Beslutsfattande

Jag fick besök av Limpan imorse.. Vi satt och spånade en massa på våran plan nu, brainstormade och försökte komma fram till nåt konkret.. Gick rätt bra.. Lite framåt kom vi i alla fall.. Hon kommer hit imorgon bitti också så ska det fortsätta att spånas och planeras.. Jag tror det här kan komma att bli sjukt bra =) Viljan finns, och då ordnar sig resten... =)

Blev en sväng till Friskis sen.. Skrev papper och hämtade ut kläder, och sen blev det ett träningspass på det.. Armar var det som gällde idag.. Är fortfarande mycket svagare i höger arm än vänster.. Skitstörande.. Men när jag var hos läkaren och kollade hur skadan i min handled påverkat mig och så till skaderapporten till försäkringsbolaget, så skiljde det ju 1,5 cm mellan mina överarmar.. Jag använder ju inte höger arm lika mycket eftersom det gör ont i handleden... Gör jäklans ont fortfarande när jag kör armar, men det är ju bara tillfällig smärta, så man får ta sig igenom det ändå.. Ska man bli stark så ska man =P

Har tvättat sen idag, och pluggat lite.. Har även avverkat det dryga samtalet för att säga upp mig från NannySthlm.. Usch jag hatar sånt.. Och speciellt när det inte bara påverkar mig, utan först och främst lilla Sixten.. Men jag måste tänka ett steg längre..

Nu ska jag ta och läsa lite till inför föreläsningen imorgon, och sen blir det tv-häng resten av kvällen.. Mys =)

Prima helg..

Har haft en riktigt bra helg måste jag säga.. Raw i fredags - skitkul... Umgås med Karin i lördags - myyys... Kalas hos Sandy igår kväll - sjukt skoj... Soffhäng med Karin idag - festlig ost... Biljard ikväll - kul men rätt dålig insats från min sida... =)

Snattar lite bilder från Sandys fejja från igår.. Jag tog en bild på hela kvällen, hahaa.. Bra jobbat.. Var dock sjukt kul igår.. Kul att träffa alla bruttor, och faktiskt, för en gångs skull, var det till och med kul på Joars.. Helt otroligt.. Vi dansade precis heeeeela kvällen.. Var till baren en gång, i övrigt svängde jag mina lurviga på dansgolvet.. Sjukt nöjd över mina nya skor kan jag säga.. Dansade hela kvällen, och klarade av att gå hem till Karin sen inatt utan att ha det minsta ont i fötterna.. Lovely! Hade till och med så mycket energi på vägen hem att jag typ dansade hela vägen hem till Karin.. Nåt fel var det på mig, men kul hade vi.. =)



Här har vi fina värdinnan herself =)



Vi var ett par stycker bruttor som körde järnet... Sköj =)



Lyxiga tilltug bjöds det på också.. =)

Nej nu ska jag nog engagera mig i nåt festligt program på tv, och sen blir det snart sängen.. Ska till Friskis imorgon och skriva papper och hämta ut kläder, me ndet är inte förrän 10, så jag kan sova ut innan.. =) Satsar på träning efter det, och sen blir det väl lite plugg och en hel del pensionärs-hängande sen med tanke på att jag är ledig hela dagen imorgon.. =)

God natt!

Hos Karin

SItter och hänger i hennes kök medan hon duschar.. Blev upphämtad av Karin och hennes mor vid tåget och sen blev det en sväng till Coopan för att införskaffa nödvändigheter inför matlagningen som ska ske alldeles strax.. Blir thaigryta här som uppladdning inför kvällen.. Prima grejer =) Har gjort ett superryck här hemma också så nu är det städat och fint... Kanske är läge att göra sig själv snygg snart också... Men kanske borde fixa mat först så man slipper lukta matos hela kvällen sen... Yeah!

Bär av till Sandy ikväll sen och det blir tjejhäng.. Ska bli riktigt skoj att träffa alla bruttorna igen.. =D Mottot "Det finns ingen morgondag" känner jag passar väldigt bra in idag... För det brukar vara mentaliteten när man hänger med bruttorna här, haha.. Yeah!

Supersnabb

Japp, på typ en timme hann jag gå till Solna Centrum, fixa det jag skulle på Åhléns, hitta ett par skor på DinSko (som jag förövrigt fick massa rabatter på) och handla det jag skulle på systemet.. Effektivitet mina vänner!



Snitsiga va? =) Måste säga att jag känner mig lite pensionärig, men jag insåg att jag verkligen inte orkade strutta runt i stilettos ikväll hahaa.. Men nu slipper jag det.. Är väl inte dom mest partyiga skor jag sett, men dom får funka bra ikväll.. Så det så.. Ikväll blire dans, och inte fotsmärtor... Förhoppningsvis.. =)

Nu ska jag käka lite mellis, sen måste jag göra mig klar för avfärd.. Vore ju skönt att slippa stressa nångång.. =P

Raw Comedy Club

Så sjukt roligt! Skrattade så jag grät igår typ.. Stördare människor får man leta efter, hahaa... Nej men har ni inget bättre för er på fredagar så bege er till Pure och kolla på Raw... =)



Mårten Andersson var typ confrencier eller vad det heter... Han är ju helt störd, hahaa.. Det roligaste av allt var att det satt en kille längst fram, som hade stygn på hakan.. Det kom fram att han hade ramlat av löpbandet på gymmet.. Han blev lagom hånad under kvällens gång kan jag meddela, hahaaa... =)



Måns Nilsson var först ut.. Han kände man knappt igen, för han hade inget hår och var helt slätrakad, haha.. Såg ut som en liten pojke.. =) Meen har var väl sådääär... Var lite segt i början, men han kom igång lite på slutet.. Dock minst bra av alla under kvällen...

         

Sen var det dags för Sissela Benn, aka Filippa Bark... Så sjukt rolig människa.. Skrattade så jag grinade typ, hahaaa... Sån sjuk förvandling.. Hon kom ut som "normal" efter sitt uppträdande, och jag fattade typ inte att det var hon.. Men men.. Kul var det =)



Sist ut var Al Pitcher... Den människan måste ju ha allvarliga psykiska problem, hahaa.. Vansinnigt kul.. Han drev så sjukt mycket med folk i publiken, och jag var glad att vi inte satt längst fram i skottlinjen, hahaa.. Var helt slut i ansiktet efter att det hela var slut.. Trött i skrattmusklerna.. =)

Nu ska jag dock ta och käka frukost, och sen blir det en sväng till Solna Centrum för att fixa lite grejer kvällens bravader, och sen bär det av hem till kära Karin... Yeeey =D

Inskickad!!

Yeeees, uppsatsen är nu äntligen klar! Yeah yeah yeah! Eller ja, opponeringen är ju kvar, men det allra största är ju över.. Så jäkla skönt! La precis upp den på blackboard, så nu finns det ingen återvändo.. =)

Var på ännu en intervju på Friskis idag.. Känns som jag springer där var och varannan dag, hahaa.. Men vill man nåt får man ju jobba för det liksom.. =) Nu var jag där på intervju för att bli värd.. Om det går som jag hoppas så blir det på Kungsholmen på onsdagskvällar.. Det skulle bli prima det.. =) Blev ett träningspass efter det också, och nu tänkte jag att jag skulle ta och engagera mig lite i plugget... Måste kolla på föreläsningen till kost-kursen på nätet, och efter det ska det bakas kakor.. Jajjemän, kolakakor står på menyn.. Mumma.. =)

Ska iväg på stand-up ikväll sen.. Kan bli skoj.. Aldrig varit på det, men jag hoppas att dom levererar... =P



Men det blir nog festlig ost... Nej nu måste jag sätta igång med plugget... Eller fan, ska nog skicka iväg ett drygt mail först bara... Saker och ting blir inte lättare för att man skjuter upp dom.. Har man tagig ett galet beslut så blir det ju inte bättre för att man väntar med att göra nåt åt det.. Så det så..

Beslutsångest..

Varför ska det alltid vara så svårt att ta beslut? Jo för att det blir så jobbigt när man i efterhand inser att man tagit fel beslut... Det är lite så jag känner nu... Skit också.. Är så drygt att ändra på det man bestämt sig för och tagit beslut om, men jag tror att det måste ske den här gången.. Hmm..

Föreläsningen ikväll var intressant i alla fall.. Det var åtminstone ett bra beslut jag har tagit att gå den kursen.. =) Imorgon ska jag ta och kolla på föreläsningen till kost-kursen också.. Känns inte ens jobbigt, utan mer kul.. Känns sjukt konstigt att plugga nåt som verkligen är roligt.. =)

Men nu ska jag kolla lite på Lyxfällan och sen bär det av ner i sängen med alla mina tankar.. Hoppas det går bra med det jag ska göra imorgon också.. Då har jag ännu en motivation till att ta det där dryga beslutet.. Åhhhh...!

