Förberedelserna är äntligen klara!

Har sprungit runt som en galning här hemma och plockat fram grejer till morgondagens loppis. Äntligen ska jag få bli av med lite grejer, och förhoppningsvis tjäna en slant eller två på det hela också. Ska vä.....

Gaaah! Fick just en nära-döden upplevelse!! Mitt tangentbord slutade plötsligt fungera.. Mitt i en mening, som ni kanske kan se!!! Men men, en liten omstart så skärpte kära datorn till sig. Jag menar, sen igår fungerar ju musplattan, så jag hade nog fått ett smärre utbrott om tangentbordet la av idag.. För övrigt var musplattan en rätt pinsam historia.. Var inget fel på den inte.. Den var bara avstängt... hrmmm.. Hur fan ska man veta att det finns en sån knapp??? Jaja, nu funkar det iaf, och grabbarna på MdF fick sig väl ett gott skratt =D

Åter till kvällens bestyr. Har packat bilen full med grejer som ska krängas på loppis i Uppsala imorgon. Ska försöka få in Linn och Lisa och ett ton av deras loppisgrejer imorgon också, så nu får vi utnyttja bilens kapacitet till fullo =) Hoppas på någorlunda fint väder imorgon. Men med lite blåbärssoppa, mackor och trevligt sällskap så ska jag väl överleva en timme eller två på Vaksala Torg =P Tjänar jag ihop till morgondagens utekväll är jag nöjd =)

Jaja, nu ska fetdegas ett dag.. Ska ju bara upp en sådär halv 6 imorgon bitti, så det blir inga ansträngade aktiviteter ikväll. Let's Dance är ett prima fredagsnöje =)

Första dagen på mitt nya liv

Pallrade mig upp imorse, trots extrem trötthet när klockan ringde. Men det var bra det.. Hade studietekniksföreläsning idag, vilken var superbra. Hade enasskön föreläsare, så det här ska nog gå bra =)

Blev sen långlunch med Sanna och Lovisa.. Pratade nog bort en sådär två timmar idag tror jag.. Jag blev dock tvungen att bryta upp först, för här skulle det gymmas! Hade bokat in provträning på Nautilus, och oj så bra det gick. Trevlig instruktör som visade mig allt jag behövde se typ, så nu ska har jobbas på Beach 2009! Lika bra att börja i tid liksom, så man hinner ha några små svackor på vägen utan att det förstör allt.. =) Fick dock en smärre chock när jag precis när mit pass var klart insåg att Mr. J tränar på samma gym. Gaah! Nu måste man ju vara snygg när man tränar, bummer!
Har överlevt första dagen utan godis också, vilket har gått prima än så länge. Är dock väldans hungrig för tillfället, vilket är lite mindre bra, eftersom jag typ nyss käkade middag..

Jaja, en macka är man väl värd ändå.. Och lite Simpsons.. Mycket bra på tv ikväll...........

Försenat nyårslöfte, eller nåt...

Nej nyårslöfte vill jag väl egentligen inte kalla det. Jag gillar inte såna.. =) Men men, satt och diskuterade godisabstinens och godisbesatthet med Karin ikväll, och lyckades på nåt vis omvandla mitt vansinniga godissug till att lova mig själv ett godisförbud.. =D Insåg att enda sättet att få bukt med det hela är att helt sluta äta det, annars blir det ingen ordning och reda. Var tvungen att skriva det här också, så jag liksom får allas ögon på mig =P Sätter en månads godisstopp till en början, så får vi väl se var det hela leder sen... =P

Annars har det inte hänt så mycket. Var i skolan idag.. Är klar med första gruppuppgiften nu, är superskönt!! Nu är det bara det andra, stora, arbetet kvar.. Men vi är på god väg med det också, så det här ska nog sluta bra =)

Nej, dags för lite te och tv-glo nu...!

