Valborg

Uppdaterade inte en enda gång igår... Dålig stil... Men tydligen kan man inte komma ihåg allt.. =) Var i skolan igår.. Hade föreläsning först, och sen blev det en sväng till bibbland för att leta lite litteratur.. Gick hem rätt tidigt dock, för vi kände att vi var värda det.. =P Blev inte mycket mer gjort igår sen dock.. Yogade lite, och sen blev det en promenad ute i värmen med Calle.. Var superskönt ute igår måste erkännas... =)

Har precis kommit hem från gymmet nu.. Morgonträning är så skönt så.. Nu ska jag duscha och äta frukost, och sen är det dags för föreläsning igen.. Blir dock inget mer plugg idag, för sen ska jag åka hem till päronen.. =) Eller till syrran snarare, för päronen skulle dit.. Men då kan jag få träffa min lilla bebis också, som inte är så liten längre, men som alltid kommer vara min lilla bebis... =P

Nej, jag tror det är dags för en dusch nu..

Riktig snyftare

Ja jag och Emelie var ju på bio ikväll.. Såg The Last Song med Miley Cyrus, och den var en riktig snyftare.. Tårarna bara rann.. =) Men den var bra, det måste jag säga.. Sevärd..



Efter filmen gick vi hem till mig och hängde lite, i väntan på att gå en sväng till Pluttan.. Gick dit i förhoppningen om att få se lite folk göra bort sig tillsammans med karaoke-maskinen.. Men inte en endaste liten filur vågade sig på den, så det blev ingen karaoke.. Blev dock en massa skitsnack och garv, så det blev väl bra ändå.. =)

Var i skolan innan idag också.. Hade handledning först, och den gick prima.. Kändes jättebra efter den.. Förra handledningen blev vi ju typ sågade, så vi hade jobbat hårt till den här handledningen så att vi skulle ha allt under kontroll och ha svar på tal till allt, och den här gången fick vi positiv feedback.. Toppen =) Fortsatte att skriva lite på uppsatsen efter handledningen, tills det började spåra ur.. Det brukar börja spåra sådär runt tre-tiden, och då är det ett tydligt tecken på att det är dags att gå hem.. =P

Nu ska jag krypa ner i sängen i alla fall.. Är astrött...! Har huvudvärk också.. Är inte helt smärtfritt att umgås med ett gäng bruttor där alla röker, så trots att jag själv inte röker får jag spendera kvällen i ett rökmoln.. Livet är inte alltid lätt.. Jaja, jag gillar bruttorna ändå, inners inne.. =P

God natt!

God morgon

Har börjat den här dagen med ett pass på gymmet.. Är så himla skönt att träna på morgonen, så man liksom kommer igång och vaknar till.. Och sen har man ju dagens träning avklarad redan, så man har resten av dagen att göra andra saker.. =)



Känner mig lite som Karl Alfred =D Dock tänkte jag satsa på att få större biceps och mindre underarmar än vad käre Karl Alfred har.. Vet inte hur snyggt jag tycker att det är med större underamrar än överarmar.. Men det är bara min åsikt.. =P

Nu ska jag nog ta och duscha dock, och sen käka lite frukost.. Mumma.. Frukost smakar mycket bättre efter att ha tränat också.. Allt blir mycket bättre efter ett träningspass helt enkelt.. =)

Trött..

Blev en löptur idag till sist.. Var riktigt skönt ute faktiskt, trots att inte solen sken, och trots att det småregnade.. Var rätt avsvalkande med regn, så jag klagade inte.. =P Sprang till Rocklunda och skulle ta en sväng där tänkte jag.. Och så blev det ju.. Svängen blev bara lite längre än planerat.. Hmm.. Skulle springa 2,5km slingan, eftersom det är drygt 4km fram och tillbaka till Rocklunda hemifrån också.. Den slingan är röd.. Nånstans i skogen gick något fel, och jag blev plötsligt färgblind.. Började springa efter orangea markeringar istället.. Den orangea slingan är typ 15km... Liiite längre än planerat. Dock insåg jag det i tid, så det blev inga femton kilometer, men dock dryga åtta... Kändes bra när jag kom hem... =P

Efter en edusch och lite middag ringde Calle, och så blev det en sväng till Maxi vid Erikslund för att handla lite mat.. Prima grejer.. Bra att passa på när man kan få sällskap och bilskjuts.. =)

Nu är jag trötter.. Sitter och glor på tv, och ska avsluta kvällen med lite Desperata Hemmafruar tänkte jag.. Sen blir det till att sova, för imorgon ska jag upp till gymmet innan skolan..

Framgångsrik dag

Har faktiskt gått ganska bra idag tror jag.. Jag och Marina gjorde lite progress i skrivandet idag tror jag bestämt.. Nu är det bara att vänta och se om vi blir sågade imorgon eller om folk faktiskt kan ta och förstå att vi har rätt och att det vi vill göra är genomförbart.. Men men... =P

Har ju varit sol och fint hela dagen idag, men bara för att jag nu inte är i skolan längre, och var sugen på en löpsväng i solen, så har solet försvunnit... Skit också.. Men det är ju fortfarande rätt varmt ute, så det blir nog en sväng ändå tror jag..

Kära Marina hade fixat biobiljetter till mig igår också, så imorgon ska jag och Emelie gå på bio.. =D Vi ska se den nya filmen med Miley Cyrus.. Får se om den är bra, ska bli mysigt att gå på bio i vilket fall som helst =)



Bion öppnar 17.15, och jag kan inte bestämma mig om jag ska gå ut och springa nu, så jag har det gjort, eller om jag ska vänta till efter det, så jag kan springa långt om jag pallar.. Känns dock som att det finns risk för regn, så det kanske är lika bra att ge sig ut nu... Vilket dilemma!!

Back to normal

Inte mycket tid att återhämta sig på här inte.. Nej nej, nu är det tillbaka till verkligheten som gäller.. Ska precis ge mig av till skolan för att försöka få till nåt bra till b-uppsatsen... Fan den ska ju vara inne snart, och vi har en heeeeel del att göra om man säger så... Kämpa kämpa kämpa! Vi ska nog få ihop nåt till slut...

Är varmt ute idag i alla fall... 10 grader säger temometern.. Det gillas! Solen skiner också.. Känns som en glassätardag idag, hahaa.. =) Inte helt okej dock, efter allt vi har ätit under helgen.. Men men, pluggar man en hel dag kanske man är värd nåt.. Haha, den här b-uppsatsen kommer leda till att jag får bada i vassen i sommar... Ingen Beach 2010 här inte.. Jaja, det får man väl leva med.. Nu ska jag till skolan iaf.. Tjing!

Tillbaka i Västerås

Jaa, finns inte mycket mer att säga om den här helgen än att den har varit helt underbar! Vi har haft så sjukt kul så man nästan får skämmas.. =) Nu var tanken att jag och Sara skulle gå och träna, men jag får inte tag på henne så jag vette tusan vad jag ska göra.. Orkar inte gå tlll gymmet själv, så om jag inte får tag i henne blir det bara en löprunda ikväll känner jag..



Så här snygga var jag och Limpan på konserten igår... Tur att vi bestämde oss för att ha sneakers och inte pumps på oss.. Vi hade varit missanpassade i pumps.. Folk hade dom mest underliga utstyrslarna på sig igår.. Det var prickigt och buggigt och 60-taligt typ... Men konserten var sjukt bra, så skit samma.. =P







Så här glada var vi.. =D

Nej, nu fick jag tag på Sara, så nu bär det av mot gymmet. Tjing!