Lunchdags

Eller ja, lunch/middag typ.. Blir lite konstigt med maten när jag har föreläsning på KI.. Måste ju gå hemifrån typ 20 i fyra, och sen har jag föreläsning till 20 och är hemma runt 21 typ.. Man hinner bli rätt hungrig där emellan.. Men men, föreläsningarna brukar vara intressanta så man tänker inte på det.. =) Kanske är läge att ta med en macka.. Hmm.. I-landsproblem? Ja kanske..

Var iväg en sväng till gymmet nu på förmiddagen.. Det är väl typ det enda vettiga jag gjort idag.. Hoppades att det skulle finnas tvättid också, men icke.. Inte förrän på måndag.. Men nu ska jag nog ta och engagera mig i min matlagning tror jag bestämt.. Blir kycklingbiffar med fetaost och bacon.. Hoppas det blir gott.. Jag gillar vitlök, så det blir guacamole till det också.. Mumma.. =)

Festligt va? Jag känner mig typ arbetslös när jag har sånt schema som jag har nu, hahaa.. Att vara ledig hela dagarna känns liksom inte helt rätt.. Var sugen på att kolla på film idag.. Ville se



Men det känns liksom inte helt okej att sitta och kolla på film mitt på dagen.. Känns sjukt slött och som slöseri med tid.. Men hade det varit på kvällen hade det varit en annan sak liksom.. Knas.. Blir kanske ett avsnitt Gossip Girl idag i alla fall, det kan jag vara värd.. Eller nåt.. =)

God morgon

Ännu en morgon jag vaknar före klockan.. =) Idag var det bara 5 minuter innan, men ändååå... Ska man göra idag då? Är ju fortfarande sådär nedrans kallt ute.. Usch! Men imorgon och på lördag skulle det bli typ bara -1... Jag hoppas dom har rätt på vädret på nyhetsmorgon... =) Är så sjukt trött på den här förbenade kylan nu, så går den inte över inom kort är det nog dags att emigrera.. Thailand låter lockande.. Blev sugen på att åka till Mauritius för nån dag sen.. Dyrt att flyga dit dock, men jag tvivlar inte på att det är värt det...

Nu ska jag kolla på när en kvinna från Moholm eller nåt sånt ministälle vinner på triss, och önska att det var jag som satt där i morgonsoffan... Sen ska jag gå till gymmet, eller inte gå... Åka... Blir ingen långpromenad i den här sketna kylan inte.. Så det så..!


Rocky a la Jossan =)

Mina älskade föräldrar hade satt upp en Rocky-serie på kylskåpet när jag kom hem dit i måndags.. Dom tyckte den var klockrent jag, och det måste jag hålla med om.. Jag kände igen mig till tusen.. Det var som om jag hade skrivit den, hahaa..



Men åhh, man ser ju typ inte vad det står.. Sämst! Det gör man på mobilen..  Sjukt tråkigt.. Då tappade det ju all festlighets-faktor... Jaha, skit i det roliga då.. Åk hem till mamma och pappa och läs på deras kyl om ni vill veta.. Rolig är den i alla fall.. Den driver med Västerås som stad.. Bra skit =)

Hemma igen..

Lyckades ta mig hem med SJ idag.. Och jag var nog, för en gångs skull, en av dom som var minst irriterade idag, hahaa.. Åkte med mamma in till Uppsala när hon åkte till jobbet och tog tåget därifrån.. Alla tåg till STockholm var försenade med minst 50 minuter, alla avgångar som inte var inställda vill säga.. Jag satsade dock på att ta ett tåg strax efter åtta, vilket var försenat.. Däremot kom jag med ett tåg vid åtta, som egentligen skulle gått vid sju, så för min del blev det ju bra ändå.. =)

Sitter hemma nu och smider planer för mitt och Linns projekt.. Som vanligt vill jag att allt ska hända på en gång, men den här gången måste jag verkligen inse att saker och ting kommer ta tid.. Är nog en bra läxa för min del =)

Bjuder på lite bilder på min älskling så länge.. =P



Nu förstår jag hur grabben kan vara så smart.. Han läser ju tidningen varje morgon =)



Den här boken kan jag typ utantill, om det är nån som är intresserad av vad den handlar om.. Läste den typ hundrafemtioelva gånger igår.. Läste den som mest 5 gånger på raken innan jag gav upp.. Väldigt intressant bok..



Var ute en sväng igår också.. Tills Hugo började slänga snöbollar i ansiktet på sig själv så han blev alldeles snöig, då var det läge att gå in... =)

Tänkte att jag skulle bege mig till gymmet nu när jag kom hem, men jag har liksom fastnat med andra grejer.. Får se om det blir en sväng senare eller om jag skjuter upp det till imorgon.. We'll see, men nu ska jag i alla fall ta och göra lite mer research här.. =)

Nu funkar mailen =)

Så nu kan jag lägga ut en bild på min favvo-grabb =)



Stilig va? Helt inne i Bilar.. Fick sätta igång den för att jag skulle kunna göra lite lunch, haha..

Men men, nu ska jag slappa lite till, för snart är det dags för lillgrisen att vakna.. =)

Lugnet i stormen

Har i och för sig inte varit så stormigt på förmiddagen heller men.. =) Nu sover Huggan och jag sitter och glor på Ellen DeGeneres.. =) Min planering idag har gått sådär dock.. Pratade med Petra imorse och visste att hon inte skulle vara hemma på morgonen men att hon skulle komma hem mitt på dagen nångång.. Då tänkte jag att jag och Huggan kunde åka till Peppe och fika med honom, och sen åka förbi Petra en sväng innan vi åkte hem och fixade lunch.. Bara det att jag tänkte nån timme fel, så när vi hade varit hos Peppe var ju inte Petra hemma på långa vägar.. Jaja, bara att åka hem ändå..

Skulle lägga upp en bild på min lilla favoritgrabb nu tänkte jag, men av någon anledning funkar inte mig mail, så jag får inte tag i bilden... Men men, får väl fixa med det sen då.. Nu ska jag äta pepparkakor och fortsätta kolla på Ellen.. Härliga tisdag =)

På pendeln

Är på väg mot Bålsta nu för att därifrån få skjuts av min kära far hem till päronen.. Ska vara barnvakt åt favvo-Huggan imorgon, och han har ju en tendens av att vakna i ottan (och även om inte han är vaken i ottan åker ju alla andra till jobbet då) så det var lika bra att åka hem redan ikväll.. Var en dryg eftermiddag på jobbet idag, men jag överlevde :) När jag kommer hem sen, imorgon kväll eller på onsdag förmiddag, så kommer jag i alla fall komma hem till en nystädad lägenhet där sängen är bäddad och all disk är diskad.. Yupp, så blir det när man är ledig en hel dag.. Sjukt skönt :) Stör mig fortfarande på pinan att mobilblogga från blogg.se.. Varför ska det vara så svårt för dom att haka på alla andra och göra en app och underlätta för alla bloggnördar? Jag vill att det ska vara enkelt, och jag vill kunna lägga ut bilder på ett kick, men icke! Hade jag varit tekniknörd istället för bloggnörd så hade jag kunnat göra en sån app och sen sälja den till blogg.se, men det är jag ju tyvärr inte.. Skit.. Jaja, så var det med det i alla fall.. Hörs :)

Måndag och ingen skola

Så himla skönt! Saknar inte tråkkursen alls... Sjukt skönt att inte behöva åka till skolan idag =) Däremot känner jag att mitt schema kan leda till viss tristess inom några veckor, men det problemet får jag ta då.. =P Är ju liksom ledig dagtid nu, ända fram till sommaren.. Vanligt folk jobbar på dagarna, vilket innebär att jag inte har så mycket att göra.. Men men.. Det ger mig ju all tid i världen till att träna och plugga på dagarna.. Bra skit =)

Vaknade med tuppen imorse igen, pigg som få.. Har kommit in i en superskön dygnsrytm nu känner jag.. Är helt okej att vakna vid 7, 7.30 och vara pigg.. Får ut så mycket av dagen då =) Var till gymmet en sväng, fick lite sällis av Limpan ett tag, och passade på att snacka lite skit med Carin innan jag åkte hem.. Sitter hemma nu och laddar för att städa.. Eller ja, blir inte så avancerad städning, men jag måste dammsuga i alla fall.. Sen blir det dusch och läsning av kurslitteratur.. Festlig dag? Ja rätt så.. =P

Sy och skruva och fixa

Det är vad jag har ägnat mig åt idag.. Blev först en sväng till gymmet imorse dock.. Hann ju inte till gymmet innan jobbet igår, så jag fick ta igen det idag.. Mötte upp Limpan på gymmet.. Är alltid trevligt med sällskap =) Sen åkte jag hem och gick igenom uppsatsen en gång till, och sen blev det en promenad till Limpan för att fixa mina gardiner.. Dom skulle äntligen sys upp.. Dom har legat som i en hög på golvet tills nu typ, eftersom dom varit alldeles för långa.. Gick sådäääär att sy kan jag säga.. Limps hade inga nålar, vilket gjorde det hela lite svårare, och sen faktumet att jag inte direkt är nån sömmerska gjorde ju inte saken bättre, hahaa.. Men när jag kom hem och hängde upp dom såg det mycket bättre ut än jag trodde.. Bra skit =)

Sen gav jag mig på att skruva Ikea-möbel... Såg lovande ut till en början..



