Äntligen!

Inatt var första natten jag sov själv hemma och lyckades somna precis som förut, alltså med tv:n avstängd och med alla lampor släckta. Hade till och med persiennerna uppe hela kvällen igår utan ångest. Yes!
 
Än så länge idag har jag inte gjort så mycket. Jag har plockat undan lite och städat lite så det är fint och fräscht här hemma. Kanske skulle ha tagit tillfället att laga lite matlådor också, men har inte så mycket hemma att laga av. Kanske får göra nåt slags hopkok av smått och gott jag kan hitta i kylen och se vad det blir av det hela =)
 
Ska iväg till Friskis vid tvåtiden och köra ett tmi-pass med Linn, och efter det ska jag till Josefine på lite häng. Blir myskväll med middag och skitsnack, perfekt uppladdning inför morgondagens allvar. En ny period i mitt liv börjar imorgon. Ska bli spännande, ser fram emot det. Har haft en fantastiskt sommar med mycket ledighet, så nu är jag redo för att komma igång med lite jobb på riktigt igen.

Vettigt?

Klockan är inte ens 21 och jag ligger nerbäddad i sängen. Satt uppe och glodde på nåt dåligt program på tv och var på väg att somna var och varannan minut. Tänkte att det var väl onödigt att somna i soffan, skönare att gå och lägga sig på riktigt. När man är vuxen får man ju göra som man vill. Ibland innebär det att man stannar uppe halva nätterna även fast man ska upp tidigt morgonen efter, och ibland innebär det att man går och lägger sig supertidigt trots att man är ledig och kan sova hela dagen efter om man vill :P

Var dags för årets hädelse hemma i Örsundsbro idag också - Mickelsmäss! Jag åkte hem till päronen tidigt för att umgås och äta frukost. Blev sen en sväng på marknaden med Petra, syrran och Hugo. Är rätt mysigt att strosa runt där bland alla människor och stånd, men en gång om året räcker lagom.


Hugos höjdpunkt var i alla fall sockervadden, det var grejer det. Sen bjöds det på lunch hemma hos päronen och då hade även brorsan med lilla familjen dykt upp. Har varit en riktigt mysig familjedag med massa lek och skoj. Skyller min trötthet på det ;)

Sista fredagen i september

Snart är det oktober. Det är helt galet, men sant. Det märks på temperaturen och vädret kan man ju lugnt säga. Jag har haft ännu en dag där jag inte fått så mycket vettigt gjort idag. Kommer bli en rejäl omställning att börja jobba på tisdag, men det ska bli hur kul som helst.

Tog en promenad till gymmet idag och körde lite styrka. Blev en del squats och boxjumps så det kommer nog kännas lite i rumpan imorgon :) Var till Sumpan och fixade nya fina naglar efter det, och promenaden dit var inte lika mysig som den till gymmet. Var sol tidigare, men då hamnade jag mitt i ett regn :( Lite vatten har inte dödat mig förr dock, och jag överlevde även denna gången :)


Blev fina rosaglittriga naglar den här gången. Inte alls tjejigt :P

Nu ska jag ägna mig åt nåt så fantastiskt som att diska, och sen ska kockarna på Australian masterchef få lära mig hur man gör en utsökt chokladfondant :D

Hemma i kalla Sverige

Jag känner att det är vissa skillnader på min morgon idag mot hur min morgon igår såg ut. Igår var det soligt och relativt varmt redan såhär dags. Runt 8 var jag ute i shorts igår utan att frysa. Så här hade jag det till frukost igår


Inte riktigt så min frukostvy kommer vara idag.

Igår solade och badade jag halva dagen, idag möter det här mig när jag kliver upp


Minusgrader? What?!? Okej att det står nollgradigt, men en millisekund innan jag tig kortet stod det faktiskt -0,3. Inte okej! Dags att packa ner sommargarderoben och plocka fram höst-/vinterkläderna tror jag bestämt. Kanske jag ska roa mig med idag.