Bästa helgen!

Har haft en så otroligt bra helg! Har haft hur kul som helst.. Vilket gäng vi har varit, allt vi har gjort har varit kul.. Snackat skit och garvat hela helgen.. Jag vill inte åka hem!!!! Men tyvärr har det ju kommit till den dagen... Vi ska precis lämna hotellrummet nu och bege oss mot stationen.. Hoppas det blir en mysig tågresa hem nu..

För övrigt var The Baseballs helt stört bra igår!! Vilken jäkla konsert! Kommer bilder därifrån sen.. Jag har befunnit mig i nåt slags lyckorus hela helgen, tjoho!

Nej, tåget here we come!

=)

Ännu en dag i härliga Göteborg då... Vi har haft så sjukt kul! Alltså när man hänger med dom här brudarna har man inte tråkigt.. Vi har suttit på Espresso House typ heeela dagen idag och bara snackat skit. Hur mysigt som helst =) Hade en mycket trevlig kväll igår också.. Var hur kul som helst hemma hos Lisa.. =)



Här sitter Limpan och styp Sportify, hahahaaaaa... Lisa gillar sportify.. Dom kör mycket poppigare musik än Spotify.. (Den nivån humorn har lega tpå i helgen...)



Jag och söta Lisa.. =)



Babe-Karin... =)



Delar av kalasgänget... =)



Andra delar av kalasgänget =)

Nu ska Limps och jag slldeles snart iväg på The Basebaslls.. Ska bli sjukt skoj.. Tjoho! Nej, nu måste jag dricka vin, adjö!

På hotellet

God morgon världen!

Vi är lite trötta idag.. Det har inte blivit så jättemycket sömn om man säger så, men vi gillart! Har prcis tryckt i oss så mycket hotellfrukost som vi bara kunde få plats med.. =P Ligger nu och har paltkoma i våran mysiga säng.. Karin kom hit och frukostade med oss, så hon ligger också här och myser.. .Så det så.. =)

Solen är dock också lite bakis idag tror jag, för den har tagit sovmorgon.. Men men, den ska nog vakna till liv snart.. Då ska vi bege oss ner på stan.. Måse bara powernapa lite först.. =)

Kort kommer sen, jag orkar inte kliva upp och hämta kameran nu =)

Hos Lisa!

Jajjemän, det är ju där vi är... Är faktiskt rätt trevligt om jag får säga det själv.. =) Är dock så trött så jag inte vet om det är värt att gå ut eller om man borde gå hem och lägga sig.. Men jag menar, hur ofta är man i Göteborg? Är la lika bra att gå hem och sen får man se vasrt kvällen tar en... FÖrhoppningsvis tasr kvällen ne hem till vårat kära gröna rum på Hotel Arena... Så det så..!

Nej, socialisation är det som gäller nu! Todeloo!

GÖTEBORG!

Yeeees, vi fick det fina vädret vi hade beställt!! Solen har skinit på oss hela dagen, och den skiner fortfarande.. Har haft en stört rolig dag än så länge.. Karin och Lisa mötte upp oss på stationen, och så gick vi hem till Lisa oc lämnade våra väskor.. Sen bar det av ner på Avenyn för att njuta av solen.. Satte oss på Condeco och käkade lunch och drack öl.. Asmysigt! HUmorn är redan sjukt låg, så jag vet inte hur den här kvällen ska sluta =) Har inet tid att skriva så mycket nu, vi är på hotellrummet nu för att göra oss ordning, sen skas vi hem till Lisa och käka tacos och förkalasa =)



Mumma =)



Jag och Karin.. =) Vi satt med solen i ansiktet hela tiden, så jag är lite röd på kinderna nu =P



Snyggaste Lisa och Linn =)



Where the magic happens!



Vårat hotellrum går i grönt... Asfullt.. Riktigt ful grön, på allt! Bort, stolar, väggar... Dom gillar grönt här.. =)

Nej, nu ska jag sminka mig och klä på mig.. Tjingeling!

Härliga morgon! =)

Nu är dagen äntligen här.. =) När vi bokade in den här helgen kändes det som de var hundra år tills det var dags, men nu är det dags, tjoho! Var liksom inte ens jobbigt när klockan ringde imorse.. De var ju för en god saks skulle liksom.. Nu är jag dock klar, men det är drygt en halvtimme tills tåget går, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu... Får väl sitta här och hänga ett tag.. Men jag vill bara åka! =) Känner mig som ett barn på julafton, hahaa...

Jaja, Göteborg får se upp, för nu gäller det..! Ska hålla tummarna hela vägen ner för att solen skiner fint över Avenyn och alla dess uteserveringar =P

Gå och lägg mig!

Ja det är väl hög tid att sova nu kan man tycka... Har haft en lugn och skön kväll hemma efter jobbet.. Kollar på film och njutit av att lyssna på regnet och veta att jag inte behöver gå ut i det =P

Är typ hungrig nu, vilket inte är helt okej.. Lika bra att gå och lägga sig då och hoppas på att jag somnar fort så att det blir morgon fort! Imorgon bär det av till den underbara stade Göteborg, med min underbara bättre hälft Limpan.. Det här kommer bli så bra! God natt gott folk!



Nånstans längs Avenyn kan ni hitta oss imorgno.. Sittandes i solen på nån härlig uteservering.. Tjoho!

Packa!

Ja det är vad jag borde göra nu... Men jag har inte riktigt kommit till det än.. Har suttit i skolan några timmar på förmiddagen och försökt att hitta artiklar.. Gick väl sådär idag, men vi höll humöret uppe ändå.. =) Sen blev det en snabbis på stan med Jossan.. Hade lite tråkiga ärenden att uträtta, så det var tur att solen sken så det var mysigt att gå på stan ändå.. =)

Nu har jag precis kommit hem från en löptur i solen... Så himla skönt ute! Önskar att jag hade haft tid att ta en lång springrunda idag, men man kan inte hínna allt.. Nu måste jag duscha, och sen packa inför resan, och sen ge mig av till jobbet.... Jajjemän! Önska mig lycka till =)

Fredag, lön & sol

Känns som livet kommer tillbaka till mig lite idag.. Solen skiner! Dom två senaste dagarna har jag bara velat ligga hemma i sängen och inte gå utanför dörren på hela dan.. Idag däremot känns det bättre, yeeey! Tänk vilken inverkan solen har.. =)

Var uppe tidigt imorse för att tvätta.. Min tvättkorg svämmade typ över, och så ska jag ju bort imorgon, så jag insåg att det nog var dags att tvätta lite... Kul som sjutton! Första två maskinerna är på gång, sen är det bara 4 stycken kvar.. Tjohoo.. Måste käka lite frukost och göra mig klar för skolan under tiden också, för sen ska jag möta upp Marina i skolan och leta lite artiklar idag igen... Idag blir det bara en förmiddag i skolan bara.. Eftermiddagen kommer bestå av att springa runt på stan och göra lite ärenden och packa inför Gbg-resan.. Sen ska jag jobba 17-21.. Maria ville bli av med några timmar på hennes pass, och jag behöde inte jobba på Pluto imorgon, så då kunde jag vara lite snäll och hjälpa henne.. =)

Nej, nu måste jag till tvättstugan.. Adjö!