Jag menar, det här ser ju inte så svårt ut... Men sen så...



Snart såg det ut så här.. Och när jag drog fram påsen med skruvar och grejer fick jag lite ångest, hahaa.. Men jag gav inte upp! Har jag gett mig in på nåt så ska jag banne mig klara det.. Och självklart gjorde jag det.. Det gick ju galant!



Skåpet passade prima i badrummet.. Yees!

Imorgon är det städning som gäller, blev lite lortigt efter projekt skruva-Ikea-möbel, och det har jag inte orkat städa upp än... =P Måste nog bli en sväng till gymmet också, med tanke på att det inte blir nåt gymmande på tisdag.. Borde alltså gå upp i tid imorgon igen.. Bra skit.. Då ska jag nog sova nu.. =) God natt!

Ikea

Är typ helt slut nu... Förstår inte hur jag ska orka ta mig till Vasastan sen.. Mööh.. Men men, det blir ju rätt slappt måste jag säga.. Börjar en timme tidigare idag, men det blir ändå inte många timmar Sixten är vaken.. Är nog inte många timmar jag är vaken sen heller, haha.. Men det är inte så noga.. =)

Varit på Ikea nu.. Eller ja, bland annat.. Började på Stadium, sen blev det Ikea och sen blev det Rusta och Jula och Mio och Media Markt.. Hej och hå... Och Pizza Hut där emellan för lite välbehövlig lunch.. =) Fick i alla fall tag på mitt badrumsskåp.. Och hittade garderober till badrummet och sovrummet också, men dom fick inte plats i bilen så dom får jag köpa sen nångång..



Ett väldigt intetsägande skåp, men mycket billig och med rätt mått.. Bra skit.. Det får jag skruva ihop imorgon, för det orkar jag verkligen inte ge mig på nu.. Nu ska jag nog ta och lägga mig i soffan ett tag och bara dö typ.. Bra uppladdning... =) Imorgon ska jag till Limpan och låna hennes symaskin också så jag får ordning på gardinerna i vardagsrummet.. Sakta men säkert får jag ordning på saker här hemma.. Det känns bra.. =) Hittade precis såna skedar jag ville ha på Ikea också, och vardagsglas.. Och ljus så klart.. =) Så det blev en bra tur..

Men nu lockar soffan... Bye!

Kallt!

så sjukt kallt ute! Mina ben är typ bortdomnade fortfarande, haha... Hade bestämt mig för att gå ut och gå imorse, och tyvärr visade termometern på -20 när jag vaknade.. Me ndet hindrade mig inte! Var bara att klä på sig och ge sig ut, snygg som man blev... =)



Varmaste mössan och fyrtioelva tröjor senare såg man ut så här... =) Däremot hade min hjärna slutat fungera, så det blev bara underställsbyxor och ett par träningsbyxor på det... Jättedum idé... Promenad 1 -20 grader = TERMOBYXOR! Det kommer jag aldrig att glömma nu kan jag säga.. Efter 20 minuters promenad kände jag typ inte mina lår, haha.. Och när jag kom hem och hade försökt tina dom i duschen så var dom helt knallröda.. Sexy.. =) Men det var jättefint ute faktiskt.. Lite mer kläder och det hade varit en prima promenad..





Kolla vad fint! Gick en sväng vid Lötsjön och solen sken =) Tog av mig vanten i en millisekund för att ta dom här korten, och det skulle jag aldrig ha gjort, haha.. Fingrarna dog typ.. Men vad gör man inte för att kunna dela med sig av lite fin natur? =)

Jaja, nu ska jag avsluta frukosten här, för snart kommer Cilla och Aaron och hämtar mig.. Blir en sväng till Ikea idag, yeees! Min förhoppning är att badrumsskåpet jag vill ha finns, och att det går in i Cillas bil.. Det här kan bli intressant.. =)

Fredagsmys på GPs väg

Det här är vad jag kallar fredagsmys extreme!



Tacos och Pepsi Max...



Raggsockorna och OnePiecen är på..

Kan inte bli mycket högre mysfaktor än så här!

Let's eat! =)

Jag gjorde det!

Trodde aldrig jag skulle komma ut, var så sjukt omotiverad ett tag.. Men jag gjorde det! Har precis varit ute och sprungit backintervaller... Så sjukt jobbigt! Benen vill bara lägga sig ner och dö i slutet av backen, men jag hittade viljan nånstans, så jag fixade det =) Känner mig nöjd nu.. Var till och med riktigt skönt ute, fast man inte kunde tro det.. Var -8 när jag gick ut, och -10 när jag kom hem.. Men jag har hittat en helt perfekt backe, och den ligger precis vid vattnet.. Vatten på ena sidan och bergsvägg på andra sidan, och det blåste ingenting där, och man såg solen gå ner över vattnet.. Mycket vackert =)

Har varit rätt duktig idag faktiskt.. Satt ju och pluggade på förmiddagen, och sen fick jag tillbaka uppsatsen från Marina som hade kollat lite på den, så sen satte jag mig och pillade lite med den.. Sen kom kära Limpan på oväntat besök.. Fick sällskap till lunchen.. Mys =)



Vi tog en promenad till Solna Centrum sen efter lunchen.. Limpan skulle kolla födelsedagspresent åt Micke och jag var tvungen att posta det där brevet.. Blev en sväng förbi solarieholmarna på väg hem sen.. Och det var där nånstans som motivationen för att gå ut och springa kom till mig.. Blev toktaggad, så jag gick hem med grejerna, bytte om och gav mig ut innan jag hann ångra mig... =)

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag njuta av en lugn och slapp fredagskväll.. =)

En promenad kanske?

Ja jag tänkte att jag skulle ta och gå ut en sväng.. Måste lämna några papper till min typ chef på Nanny Sthlm, och så måste jag till posten och skicka in ett papper till polisen... Eller en begäran om utdrag från belastningsregistret.. Det måste man ju ha när man jobbar med barn.. Viktiga grejer.. =) Och då kan jag passa på att gå till Solna C och köpa mig lite köttfärs, haha.. Och så tänkte jag gå förbi solarieholmarna också.. Finns ett solarium rätt nära som jag tänkte prova.. Hoppas det är fräscht.. Hmm... Annars får det vara.. =)

Har faktiskt varit duktig och pluggat lite nu på förmiddagen.. Kollar på föreläsningen på nätet och gjort det tillhörande quizzet.. Har även försökt ta reda på hur jag kan kontrollera om dom kurser jag läst går att räkna in i mitt program också.. Det är ju liksom lite avgörande för hur många poäng jag måste söka och läsa till nästa termin.. Hoppas jag kan räkna in alla.. Håller tummarna för det!!




Dock vet jag inte om jag ska äta lunch först, och sen gå, eller om jag ska gå först.. Dagens i-landsproblem.. Men går jag nu kommer jag vara dödshungrig innan jag kommer hem.. Men jag är inte lunchhungrig nu, så annars måste jag vänta innan jag går, och då blir det sent.. Vilka probleeeeem!!

Är jag tuppen?

Man kan ju undra.. Vaknar runt 7-8 varje morgon nu för tiden jue.. Är i och för sig rätt skönt.. Jag har kommit in i en bra rutin.. Hade ställt klockan på 8.30 idag, men jag vaknade 7.15.. Så kan det gå.. Men som sagt, får ju ut mycket mer av dagen på så sätt, så jag klagar inte.. Jag borde ta mig en sväng till Solna Centrum idag, för dom hade nåt bra erbjudande på Ica där, vilket jag nu inte kommer ihåg vad det var, men bra var det i alla fall =) Nu kom jag på det, köttfärs! Bra grejer =)

Ska försöka ta och plugga lite idag också.. Eller försöka, det ska nog inte bli så svårt.. Har kommit upp en ny föreläsning på distanskursen, så jag ska väl kolla på den och läsa lite typ.. Tänkte försöka mig på att springa intervaller ute idag också, men just för tillfället är det -10, och blir det inte varmare under dagen så får det bli cykel-intervaller idag också.. Trök..

Jaja, nu kanske man skulle äta frukost.. Det vore väl festligt =P God morgon!


Mästerkocken själv!

Här behövs ingen personlig kock inte.. Ingen är lika bra som mig själv på att laga mat.. Premiärförsöket med att göra hemmagjorda vårrullar blev väldans lyckat!



