska jag nog ta ett äpple, kolla klart på Hollywoodfruarna och sen gå och lägga mig.. Har varit sjukt trött idag, så jag kommer somna så fort jag lägger huvudet på kudden ikväll.. Hej och hå... Ska kolla tåg också och se om jag kan åka till Västerås på onsdag eller om jag måste åka imorgon... Mööh...

Lucia!

God morgon gott folk =) Blev en tidig uppstigning imorse... Uppe med tuppen... eller före tuppen till och med... Men det var det värt =) Var bara pallra sig upp och bege sig mot Lisa Bylins skolan och deras luciafirande.. Mötte upp Limpan där och sen satt vi och myste en stund.. =)



Dom var hur många som helst! Var omöjligt att inte hamna i julstämnning =)

Nu ska jag dock ta och käka nåt... Skulle vilja ha en lussebulle och varm choklad, men jag har inga lussebullar.. Kanske får bli varm choklad och vanlig macka istället... Ostmacka med dopp.. Mumma.. =) Det kanske är en bra uppladdning för dagens transkribering... Ångest! Men jag måste.. Har två stycker som jag måste bli klar med nu idag och imorgon, för sen ska vi göra nya intervjuer på onsdag så då är det lika bra att ha det gamla avklarat.. Lööv it... Jaja, först varm choklad och macka!

Sverige vann!

Sverige spöade Norge idag... Braa! Var faktiskt lite spännande där på slutet, men inte så länge.. =) Kliar dock i handbollsfingrarna nu.. Jag måste få spela handboll!! Det är så jäklans skoj, och jag saknar det massor börjar jag inse nu... Måste försöka hitta nåt lag som tränar lite lagom och som inte är så seriösa, med tanke på att plugget lär komma i första hand... =) Men jag ska leta och leta, skam den som ger sig.. ;o)

Är typ dödstrött nu, borde väl ta och slänga mig i sängen kanske... Måste dock vänta in en intervju som Marina skickar till mig på msn.. Går inte supersnabbt direkt men... Måste ha den till imorgon så jag kan transkribera.. Yey! Ska nog dock börja dagen med en promenad tror jag bestämt.. Försöka se mig om lite i omgivningarna här.. =) Tänkte gå ner mot vattnet imorgon och se om det är nå fint där.. Man kan ju hoppas =)

Jaja, hejråå!

Tredje advent

Har varit ännu en dag full av fix och trix... Blir man nånsin klar? Blev kvar i Vässan inatt efter jobbet.. Blev rätt sent innan vi kom ifrån jobbet och jag var helt slut, så jag pallade inte sätta mig och köra hem till päronen då... Fick annat trevligt sällskap istället.. =P Åkte hem tidigt imorse för att vi skulle bege oss till STockholm och fixa i lägenheten.. Blev inte riktigt så dock... Sis och Huggan var kvar hemma så det blev en lite segstart.. Blev ju lunch och grejer i Mosta innan vi åkte... Gjorde inte jättemycket iofs, skadar inte att umgås lite med familjen också =) Mami och papi åkte med hit och vi har fixat och grejat.. Sågat av badrumsdörren, eftersom den gick så nära golvet att det inte gick att ha nån matta eller nåt i hallen för att den tog i dörren.. Sen har jag fått upp hyllan och klädhängaren i garderoben i sovrummet också.. Blev hur bra som helst! Dock hann vi inte få upp själva garderobsdörrarna, det sparar vi till ett senare tillfälle.... =)



Tredje advent idag också... Mys =) Dock går tiden alldeles för fort om man tänker på hur långt vi kommit med uppsatsen.. Men det är en annan femma.. Det ska jag ta tag i imorgon.. Nu ska jag bara ha söndagsmys för hela slanten... Yey! =)

Söndag

Söndag igen då... Ännu lite närmare jul... Mys =) Men samtidigt hets.. Den här nedrans uppsatsen borde typ vara klar om två veckor.. .Hej och hå, skynda på!