Sista timmarna

Nu är det snart dags att bege sig hemåt igen. Känns fantastiskt tråkigt att behöva lämna Helena och solen. Usch! Varför känns semestrar allt som oftast alldeles för korta? Men, jag har haft ett par helt underbara dagar här så jag är väldigt glad för att jag kom iväg till slut. Finns säkert nån mening med att jag ska hem till kalla Sverige idag :) Inte länge tills Helena flyttar hem till Sverige igen heller, så det känns ju bra. Då flyttar hon dessutom in till mig en månad också så då blir det festligt värre :)

Nu måste jag dock hoppa in i duschen och göra mig redo för hemfärd. Har haft en härlig dag i solen idag också, badat i havet och bara haft det skönt. Superba sista timmar i det här fina landet som jag garanterat kommer besöka igen :)

Mysiga dagar

Igår kväll var vi inne i gamla stan och strosade runt. Käkade på nån mysig restaurang och gick runt och kollade på alla fina hus och gränder och grejer. Det blir lite kallt här på kvällarna, men dagarna är supervarma och helt fantastiska.




Helena och jag försöker oss på den klassiska hoppbilden. Det gick sådär, trots att vi ansträngde oss och klättrade upp på en mur.




Idag har vi varit på cykeläventyr. Skulle cykla till en stad typ en mil bort som hette Nin, men vi höll på att smälla av av värmeslag innan vi kom dit så vi hamnade i staden som ligger strax innan, Zaton. Där har vi legat på en helt öde strand och bara tagit det lugnt och njutit av stillheten. Så jäkla skönt!


Sitter hemma på Helenas hotellrum nu. Jag har precis duschat och hon är iväg och jobbar en sväng. Ikväll ska vi iväg till ett ställe som serverar helt utsökta pannkakor. Vi var där i söndags också. Dom har både matiga pannkakor och söta efterrättspannkakor. Sjukt stora, sjukt goda och sjukt billiga. Underbart ställe! :D

Var iväg en snabbis till ett shoppingcenter imorse också. Gav mig själv en grattis-till-nya-jobbet-present. Ett par nya skor! Dom var på rea och kostade mindre än halva priset mot vad dom gör hemma. Perfekt!


Imorgon är det dags för mig att åka hem igen. Längtar inte alls, skulle kunna stanna här ett tag till! Men det är imorgon det, ska njuta av tiden jag har kvar nu :)

Strandhäng

Idag mina vänner blir det en dag på beachen. Jag ska lapa sol som bara den och bara dega. Underbart! Har precis vaknat och himlen är klarblå och solen strålar. Nu ska jag bara invänta att Helena blir klar med sitt välkomstmöte och sen ska vi bege oss ut. Härliga måndag!



Första dagen i Kroatien

Jag har kommit fram. Resan gick bra och jag kom fram tryggt hela vägen till Helena. Kvällen igår blev en lång en. Först åkte jag med Helena ut till flygplatsen för lite jobb, och sen bar det av ut i det kroatiska nattlivet. Vi dansade till klockan var fyra då vi till slut gav upp. Så länge har jag inte varit vaken på hundra år känns det som, men jäklar så kul det var!

Idag har vi turistat som bara den. Vi har varit till Kroatiens största nationalpark och vandrat idag. Var jättefint! Massa vattenfall och väldigt häftig natur.





Den ligger typ 1,5 timmes bilresa från Zadar, så vi stannade och käkade på vägen hem på nåt hak längs vägen. Vi åkte bara hem en snabbis och vände innan vi sen åkte till Biograd, en stad typ 25 minuter härifrån där Helenas föräldrar har köpt en lägenhet. Var och kollade på den och njöt av solnedgången ett tag :)




Tillbaka i Zadar åkte vi en snabbis till ett shoppingcenter och kollade lite innan vi avslutade kvällen i gamla stan. Finns ett jättehäftigt ljusspel där som drivs av solceller, och en havsorgel som spelar med hjälp av havets vågor. Riktigt fint.


Det är så mycket finare i verkligheten, var inte så lätt att få till nån bra bild i mörkret, men men.

Nu ska här sovas i alla fall. Vi är helt slut, och Helena måste upp och jobba imorgon. När hon slutar blir det en dag på stranden, ska bli superfint väder! :D

Kroatien!