Mumma! Blev väldigt internationell mat idag får jag säga.. Supersvensk sallad, grekisk tzatsiki och thailändska (??) vårrullar.. Gott blev det i alla fall.. Dock blev det kanske lite väl mycket vitlök i tsatzikin, om nu det är en möjlighet... =)

Nu ska jag bara tokslappa resten av kvällen.. Så jäkla skönt! Kom preciiiis på att jag har ett nytt avsnitt av Gossip Girl och ett nytt One Tree Hill-avsnitt att kolla på... Kvällen är räddad!

Personlig kock?

Det skulle jag vilja ha just nu.. Är hungrig och sugen på mat, men har ingen som helst lust att laga den.. Mööh..! Blev en lite senare tur till gymmet än jag hade planerat, så det blev ju så sent nu ju.. Nu vill jag bara hoppa in i duschen och se maten stå färdig när jag är klar.. Det lär inte ske dock... =( Slängde i mig tvä knäckemackor nu för att överleva matlagning och duschning, så jag är inte helt utsvulten.. Men nästan.. =)

Har i alla fall lämnat in tentorna idag.. Yees! Ska bara komma ihåg att maila också.. Man ska tydligen både lämna in en papperskopia och en säkerhetskopia på mail.. Sjukt onödigt med papeprskopian enligt mig, men men... Tajmade in träningen bra dock.. Limps var på väg till gymmet samtidigt så jag fick sällskap.. Yey =)

Men, hur vore det om jag satte igång med matlagningen nångång dåå? Lär ju inte direkt bli mindre hungrig med tiden... Inte mindre trött och seg heller.. Nu kör vi!

Pensionärsvarning?

Hade tvättid imorse... Hade ingen som helst lust att gå upp och tvätta kan jag meddela, men det var typ den här tiden jag hade att välja på, eller mellan 12-17, och det är ju en värdelös tid.. Var bara att pallra sig upp imorse då.. Blev en promenad när jag slängt in första maskinerna.. Har gått igenom tentasvaren också, och jag kan nog lämna in dom utan att skämmas nu.. =) Sk snart hämta sista tvätten, som förhoppningsvis är torr.. Tänkte åka och lämna in tentan och åka förbi jobbet en sväng och sen åka till gymmet då, men jag gör nog det lite senare.. Om jag ska träna samtidigt så lär jag äta lunch innan jag åker, och än är jag inte hungrig...

Nu till pensionärsvarningen... Tänkte gå och handla mat innan jag åker iväg.. Har massor att handla och ingen bil, då blir det så här...



Pensionärsväskan åker fram, haha.. Meeen, så här dags på en torsdag är det väl bara pensionärer som handlar ändå, så jag smälter nog in rätt bra på Maxi... =P



Men har man så här mycket att handla så känns det värt att vara wannabe-pensionär om jag slipper bära hem allt.. Så det så, haha.. =) Usch, varför väntar jag alltid så länge med att handla för? Är ju lättare när man inte behöver så mycket.. Men men..

Tänkte försöka mig på att göra egna vårrullar ikväll också, det kan bli intressant.. Hmm.. =)


God natt

Ja nu får det vara slut på den här dagen.. Har varit en helt okej dag dock.. Gick bättre att ta sig till skolan imorse.. Var lite förseningar på pendeltågen, men det som kom sent kom alldeles lagom för när jag skulle åka, så jag märkte inte riktigt av det. =) Blev dock lite drygt att komma hem eftersom dom hade stängt av blåa linjen inne i stan för att dom skulle spränga för nya Citybanan.. Seeeegt, men jag kom hem till slut.. Fick åka till Fridhemsplan och gå på där istället, så alltid ordnade sig.. =)

Föreläsningen ikväll var riktigt intressant måste jag säg.. Var dock lite väl många puckon med som ställde dumma frågor så jag blev lite småirriterad där ett tag, men men.. Föreläsaren var ju ögongodis, så det gjorde ju det hela lite roligare.. Föreläsningen handlade om energiförbränning, och folk har väldigt konstiga tankar om det tydligen, haha.. Men men..

Nu ska jag kolla klart på Fuskbyggarna och sen ska jag sova.. Upp i ottan och tvätta imorgon bitti.. Yey!

Klar!

Japp, är klar med hemtentan.. Yeeees! Eller ja, jag tänkte läsa igenom svaren en gång till imorgon, när det har fått landa lite.. Det är då det verkligen visar sig om jag skrivit nåt vettigt över huvud taget.. =) Men det får  vi allt hoppas.. I så fall åker jag nog till skolan och lämnar in den imorgon, så jag har det avklarat sen..

Precis käkat lite lunch nu och tänkte sätta mig på träningscykeln en sväng.. Idag ska jag enligt mitt träningsschema springa backintervaller, men med tanke på den höga risken för dödsfall ute den här årstiden så blir det till att köra intervaller på cykeln istället... Det stod faktiskt i schemat att det var okej att köra på cykel istället om man inte hade nån bra backe eller någr bra skor... Yees!



(Gammal bild.. Jag har INTE juldekorationer kvar uppe i lägenheten... =P)

Fått i lite låtar i min nya fina iPod också, men det verkar ta hundra år för den att ladda klart.. Men men, det får väl sita i och ladda så länge den behöver.. Jag behöver det inte förrän imorgon så.. =) Jaja, upp på cykeln nu, nu kör vi!

3 miljoner

Åhh, jag måste börja skrapa triss... Tre miljoner delades ut på nyhetsmorgon imorse... 3 miljoner!!



Alltså för tre miljoner skulle jag kunna betala av hela lägenheten, och alltså få mycket billigare boendekostnad.. Jag skulle kunna ta mc-kort och köpa allt jag behöver till det, jag skulle kunna utbilda mig till PT, och jag skulle ändå ha massa pengar över..! Usch, man blir sjuk av att tänka så... Men ändå, ge mig tre miljoner nu!

Ny dag, nya uppgifter..

Gick sådäääär att ta sig till skolan igår.. Var i god tid till bussen, men bussen var inte i så god tid.. Först så var den typ 10 min sen till hållplatsen, och sen stod vi stilla där i typ 5-10 min för att invänta en ny chaufför.. Och när vi väl kom iväg var det såna sjuka köer! Man kan ju tycka att det inte var så konstigt med köer på Sveavägen vid halv sex, sex-tiden igår kväll.. Men jooo, för jag brukar åka den bussen, och den har aldrig tagit mer än en kvart från Odenplan till skolan... Igår tror jag vi satt på bussen i dryga 40 minuter.. Seeegt! Kom en halvtimme försent till skolan.. Ovärt! Vi var dock 5 st som satt fast på samma buss.. Var skönt att inte komm försent själv, haha.. =)

Vaknade imorse med huvudvärk... Not good!



Lite såhär kände jag mig imorse... Meeen, gick upp och tog en alvedon, och nu är det mycket bättre.. Bra skit! Ska väl ta och käka lite frukost nu, och sen är det bara att sätta igång med hemtentan igen.. Har sista frågan kvar att göra.. Tror inte den blir klar idag dock, men jag hoppas jag kommer en bra bit på väg.. Ska ju iväg på föreläsning ikväll igen, i Huddinge, så jag måste ju åka så tidigt.. Men jag har några timmar på mig i alla fall.. Ju längre jag sitter här desto mindre tid har jag ju dock på mig.. Skärp mig nu! Frukost och sen plugg.. Sassa brassa mandelmassa!


Bra jobbat

Ja jag är faktiskt rätt nöjd med mitt dagsverke idag.. Var ju till gymmet imorse, och sen har jag skrivit klart andra tentafrågan.. Bra jobbat! Det betyder att jag alltså bara har en fråga kvar att skriva, vilken ska påbörjas imorgon och avslutas senast på torsdag, för då är jag ledig på fredag, yey! =)

Blev klar för en timme sen typ, och sen dess har jag suttit och försökt komma på bra träningsmusik.. Jag gillar egentligen inte house och techno, men när det kommer till träningsmusik som ska peppa en så är det faktiskt det som gäller.. Men eftersom jag aldrig lyssnar på det annars så är det ju typ omöjligt att komma på såna låtar nu... Hmm, svåra grejer...



Fick ju en sån här snygg pärla av brorsan och Emmie i julklapp, och nu ska den äntligen få vara med! Saknar den varje gång jag är på gymmet, men ändå kommer jag aldrig ihåg att fylla den med låtar när jag är hemma.. Nu är det ju inte fylld än heller, långt ifrån, men den är i alla fall på väg åt rätt håll.. Här ska satsas!

Nu lär jag dock satsa på att komma i tid till skolan... Vilket innebär att sluta sitta här och hänga och ta och äta och byta om istället. Hej och hå!

Tisdag råå..