Torsdag

Har varit en ganska effektiv idag också faktiskt.. Känns rätt bra att komma in i rutinen med att gå upp i tid på morgonen och ge sig av till skolan och få lite gjort och ha eftermiddagen till att göra annat.. Var upp imorse och gick till skolan... Gick väl lite framåt med arbetet idag också faktiskt.. Känns som vi har en heeeel del arbete framför oss, men fan, vi SKA klara det! Var föreläsning med särklassen sen, vilket är en historia för sig.. Haha, kändes som att vi var på typ mellanstadiet/högstadiet igen.. Mycket bra föreläsare med andra ord.. (???)

Gick hem och fick nåt städryck sen, så nu är det dammat, dammsugit och ordentligt städat här hemma.. Fattas bara att torka golven nu.. Hann inte det idag, för då ringde Sara och det var dags att bege sig till gymmet.. =) Var bra att hon var med idag, annars hade det gått riktigt segt..

Har inte gjort så mycket annat ikväll.. Klockan bara sprang iväg på gymmet, så jag var inte hemma förrän typ kvart över åtta, och då var det ju bara till att äta nåt och duscha.. Pratade en sväng med mami också.. Känns som att det var längesen jag träffade dom nu.. Inte bra, inte bra.. Kommer inte hinna träffa dom förrän min födelsedag heller, eftersom vi har en heeel del att göra i skolan.. Men jag får hålla ut =)

Nej, nu borde jag nog sova snart, med tanke på att jag måste upp i ottan imorgon och tvätta... Gaah!

Naturkatastrof!!

Varsel for Göteborg lørdag 24.04.2010

Morgen kl 6 – kl 12

Klarvær
Lett bris, 4 m/s fra vest-nordvest

Klarvær. Lett bris, 4 m/s fra vest-nordvest. 0 mm nedbør.

Dagtid kl 12 – kl 18

Klarvær
Lett bris, 4 m/s fra nordvest

Klarvær. Lett bris, 4 m/s fra nordvest. 0 mm nedbør.

Kveld kl 20 – kl 2

Delvis skyet
Svak vind, 3 m/s fra vest-nordvest

Delvis skyet. Svak vind, 3 m/s fra vest-nordvest. 0 mm nedbør.


Var ju bara tvungen att kolla upp ävdret för Göteborg i helgen... Tur att det ska bli sol där på lördag, för då ska jag och Limpan sitta på en uteservering på Avenyn och baaaaara njuta och kolla på folk och må braa!! Men tanke på att det typ snöregnar ute nu, så behövde jag peppas lite med en sol.... Alltså det här vädret är ett skämt!! Hur fan kan det snöa i slutet av april?? Det är snart maj för tusan... Jag fattar inget! Vad är det för fel på naturen??

Usch, och jag ska försöka hitta nån slags motivation för att gå till skolan och plugga idag jag.. Vette fan hur det ska gå till.. GE MIG STYRKA!! Nu måste jag äta frulle....


Snart dags för jobb..

Har nyss kommit hem från gymmet.. Blev lite cykling och sen ett pass coreboll.. Kändes kan jag lova, men det kändes bra.. =) Har precis duschat nu, och nu ska jag glo lite på Anna Ankas serie, som väl är sådäääär, men det finns inget bättre på tv just nu.. Käka lite och ladda inför jobbet... Thomas Rusiak och Mange Schmidt ska ju tydligen spela på Pluttan ikväll också..





Var tvungen att googla dom för att kolla hur dom såg ut, hahaa.. Jag vet ju vilka dom är till namnet, men hade ingen aning om hur dom såg ut.. Hoppas jag slipper känna igen dom ikväll, haha.. =)

Nej, nu ska jag kanske klä på mig lite och göra mig redo för jobb.. Tjohej...


Motivation sökes

Måste det vara The Hills på tv just precis nu?? Då kan jag ju itne stänga av och läsa istället... Inte bra inte bra.. Har läst lite idag i alla fall, innan det blev dags att fixa mat... Har faktiskt varit i skolan idag också, så jag har inte bara varit lat idag.. Jag och Marina hade vissa problem idag, och tvivlade en hel del på det vi tänkte skriva om... Meeen jag tror vi kom ur våran lilla svacka och hittade ett litet ljus lääääängs inne i tunneln.. Tjohoo..

Blev en promenad med Malin efter skolan idag.. Kände att jag behövde lite frisk luft... Började dock ösregna, meeen det spelade ingen roll.. Vi låtsades att det var sol, typ... =)

Ska snart bege mig till gymmet också... Har egentligen ingen lust att göra ett skit idag.. Är en sån dag.. Regnigt och grått och allmänt tråkigt.. Skulle helst bara vilja dra en filt över mig och glo på film hela kvällen... Men det kommer inte att ske, så det är bara att pallra sig till gymmet för att försöka införskaffa lite energi inför jobbet ikväll...

Ladda ladda ladda!!! Pepp pepp pepp!!

God morgon

Vaknade faktiskt och kände mig pigg imorse... Helt vansinnigt! Vaknade tio minuter innan klockan ringde också.. Känns alldeles superskönt faktiskt.. =) Ska iväg till skolan och träffa Marina för att försöka göra mer research för b-uppsatsen.. Vi har lite att jobba på där, men vi ska lyckas!

Hoppas solen kommer fram till eftermiddagen sen, för jag vill gå ut och springa eller gå en promenad efter skolan.. Rensa huvudet lite..

Nej, nu ska jag göra mig redo för lite plugg... Tjoho!

Nähepp..

Blev inget jobb ikväll.. Hade ju bytt pass med en tjej.. Hon jobbade åt mig igår, för att jag skulle ha skola så länge, och så skulle ja gjobba åt henne ikväll, men det hade hon inte riktigt fattat, så hon var också där idag.. Fick välja om jag ville stanna ändå eller om jag ville gå hem.. Kände att jag nog skulle göra mer nytta hemma än att vara extra på jobbet, så jag gick hem.. Har faktiskt gjort lite nytta hemma också till och med, helt fantastiskt! Har typ gjort klar kompletteringer.. Vågar nog inte skicka in den riktigt än dock, ifall jag kommer på nåt nytt.. Och så har jag plockat undan och rensat lite i min garderob och min byrå.. Skulle behöva göra en grundlig genomgång av mina kläder nån dag, men det orkade jag inte idag.. Nu är det dock bara dammsugning och torka golven som fattas här hemma, men det orkade jag inte heller göra idag.. Skjuter upp det till imorgon, eller senare.... =P

Nu sitter jag och glor på Dating in the dark.. Det är ett festligt kvällsnöje det... Myser med lite te och mackor också, så för tillfället går det ingen nöd på mig.. Hade varit mysigare om Limpan var här dock, men snart så... På lördag får vi äntligen ses =D



Jag saknar min vapendragare!

Eftermiddagspaus..

Var uppe med tuppen imorse, nästan.. Kände att jag var tvungen att hinna till gymmet innan jag skulle iväg till skolan, för annars skulle jag inte hinna träna idag.. Så så blev det.. Är rätt skönt med en morgonsväng på gymmet faktiskt, är så lite folk där...

Sen var det bara att pallra sig till skolan.. Hade handledning först, och den gick väl sådär.. Vi har lite att jobba på när det gäller metoden i vårat arbete.. Meeeen det ska vi fixa, så det så! Efter den har vi suttit i bibbland och letat litteratur tills ögonen gick i kors... Gaah vad trött man blir av att läsa alltså.. Helt vansinnigt...