Jaja, är hemma hos päronen nu... Jobbade igår natt igen.. Var en hel del folk och rätt festligt, men lite kaosigt.. Smällar man får ta.. Huggan och Sis var ju här igår också... Eller dom är här idag också, men bilderna tog jag igår.. =)



Han har väldigt starka armar den lilla räkan... =) Men han är söt ändå... =P



Och glad =)

Nu har han precis vaknat också så nu blir det väl fullt ös här inom kort igen... SKa käka lunch hemma hos päronen nu snart, och sen ska vi bege oss till Stockholm och fixa lite grejer i lägenheten... Bland annant försöka få upp hylplanet i garderoben och få upp garderobsdörrarna.. Det kommer bli så braaa! =)

Jaja, socialisering på schemat! Tjing

Hos päronen

Hade en superb kväll igår.. Skulle ju ner på stan och fika med Malin och Marina på eftermiddagen... Så frågade jag Sara om hon ville med så hon hängde på, och sen mötte vi upp Sanna på stan och hon var inte heller sen på lite fika.. Så då blev vi ett helt gäng helt plötsligt.. =) Blev en trevlig fika på Espresso House.. Efter det skulle Mallan och Marina bege sig, och jag och Sara skulle hem till henne och äta... Blev dock väldigt sugna på vin av någon anledning, och ingen av oss behövde gå upp tidigt imorse, så jaa... Det blev vin.. =) Blev middag och vin hemma hos Sara, och en massa skvaller och skratt...





Så här mysigt och fint hade vi det igår kväll.. =) Sen blev det en sväng ner till Circus för lite drinkar och umgänge... Var en superb kväll som sagt... Inget extremt galenskap men en massa trevligt umgänge och socialisering och mys bara... =)

Imorse sen kom mami och hämtade mig hos Sara och det blev en sväng på stan... Jag köpte gardin till sovrummet och julklapp åt pappa.. Så nu är jag äntligen klar med julklapparna igen.. På riktigt.. =) Blev lunch på Wayne's och ännu lite mer häng på stan... Sen blev det en snabbis till Ikea också innan vi begav oss hemåt.. Sitter hemma hos päronen nu och borde engagera mig i transkriberingen, men jag har inte lust... Absolut verkligen ingen minimal liten endaste lust att göra det... Skit... Nej, jag ska hjälpa mamma att göra pepparkaksdeg istället, det låter mycket roligare.. =)

Tjing!

Fram och tillbaka..

Jaa.. Var dödstrött imorse när klockan ringde.. Sara skulle upp till gymmet, och jag var sjukt sugen att följa med... Men icke! Var bara att stanna hemma och transkribera.. Så fruktansvärt tråkigt så jag dör! Men men, kom en bit på väg i alla fall... Sen blev det en kort promenad och lunch innan det var dags att möta upp Marina för en intervju.. Den gick prima, men efteråt så insåg vi att dom vi skulle till imorgon hade avbokat, så vi har inga intervjuer imorgon.. Skönt på ett sätt, men sjukt drygt på ett annat.. Blä! För då hade vi helt plötsligt för några intervjuer och det vara bara att börja planera och fundera på hur vi skulle göra nu.. Jag ringde upp ett ställe som vi pratat med förut och som lät intresserade då, men som vi sen inte hört nåt av.. Dom hade bara ahft lite mycket att stå i men var fortfarande intresserade, så nu har vi 3 intervjuer inbokade på onsdag nästa vecka... Skönt! Så nu är det bara hålla tummarna för att dom inte avbokar, för vi behöver verkligen få in allt material nu så vi har en chans att bli klara i tid...

Sitter hemma hos Sara nu och ska snart ner på stan och möta upp Malin och Marina för att gå och fika nånstans... Mys =) Skulle dock behöva gå ner på stan lite innan och typ gå till apoteket och lite så.. Tråk men nödvändigt.. Måste köpa ullsulor också.. Ett jäkla tjat om dom där sulorna, men jag måste ha dom, hahaa. =)



Såna här goda bullar lär jag dock inte få på nåt annat ställe än på Café Törnqvist... =) Neej, om jag skulle lyfta på röven kanske... Tooodels!

Gick sådär..

...med bullsuget... Nu blir det te och bulle... =D Ibland måste man!



Mums!