Festligt värre.. Tisdag och hemtenta på schemat.. Hoppas det går bra idag och att jag kommer på nåt tokbra att skriva.. =) Är ju inget problem att skriva när man väl kommer på vad man vill ta upp och vad man vill diskutera, men det är sjukt drygt om vägen dit är lång.. Hmm.. Håller tummarna för att kreativiteten flödar idag =)

Var uppe med tuppen imorse för att åka till gymmet.. Skönt att komma igång på morgonen, och det är skönt att vara på gymmet när det inte är så mycket folk där.. Blev bröst och axlar idag.. Har hittat ett träningsschema på Fitnessguru som jag tänkte ge mig i kast med att försöka hålla.. Jag är expert på att hitta träningsscheman och påbörja dom, men lyckas aldrig hålla dmo nån längre tid, haha.. Usch! Men nu ska jag göra ett seriöst försök att hålla det här schemat, åtminstone i en månad.. Får se om det ger nåt.. =) Orkar dock inte följa kostschemat som hör till till punkt och pricka, så det kanske tar lite längre tid att nå resultat, men det är smällar man får ta.. Är fortfarande rätt långt kvar till Beach 2011, så tills dess ska väl nåt kunna hända.. =)



Precis ätit ett stärkande mellis efter gymmet, och nu ska jag kolla på nyhetsmorgon en stund innan det är dags att sätta tänderna i plugget... Har sagt till mig själv att jag får slappa framför tv:n fram till 10, sen måste jag sätta igång! =)

Sista föreläsningen avklarad..!

Eller ja, det var ju ingen föreläsning utan vi hade redovisning idag, men ändåå.. Sista tillfället på tråkkursen avklarat! Yeeey! Nu är det bara den här nedrans hemtentan som ska göras, men jag tror inte det ska bli så jättesvårt.. Tänkte sätta igång idag men var så sjukt trött när jag kom hem från skolan, så jag sätter igång imorgon istället.. Har läst lite och förberett mig lite så jag kan komma igång lite snabbare imorgon.. Hoppas jag.. =)

Jag har sån sjuk träningsvärk i benen idag btw! Om jag väl har lyckats sätta mig ner drar jag mig för att resa på mig för att det gör så jäkla ont, hahaa.. =) Det är bra skit det! Tror jag skiter i träningscykeln ikväll dock.. Planen är dock att bege mig till gymmet imorgon bitti så jag kommer upp och igång i tid.. Har ju föreläsning imorgon kväll igen så jag måste upp i ottan så jag hinner skriva innan.. =)

Men nu är det dags för middag.. Är tokhungrig!

Tråkmåndag..

Är ju den här jäklans dryga dagen idag som mest bara är ivägen typ.. Alla hjärtans dag... Why liksom? Jaja, jag ska hänga i skolan hela dagen i alla fall, och sen skriva hemtenta och träna... Så jag ska nog kunna överleva den här dagen utan alltför mycket ångest.. =)

Blev ingen promenad imorse... -18 grader fick mig att tänka om... Varför ska det vara så jäkla kallt för?? Jag gillar inte det här.. Jag vill ha vår! Är ju i alla fall sol.. Alltid nåt.. Men det är ju dödskallt... Usch och fy! Blev ingen tur på träningscykeln heller, har så jäkla ont i baken från gårdagens benpass, haha.. Men jag ska göra ett försök ikväll sen tänkte jag.. Får se hur det går.. =)

Borde åka tidigare till skolan idag också och skriva ut en massa papper... Har inte riktigt förstått mig på det systemet så jag kan behöva lite tid, haha.. Måste skriva ut massa jobbpapper, och den första delen av hemtentan.. Så är det.. Nej nu ska jag kolla på nyhetsmorgon en stund till, sen ska jag väl ge mig av.. Yupp..

Söndagskväll igen då..

Veckorna bara springer iväg.. Just nu är det bra, för det betyder att tråkkursen snart är slut... Yey! =) Hoppas inte hemtentan är så avancerad bara, för i så fall kommer det bli en pestvecka det här.. Men jag håller tummarna för att den är lagom.. Skiter i att ha ångest innan jag fått den, känns som en bra idé.. =) Suttit och läst lite kurslitteratur inför den idag för att försöka vara så förberedd som möjligt så det inte ska ta sån tid i veckan att skriva klart den.. Tryckt i mig två kanelbullar också.. Hemskt, men dom är så sjukt goda! Skulle kunna äta upp hela påsen ikväll om jag hade varit helt utan självdiciplin... Nu är det ju bara dålig, inte obefintlig, så jag stannade vid två.. =P

Nu äre Solsidan, sen Time Out och sen är det typ sängen.. Tänkte ge mig på en löptur imorgon bitti, men insåg att jag kommer ha sån förbenad träningsvärk, så jag kanske bara kör på en promenad eller nåt.. Och är det tokkallt blir det en sväng på träningscykeln... Och är jag trött så blir det inget alls, haha.. Bra planering..

Solsidan!

Bendödare..

Imorgon vet jag nån som kommer ha träningsvärk..! Denna nån är jag.. Kom iväg till gymmet till slut och körde ett benpass.. Jobbigt! Avslutade benpasset med att klättra lite på löpbandet... 15 minuters snabb promenad i 10% lutning... Det är jobbigt kan jag lova.. Men det kändes bra efteråt, det var bra för humöret måste jag säga.. Är mycket gladare nu =) Solen lyser också så man kan inte annat är vara på bättre humör.. Precis käkat ett/en utsökt mellis/lunch nu..



Godaste mackorn.. =) Är så himla gott med ägg och kaviar på knäckebröd.. Skulle kunna leva på det.. Typ.. =) Och min egenhändigt gjorda supersmoothie till det.. =) Frysta bär, banan, proteinpulvet, havregryn och filmjölk.. Mumma säger jag bara!

Nu ska jag försöka hitta lite motivation till att plugga lite tror jag bestämt, och sen blir det en slapp söndagskväll i GPs väg.. Fina fisken!

Vad ska jag göra?

Tänkte belöna mig med sovmorgon imorse.. Ställde klockan på nio.. Vaknade 8 pigg som attan.. Jahapp, inget att göra åt.. Var väl bara att gå upp då.. Gjorde iofs inte så mycket, gillar inte att sova bort dagarna.. Idag känns dock som en dag jag hade kunnat sova bort.. Jag känner mig allmänt nere idag.. Tråkdag helt enkelt..

Började dock med att plocka undan lite här hemma.. Sorterade viktiga papper och sånt tråk och satte in i pärmar och sånt festligt.. Har käkat frukost i typ hundra år nu känns det som.. Kollat på One Tree Hill samtidigt.. Försökte få i mig lite frukost mellan snyftningarna.. Jag är en sucker för den serien, haha..



Hade velat åka till Ikea idag för att köpa ett badrumsskåp så jag kan få lite mer ordning i badrummet... Meeeen, jag upptäckte igår att jag inte har några pengar.. Håller på och ska avsluta mina konton på Nordea och flytta över dom till Handelsbanken.. Och nu har kontona på Nordea avslutats, men pengarna har inte flyttats över till Handelsbanken än.. Dom är nånstans ute i cyperspace eller nåt.. Håller tummarna för att dom är på rätt plats imorgon, det visar sig.. =) Så det blir inget Ikea idag.. Inte nåt annat smo kostar pengar heller, haha..

Ska väl försöka pallra mig iväg till gymmet i alla fall tänkte jag.. Och så ska jag plugga lite.. Borde kanske åka och träna först så jag får det gjort.. Blää.. Noll motivation.. Måste hitta nåt träningsprogram på nätet tror jag så jag har nåt att gå efter idag... =) Yes..

Bra helg..

Blev lite full fart i fredags får jag lov att säga.. Hann knappt komma till gymmet innan det var dags att gå därifrån.. Åkte med Emmie till Uppsala från Stockholm.. Kände att jag litade mer på henne än på SJ i fredagens snökaos, och det gjorde jag nog rätt i... Blev upphämtad av sis och Huggan i Uppsala sen och åkte med dom hem.. Blev fredagsmys till tusen hemma hos dom sen.. Blev en lång kväll dock, med tanke på att Peppe klockan kvart i tio igår kväll fick för sig att koka marmelad, hahaa.. Jag sa att jag ville ha scones till frukost och frågade om dom hade nån marmelad, och det hade dom inte.. Så då fick han snilleblixten att göra egen.. Så kan man också göra.. =) Men den snilleblixten resulterade i en utsökt födelsedagsfrukost imorse.. Nybakade scones och hemgjord marmelad... Lyx! =) Och efter frukosten blev det bullbak... Det resulterade i utsökta kanelbullar!