Har precis kommit hem nu, och ska fixa lite mat.. Ska jobba ikväll.... I tre timmar.. Nödvändigt.. Hmm.. Men men, vad gör man inte? =P Jobbar bara mellan 17 och 20, så det ska nog gå bra.. Blir lax till middag idag, mumma.. Var längesen jag käkade det.. Om ni ville veta.... =)

Jaha, har väl inget vettigt att skriva egentligen.. Är uttråkad... Och typ alldeles för full i huvudet med tankar.. Skulle behöva gå ut och springa nu för att lätta lite på hjärnverksamheten, men det hinns inte med.. Jajaa, nu är det matdags!


Skola hela dagen..

Var helt död imorse när klockan ringde.. Hade svårt att somna igår efter jobbet, och sov skitdåligt inatt.. Vaknade imorse med lakaneet typ helt tvinnat.. Smart.. Men men, var bara att pallra sig upp och gå till skolan.. Hade föreläsning fram till typ tre eller nåt sånt, och sen var det bara att avancera till biblioteket för att leta artiklar till b-uppsatsen.. Gick väl helt okej.. Höll ut till typ halv fem, sen fick det vara nog.. =)

Gick hem och kollade lite på några av artiklarna, och sen blev det en löptur.. Solen sken ju, så det var rätt skönt faktiskt.. Termometern visade 12 grader, men det kändes verkligen inte så varmt.. Var faktiskt rätt kallt ute, meeeen det var skönt ändå =)

Hade tänkt att jag skulle ta massa bilder när vi var ut i torsdags, me ndet gick ju sådär.. Tog typ 7 bilder allt som allt, hahaa.. Men men, så här snygga var vi i alla fall =P





Ser ut som Karin spelar piano eller nåt, hahaaaa.. Men det gör hon ju inte.. Hon sitter väl på fejjan eller nåt.. =P Eller dj:ar på spotify.. Tjoho =)



Emelie är lika glad som vanligt... Det gillas =D

Färdig för nu..

Ja nu har jag jobbat klart för den här helgen.. Nu är det bara att ladda om för heldag i skolan imorgon... Det ska bli härligt.. Men men, dumt att tänka på det redan nu.. Har ju en härlig natss sömn framför mig först =)

Har varit en rätt bra dag idag faktiskt.. Blev en sväng till gymmet, som kommer leda till träningsvärk imorgon.. Sen ville Emelie luncha, så vi cyklade ner till Kajen och käkade.. Utomhus.. Var mysigt i början, tills det började snöa... SNÖA!! Vad hände där?? Räcker det inte med skitväder nu... Haglade ju senare idag också... Skit.. Jag skyller allt på vulkanen... Allt är vulkanens fel..... Jajaa, gick ingen större nöd på oss ändå.. Vi hade ju käkat klart innan det började snöa.. =) Åkte hem till mig sen och satt och snackade skit ett tag, tills det var dags för mig att bege mig till jobbet... Har gått prima på jobbet idag faktiskt, ska inte klaga.. Är dock lite halvtrött nu kan jag erkänna, så inom kort ska jag bege mig mot sängen...

Sitter nu mest och stör mig på att det inte är nåt bra på tv... Vad hände med typ Scrubs eller nån annan sån där bra serie? Jag vill inte kolla på dåliga eller läskiga filmer så här dags, så det så!

Opps..

Vad dålig jag har varit på att uppdatera här dom senaste dagarna.. Hmm.. Har varit för slö... =P Har dock inte hänt så mycket under dom senaste dagarna så det kanske beror på det.. Inte för att det behöver hända mycket för att jag ska skriva här, men ändåååå.... =)

Igår var ju en rätt jobb-ig dag, haha.. Nej men först öppnade jag på Ica, och jobbade där till fyra.. Var sjukt trött när jag kom hem, men då var det bara att ladda om.. =) Fixade lite grejer till resorna.. Skrev i det där formuläret inför Usa-resan, där man bland annat ska intyga att man aldrig kidnappat ett amerikanskt barn.. Dom är roliga, amerikanarna... =) Sen bokade jag och Limpan hotell till Gbg-resan nästa helg... Och tydligen ska Lisa och Karin också på The Baseballs, så vi kommer bli en hel del folk.. Tjohoo! Längtar så jäklans mycket nu =)

Ja sen var det dags för kvällens/nattens pass på Pluto.. Var en hel del folk där igår.. Inte lika mycket som i fredags, men bra mycket folk.. Kvällen gick riktigt fort, så det var ju skönt.. =) Folk var trevliga också, så dt kändes bra.. Var en liten incident vid uthänget, men för övrigt var det en bra kväll =)

Kära Evelina räddade min söndag också.. Hon skulle jobba 17-22 och ville byta med mig, och jag var inte sen på att tacka ja till det.. Istället för att jobba 11-19 så jobbar jag 17-22 nu, vilket betydde att jag kunde sova ut ordentligt imorse.. Och att jag hinner gå och träna idag... Yeeey!

Nej, nu måste jag äta frukost! Tjing

Fredag..

Kvällen igår var riktigt skoj faktiskt.. Karin, Emelie, Marina, René och Daniel var här ett tag innan vi drog oss till Pluttan.. Var helt okej med folk där igår faktiskt.. En hel del dryga människor, som vanligt.. Men det är smällar man får ta.. =) Minglade runt där ett tag och satt och hade det rätt bra.. Hade sleepover med Karin här inatt sen.. Blev en liten mysmorgon imorse.. Kollade på tv och försökte samla energi till att gå till skolan.. Kändes sådäääär att pallra sig iväg till skolan när Karin låg kvar och slappade och glodde på tv här hemma.. Men ibland måste man göra saker man inte vill.. Tror att jag och Marina kom fram till nåt vettigt idag i alla fall, så det känns ju bra.. Men vi satt hur länge som helst och spånade på olika idéer och grejer, innan vi kom fram till nåt..

Gick hem och slappade lite sen, men insåg att jag var tvungen att hitta på nåt om jag inte skulle somna framför tv:n.. Blev en promenad, för trots blåst och inte nån supervärme, så var det ändå sol.. =) Gick en sväng runt ån.. Var rätt mycket vatten i ån nu kan man säga... =)



Lite mer vatten än vanligt bara.... =) GIck förbi M en sväng på vägen hem.. Satt där och snackade skit ett tag inna ndet var dags att bege sig hemåt för en dusch och lite mat.. Sitter nu, mätt och belåten, och glor på Talang.. Är hur trött som helst, så det blir nog en tidig kväll här känner jag.. Önskar att Limpan var här ikväll dock.. Meeen men, vi får spendera hela nästa helg tillsammans i alla fall, så det är nåt att se fram emot.. =)

Sällskap..

Ja nu är min kära Karin här.. Har hon i och för sig varit ett tag.. Vi har hunnit äta och göra oss i ordning och snackat skit ett tag... =) Snart kommer Emelie också =) Jag gillar att ha folk här.. Det är inte så stort, men det är gemytligt, eller nåt... Nej nu måste jag nog plocka fram kameran tror jag bestämt, så jag har nåt roligt att lägga ut här imorgon sen.. Eller senare ikväll rent utav.. Tjing!

Ovanligt..

Jobbet igår gick bra faktiskt.. Jag var sjukt trött, men som vanligt så kommer man ju igång lite när man väl kommer till jobbet.. Var som sagt final i Företagsrocken igår, så det var värsta rockkonserten på Pluttan igår.. Och en hel del av den äldre befolkningen.. Men det var kul faktiskt, var bra stämning.. =) Fick en pojkvän igår också.. Var inte så svårt som man kunde tro tydligen.. Var bara att stå där och se söt ut, så kom Mackan och frågade chans på mig.. Bra deal.. =) Vi gör lite omvänt, vi börjar med att bli ihop, och fortsätter sedan förhållandet med att lära känna varandra.. Det är bra grejer.. Jojo försökte komma fram till hur jag är egentligen också, och kom fram till att jag är helt galen och mer eller mindre vildast i stan.. Man kommer fram till mycket smart under ett arbetspass.. Kanske ska skriva en avhandling om allt sånt en vacker dag... Eller ska jag det?