Måndagsconfession

Ja det blev inte mycket gjort den här helgen inte. Som sagt fanns det lite sömn att ta igen, och CB var det ju ingen idé att försöka slå liksom. Var sjukt bra! Blir fortfarande helt glad när jag tänker på konserten, haha =D







Satt hemma och degade med päronen i lördags. Söndagen blev också lugn.. Skulle gå på bio med mami, men fick ett sms från Timmy som tyckte jag skulle komma och kolla på hockey, så det blev ändrade planer. Jag menar, har ju inte sätt människan på x antal år, så man får väl passa på liksom. Inte varje dag Enköping för finbesök från Visby =) Men det var väldans skoj. Åkte sen en vända förbi Jenny för att snacka lite skit med henne och Karin innan jag åkte hem och degade bort ännu en kväll =D

Idag började jag dagen relativt aktivt. Har faktiskt gjort lite plugg, och ska snart sätta mig och läsa lite till. Eller så ska jag cykla och kolla på One Tree Hill först, och sen läsa... =P Satt uppe och sökte jobb halva natten igår också. Måste ju ha råd att åka till Usa snart igen. Kollade flybiljetter idag, och så farligt dyrt är det inte.. Dock krävs det rätt mycket självdiciplin och rätt lite liv för att kunna spara ihop det från bara studiebidraget. Så snälla alla ni som jag sökt jobb hos, hjälp mig!!!

Jaja, plugg (cykling) hägrar...!

Full rulle och platt fall.. Nästan =)

Var ett tag sen jag uppdaterade nåt här... Man kan inte ha tid med allt liksom.. =) Har väl dock hänt en del sen sist =P Kan ju börja med onsdagens skolaktivitet. Var till Arosfortet, som är typ som Fångarna på fortet. Man delas upp i grupper och springer ut och in i olika celler och ska försöka klara av olika uppgifter. Vi var väl sådäääär bra, men vi käämpade tappert. Hade riktigt skoj iaf, och träningsvärk och blåa knän kom på köpet =D Kom faktiskt 3a av 5 grupper också, så såååå dåliga var vi faktiskt inte.. =P

I torsdags sen var det föreläsning på morgonen, och sen grupparbete efter det. Pallrade mig sen hem till Marina, en vänlig själ i klassen som tog sig an mig =) Blev dusch och tillpiffning där. Kom lite mer folk sen och vi hade lite förfest innan förfesten. Tog oss sen iväg till förfesten med alla andra beteendevetare, och efter skitsnack och sånger var det dags för min första sittning! =D Var i full gång, och vi hade sjukt skoj! Blev mycket galenskap under kvällens gång. Sånger och danser och tjo och tjim var det gott om =P Fick efter mycket väntande in maten, och om jag inte haft en störande hicka under hela middagen hade jag nog njutit ännu mer, men det var sjukt god mat iaf =) Gjorde ju heller inget att Mr. J som serverade maten var unbelivebly söt!! Blev dock lite jobbigt under kvällens gång när Mr. J stog i baren, och jag var tvungen att köpa cider efter cider för att få prata med honom.... =P Dock hade jag ju till slut en lösning på det, så allt ordnade sig till det bästa.. =)

Fredagen blev extremt degig till en början. Var lite trött efter torsdagens galenskaper kan jag ju erkänna. Men sen var det bara till att hoppa in i duschen och och göra sig redo för fredagskvällens festligheter. Chris Brown på Hovet med E var det som stog på schemat denna kväll. Träffade E på stationen i Stockholm och vi tog oss hem till nån av hennes kompisar. Blev en grogg eller två, en hamburgare och lite chips, och sen var vi i toppform! Tog oss till Hovet laddade till tänderna! Vi behövde ju inte bli besvikna, konserten var sjukt bra! Jag hade dock lite semtimentala prolem där ett tag och fick jobba hårt för att hålla mig i shack. Jag tror jag är en amerikans tös ändå.. Allt tyder på det =P Fick skjuts av snälla Emma och Chico hem igår också, vilket var tacksamt! Kom hem i rätt bra tid, men var heeelt slut.