Sitter på planer nu redo att ge mig av mot solen och vännen. Det kommer bli ett par fantastiska dagar, det känner jag på mig!


Återkommer med uppdatering så fort jag kan, men nu ska jag sova bort några timmar i den här fantastiskt sköna Ryanair-stolen.

Stundande semester

Om dryga timmen börjar min resa mot Kroatien och Helena. Ska bara ta mig till Nyköping och Skavsta först. Gillar egentligen inte att åka med Ryanair, men vad gör man inte när dom har så fruktansvärt låga priser? Snål-jag har ju heller inte köpt till nåt extra bagage utan ska försöka åka bort i 5 dagar med enbart 10kg handbagage. Alla som känner mig vet att det orsakar stora problem och en hel del ångest i min packning. Jag tror dock att jag lyckats komma ner (med några hundra grams marginal till och med) till 10kg nu. Måste kontrollväga en gång till.
 
 
 
Jag ville ju få med allt det här, men det kunde jag ju glömma. Har prioriterat bort en hel del av det här kan jag lova. Men jag tror att jag ska klara mig dom här dagarna ändå =)
 
Ska ta och tömma mobilen på en massa bilder och grejer nu, käka lite lunch och sen är jag nog redo för att påbörja resan mot varmare breddgrader. Fantastiskt!
 
 

Idag mår jag bra

Ikväll kommer jag få träffa min fantastiska och mycket efterlängtade vän Helena! Det var alldeles för längesen vi sågs och det ska bli så jäkla kul! =D För att toppa dagens bra känsla och resfeber så somnade jag utan tv:n på igår kväll. För första gången sen i söndags. Så nöjd! Dock hade jag ju sällskap så jag somnade inte själv utan tv:n, men det är ändå framsteg och jag är fortfarande nöjd.
 
Jag har lite att göra idag innan det bär av till Nyköping och Skavsta flygplats. Jag måste växla pengar, flytta bilen, städa lägenheten och packa. Packa är bra. Tänkte att jag skulle hinna träna också, men insåg precis att det kanske blir lite tajt med tid. Får göra alla måsten först och se om jag hinner träna nåt sen. Kanske är läge att börja med att lyfta röven från soffan. Åhej!
 
 
Ska snart ta egna såna här bilder. Så det så! =)
 

Semester imorgon

Imorse slog det mig att jag ju för tusan åker till Helena i Kroatien imorgon. Helt underbart! Har ju inte träffat Helena sen hon var och hälsade på mig i Portugal, vilket känns helt galet! Det ska bli så sjukt kul, längtar som bara den =) Det dryga är ju att planet inte går förrän imorgon kväll, så jag måste fördriva hela dagen på nåt sätt, men det ska nog lösa sig. Ska bli helt fantastiskt med sol, bad, avslappning, miljöombyte, god mat och en massa kvalitetstid med bästaste Helena.
 
Igår var Josefine här och käkade middag. Var längesen vi sågs också så det var riktigt mysigt. Det snackades en hel del skit hela kvällen lång, precis som det ska vara.
 
Tog ett bra tag innan jag somnade sen, var mycket som snurrade i mit huvud. Men, när jag väl somnade så sov jag ordentligt. Vaknade inte förrän typ halv tio imorse, och så länge har jag inte sovit på evigheter! Känns som att jag sovit bort halva dagen nu, men riktigt så illa är det ju faktiskt inte. Har precis käkat lite frukost nu och funderar på att gå ut och ta en promenad. Är ju faktiskt sol ute, och jag är lite småsnorig så jag ska nog inte ge mig på nån löprunda.

Höstregn

Jag har sovit rätt bra inatt faktiskt, vilket känns väldigt skönt. Somnade med tv:n på och lampor tända, men jag somnade ganska fort och har sovit hela natten. Det går åt rätt håll!
 