Ikväll ska jag prova på nåt nytt.. Är studenttorsdag på Pluto ikväll, och jag är ledig! Är ledig imorgon också, vilket aldrig sker typ.. Därför ska jag prova att gå till Pluto som civil.. Kommer kännas ovanligt att hänga där utan att jobba, tjohoo... =D Karin kommer hit snart och ska ut med mig ikväll.. Och sen kommer nog Emelie också förhoppningsvis, och sen möter nog Marina och René upp på Pluttan senare..

Måste dock ta och plocka undan lite här innan Karin kommer.. Grovstädning är bra grejer.. =) Sen måste det duschas och fixas också, har precis kommit hem från gymmet.. Blev ett crossfit-pass idag, och det hade ju varit trevligt, om det inte vore för denna irriterande människa som var där.. Är en kille som går på dom där passen ibland, och jag orkar bara inte med honom.. Han är helt socialt handikappad.. Det låter hemskt, men nån måtta får det vara! Han har inte ett spår av vad vi andra människor skulle kunna kalla sociala skills.. Blä!

Men skit i det, nu ska det duschas och städas och fixas! Tjingeling!

Jobb..

Har fått lite gjort på tentakompletteringen idag faktiskt.. Känns bra, trots att jag inte vet m jag fått ner nåt vettigt eller inte.. Jag har i alla fall kommit igång.. =)

Blev en sväng till gymmet sen.. Var inte så mycket oflk där, som jag trodde, så det var skönt.. Gick bra, men det var tungt idag.. Som det ska vara med andra ord =) Gick hem och skrev lite mer på tentan sen.. Var tvungen att gå ut och gå en sväng sen dock, för det har ju varit så himlans fint väder idag! Blev en 45.minuters promenad i solen.. Skönt skönt...

Nu ska jag ta och ge mig av mot jobbet dock.. Är finalen i Företagsrocken idag, så vi får väl se om man får höra några superba rockers ikväll.. Det visar sig.. =P TJingeling!

Plugg...

Jag behöver inte hålla igen så värst mycket för att inte börja skratta kan jag erkänna... Jag är så sjukt omotiverad! Känns sjukt tråkigt att plugga nu.. Jag vill ha sommarlov! Och jag vill absolut inte göra dom här två sista kurserna som är kvar innan jag får sommarlov... Jag orkar inte!!!!!!

Har suttit och försökt göra nåt vettigt med kompletteringen nu på förmiddagen.. Har fått ner lite grejer, men jag vette tusan om det är nåt vettigt... Vet inte hur mycket jag behöver skriva heller.. Har ju snart skrivit en sida, och det känns lite mycket liksom.. Men men, bara att chansa och hoppas på det bästa..

Ska ge mig av till gymmet en sväng nu i alla fall, så jag får tänka på lite annat och rensa huvudet lite.. Sen får jag skriva lite till när jag kommer hem.. Men det är lika bra att gå och träna nu, innan jag blir hungrig, och innan det kommer massa folk till gymmet, för det är drygt.. Har lite social fobi på gymmet.. Eller nåt.... =)


Mackor i stora lass

Jag skulle kunna äta en moiljard mackor.. Jag äääälskar mackor! Varför ska jag tycka så himla mycket om sånt som itne är bra för kroppen? Eller mackor är väl itne dåligt, men i dom mängderna som jag vill inta denna föda, kan jag väl itne påstå att det är direkt bra... Te och marmeladmackor är livet på en pinne!

Jag får ta en macka till, sen får jag helt enkelt se till att borsta tänderna eller nåt, så att det smakar äckligt med macka... Vilka problem man har ibland alltså.. Det är inte klokt... =P

Sämst..

Jag känner mig inte direkt bra nu... Borde plugga... Borde ha gjort det dom senaste timmarna, men det har inte riktigt blivit av om man säger så..

Var till gymmet imorse för att få ett nytt träningsprogram.. Gick prima.. Vaknade till lite på gymmet i alla fall.. Jag lyckades komma ur den värsta koman.. =P Fick en smärre chock på gymmet dock, när en äldre gubbe trillade av pinn.. Han tuppade av och ramlade av maskinen.. Asläskigt.. Det är så jäkla obehagligt sånt där, men vi var ett par stycker där i alla fall som kunde hjälpa honom, så han kvicknade till efter ett tag.. Kom dock fram sen att han inte hade ätit nåt på morgonen, så det var säkert därför.. Envis var han också, för sen bestämde han sig för att han mådde bra, och skulle resa på sig.. Då svimmade han igen, så dom fick bära ut honom från gymmet..

Jaja, jag slapp sådana missöden i alla fall, och klarade mig igenom det nya programmet =) Sen mötte jag upp Jossan och Marina på Chicco för att plugga lite.. Tror att vi eventuellt kom fram till vad det är som vi måste komplettera med, men det är det jag borde ha läst på mer om nu... Sen blev det mathandling på vägen hem.. Och då kom jag på att jag skulle gå och prata semester med min chef på Ica, så då gick jag dit.. Och vips, så hittade jag en stor kartong på jobbet! Tjohoo, så äntligen har jag fått iväg min trappmaskin nu.. Hoppas jag får en ny, som fungerar.. =) Sprang på snyggot på jobbet också.. Fan han är överallt där jag är.. Tråkigt... =P

Nu satt jag och funderade på att börja läsa igen, men insåg att jag ville gå ut och springa.. Och om jag ska hinna springa innan jag ska tvätta, så måste jag gå ut och springa nu... Blir nog till att plugga senare idag.. Faaan vad dålig jag känner mig...

Nu kommer lite bilder från helgen också.. =)



Här är födelsedagsbarnen.. Festens mittpunkter =)



Eller så var vi festens mittpunkter.. Kan ha varit så också.. ;o)



Här fick dock Linn vissa problem, efter att ha hoppat som ett mongo upp för trappan och slagit huvudet i en tegelvägg.. Opps... =)



Våran ypperliga frukost dagen efter.. Äggröra, hotdogs, mjölk och saft.. Mums =)



Så här mycket gillade jag den frukosten! Och faktumet att jag fick spendera hela söndagen med älsklings-Limpan =)

Inte vaken än..

Nej, klockan ringde för en timme sen typ, men jag har inte riktigt vaknat än.. Jag är så jäkla trööööött!! Jag hade gärna sovit typ 4 timmar till.. Men icke, klocka 8 ska jag vara på gymmet, så jag ska bege mig snart.. Sen ska jag typ hem och sova igen.. Nej, efter lite träning har man väl säkert vaknat till, men ändååå!

Jajajaaa, jag måste gå nu... Måste, måste, måååste piggna på mig nu!