Tur att jag har fixat gymkort nu hemma.. Måste bara hämta det hos ordföranden, vart nu han bor.. Hmm.. Men det ska jag nog ha hunnit ta reda på tills på söndag när jag är tillbaka hemma igen.. Då blir det till att komma igång med en hälsosammare livsstil igen.. Den har liksom kommit lite i skymundan nu ett tag om man säger så.. Måste få ordning på mina prioriteringar... =)

Fika!

På äventyr igen..

Ja då var man ute på resande fot igen.. Eller nåt.. =) Befinner mig i Vässan igen, hemma hos Sara.. Har intervjuats idag.. Gick bra faktiskt.. En intervju till imorgon, och två på fredag och sen är det klart... Den delen i alla fall... Sen är det skrivande... Skriv skriv skriv skriv!

Blev en mysig kväll igår i alla fall.. Välkommet med lite sällskap =P Hade en riktigt slapp och skön morgon också.. Sov till nio, värsta sovmorgon.. Sen blev det frukost framför tv:n och lite slappande innan det bar av mot Västerås.. Är helt slut nu.. Käkat massa god mat och har nu precis motstått suget efter hembakade bullar och tog ett äpple istället.. Duktiga jag =)

Nej, nu ska jag kolla klart på Efterlyst och hänga lite med Sara, och sen blir det nog sängen för min del.. Jag är trööööött! Imorgon ska det transkriberas... Ska nog ta mig till jobbet och rensa ur mitt skåp också tror jag bestämt, för det blir nog inga mer pass där.. Köpa ett par ullsulor också tror jag bestämt, och se om mina fötter kan överleva den här vintern också.. =)

Lite tisdagsshopping

Var faktiskt längesen jag köpte nåt åt mig själv.. Till lägenheten har det väl blivit en del, men det är en annan femma.. =) Var ju julklappskväll på Limpans jobb ikväll, så det var 30% på allt... Då får man faktiskt passa på, så det så.. =) Blev ett par nya skor.. Ett par supersnabba som jag ska ha på jobbet.. =)



Snabba va? Dom ser lite gråa ut på bilden, men dom är helt svarta och rosa.. Snigga! =) Köpte en träningstopp och en bandana också eller vad man nu ska kalla det.. Men dom orkade jag inte ta kort på... Har packat ihop lite grejer nu också, för imorgon bär det av till Västerås igen... Mööh.. Lär ta med mig en massa mat till Sara också, för jag har inte riktigt tänkt när jag har handlat här hemma.. Har massa grönsaker och mjölk och grejer som bara kommer stå och bli dåligt under veckan, så det är väl lika bra att ta med det.. =)

Får snart lite sällskap här också.. Trodde inte att det skulle bli så.. Men när man minst anar det.. =) Ska glo lite på Desperate så länge.. Det är en festlig serie det.. =) Tjing!

Hej då badrum

Kula tt jag fått ordning och reda och sen ska allt rivas ut... Allt! Eller ja, allt i badrummet.. Men det lär ju kunna bli en hel del oreda i resten av lägenheten också kan jag tänka... Jaja, får väl ha det fint året ut i alla fall.. Skitkorv.. Men det kommer bli bra när det är klart.. Hur kan man som hantverkare göra ett sånt skitjobb? Är man inte rädd om sitt rykte och sina framtida jobb? Jag fattar inte..

Jaja, fick en liten lunchpaus i transkriberingen nu.. Har suttit sen imorse och skrivit.. Sen blev det lunch när jag kommit halvvägs.. Och sen kom Stefan och kollade på badrummet och mätte och fixade för att kunna skriva ihop en offert på att göra om skiten.. Nu är dock maten i magen och Stefan har åkt, så nu har jag inget annat val än att sätta mig med den här nedrans transkriberingen igen.. Men jag måste se till att bli klar till senast halv sex typ, för sen ska jag och Limpan åka till Kista jue... Skynda skynda!

God morgon!

Har sovit som ett barn.. Var sjukt trött igår, men hade lite svårt att somna.. Kropen var helt stressad typ och jag hade jättesvårt att slappna av.. Men när jag väl somnade så sov jag =) Hade kunnat sova några timmar till imorse också, men icke!