Det här jäklans gråa och regniga vädret piggar ju inte upp direkt. Min plan var att ta mig till gymmet på förmiddagen nu innan mötet på jobbet, men det har inte riktigt blivit av om man säger så. Har inte kommit så mycket längre än till soffan =) Och snart är det ju dags för lunch, sen möte, sen måste jag handla till kvällens middag och seeen ska jag försöka pallra mig till gymmet. Eller i alla fall ta mig ut på en promenad i regnet, frisk luft är ju bra har jag hört. Måste ta och plocka undan och snygga till lite här hemma också så inte Josefine får en chock när hon kommer hit. Det går så jäklans fort att stöka till, konstigt det där...

Första kvällen själv

Jag trodde att jag hade bearbetat söndagens händelse färdigt nu, dagen igår gick ju bra, jag sov bra inatt och dagen idag har varit bra. När jag slutade jobbet och insåg att jag skulle behöva ta mig hem själv i mörkret så kom det tillbaka. Oron, ångesten och hjärnspökena. Jag vill inte ge efter dock, då kommer det ju aldrig bli bättre, men det är jobbigt. Tog mig hem med hjälp av mamma och kompisar i telefon. Nu sitter jag hemma med alla persienner nerdragna och en jobbig känsla i kroppen, men jag har bestämt mig för att jag ska klara mig själv ikväll. Jag kan ju inte ha nån här jämt som barnvaktar mig, det funkar ju inte.
 
Imorgon kväll kommer Josefine hit på middag så då får jag sällskap igen, och det känns skönt. På dagen ska jag till Itrim för att gå igenom schemat för den första tiden och lite så, i övrigt blir det en slapp dag. Ska väl försöka ta en sväng till gymmet också, det är ju som sagt bra medicin, mot allt =)

Framsteg

Jag var helt vansinnigt trött igår. Sov lite till och från i soffan under förmiddagen, men hade nog fler timmars sömn att ta igen än så. Tog mig i alla fall iväg till jobbet i tid så jag hann träna lite innan jag började. Träning är verkligen en fantastisk medicin, mot allt möjligt. Jag mådde helt okej under dagen igår, förutom tröttheten, och träningen gjorde det ännu bättre. Somnade tidigt igår, visserligen med hjälp av tv:n, men ändå. Det värsta verkar ha lagt sig, vilket jag är väldigt tacksam för.
 
Idag ska det jobbas några timmar igen, i Farsta. Planen är att passa på att träna lite innan jobbet idag också. Är lika bra att köra på när jag ändå ska dit liksom, och jag börjar 15 så det borde inte vara så trångt på gymmet när jag är där. Annars märks det tydligt nu att folk börjar känna att det är dags att komma igång med träningen igen. Är mycket folk både på passen och i gymmet. Det är dock bara kul, dagarna går ju fortare på jobbet när man har en massa härliga människor att socialisera med.

Sömnlös natt

Påverkades nog lite mer av söndagens händelse än vad jag trodde eller ville inse. Så fort det började mörkna igår så blev obehagskänslorna värre och det blev jobbigt. Som tur var fick jag sällskap av en fantastisk vän som höll mig sällskap och hjälpte mig att hålla tankarna borta. Försökte gå och lägga mig i sängen när jag hade somnat i soffan framför tv:n, men det var kört. Mörkret och tystnaden i sovrummet funkade inte alls, så det var bara att flytta ut i soffan till tv:n igen. Flyttade till sist in datorn i sovrummet och satte på en dvd, så till slut somnade jag. Några timmars sömn har jag fått, men nu hoppas jag att det räcker och att natten som kommer bjuder på mer sömn och mindre obehag.
Ska jobba några timma på Kungsholmen ikväll också, och det är bra. Sysselsättning är bra, och även om det bara är några timmar så är det bra. Tar mig dit lite tidigare också så jag hinner träna innan, träning är ju alltid bra och brukar funka bra för humöret.
Och på lördag åker jag ju till Kroatien och till bästa Helena. Det ser jag fram emot hur mycket som helst och det kommer bli huuuur härligt som helst! Perfekt avslut på den här långa sommaren som nu till sist verkar ha övergått i höst.