Och jag hade turen att få med mig en påse bullar hem... Mumma..! =)

Blev en promenad i solen med Huggan och Peppe sen också, innan gästerna kom.. =) Päronen, farmor och Peppes föräldrar kom på födelsedagsfika sen.. Sis fyllde ju år idag.. Därför jag var där och hängde =) Så det blev tårta och grejer på dagen sen innan det bar iväg hemåt Stockholm igen.. Har hängt med Limpan ikväll sen och käkat mat och kollat på Melodifestivalen..



Alltså egentligen så är ju Melodifestivalen ingen höjdare faktiskt.. Pausunderhållningen är sådääääär, programledarna är sådäääär, låtarna är sådääääär, men ändå sitter man där och glor.. Det hör ju liksom till på nåt vis.. Man kan inte svika, haha... Men Brolle är festlig han.. Bra grejer =)

Nej nu ska jag väl glo lite på Dreamgirls en stund, men snart blir det sängen.. Jag är trött!

Grattis på födelsedagen igen sis!

Ångrade mig..

Tänkte att jag skulle gått ut och sprungit imorse, men när jag tittade ut så ångrade jag mig...



Det kanske inte ser så farligt ut, men det är massor med snö och så blåser det rätt ordentligt... Kändes sådäär.. Speciellt med tanke på hur halt det var igår så kändes det lite riskabelt att ge sig ut nu när man inte ens ser isfläckarna.. Har lite att göra med viljan också kanske.. Hade jag verkligen verkligen velat så hade jg gett mig ut ändå, men motivationen var inte på topp.. Stannar inne nu på morgonen istället.. =) Ska ta och käka lite frukost och sen blir det plugg.. Blir eventuellt en sväng till gymmet sen när Limpan är klar med sin tenta..
´
Hade ställt klockn på  8 idag för jag tycket jag var värd lite sovmorgon.. Vaknade 20 över 7 dock, pigg och alert =) Rätt skönt att vakna före klockan faktiskt.. Så nu blir det frukost, och sen är det bara att sätta igång!

Segt avslut..

Måste ju få avsluta en effektiv dag med lite slappande.. Skulle egentligen behövt städa och plugga lite till, men jag måste ju ha nåt att göra imorgon också.. =)

Blev ett avsnitt Gossip Girl som sällskap till en sväng på träningscykeln..



Det är ju så himlans bra! Imorgon får jag belöna mig med avsnitt 13 av One Tree Hill också om jag pluggar duktigt.. Sen har jag avsnitt 14 av båda serierna kvar att avnjuta under helgen.. Yees! =)

Har duschat, käkat middag och sitter nu och glor på tv.. Är trötter, men ska väl hänga här ett tag tills det blivit legitim tid att gå och lägga sig.. =P

Sjukt effektiv..

Eller sjukt slarvig? Nej absolut inte det sista, jag har faktiskt bara varit sjukt effektiv och duktig nu måste jag säga.. Var tvungen att flytta in datorn till köket när jag kom hem dock, för jag kan inte fokusera lika bra om jag sitter i soffan och pluggar... Men nu har jag skrivit första delen på hemtentan.. Ska väl läsa igenom den en gång till imorgon, men sen lämnar jag in den på måndag innan vi får dom andra uppgifterna till hemtentan.. Sen har jag gjort klart quizzet till Kost, näring och hälsa-kursen.. Kommer vara tvungen att plugga på det där en heeel del till innan tentan sen, men lite har fastnat =) Och så har jag gjort en grundlig genomgång av c-uppsatsen.. Skickat den över halva Europa till Marina nu, så hon får kolla igenom den också, och sen ska den in till handledaren igen.. 1 mars är deadline, men jag känner mig inte direkt stressad.. Börjar känna mig riktigt nöjd däremot.. Det är skönt.. =)

Funderade på att gå och gymma med Limpan ikväll, men hon är nog fast i pluggträsket stackarn, och jag är alldeles för lat för att ge mig ut i snöstormen själv.. Varför är det snöstorm över huvud taget för om jag får fråga? Sjukt onödigt! Blir nog en sväng på träningscykeln istället, framför ett avsnitt av Gossip Girl eller One Tree Hill, beroende på vilket avsnitt jag är på i respektive serie.. =P Försökte boka ett pass till imorgon bitti också, så man har fredagsträningen gjord liksom, men det gick ju åt pipan.. På fredagar ska alla träna.. Alla pass var typ fullbokade.. Får väl bara hoppas att det inte är snöstorm imorgon så man kan få komma ut på en löprunda i alla fall... =)

Plugg..

Jahapp, då var det dags att sätta igång och skriva hemtenta då.. Känns som det var jättelängesen jag skrev hemtenta.. Om man inte räknar b- och c-uppsatserna då... Major hemtentor, men men.. =) Ska i och för sig bara få ihop drygt en sida, så det ska jag väl klara av.. Dock ska jag lära mig ett nytt referenssystem.. Psykologin gör ju dödshårt på Harvardsystemet... Men det här går tydligen under humaniora, och då ska man använda sig av Oxfordsystemet.. Jäkla amerikanska universitet, kan dom inte bara komma överens om ett universellt system? Dumt att underlätta för studenterna....

Jaja, känner att jag nu bloggar mest för att undvika att sätta igång... Inte helt okej.. Har ju massor att göra, så ju tidigare jag blir klar desto bättre... Skulle liksom behöva göra klart quizzet på kost-kursen, gå igenom c-uppsatsen och städa idag också.. Och träna... Eller ja, behöver inte göra allt idag.. Men allt borde vara gjort tills imorgon kväll.. Det går som det går, men om jag skulle sätta igång skulle det nog gå fortare... =)

Torsdag..

Nu vill jag att snön och isen ska försvinna! Var ute och sprang imorse, och det gick rätt bra, men det skulle gå så mycket bättre om det inte var så isigt.. Sprang vid Huvudsta Strand längs med vattnet, och det är rätt backigt där, vilket är heeeeelt livsfarligt när det är så isigt.. Men men, man får springa i kanterna där det är lite snö.. =)

Sitter nu och käkar frukost..



Ser rätt äckligt ut på bild upptäckte jag, men det är mumma.. Frukost för en vinnare, haha =)

Sk bege mig till skolan en sväng sen.. Kolla läget inför redovisningen på måndag och kopiera lite papper som jag måste ha till hemtentan, och sen ska jag hem och skriva första delen på hemtentan... Jag hoppas jag blir klar med den idag.. Den ska inte vara så lång, så jag borde kunna bli klar idag.. För i så fall hinner jag kolla lite på c-uppsatsen imorgon, och städa lägenheten! Den är i stort behov av städning.. Mööh!

Men nu ska jag tugga i mig min prima frukost och sen ladda för skola!


Hemma..

Har varit en lång dag, men den har gått rätt smärtfritt ändå måste jag säga.. Skolan flöt på rätt bra.. Kände inte att det gav så jättemycket, men jag genomled det hela utan större problem =P Och det gick prima att hämta Sixten på dagis också och vi har haft en bra eftermiddag och kväll tillsammans..

Har precis kommit hem nu... Var tvungen att synda på vägen hem...



Var så sjukt sugen på kakor så jag kunde inte låta bli... =P Rättfärdigar det hela med att en hel krona faktiskt gick till Barncancerfonden när jag köpte dom... Det var ju därför jag var tvungen ... =P

Ska dega i soffan ett tag och försöka förtränga allt som har med badrum och hantverkare att göra, och sen blir det sängen.. Hoppas det inte är dödskallt imorgon, för jag tänkte försöka ge mig på en löprunda innan skolan imorgon.. Hmm... Får se hur det går.. =)

Katastrof!

Ja det har hänt en fruktansvärd sak i kära Solna... Solnas Big Ben har slutat slå... Herreguuud! Halva Solns befolkning kommer komm försent till jobbet idag.. Det är ungefär en lika stor katastrof som när iPhone-larmet slutade fungera..



Gick inte att ta bild så nära, men om man tittar noga så står klockan på strax efter sju... Det har det gjort sen jag gick upp kvart i åtta imorse, ochd et gör det fortfarande... Inte acceptabelt!

Meen men, jag får väl försöka komma i tid till skolan i alla fall.. Skulle dock gärna leva i tron om att klockan är sju hela dagen idag, för då skulle jag nog få mycket gjort, och jag skulle slippa åka till skolan.. Kommer vara en meningslös dag i skolan.. Vi ska ha diskussioner, hela dagen... Min klass gillar att diskutera.. Med andra ord kommer jag mest att sitta och lyssna på en massa diskussioner som kommer dra iväg åt alla möjliga olika håll utan att få ut så mycket av det hela själv.. Men men, det är näst sista tillfället för den här kursen, så det känns ändå bra.. Nästa vecka är det slut! Yeeeah!

Ska direkt och hämta upp Sixten efter skolan också, och jobbar till 20 sen... Seeeeen får jag komma hem.. Bra skit..

Plugg plugg..