God natt

Ja det ska det bli här väldigt snart.. Jag är supertrött.. Har varit en rätt tråkig dag idag måste sägas.. Skolan kändes helt meningslös.. Hämtade ut skittentan.. Var iofs positivt att det bara var komplettering som krävdes.. Jag, Marina och jossan hade missat på precis samma sak.. Nån modell som vi inte hade fått med.. Vet inte ens vad det är för modell, men vi ska ses imorgon ock försöka fatta vad det är för modell vi har missat, så man kan få ordning på skiten.. Var bara att bege sig direkt till jobbet efter skolan, och sen har jag jobbat hela kvällen.. Kom precis hem, och nu är jag trööööött... Ska till gymmet 08.00 imorgon och få mitt nya träningsprogram, så jag lär gå och lägga mig nu så jag orkar upp =P

Hoppas på en lite bättre dag imorgon.. Önska mig lycka till med det tack... =)

Ny vecka..

Då var det måndag igen då.. Vet nite om jag ser fram emot den här veckan direkt.. Men men, man kan inte alltid ha kul saker att göra.. Har ju i alla fall Göteborgs-weekenden och Usa-resan att se fram emot nu, så jag ska göra mitt bästa för att övrleva tills dess =P

Har varit på gymmet på morgonen nu.. Kändes bra, känns som att det var hundra år sen jag tränade.. Så är väl inte riktigt fallet, men ändåå... Sitter och laddar för skolan nu... Har föreläsning mellan 13 och 16, och sen ska jag direkt till jobbet... Jajjemän, fullspäckat schema..

Nej, nu måste jag skynda mig!

Jag ska till USA!

Jag är helt uppe i varv! Avslutade dagen på ett ypperligt sätt, trots den lilla tenta-svackan..

JAG OCH ELIN SKA TILL USA!!!!!!

Blir en reunion med Angelica i New York också.. Ska bli helt sjukt kul! =) Vi åker till New York 7 juni, och sen åker vi till Pittan 10 juni, och sen hem 22 juni... Jag längtar så jag kan dö! Men det är inte långt kvar... =) Var tvungen att ringa Nate det första jag gjorde.. Hahaa.. Alla ska veta att vi är tillbaka.. =) Och jag ska inte jobba.. Big no-no! Jag ska på semester den här gången.. Men träffa barnen måste jag ju så klart, men på mina villkor =)

Nej, nu måste jag försöka sova.. Är skittrött egentligen, men så himla uppe i varv så jag vet inte hur det här ska gå.. Men men, får väl glo lite på tv och försöka slappna av.. Kan nog behöva några timmarns sömn inatt =)

57 dagar kvar till USA!!

Hemma igen..

Har varit en toppenhelg..! Har haft det superbra.. Åkte ju till Uppsala igår för att gå på födelsedagskalas =) Var skoj att se alla gamla ansikten igen, var hur längesen som helst jag träffade alla gamla Örsundsbro-folk.. Blev mat och dryck och tal och skitsnack och skratt och dans och allt möjligt igår.. =) Har lite bilder, men jag orkar inte lägga upp dom nu, får bli senare... Sen blev det utgång, vilket inte var lika kul.. Var verkligen inte kul alls ute igår.. Först var vi på VIP, och där var det typ vi och 5 pers till, så vi gick vidare till Saluhallen.. Där var det en jäklans massa folk i alla fall, men det var liksom inge kul.. Jag och Linn gick runt och kände oss helt missanpassade.. Träffade Gustav dock, vilket var skoj.. Har inte träffat honom på huuuur länge som helst.. Men han såg ut som vanligt och verkade vara som vanligt också =)

Jag och Limpan åkte dock hem relativt tidigt.. Linns mami var i Uppsala hos några kompisar, så vi fick skjuts med henne hem till Limpan, så jag sov där inatt.. Vi har haft en riktigt mysdag idag.. Har varit hur skönt som helst.. Vaknade dock före nio imorse, vilket var ganska dumt.. Men man kan itne alltid styra över det =) Satt och glodde på tv och hängde ett tag.. Käkade äggröra och hotdogs till frukost sen.. =P Sen blev det en liten promenad till Solna Centrum.. Var soligt och suuuperhärligt ute!

Nyss kommit hem till Västerås igen... Och insåg att jag fått u på senaste hemtentan.. JAG HATAR DET HÄR!!! Jag orkar verkligen inte... Jag hoppas innerligt att det bara är komplettering, och inte omtentna... Är det omtenta hoppar jag av och skiter i det här.... Jag pallar inte hålla på.... Faaaaaaaan..... Varför skulle en så himla bra helg sluta med platt fall??? Skit...

Ska dock ringa Elin nu och försöka planera sommaren litegrann.. Det kan förhoppningsvis pigga upp mig..

Yeeeees!

Jag är så glaaaad! Har typ inte kunnat sova inatt, men jag kommer gå på nån slags euforisk energi idag, så det gör inte så mycket.. Pratade äntligen med Elin igår, och det blir Usa! Vi ska försöka boka i veckan, yeeeah! Fan vad roligt! En reunion i Usa, kan det bli bättre? Jag är så glad =D



Jag och Elin på en tripp till Pittan, det kan sluta hur som helst =)

Dagen i överigt var rätt bra igår också.. Fick ju som sagt en hel del gjort.. Blev sen tacos och häng hos Callelito hela kvällen.. Gick förbi jobbet på vägen hem för att säga hej.. Var fan mycket folk på Pluto igår, så bruttorna hade en del att göra.. =) Snackade lite skit dock, och fastnade sen ute hos vakterna i typ en halvtimme innan jag äntligen kom iväg hem.. Men jag menar, vad gör man inte? Snyggot var ju där, hahaa =P Ska ju jobba idag, så jag behövde gå hem och sova.. Men då ringde ju Elin, så det blev inte så mycket sömn ändå som sagt =P

Nej, nu är det frukost och jobbförberedelser som gäller...!

Tagit vara på dagen..

Har varit ledig idag, och jag har faktiskt gjort nåt annat än att ligga i sängen och glo på tv hela dagen.. Hör och häpna!! =) Tog iofs en väldigt lugn morgon imorse.. Sov till nio typ, sen låg jag kvar i sängen och glodde på Gossip Girl ett tag innan jag orkade gå upp.. =P Sen fixde jag det sista med min hemtenta och satt och segade framför datorn ett tag.. Tog mig till slut i kragen och gav mig av ut i gråvädret.. Gick till skolan och lämnade tentan och skrev ut lite andra papper, och sen gick jag ner på stan en sväng och gjorde lite ärenden.. Var tokhungrig när jag kom hem, och preciiiiiis när jag hade fixat lunch så smsade Emelie och ville käka på stan.. Dålig tajming, men vi mötte upp ändå, så hon fick käka lunch och jag fick fika.. =P Snackade skit ett bra tag och fick sällskap av två andra tjejer ett tag.. Seeeen äntligen begav jag mig till gymmet.. Hade tänkt att gå lite tidigare, men man måste ju passa på att umgås med kära vänner ibland också.. =)

Har percis kommit hem från gymmet nu.. Blev en snabbis där, musklerna är helt slut sen crossfiten igår =P Ska hoppa in i duschen snart, för sen ska det käkas tacos och kollas på film med käre Callelito =)



Elisabeth är ju inte kvar som programledare längre, men det fanns ingen bild på den nya trion.. Gynning får överleva ändå, trots att hon inte får vara med på bild.. =P

Dumma mig..

Har precis råkat radera hela andra säsongen av The Hills... Precis när jag skulle kolla på det... Skit också!!! Skulle radera ett avsnitt med lyckades radera hela säsongen... Blä blä.. Får kolla på Grey's Anatomy så länge, missade ju det igår..