Nu har jag precis käkat frukost och sitter och slappar lite framför tv:n ett tag.. Laddar för att sätta igång med transkriberingen igen.. Tjohoo vad kul det ska bli! Men det måste göras så jag har inget val.. Lika bra att sätta igång så fort som möjligt.. Sen ska jag och Limpan iväg till hennes jobb ikväll för dom har julklappskväll där.. 20 eller 30% på allt, kommer inte riktigt ihåg... Men jag behöver ett par nya skor att ha på jobbet, så vi får väl se om jag hittar nåt...

Neeej, nu kör vi!

Big business

Har precis gjort mitt livs affär... Eller nja, inte riktigt kanske.. Men jag har i alla fall blivit av med min gamla tv.. Väldans skönt! Den tog mest plats, och det hade ju varit ett projekt att bli av med den själv..



Snygg va? Den var den här bilden som fick Mr Köpare att slå till med detsamma.. La ut den på blocket igår och blev av med den idag.. 200 spänn.. Vilken deal... =)



Gillar min nya tv snäppet bättre måste jag säga... =) Lilla Kenny fick vara med på bild också, lyllos honom... =)



Den tar marginellt mindre plats också.. I alla fall på platten... Det tar typ lika stor plats på bredden också, trots att den här är 42" och den gamla var typ 28".. Men den hade ju en kant runt på typ fyrtioelva cm på varje sida.. =)

Nej nu ska jag engagera mig i Svenska Hollywood-fruar ett tag.. Sen blir det sova, för imorgon är en ny transkriberings.dag.. Tjohooo.. Och en ny fixardag.. Måste ringa konsumentverket och lite så imorgon för att ta reda på hur jag ska gå vidare med badrums-grejen nu.. Wish me luck!

Vilken dag..

Vad ska man säga? Började ju som sagt med att gå upp en timme för sent.. Själva tvättandet gick väl bra sen.. Sen fick jag ett härligt telefonsamtal... Mitt badrum måste göras om.. Allt måste göras om... Och görs det inte om kommer mina kära grannar under mig få ta del av mitt duschvatten.. Inte helt okej.. Jag blir så trött! Vill bara att det ska ordnas nu så att jag kan bo här och bara vara.. Inte behöva fixa en massa grejer och hålla på och krångla hela tiden.. Bläää!! Får se hur vi går vidare med det här nu, men jag ska fan inte betala en krona för att få den här skiten ordnad..

Var ju tvungen att ta bort mitt jobbpass idag också för att mina garderobsdörrar skulle levereras.. Nångång mellan 10 och 14.. Smidigt.. Jag skulle ha jobbat till 12 och tyckte att dom kunde se till att leverera dom i slutet av det där intervallet, men det gick inte för sig.. Självklart kom inte dörrarna förrän typ kvart över 12, så jag hade ju kunnat jobba idag ändå.. Hade räckt att jag gick en kvart tidigare.. Men men..

Har suttit och transkriberat en intervju idag också.. Det tar sjukt lång tid och är fruktansvärt tråkigt! Men men, har fått klart en nu i alla fall.. Får se om jag orkar börja på nästa ikväll, eller om jag gör klart den imorgon.. Tjohej.. Ser verkligen fram emot ännu en dag klistrad framför datorn lyssnandes på min egen röst.. Yey!



Lite sådär har jag känt mig idag... Tråååååk!! Men jag hoppas det ordnar till sig.. Eller det gör det, på ett eller annat sätt...

Nu borde jag ta och äta lite kanske.. Finns lite thai-mat kvar från igår, så det blir ingen avancerad matlagning ikväll direkt.. Åhh vad jag längtar tills jag är klar med skolan i Västerås! Det ör ju liksom ingen idé att laga nån mat och göra nån sallad och ha grejer hemma när jag typ är hemma knappt 4 dagar åt gången och sen är jag borta typ lika måna dagar på raken.. Blä blä blä... Men jag ser nåt slags ljus i tunneln... Typ...



En sån här stor och mjuk och mysig kram skulle jag behöva nu känner jag.. Ge mig!

Ska det vara så svårt..