Sjukt avslut på helgen

Igår kväll var jag hemma hos en kompis på riktigt söndagshäng. Hämtmat, film och lösgodis, fantastiskt. Vi kollade på The Master, vilket var en väldigt konstig film och ingen jag nog nånsin kommer ha ett behov av att se igen, men det var trevigt ändå. Kändes som ett väldigt bra avslut på en bra helg, men det sista som hände vände lite upp och ner på helgen. Strax före 23 tog vi en promenad för att lämna tillbaka filmen, och helt plötsligt hamnade vi mitt i gårdagens dödsskjutning. Jag tror aldrig jag varit så rädd som jag var då. Hjärtat slog hur snabbt som helst och kroppen skakade. Som tur var såg vi inte själva skotten, men vi hörde dom och vi såg den livlösa kroppen. Vi larmade polisen och det kändes som en evighet innan dom kom till platsen, men dom kom tillslut och det blev ett himla pådrag med poliser och ambulanser. Har inte sovit många timmar inatt, och det är fortfarande lite svårt att fatta vad jag egentligen var med om igår, men jag är oerhört tacksam över att vi gick när vi gick och att vi inte gick en minut senare, för då hade vi verkligen hamnat mitt i händelsen. Jag hoppas att det här är en sån grej som jag aldrig behöver vara med om igen, en gång är en gång för mycket.

Mitt dygn på Lökholmen

Jag har precis tagit en fantastiskt välbehövlig dusch. Jag känner mig som en ny människa, och det känns underbart. Det har varit ett intensivt dygn ute på Lökholmen, vilken är en liten ö utanför Sandhamn. Det började med att vi åkte ribbåt ut till ön. Så jäkla kul! Lite för lite vågor bara :)




Nu ljög jag lite faktiskt. Dagen började med lunch i solen på Strandbryggan, sen åkte vi ribbåt :)

När vi kom fram var det mingel och klipphäng ända fram till middagen.





Middagen var helt galen sen. Blev väldigt lång tid mellan lunchen och middagen, och folk drack en hel del alkohol där emellan, så middagen blev som värsta studentfesten typ. Kvällen avslutades sen med dans på bryggan hela natten lång. Det var så himla fint där ute så det var helt fantastiskt :)

Jag är dock så sjukt tacksam för att jag slipper vara med och städa upp stället idag kan jag säga.




Och det där är bara köket, hela stället såg ut så där. Usch!

Eftersom tant Jossan inte är van vid såna där sena nätter och en och annan öl så blir det en väldigt lugn kväll ikväll. Inga utsvävningar här inte.

Tykon på resa

Gårdagskvällen var väldigt rolig. Var ju på Raw Comedy Club på Hilton igår och jag skrattade så jag fick ont i ansiktet. Bäst under kvällen tyckte jag att Ann Westin var. Fantastiskt rolig kvinna! Sist ut var Magnus Betnér. Jag brukar ha lite svårt för honom, men igår hade han feber och var sjuk så han var inte fullt så hetsig som vanligt. Han var faktiskt rätt rolig igår måste jag erkänna :)

Nu sitter jag i soffan och funderar på hur jag ska få med mig allt jag packar. Ska iväg på äventyr med Ryska Posten ut i skärgården idag. Vi kommer hem imorgon igen, men med min packning ser det ut som att jag ska på kollo i en vecka typ. Som vanligt.


Min övernattningsväska är lite större än dom flesta andras, men nån måste ju vara värst! Måste ju ha handduk, sovsäck, liggunderlag (yogamatta i mitt fall), badkläder, oömma kläder till dagen, finare kläder till kvällen. Ja ni hör ju, klart man måste ha en stor väska!

Fredag den 13e

Jag är glad. Jag är faktiskt riktigt glad. Allt var lite snurrigt på en gång när jag kom hem från mötet imorse, men nu har jag varit ute och sprungit, jag har fått lunch och en dusch. Jag har landat lite, och jag är glad! Jag har för tusan fått ett jobb som jag har velat ha läääänge!
 
Nu ska jag supernjuta av min lediga fredag och känna hur jag har vänt fredagen den 13e till en bra dag. Yeah!