Så här kul tycker jag det är att sitta inne och plugga



Speciellt nu när det är sol ute! Nu vill ju jg gå ut! Men men.. Har sammanfattat redovisningen, har förberett mig lite inför diskussionen imorgon och har kollat på en av två föreläsningar på distanskursen.. Rätt bra med andra ord.. Nu ska jag käka lite lunch, sen ska jag kolla på nästa föreläsning och sen blir det nog en promenad med Limpan.. Både hon och jag behöver rastas lite, hon sitter också hemma och pluggar... Festlig ost att vara student ibland, tjoho =)

Om man skulle...

...sätta igång med plugget kanske.. Det vore bra skit.. Men det är ju så tråkigt så det bär liksom emot.. Men men, I gotta do it! Ska förbereda mig inför seminariet och diskussionen som vi har imorgon, och så ska jag kolla på föreläsningarna från distanskursen och göra det quizzet.. Då har jag gjort mitt idag... Sen ska jag skriva första delen på hemtentan på torsdag och fredag.. Då kan jag vara nöjd med mig själv i helgen sen.. Så det så.. =)

Igår blev det en promenad i regnet innan jag och Limpan gick på bio.. Den var riktigt bra faktiskt, Morning Glory.. Heeelt okej film.. =) Blev lite kändisspotting igår också, haha..

     

Magnus Härenstam och Sara Lumholdt.. Skapliga a-kändisar, haha...

Nej men, om jag skulle ta och slita mig från nyhetsmorgon nu kanske och ta och sätta igång med plugget.. Vore ju bra om jag kunde hinna med att träna idag också.. Skulle kännas prima.. Dom sa på vädret att det skulle kunna spricka upp under dagen, så jag inväntar solen och sen kanske det blir en löprunda eller nåt.. Fortsätter det att regna får jag nog sätta mig på min älskade cykel istället... =)

Men först, plugg!

Ny vecka..

Var faktiskt en helt okej föreläsning idag.. Den mest intressanta under hela kursen... Och den sista.. Haha.. Jaja, känns ju bra at man hann med en intressant föreläsning i alla fall.. Det resulterade ju dock i att det inte blev hemgång vid lunch för min del.. Blev kvar hela dagen.. Men men =) Har suttit och finslipat uppsatsen sen jag kom hem... Känns ju smart att våran handledare har rättat en gammal version av uppsatsen, och inte den senaste vi skickade till honom.. Alltså har han kommenterat en massa grejer som vi redan har ändrat.. Smart!! Jag vill bara vara klar med den där jäkla uppsatsen nu!

Ska snart bege mig ner mot stan.. Ska gå på bio med Lisa och Linn ikväll.. Mys.. =) Vi ska se Morning Glory.. Hoppas den är rolig.. Vore ett prima sätt att börja veckan på måste jag säga.. Bra uppladdning för en dag full med plugg imorgon...



Är dock lite segt att komma ur soffan och ge sig ut i kylan, men det är för en god saks skull =)


Nähepp..

Super Bowlen gick till fel lag... Det sög ju.... Måste ha varit för att jag somnade och inte hejade tillräckligt mycket.. Skit.. Men dom får en ny chans nästa år.. Då jäklar! =)

Har sovit i hundra timmar inatt typ känns det som.. Hur skönt som helst! Speciellt med tanke på att det inte blev särskilt mång timmars sömn natten innan.. Men nu är jag pigg och vaken.. =) Tyvärr måste jag ju iväg till skolan... Blää..! Men snart är den här kursen slut.. Ska bli så jäkla skönt! Men nu borde jag ta och hoppa ur min OnePiece och klä på mig nånting med passande för skolan... Har glömt att fixa nån lunch också.. Nu fick jag bråttom.. Gaah!

Super Bowl!

Nu vill jag egentligen sitta på Hard Rock eller hänga på Annexet och invänta Super Bowl..! Steelers är i final igen, jag älskart!



Var dock inte så lätt att få med sig nån och kolla på matchen, med tanke på att den börjar typ midnatt svensk tid, och lär vara slut nångång runt 3 kanske... Och jag kommer aldrig hålla mig vaken så länge här hemma... Skit också! Får helt enkelt hålla tummarna i sömnen och hoppas på att jag vaknar och får höra att Steelers tog hem det! Åhhh jag saknar Usa! Och Pittsburgh!

Jaja, nu ska jag sova.. 

25års kalas =)

Hade hur kul som helst igår! Började med att bli upphämtad av Sanna när jag kom till Eskilstuna.. Vi åkte runt och fixade lite grejer och sen åkte vi hem till hennes mamma som också fyllde år igår.. blev smörgårtårta och semletårta och lite skitsnack.. Sen var det dags att ladda för kvällen.. =)

Dom hade hyrt en lokal och fixat med ljud och ljus och lekar och hela grejen.. Kom väl säkert en 50 pers typ, och sen var det dans hela långa kvällen.. Hade så sjukt ont i fötterna när kvällen/natten var slut, men oj vad jag dansade! Buggade och svängde runt och hoppade och grejade... Riktigt skoj.. =)





Fina grejer va? =) Jag lyckades ju inte ta ett enda jäkla kort under hela kvällen, och Sanna lyckades glömma sitt kamerabatteri hemma så hon tog inte heller ett enda kort... Dom här lånade jag från fejjan.. =P Men kul var det i alla fall.. =)

Idag var det bara att åka vidare till nästa födelsedagskalas.. Brorsan fyller år idag, så det var lunch och kalas hemma hos dom.. Blev fullt hus efter lunchen när Emmies familj kom också.. Men det var skoj.. Tog inga kort då heller, jag har varit dålig på det i helgen... Men jag har i alla fall haft en bra helg.. Nu är jag helt död, sitter hemma och kollar på tv nu och ska nog bege mig mot sängen väldigt väldigt snart... Imorgon är det ju skola.. Ser inte fram emot det.. Om föreläsningen är lika dålig som dom andra har varit så åker jag nog hem vid lunch... Får ut mer av att sitta hemma och plugga då i så fall, men vi får väl se... Typ... =)

Fredagens häng

Kollade på bilderna från i fredags när jag och Cilla var på Vapiano... Blev inte alls hungrig... =P



Ofta inte den här ser goooood ut? Och jag kan lova att den var minst lika god som den ser ut... Skulle inte tacka nej till att trycka i mig en sån nu jag... Mumma! Och tryfflarna till efterrätt... Så sjuuuukt goda!



Måste ta och äta nåt nu känner jag... Är hur hungrig som helst av nån konstig anledning... Har ju liksom varit på kalas idag och ätit hela dagen känns det som, men magen kurrar ändå... Hmm... MAT!

Bråttom!

Har bilder och grejer från igår, men hinner verkligen inte lägga upp dom nu... Blev en sväng till Friskis med Limpan igår.. Vi tänkte gå på skivstång, men Limpan var inge sugen så det blev gymmet istället.. Vi var riktigt dktiga faktiskt =) Sen tänkte jag åka hem och bara slappa och packa lite inför i helgen nu... Men icke! Blev til latt åka hem och duscha och göra sig redo för att sen åka ner på stan och möte upp Cilla.. Blev en kväll på Vapiano, hur mysigt som helst! Var massor med folk när vi kom dit, men vi fick bord till slut och så blev det en utsökt pizza.. Är skaplig skillnad på restaurang-pizza och pizzeria-pizza... Utsökt! Skulle inte bli så sent, men tiden går fort när man har roligt, hahaa.. Helt plötsligt var klockan halv tolv.. Men men, det var en mycket trevlig kväll iaf.. =)

Nu måste jg skynda mig massor, för det är dags att bege sig mot Eskilstuna och älskade Sanna.. 25-års-fest på schemat ikväll... Eller var det 21-års-fest?? =) Jaja, bråttom i alla fall! Bye!

Fel väder!

Det kan ju inte snöa! Vad hände med min önskan om våren? För tusan Kung Bore, spara snön till nästa vinter!



Jag vill ha sol och värme och vår och fint väder... Så det så! Men men, jag behöver typ inte gå utanför dörren idag, så jag får väl vara glad för det.. Elle ja, skulle behöva ta mig en sväng till Solna Centrum, men vi får väl se om jag pallar det.. Måste sitta inne och plugga egentligen... Meeen, en pluggpaus kan man ju behöva.. =)

Nu ska jag avsluta min frukost som blev lite sen, var lite seg imorse... =) Och sen är det bara sätta tänderna i plugget... Yeey!

Effektivitet personifierad!