Att ställa klockan rätt? Missade en timme av min tvättid imorse bara för att jag inte lyckades ställa klockan rätt.. Tur att morgontiden här är 5 timmar dock, så den där timmen förstörde inte så mycket.. Hade jag missat en timme i Västerås hade jag kunnat skippa hela skiten... Jaja, nu är första maskinerna igång i alla fall.. Sitter och hänger mest nu.. Ska väl ta och käka lite frulle sen, för sen måste jag sätta igång med transkriberingen.. Ska roa mig med att transkribera heeeela dagen idag... Kan nog ta sin lilla tid.. Tjohej.. Men det är bara att kämpa på... Sitta och lyssna på sin egen röst hela dagen, fan så festligt...

Sitter och kollar på The Voice nu och Maria Montazami är på besök.. Hon är en festlig prick hon, hahaa =)


Andra advent

Jag hade glömt att det var andra advent idag.. Har precis nu tänt andra ljuset.. Men men, man kan inte komma ihåg allt.. =) Haft en lugn och skön kväll.. Fick lite besök av Dalle.. Blev thaimat och tv-häng, precis lagom ansträngning för min del..



Så här fint är det i mitt fönster.. =)

Jag är dödstrött nu.. Ska upp klockan 7 imorgon bitti för att tvätta.. Känner att det lockar sådääääär, men tvättkorgen är överfull... På tal om tvättkorg så måste jag åka till Ikea... Har en lång inköpslista där.. Så ja, du med bil och tid, åk med mig till Ikea! Jag bjuder på korv... =P

Nej, nu ska jag glo lite mer på Big Bang Theory, och sen ska jag dyka i säng.. Imorgon kommer mina garderobsdörrar också.. Det gillar vi.. =) Adjöken!

Fortsättning..

Så, nu är jag hemma från första äventyret... Skulle kunna sitta hemma och hänga i soffan resten av kvällen, menh ar lovat bort mig ett tag.. Blir nog bra det med dock =)

Tillbaka till igår... =) Blev ju som sagt tv-köp med sis och Huggan igår.. Hugo gick runt och kallade alla för farmor och farfar, haha.. Men med hans charm kommer man undan med det.. =P Blev bra mycket snyggare med den här tv:n nu i alla fall.. Nu ska jag bara lägga ut den gamla på Blocket och försöka bli av med den, men det ska nog gå bra.. =) Sen kom Aleksandra och lilla Vincent.. Sååå himla söt! Och så himlans kul att träffa Aleksandra igen!





Han bjöd till och med på ett leende =) Huggan var så himla söt med lilla Vincent.. Helt fascinerad typ.. =) Tog på sig storebrorsrollen på en gång och skulle pyssla och fixa så bebisen hade det bra =)

Jag och Aleksandra tänkte ju att vi skulle ta oss iväg på nån julmarknad nånstans, men vi orkade inte.. Dom var trötta efter resan och jag var inte superpigg jag heller... Sis och Peppe åkte och hälsade på nån kompis till Peter som också bor här i Solna.. Efter det kom dom tillbaka och det blev tacos-middag med allihopa.. Jättemys! Sen hjälpte Peppe till och fixade med elen i sovrummet och vi fick upp en gardinstång... Superb! Så himla skönt att få ordning på det.. Tur att man känner folk som kan grejer =)

Nu ska jag nog ta och lägga ut gamla tv:n på Blocket så jag blir av med den, och sen ska jag ringa ordföranden i föreningen här och försöka få ett passerkort till gymmet.. Skulle kunna behövas känner jag, med tanke på hur mycket skumtomtar jag åt igår, och hur mycket pepparkakor jag ätit idag... ;o)

Härlig helg..

Har haft en toppenhelg i helgen.. I fredags hade vi ju myskväll hemma hos Limpan.. Jag, Linn och Lisa käkade tacos och kollade på Idol... Blev en härlig nattlig promenad hem sen.. Fick sällskap av Lisa och Linn till Solna C.. Haha, folk som såg oss på vägen där måste trott vi var knäppa i huvudet... Men vad gör man inte? Kul var det i alla fall.. =) Sen i lördags förmiddag kom Huggan och syrran hit.. Full fart på Hugo som vanligt.. Sötast i världen! Han var ju dock i rörelse hela tiden, så jag fick inget kort på honom.. =) Käkade lite lunch, och sen gav vi oss ut på ärenden..

Och nu hann jag inte skriva mer, för nu ska jag ut på äventyr... Lägger ut lite bilder och så snart.. Tjing!