Jag har ett jobb

Mina vänner, jag har fått jobb. Sökandet är över och jag har fått ett jobb som jag länge velat ha. Det känns riktigt bra! Jobbet ligger dessutom 10 minuters promenad hemifrån, vilket är ett helt okej pendlingsavstånd i Stockholm :) Den haken som varit med det här jobbet finns fortfarande kvar, men jag ska försöka att släppa det och bara glädjas åt att jag har fått ett jobb. Ett jobb som jag som sagt länge velat ha. Det är ju faktiskt fantastiskt!


Fredag den 13e behöver inte enbart betyda hemskheter med andra ord :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu dock. Tror jag måste ge mig ut på en löptur eller en promenad eller nåt, är ju faktiskt sol och fint ute. Ikväll ska jag på Raw Comedy Club, så jag tror min fredag den 13e kommer fortsätta på ett bra sätt :)

Musikalfeber

Min ofrivilliga semestervecka fortsätter. Jag har dock inga problem med att fördriva tiden med andra saker, men man blir ju tyvärr inte rik av att vara ledig. Försöker njuta av tiden ändå, innan man vet ordet av så dyker det upp ett jobb och dom här lediga slappa dagarna är som bortblåsta =) Idag ska jag ner på stan på ett möte nu innan lunch. Är lite förvirrat kring det hela så ska bli intressant att se vd jag får ut av mötet idag. I eftermiddag ska jag ta tag i preppen inför första delen av Friskis-utbildningen. Ikväll blir det musikal igen. Såg igår att Friskis hade några biljetter till Rock of Ages och jag lyckades få dom två sista. Jag tycker verkligen om att gå på musikal, och gratis är ju ännu trevligare =) Så många musikalen jag varit på/ska gå på i september och oktober är typ lika många som jag går på på tre år i vanliga fall. Var ju på Spök med Linn i tisdags, idag är det Rock of Ages och sista oktober ska jag och Linn på Priscilla. Mer musikaler åt folket! =)
 
 
Lite frukost på det här och sen ska jag nog ha energi nog att sparka igång den här dagen på riktigt.
 

Ofrivillig semestervecka

Idag är det onsdag och jag har inte jobbat en timme den här veckan. Skönt på ett sätt men mindre bra rent ekonomiskt. Jag har dock inte varit sysslolös för den sakens skull. I måndags så tog jag en löprunda/promenad runt Kungsholmen. Var ju hur fint väder som helst så det var superskönt. Åkte sen hem till syrran och hängde med henne och grabbarna på kvällen. Blev kvar där över natten för Peppe skulle hjälpa mig att byta olja på bilen sen. Dagen spenderade jag med ett studiebesök på Friskis i Uppsala och sen med en lunch på stan med mamma. Träffade även Emmie och Maxisen en snabbis =) Hämtade sen grabbarn hos dagmamman och åkte tillbaka hem till syrran där min bil var färdigfixad. Jag fick umgås med mina favoritgrabbar samtidigt som jag fick bilen fixad, lyx! =)
 
 
Igår kväll var det sen dags för musikal. Jag och Linn var på genrepet av Spök på Cirkus igår. Trots att regissören från början sa att allt inte var helt klart så tyckte jag det var en riktigt bra musikal. Mycket skratt och mycket bra musik. Måns Zelmerlöv är ju en jäkla talang alltså, hur duktig som helst.
 
 
Nu ska jag ta och sätta ihop nån liten wod och jogga ner till gymmet för att försöka bli lite stark.
 

Efterlängtad sovmorgon!

Det var så fantastiskt skönt att gå och lägga sig igår och veta att jag kunde sova så länge jag ville idag. Ingen klocka ställd, inga måsten. Underbart! Vaknade första gången 06.12. Mindre underbart. Okej att jag somnade före 23 igår, men jag ville inte gå upp fullt så tidigt. Somnade om och vaknade 20 över åtta istället. Mycket bättre :) Ligger fortfarande i sängen och njuter av att jag inte måste gå upp. Är så otroligt skönt att vakna upp en sån här morgon, lägenheten är nystädad, dagen är oplanerad och träningsvärken är ett faktum. Japp, så är det. Gårdagens crossfitpass satte sina spår. Jag hade inte tränat på hela veckan innan så det tog rätt hårt, men det är skönt :) Tror jag ska ta mig till Friskis idag också för ett intervallflex-pass nu på förmiddagen. Vore skönt att börja dagen med lite träning :)


Kungen (drottningen) av boule!