Har fått en hel del gjort idag faktiskt.. Pluggade lite imorse inann jag åkte till Bromma Blocks.. Och turen på Bromma Blocks blev en väldans rolig sväng =)



Rea är min grej! I alla fall så här års, när det inte är så mycket annat folk ute i rea-svängen.. Hatar mellandagsrea och sånt skit, när folk är som galna och det är trångt och jäkligt.. Idag var det inte en kotte där typ, mer än jag.. Det slutade med att jag köpte en bh, två par jeans, strumpor och en födelsedagspresent till brorsan... Sjukt nöjd =) Allt utom presenten var på rea, braaaaa Jossan!! Jeansen var på 70%, bh:n på 80% och strumporna var paketpris.. Bra skit... =)

Kom hem nöjd och genomblåst (blåser ju typ storm ute, eller gjorde i alla fall), och har pluggat sen dess typ.. Har fått en hel del gjort, så det känns bra.. Bytte bort mitt jobbpass imorgon så det blir plugg hela långa dagen imorgon också.. Kände att jag behövde det mer än pengarna faktiskt.. Tyvärr, haha.. =)

Precis käkat lite middag nu och ska snart bege mig ut på äventyr.. Wish me luck!

Torsdagsbestyr

Har haft en bra morgon än så länge.. Det känns ju bra, med tanke på hur dagen igår gick, hahaa.. Usch, inget gick som planerat igår.. Men men, man har väl såna dagar också.. Överlevde ju gårdagen med äran någorlunda i behåll i alla fall.. Lyckades ju glömma nycklarna till Sixten också när jag skulle åak och hämta honom.. Kom på det på Fridhemsplan, så istället för att byta och åka vidare mot Vasastan så var det bara att vända och åka hem igen.. Jäklar så snabb jag var dock! Var på Fridhemsplan 10 över tre, åkte hem, hämtade nycklarna och var tillbaka på Fridhemsplan strax efter halv igen.. Det är bra jobbat vill jag lova! Så snabb har jag nog aldrig varit, haha.. Blev bara en kvart sen till dagis.. Cred till mig!

Nu på morgonen har jag varit flitig också.. Började morgonen med att slänga in två maskiner tvätt, och sen blev det en löprunda... Eller ja, kände mig väl mer som Bambi på hal is måste jag säga...



Helt livsfarligt! Är ingen superb idé att springa på morgonen har jag upptäckt, för det är som halast då.. Brukar bli lite bättre senare på dagen, men då har jag ju inte tid att springa.. Lika bra att ge sig ut ändå på morgonen så att man åtminstone får in vanan och rutinen.. För nu jäklar ska jag komma igång med löpningen igen.. Innan jag vet ordet av så ska jag fylla 30, och då måste jag ju ha hunnit springa ett maraton, hahaa... Usch, varför har jag sagt det för? Men men, jag SKA göra det.. På ett eller annat sätt... =)

Efter löpningen blev det dusch och frukost och lite mer tvätt, och så hr jag målat klart den sista fogen jag skulle måla.. Nu är sista maskinen tvätt i torkskåpet, så nu ska jag väl ge mig i kast med att plugga lite medans det torkar, och sen blir det en sväng till Bromma Blocks.. Hej och hå..

Vad hände med den här dagen?

Den har ju inte riktigt blivit som planerad än så länge kan jag ju säga.. Var ju sjukt omotiverad att gå till skolan imorse.. Om det inte hade avrit seminarium så hade jag nog stannat hemma... Men icke, det var bara att pallra sig iväg.. När jag kommer till skolan får jag ett samtal.... Seminariet är inställt... ! Skit! Jag kände det på mig.. Var säkert därför jag inte ville gå till skolan alls.. Kände på mig att nåt var tok.... Usch..! Och så skulle jag ju möta upp en tjej på centralen sen som skulle köpa en grej jag lagt ut på blocket... Fick smsa henne och kolla om hon kunde komma tidigare.. Fick inget svar, så jag åkte till Fridhemsplan för att köpa födelsedagspresent åt Sanna... Gick och provade lite jeans sen också, och seeeen svarade hon... Så då åkte jag tillbaka till centralen, och fick stå där och vänta på henne i typ 20 min, och seeeeeeeeeeeen fick jag åka hem... Så jäkla skönt att komma hem! Har dock suttit och pluggat sen dess nu, men det var verkligen välbehövligt så det känns bra.. Skulle dock behöva göra massa mer, men det hinner jag inte.. Ska slänga i min en macka nu och sen är det bara iväg för att hämta Sixten på dagis.. Sen blir det jobb fram till 22 ikväll... Hej och hå.. Imorgon blir det i alla fall plugg för hela slanten... Plus tvätt, plus en sväng till Bromma Block för att leka födelsedagspresent åt brollan också.. Mycket nu! Tjing

It's here!

Yeey, min OnePiece är äntligen hemma.. =) Så himlans skön, och så himlans osnygg, men rätt ball ändååå =) Dock gör ju det här att jag absolut inte vill åka till skolan idag.. Skulle hellre suttit hemma och pluggat och myst i min sköna gröna bebis-overall..



Skaplig! =)

Slog på stort med årets första löprunda idag också.. Mycket skönt.. Dock var det lite småhalt (läs blankis) på sina ställen, men i stort gick det bra.. Var ju tvungen att förena nån nytta med nöje imorse för att rättfärdiga att gå upp tidigt för att hinna hämta min OnePiece innan skolan, haha.. Bra skit..

Nu måste jag äta frukost, och sen har jag nog inte mycket annat val än att bege mig mot skolan ändå.. Är dock bara halvdag idag, så det är skönt.. Jag hinner hem en sväng innan jobbet sen, vilket är skönt med tanke på att jag jobbar till 22 sen... Yeah!

Trött!

Jag är trött och handikappad typ.. Jag har typ fått nåt nervkläm eller nåt i vänsterarmen så jag kan typ inte lyfta den.. Inte helt okej! Kände av det lite imorse och så har det bara blivit värre under dagen.. Men men..

Föreläsningen var väl helt okej idag.. Väldigt mycket äldre folk i klassen, men det är väl så.. Föreläsningssalen låg ju på Karolinska universitetssjukhuset och det var tur att jag åkte dit med lite marginal kan jag säga.. Var ju inte så jäklans lätt att hitta.. Sjukt stort område med miljarder olika entréer och dörrar och hus och jag vet inte allt.. Hittde rätt till slut i alla fall =) Föreläsaren gjorde sen storstilad entré.. Hon kom farandes i läkarrock på en sån där trehjulig sparkcykel som dom åker runt på på sjukhusen, haha.. Bra skit.. =)

Jaja, nu ska jag nog sova snart tror jag bestämt.. Ska upp tidigt imorgon så jag hinner gå och hämta min OnePiece innan jag ska till skolan.. Tur att posten öppnar tidigt =)

Nyklippt =)

Det känns alltid så skönt när man är nyklippt.. Håret blir så mjukt och mysigt.. =) Blev riktigt nöjd idag.. Färgen blev jättefin.. Hon hade dock kunnat få klippa upp ännu mer, men när jag insåg det var jag alldeles för kissnödig och för hungrig och för trött på att sitta där för att påpeka det.. Får väl fixa det nästa gång, hahaa.. =) Blev inte jättekort direkt, men jag tog av typ 7-8 cm i alla fall, vilket är mycket för att vara jag... Ett steg i taget.. =)

Sen blev det oväntad lunch hemma hos Limpans mamma... Mycket smarrigt och välkommet.. =) Hade dock tagit fram kycklingfilé ur frysen hemma, så nu har jag precis lagat mat hemma också, även fast jag inte tänkte äta den.. Men men, då har jag färdig mat till imorgon vilket är väldans bra..

Nu borde jag dock sätta näsan i böckerna en snabbis innan jag ska bege mig mot skolan.. Extremt osugen på att åka till skolan idag, men jag hoppas det är intressant.. Min OnePiece har kommit också, så helst skulle jag bara vilja gå och hämta den och sitta och mysa i den resten av kvällen.. Är så jäkla tråkigt väder ute också jue..



Med sån här entusiasm kommer jag bege mig mot skolan snart.. Är ju en ny kurs som börjar idag också, så jag vet ju inte vart jag ska nu igen.. Det är så dryyyygt! När jag väl vet vart jag ska sen kommer jag kunna åka lite senare än vad jag måste göra idag.. Men men, snälla kurs, var intressant!

Nu är det klippt..

Fyndigt va? =D Men nu är det äntligen dags för att bege sig mot frisören... Yey! Jag hoppas innerligt att det blir bra, annars kommer jag vara tvungen att isolera mig tills det växt ut, och det vore ju inge vidare...

Känns bra att kursen som börjar idag, Kost och fysisk aktivitet som medicin, inte har så många föreläsningar.. Tar nästan en timme att ta sig till skolan, vilket suger en del.. Men jag hoppas verkligen att kursen är intressant så det är värt att ta sig hela vägen dit, haha.. =) Måste åka kvart i fyra för att hinna dit till fem... Smidigt... Men men..

Nej, nu måste jag ge mig iväg... Ska möta upp Limpan på centralen, för hon ska ju också fixa frippan.. =)


RSS 2.0