Hungrig!

Gick bra på jobbet idag faktiskt.. Var ltie väl tidigt tyckte jag när det var dags att gå upp, men jag piggnade till.. Verkar vara rätt kul folk som jobbar där, så det här ska nog kunna bli bra.. Det mesta är som på Ica i Västerås, så upplärningen ska nog inte behöva ta så lång tid =) Är dock skithungrig nu! Har varit hungrig sen jag kom hem från jobbet, men då slängde jag bara i min lite fruktsallad och sen satte jag igång och fixa här hemma.. Möblerade om i sovrummet bland annat.. Blev riktigt bra faktiskt, efter mycket om och men.. Höll på att bli galen där ett tag... Det var liksom på millimetern att det gick... Ville få in byrån i sovrummet, för det passar inte in i vardagsrummet.. Passade knappt in i sovrummet heller, men inte pga estetiska skäl, utan mer av utrymmesskäl.. Men skam den som ger sig! Jag var tvungen att ta bort förlängningsbenen på sängen, för dom stack ut några millimeter mer än själva sängramen, och då fick jag in byrån.. Exakt.. Finns ingen som helst mån runt om byrån, haha... Men det gick!



Så där blev det.. Nu behöver jag bara ett nytt överkast, få upp en gardin vid sängen och få upp garderobsdörrarna så är sovrummet komplett =)

Blir galen på en annan sak också... Snälla tomten, ge mig en ny blandare till köket innan jag får ett nervöst sammanbrott!! Dom som har renoverat köket i min lägenhet var väl inga proffs direkt.. Det här med att räkna och tänka logiskt verkar inte ha varit en prio direkt... Blandaren som sitter vid diskbänken nu är en sån vanlig låg lång grej.. Bara det att den är så lång att den typ hamnar utanför lilla hon, så när man diskar i stora hon och ska skälja av sakerna i lilla blir man smått galen... Gaaah!



Typ en sån här vill jag ha.. Det skulle underlätta min vardag i köket en heeeeel del kan jag lova.. Så snäääälla tomten!! (/familjen...) =)

Nej, nu måste jag äta!

Lyxfällan!

Alltså vad är det för människor? Jag tycker att det här är så sjukt stört.. Hur hamnar man i en sån galen situation? Om man inte kan tjäna pengar på det man tycker är roligt, neej men tyvärr, då får man väl göra nåt som är tråkigt då.. Surprise, men man behöver pengar för att klara vardagen... Usch och fy!

En annan ska ju till jobb nummer tre imorgon jag.. Pengar rullar in, haha.. Nej men det ska inte vara så många jobb så länge, för snart slutar jag på Ica i Västerås.. Har max ett pass kvar.. =) Ska till Ica i Stockholm och jobba lite imorgon bitti..  börjar 07.30, blääää.. Men å andra sidan slutar jag 12, så det känns faktiskt väldans skönt..

Nu ska jag fokusera på tv:n ett tag, och sen blire tack och god natt om jag ska orka morgondagen... Tjing!

Kallt!

Alltså jag dör! Mina tår är sämst i världen när det blir kallt ute.. Spelar liksom ingen roll om jag går barfota eller om jag har ullstrumpor och typ snowjoggings på mig.. Dom fryser till is så fort man säger minusgrader.. Hatar det! Ska köpa ullsulor att lägga i mina stövlar idag i alla fall, i ett försök att i alla fall förlänga tiden det tar för tårna att bli is.. Jag och Marina väntade på bussen i typ 10 minuter idag efter intervjuerna, och mina tår har fortfarande inte tinat sen dess... Det var en timme sen... Inte helt okej..


Såna här skulle man ha nu... Dom är ju sååååå snygga... Hmm... =)

Intervjuerna gick helt okej btw.. Blev en gruppintervju idag, vilket var lite intressant.. =) Men det känns bra att det går framåt.. Har två till klockan två idag, så det känns bra.. Sen ska jag packa ihop mina grejer och bege mig hemåt... För den här gången.. Är bara till att åka tillbaka till på tisdag sen.. Men tills dess har jag hunnit ladda med lite ny energi =) Har ju en prima helg att se fram emot, så jag kommer nog vara på topp nästa vecka.. =)

Nej, nu är jag hungrig.. Dags att slänga i sig lite lunch nu kanske.. Mumma!