Igår gjorde jag nåt som jag inte har gjort på hundra år, jag spelade boule. Och inte vilken boule som helst, utan jag deltog i Trädgårdens årliga bouleturnering. Väldigt spontant, men fantastiskt roligt. Och inte nog med det, jag och min lagkompis var ju helt grymma! Det var åtta lag med i turneringen, och det var två grupper. Efter gruppspelet låg vi etta, vi hade vunnit alla våra matcher och hade flest poäng av alla. Vi var ju asbra =D Förlorade tyvärr finalen sen, men det var mot Trädgårdens egna lag, så det var väl inte mer än rätt. Dom hade ju övat i flera år =)

 

Det bjöds på öl, charkuterier och fransk musik. Mycket trevlig tillställning =)

Idag har också varit en väldigt trevlig dag. Har spenderat hela dagen tillsammans med Limpan, vilket bara det är mysigt. Vi har varit på ett träningsevent och lyssnat på Terese Alvén (som driver www.sparkibaken.se), tränat crossfit och yoga och haft en rätt så bra dag. Lärde mig väl inte direkt så mycket nytt, kändes som det vände sig till lite mindre träningsvana folk. Inte för att jag är något expert över huvud taget, men ändå. Vi var en salig blandning av tjejer som ändå hade en väldigt trevlig dag =) Dagen har dock satt fart på mina tankar om vad jag skulle vilja jobba med och vad för projekt jag skulle vilja lyckas med. Vi får väl se vad det leder till.

 
Sen jag kom hem har jag varit sjukt effektiv. Så död som jag var imorse när klockan ringde så är det ett under att jag orkade göra nåt alls efter eventet. Men jag håll igång och städade, tvättade och lagade mat. Krävdes en ordentlig ansträning att få det gjort, men just nu, när jag sitter här i soffan och glor på tv, så är det nåt så fantastiskt skönt att jag har gjort allt det. Jag är nöjd!
 

Fullt ös

Jag lever, men det är knappt. Är så vansinnigt trött så hälften kunde räcka, jag är inte van att jobba såna här dagar. I måndags jobbade jag nästan tio timmar, den enda gången jag satt ner under dom timmarna var når jag var på toa. Lunchen intogs på ca 5 minuter, på stående fot. Idag har jag jobbat 12 timmar och haft "rast" ungefär lika länge som i måndags. Dagarna går sjukt fort och det är kul folk jag jobbar med, men det är ju lite vansinnigt kan jag tycka. Men hade det inte varit lite roligt också så hade man ju inte överlevt :)

Ligger redan i sängen och ska sova nyss. Klockan står på 05 och imorgon väntar ännu ett tiotimmarspass. På söndag har jag sovmorgon. Det finns inget som kan hindra min sovmorgon på söndag. Ingenting.


Solid Open

Har haft en riktigt bra helg. Regnet lämnade efter lunch i lördags och sen dess har solen lyst och det har varit superhärligt på Stadion. Vilka jäkla monster det är som är det och tävlar alltså! Såna jäkla muskelberg, i alla klasser! Men det är sjukt kul att kolla på, och man blir jäkligt peppad. Kommer aldrig någonsin bli lika stark som tjejerna som är med och tävlar, men man blir peppad att testa. Grejerna dom gör ser ju så jäkla kul (och sjukt jobbigt) ut. Som en stor lekstuga bara =)
 
 
 
Är helt vansinnigt trött just nu dock. Borde typ gå och lägga mig nu. Ska upp vansinnigt tidigt imorgon. Klockan 06.50 ska jag möta Rakel utanför nya jobbet nere på stan imorgon. Jag är nervös! Men det kommer gå bra, jag kan det där med att vara trevlig, och resten ska väl lösa sig allt eftersom =)
 
 

RSS 2.0