Hallå halsen?

Var på gymmet imorse en sväng, och det kändes prima. Är så vansinnigt skönt att vara tillbaka i träningskläderna igen. Jag förstår inte varför jag får såna svackor ibland. Mår ju som en gudinna när jag har fått träna lite. Wohoo! Tisdag idag också, så innebandyträning stod på schemat ikväll. Dock har min hals retats lite med mig idag, och jag ska på äventyr i helgen och känner verkligen inte att det är värt att riskera att bli sjuk tills dess. Blev en lugn promenad på hemmaplan istället, och nu är det Idol som gäller! Idol, pistagenötter och Pepsi Max, låter inte det som ett frishetsrecept av rang? =D

Midnattsloppet 2014

USch vad jag var opepp inför Midnattsloppet. Ända sen jag kom hem från Kroatien har det mest legat som ett nödvändigt ont inplanerat i kalendern. Meeen, det tog emot att banga ett lopp bara för att jag inte kände för det. Och jag ångrar inte att jag pallrade mig dit. Alltid kul att träffa Springtime-gänget, och det kändes bra att få springa lite igen. Förutom att min fot (som jag kraschat genom att sparka lite för hårt in i sängbenet) inte kändes så bra. Jag kom runt i alla fall, och det kändes helt okej =)
 

1535596_10152723496169880_8412135053346164691_n.jpg

Hade lite familjehelg innan också. Åkte hem till päronen efter jobbet i fredags, och sen kom syskonen dit i lördags morse. Blev en promenad i skogen innan jag åkte hem till Petra och hängde lite med henne. Dagen idag ska användas till att försöka landa lite hemma. Har packat upp allt idag, och ska försöka pallra mig till Friskis snart för att försöka få lite koll på cirkelfys-passet. Min plan var ju att hinna öva en massa på det passet under sommaren, men jag har ju knappt varit hemma så den planen sket sig. 1 september drar höstschemat igång och då ska jag ju börja hålla passet på riktigt. Det stressar mig lite att jag inte hunnit ladda mer, men det går som det går. Det löser sig säkert =)
 
Ska bara invänta uppdateringen av mobilen. Sånt tar alltid längre tid än man tror, och är alltid jäkligt nervöst att vänta på... Men det ska nog också gå bra. Det mesta brukar lösa sig =)

Hemma på landet

Har precis landat i soffan hemma hos päronen. Är knäpptyst här. Det är det aldrig i stan. Jag älskar stan och trivs hur bra som helst där, men ibland är det skönt att komma hem.


Hänger här ikväll, och sen blir det ett besök hos Petra imorgon. Är Midnattsloppet imorgon kväll också. Jag är väldans opepp på det, har knappt tagit ett löpsteg sen i juni, men jag ska väl försöka genomleva det hela ändå. Peppen kanske kommer under dagen imorgon :)

Kroatien <3

Jag har semester, och jag älskar det! Får hänga med bästa Helena, sola, bada, äta god mat och bara hänga. Har haft en fantastisk vecka, och har faktiskt en hel dag kvar innan det bär av hemåt igen.










Igår var det dans på schemat dock. Längesen jag dansade så mycket som igår! Gårdagen har dock resulterat i skuggläge idag 8-)

RSS 2.0