Soffläge

Sååå skönt att vara hos Sara igen.. Jobbet gick rätt segt, men bra idag... Sista veckodagen.. Nu har jag en, max två, jobbdagar kvar på Ica.. Lite vemodigt, men rätt skönt...

Efter en kall promenad hem till Sara sitter jg nu här i soffan och dricker te och kollar på tv... Ska väl snart sova, för jag är dödstrött! Imorgon är det intervjuer som gäller igen.. Skönt att det börjar komma igång på den fronten känner jag.. Har stått lite stilla på uppsats-fronten ett tag, men nu börjar det ordna upp sig.. =)



Skulle vilja sova halva dagen imorgon, men icke..! Ska försöka vara lite mer effektiv i mitt plugg imorgon också.. Och sen bär det av hem till Stockholm igen.. Emelie kommer till mig imorgon kväll också.. Blir sjukt bortskämd med sällskap nu.. Rätt mysigt faktiskt.. =)

Dåliga jag..

Har inte gjort ett skit idag på eftermiddagen... Hemskt! Borde ha tagit en powernap för att palla jobbet ikväll, men inte ens det har jag gjort... Usch och fy... Ännu mindre börjat transkribera... Skärpning! Imorgon måste jag vara bättre... En sak i taget.. =) Ska bege mig mot jobbet snart.. Är inte alls sugen.. Skulle hellre vara hemma och baka lussebullar med Sara... Men icke... Först ska det knegas, och sen ska jag väl hem hit igen och sova typ.. Ska upp och intervjua imorgon också.. Två intervjuer imorgon förmiddag och två imorgon eftermiddag, och däremellan måste jag börja transkribera.. MÅSTE! Efter sista intervjuerna ska jag bege mig hemåt mot min kära lägenhet.. Saknar den lite, trots att jag har det prima hos Sara.. Men det är väl ett bra tecken =)

Jaja, nu ska jag väl snart trotsa kylan och bege mig ut... Men kylan kanske piggar upp mig så jag är på gång sen när jag kommer till jobbet.. Det vore bra... =)

Uppdatering..

Har i och för sig inte hänt så mycket sen sist, men ändå.. =) Sitter hemma hos Sara nu och har precis käkat lunch.. Är helt slut i huvudet av någon anledning.. Har ingen som helst lust att jobba ikväll, men vad ska man göra? Bara att bita ihop... =)

Imorse var jag och Marina iväg och gjorde två intervjuer på en förskola.. Ungarna är så vansinnigt söta! Sjukt nyfikna, men egentligen jätteblyga, så dom typ går runt och smyger på en.. =) Men men, den första gick bra, den andra var lite svårare, men jag tror vi kan få fram en hel del bra grejer från dom här intervjuerna till slut..

Är ju för övrigt sjukt kallt ute! Hade strupmbyxor med leggings över och ett par extra strumpor på mig idag, men det går liksom itne att hålla kylan ute.. Är väl bara att vänja sig nu kan jag tänka mig..



Så här hade det lätt kunnat gå idag om man inte höll ordning på tungar... =) Det jobbiga är ju att jag måste ut igen också.. Blä blä blä! Bara bita ihop!

Ska väl försöka motivera mig nu till att börja transkribera dagens intervju.. Det är väl det som kommer ta mest tid typ.. Har ju fyra intervjuer till imorgon så det känns som att det vore dumt att dra ut på det alltför länge..

Dom ringde och sa att mina garderobsdörrar var klara för leverans nu också.. Yey! =) Problemet är bara att jag typ inte kommer kunna få dom levererade.. Dom levererar bara p åvardagar mellan 10 och 14, vilket alltså betyder att jag måste vara hemma i Stockholm en vardag mellan 10 och 14, vilket aldrig sker... Kanske kommer kunna få dom levererade nästa år nångång... Jag blir galen, att det alltid ska vara en massa krångel! Men men, jag får försöka få till det där på nåt jäkla vis... Hmm..

Jaja, dags att göra nåt vettigt kanske... Bye!

RSS 2.0