Jaja, har varit och tränat med Sara ikväll i alla fall.. Var ett tungt CrossFit-pass ikväll, men jäkligt skoj.. Man mår så himlan bra efteråt.. =D Skrämde inte bort Sara heller, vilket känns bra.. Kanske har fått mig en CrossFit-kompis nu.. Man kan ju hoppas i alla fall.. =)

Jaja, nu ska jag spendera kvällen med att glo på serier och bara mysa tänkte jag... =)

Fullt i huvudet..

Föreläsningen idag bestod av korvstoppning av information.. Herregud... Var information om b-uppsatsen.. Den ska innehålla massor av grejer, men bara vara 4-6 sidor långt.. Det betyder att ordbajsets mästare (jag) måste lära mig att få med allt viktigt med få ord.. Jaja, det ska nog gå bra.. =P

Har typ skrivit klart hemtentan nu tror jag.. Jag ska ge det lite tid att smälta, och så ska jag gå igenom den nån gång till imorgon tänkte jag, innan jag lämnar in den.. Mami har fått läsa den nu också och kommentera, så jag ska kolla om jag ska göra några ändringar efter det... Tur att min mor tycker att det jag pluggar är så intressant, så att hon inte har nåt emot att läsa mina arbeten.. =) Känns alltid bättre att lämna in nåt när någon annan har läst igenom det och förstår vad det står.. Sitter man och skriver timme ut och timme in så blir man ju ordblind efter ett tag... =)

Nu ska jag snart iväg till gymmet också, för ett pass crossfit.. Får med mig Sara idag också.. Ska bli kul med lite sällskap.. Speciellt på crossfiten, eftersom man ofta kör två och två där.. Sen ska jag hem och inte göra ett skit.. Ska dega heeeeeeela kvällen, så det så! =)

Solig morgon

Fick gå hem lite tidigare från jobbet igår.. Rätt skönt faktiskt, jag var dödstrött av nån anledning.. Men trots att jag fick mig i alla fall 2 timmars mer sömn än jag trott, så var jag ändå inte direkt pigg imorse.. Var snarare jäklans trött när klockan ringde.. Men men, jag kommer väl igång.. =P

Ska ta och ge mig av till skolan nu för en föreläsning.. Är introduktion till b-uppsatsen idag.. Hoppas det kommer fram nåt bra och att dom ser till att man itne behöver bli så nervös och få en massa prestationsångest, för det orkar jag inte med... =)

Tjing!

Träning

Har varit relativt duktig idag med pluggandet faktiskt.. Har fått en hel del skrivet... Det känns skönt, ska se till att lämna in tentan på fredag.. Den ska inte vara inne förrän på måndag egentligen, men jag hinner inte göra nåt i helgen i alla fall, så det är lika bra att vara klar på fredag så slipper jag tänka på den i helgen.. =) Var förbi Jossan en sväng också, i deras nya fina lägenhet.. Jag vill också ha en stor lägenhet!! Är allt lite avundsjuk kan jag erkänna... =)

Nu ger jag dock upp studierna för idag.. Ska ge mig iväg till gymmet nu för ett coreboll-pass.. Ska försöka springa lite innan också, så jag måste pallra mig iväg nu om jag ska hinna.. Sen blir det jobb ikväll.. Nån som ska gå ut ikväll lr? =)



Så här söta och glada var jag och Pernilla i söndags... =D

Hemtenta..

Hemtenta är inte br för figuren, det kan jag lova.. Beach 2010 lutar allt mer åt att bli Vassen 2010, tyvärr.. Men men, det är smällar man får ta... Men när man sitter hemma och skriver tenta dag ut och dag in så finns det liksom inte så mycket annat att roa sig med än att käka... Allt möjligt...



Min lilla chokladkanin som jag fick av Linn är snart ett minne blott till exempel... Måste ju ha energi till skrivandet ju... =P Har i alla fall skrivit typ snart 2 sidor, så det känns bra... Ska börja på fråga 2, av 3 nu.. Måste skriva fårga 2, och sen ska jag ta en liten powernap.. Ska jobba inatt, och är sjukt trött redan nu, så det är nog en bra idé att försöka sova lite på dagen idag känner jag.. Men som sagt, först lite tentaskriveri!

Grattis Tuva!

Jag är lite seg... Sällan jag kommer ihåg saker varje dag fram tills att det faktiskt behöver kommas ihåg... Meeeen men, idag fyller Tuva 1 år..! Har gått så jäklans fort..



Hon är så himlans söt lilla tjejen! Hoppas hon haft en bra dag.. =)

Nu ska jag sova, så det så! Ska upp tidigt imorgon.. Har tid hos husläkaren 08.00 imorgon bitti.. Ska bli skönt att komma upp i tid... Eller vänta? Sådär lagom kanske... God natt!

Kvällsmys

Dricker te och käkar mackor och kollar på Dating in the Dark.. Det är mys det.. Kvalitetsmys med mig själv, haha =) Har varit lite duktig tidigare idag faktiskt.. Sov ut imorse först dock, för det tyckte jag att jag var värd.. Var helt död efter söndagens bravader och gårdagens jobb =P Sen var jag lite seg imorse, men det hör till.. Läste lite imorse sen... plugg alltså.. =) Hittade nog lite användbara grejer i bok nummer 2 också, så jag hoppas jag ska få ordning på nåt... Sen blev det en sväng till gymmet.. Träffade på Sara där, så jag tvingade henne att träna med mig... Hon var inte så svårövertalad dock, så det var ju bra.. =P Sen var det bara att gå hem och fixa mat.. Lyckades fastna framför Förkväll sen, men tvingade mig själv till lite mer plugg efter det.. Blev faktiskt en sida text på hemtentan ikväll, så det känns bra.. Känns bra att komma igång med skrivandet, för efter man kommit igång med det brukar det kunna rulla på lite lättare..

Kommer några bilder från påskfirandet nu, på delar av min kräa familj =)



Min favoritpojke måste jag ju visa upp.. Han är så söt! =)



Och här har vi mina kära gummor =) Mormor och farmor sitter och njuter av påsksolen =P

Tog alldeles för lite kort under påsken.. Det är nåt jag får ångra nu... Men men, så kan det gå.. =)

kort från kalaskvällen kommer sen, orkar inte lägga upp mer kort nu.. Ska slänga mig i sängen och glo på tv nu istället, för det är det jag känner för nu.. Så, vi hörs!


Händelserikt dygn..

Var riktigt skoj igår faktiskt.. Blev en riktigt kalasutgång med mina kära bruttor.. Blev vin och skitsnack och umgänge hemma hos Karin först.. Sen blev det promenad ner till Joars där det dansades och umgicks med allt och alla =) Imorse fick jag dock en tråkig nyhet.. Min sko var borta... Ohh noo!! Hade mina högklackade skor i en påse tillsammans med Pernillas skor på vägen ner, och sen imorse när Pernilla inventerade påsens innehåll hade hon bara en av mina skor... Bläää... Meeeeen, på jobbet sen fick jag ett otroligt fint mms av Pernilla, på min borttappade sko! Den var återfunnen! Mycket mycket trevligt.. =P

Dagen idag har spenderats i Karins soffa.. Har varit mer eller mindre död idag faktiskt.. Skittrött! Kan kanske bero på att jag inte fått någon vidare kvalitetssömn inatt.. Sov på minsta delen av Karins soffa, och delade dessutom den delen med Jonas, så jag sov typ halva jag i soffan, och halva jag på en stol.. Jättebekvämt... TIlls Karin påpekade det, då gick jag och la mig i långa delen av soffan och sov bra mycket bättre.. Konstigt... =P Har käkats pizza och kollats på Jersey Shore-maraton på MTV hela dagen typ.. Fick skjuts hem till Västerås sen, lagom till jobbet... Möööh, var så otroligt otaggad på att jobba.. Men det gick bra mycket bättre än väntat, överlevde faktiskt.. Känns otroligt skönt att vara hemma nu i alla fall.. Ska inom kort slänga mig i sängen och sova i hundra år tänkte jag... Imorgon kommer det lite bilder från helgen..

God natt!

Hos Karin!

Jajjemän, nu är jag äntligen hos min lilla Karin! Ääääntligen! Ikväll blir det kalas, tjoho! Kommer nog bli galet om jag känner mig själv rätt i det här sällskapet.... =P Men det är så det ska vara...

Orkar inte skriva nåt nu egentligen, för nu är det kalas som gäller! In i dimman!

Sol idag igen

Den får man aldrig nog av... Måste ut idag också och njuta av den, för sen hotade dom ju med regn imorgon, och det vill man ju inte vara med om... Imorgon är jag nog inte så pigg på att vara ute ändå dock, så dte gör kanske inte så mycket.. =)

Idag ska jag vara lite kulturell med mina kära föräldrar.. Ska åka och kolla på nån konst runt om här.. Festlig ost.. =) Men vad gör man inte för lite kvalitetstid med sina päron?

Kanske borde ta och hoppa ur pyjamasen nu och klä på mig något mer anständigt innan vi ger oss av.. Tror det skulle vara uppskattat.. Sen måste jag ut.. Går inte att sitta inne när det är så här fint väder!

Påsk på riktigt

Ja nu är det väl påsk på riktigt.. Känns lite som skärtorsdagen och långfredagen bara är startsträcka inför självaste påsken.. =) Har haft en toppendag idag.. Hade gärna sovit lite längre imorse dock, men det gick inte för sig.. Vaknade typ nio imorse, vilket var lite väl tidigt med tanke på att jag somnade runt kanske 4 inatt.. Jaja.. Jobbade ju igår.. Gick dock bra, var riktigt skoj att jobba igår faktiskt.. =P

Idag har som sagt varit en bra dag.. Bara vädret har ju gjort halva dagen.. VIlken superduper dag det har varit idag.. Hur skönt som helst! Solen har skinit heeela dagen idag, och det har till och med varit riktigt varmt.. Har suttit ute och solat i typ två timmar idag.. Superbt! Och sen har mormor, farmor, syrran, Peter och Hugo varit här idag.. Har varit full rulle här idag med andra ord... Har ätits hur mycket mat och godis som helst.. Jag är helt död nu typ.. Sitter nu i nån slags eftersvit efter dagens konstanta sockerchock och paltkoma typ... Eller nåt sånt.. =) Tur att jag var ute och sprang en sväng i förmiddags.. Hade nog mått ännu sämre nu annars.. =) Gick hur bra som helst med löpningen idag, var helt perfekt väder... Solen sken och det var praktiskt taget vindstilla, och barmark.. Vad mer kan man begära?

Nej, nu ska jag kolla på Körslaget ett tag.. Och äta lite mer godis... =P

Tråkdagen..

Ja det är ju det långfredagen är väl? Fast idag ska jag försöka ha lite roligt ändå.. =) Ska snart hoppa på bussen hemåt.. Ska till Petra idag och hänga lite med henne.. Det var inte igår, så det ska bli kul.. Sen ska jag till syrran och käka middag, så det blir prima det med skulle jag tro.. =) Och solen skiner idag! Det är helt fantastiskt! Hoppas det inte är så kallt ute heller, för idag ska jag vara vårig.. Vägrar ta vinterjackan idag, så det så! Vill egentligen hänga in den i garderoben nu i väntan på nästa vinter, men jag vågar inte göra det riktigt än.. =P

Nej, nu ska jag ta mitt pick och pack och ge mig av till bussen... Men solglajjorna i högsta hugg! Jag älskar solen! =)

Jobb snart..

Jag är mätt... Dödsmätt! Har ont i magen... Varför gör man så här mot sig själv för? Har ätit alldeles för mycket.. Av allt.. Av både mat och godis... Inte bra alls... Jättedåligt snarare.. Det är ju så gott när man väl äter, men det är inte värt känslan efteråt.. Att man aldrig lär sig! Men men, är det påsk så är det.... Eller nåt.. Det är som på julen.. Då äter man också alltid så man mår dåligt efteråt.. Hur smart är det egentligen?? =)

Jaja, sitter och kollar på Sveriges värsta bilförare nu i väntan på att gå till jobbet... Man kan ju undra om dom verkligen är så där fruktansvärt kassa som dom utger sig för att vara.. För i så fall är det ju nåt allvarligt fel på körskolorna runt om i Sverige..

Imorgon blir det en dag i umgängets tecken.. Ska till Petra först och hänga med henne på dagen.. Sen ska jag till syrran och käka middag.. Och sen ska jag till Västerås för att jobba några timmar.. Blir nog en bra dag, får vi hoppas.. Lika bra att sysselsätta sig på långfredagen, för det är väl typ årets tråkigaste och längsta dag typ.. =)

Skärtorsdag

Det är precis vad det är idag.. Början på påsken.. Fast det är ju ingen röd dag idag, allt är som vanligt typ.. Förutom att ma nfår äta påskgodis... För det får man! =) Och är man liten och söt får man även tigga godis av sina kära grannar, men jag är inte så liten och söt längre, så jag valde att skippa påskkärringsäventyret i år..

Har käkat påskgodis och pluggat på förmiddagen.. Tror jag har koll på hur jag ska diagnostisera den stackarn vi har i vårt fall till hemtentan.. Måste bara lägga upp hur jag ska skriva det hela.. Måste läsa lite i bok nummer 2 också.. Jag tycker dt räcker med den ena, den intressantaste boken.. Men men, är tydligen inte jag som bestämmer det... Tyvärr... Blev lite mycket godis där ett tag, så jag kände att det var hög tid att pallra mig till gymmet.. Blev styrka på gymmet, och sen ett tag på träningscykeln.. Hade ingen motivation till att springa idag, så det blev cykel istället.. Trevligt det med.. =P Sprang på snyggot på gymmet idag också, tänk vad det kan förgylla en dag, hahaa =)

Har precis käkat mat nu, så jag har vansinnig paltkoma! Dock skulle jag behöva ta och hoppa in i duschen, men jag ooooooorkar inte... Meen, jag får inte slänga mig på sängen om jag inte har duschat, så det är bara att välja.. =) Neej, nu mååååste jag duscha, sen ska jag belöna mig med att slänga mig på sängen och kolla på Förkväll, så det så!

Denna härliga tvätt..

Jag vet inte riktigt om jag tycker att det är så kul faktiskt.. Tvättade igår också, men med tanke på att vi har 2 timmars tvättid så hinner man ju liksom inte tvätta så mycket.. Speciellt inte om man sparar på sig fjorton högar med tvätt.... =P Men men, var bara att boka en tid till, och det råkade bli nu på morgonen... Uppe med tuppen för att tvätta, det är ju lite det man vill åt... Eller är det? Jaja, två maskiner i nu, och sen har jag en kvar innan allt är tvättat.. Det gillar vi.. =) Måste plocka undan min rena tvätt från igår också, har inte riktigt kommit till det än..

Tänkte dock ta en morgon i sängen först, under tiden jag tvättar.. Det är jag värd.. =)

1a april idag också, så det gäller att vara på sin vakt.. Vem vet vad folk försöker tuta i en idag? =)

RSS 2.0