Resten av den här helgen ska spenderas med lugna, avslappnande aktiviteter. Eller typ inga aktiviteter =) Har lite sömn att ta igen.. Skönt att jag inte behöver vara i skolan förrän på tisdag dock..  Jaja, ska väl ta mig i kragen och komma igång med min dag nu.. CB har satt ribban på min helg, och den kommer bli svår att slå, så jag ger upp redan nu. Lika bra att stanna hemma och ta et lugnt =)


Starten på skolvecka 2 avklarad

Så har man överlevt dom första dagarna den här veckan också då. Har ju gått bra än så länge. Igår var dock en rätt meningslös dag.. Lr den började bra, jag gick upp i bra tid och gjorde lite nytta. Passade på att ringa lite samtal och tog sen en löptur, vilken jag tajmade in bra eftersom det började toksnöa när jag kom hem =) Åkte sen in till skolan eftersom det skulle vara tårttävling, och vem säger nej till det liksom? Jo det ska jag tala om, det gjorde typ heeela klassen!! Vi var 4 pers som tappert bakade tårta och muffins. Kändes sjukt onödigt att åka in till skolan för det, men vi fick iaf en heeel del poäng för besväret, så jag får väl vara nöjd med det..

Idag har varit den längsta och mest innehållsrika dagen i skolan sen vi började. Hade föreläsning imorse, lite dataintroduktion på lunchen och sen studievägledningsinfo på eftermiddagen. Mycket information i en väldigt trött hjärna, men jag fick nog med det mesta tror jag =) Blev sen lite diskussion med gruppen om det stundande grupparbetet, och det gick ju smidigt. Vi ska nog skriva om bloggar, det ni.. =P Får väl förhoppningsvis ihop nåt prima och diktar ihop ett ypperligt arbete som vi sen kan vara mycket stolta över... Typ.... =D

Jaja, är bara en massa skit på tv ikväll, så vi får väl se vad jag ska roa mig med nu då.. Göra lite nytta och plugga lite kanske, om jag orkar.... =)

Handbollskväll

Blev en sjukt seg helg igen.. Rätt skönt iofs.. =) Orkade inte åka in och hänga i fredags, så det blev till att sitta hemma i soffan och glo på Let's Dance.. Blev sen en tur till Stockholm igår också, för att hänga lite med Limpan.. Som vanligt gjorde vi inte många handtag, men vi hade det mysigt =) Var och kollade på lägenhet åt henne idag, vilket typ var det enda vettiga vi gjorde.. Har inte gjort mycket sen jag kom hem heller.. Suttit och typ rensat och fixad med all musik på datorn.. Ska dock glo på andra halvleken av handbollen nu.. Går väl lite halvknackigt än så länge, men jag håller tummarna!!

Dom ringde för övrigt från Uppsala Universitet i torsdags och sa att jag kommit in på sjukgymnastprogrammet där.. Fick smärre panikångest och var tvungen att överväga på en millisekund typ. Slutade dock med att jag valde att stanna kvar i Västerås.. Gaah! Låter helt vansinnigt nu när jag säger det, men jag hoppas på att komma in i Uppsala till i höst istället.. Är ju i alla fall ett bevis på att bara för att man är 47e reserv så är det inte kört... =D

Nej, nu har handbollen börjat igen!

Första veckan avklarad

Kan ju inte påstå att det blivit mycket vettigt gjort under första skolveckan, men jag klagar inte =) I onsdags hade vi föreläsning på schemat, men blev då utsatta för lurendrejeri! Dock var det rätt festligt, var fuskföreläsning med en fuskrookie som alla hann börja typ avsky innan hon avslöjade sig =) Blev till att bowla istället för föreläsning då, vilket var extremt kul. Sen kom jag ju tvåa också, så jag är rätt stolt.. Wii kanske är bra träning.. =P Blev en långfika efter bowlingen, för att liksom grunda för tacosen som sen skulle ätas på kvällen. Var huuur gott som helst. Vi hade stor tacobuffé med en hel hög av studenter, så det var festligt. Blev lite sång och lite dans och massa skratt.

Igår var det föreläsning på morgonen igen, och den var faktiskt på riktigt =) Den var dock slut vid 12, så jag tog och åkte hem för lite mat och tillpiffning inför kvällens kårpremiär! Mötte upp med Sanna på stan och tog en svängom där innan vi travade upp till förmackan som var i nån lokal i närheten. Jag och Sanna körde stenhårt på poängsamlingen, så bland mycket annat festligt så byggde vi mänskliga torn, drack diväteoxid-shots (när vi äntligen hade räknat ut vad det var), dricksade i garderoben och toksmörade för alla faddrar. Blev en heeel del poäng under kvällens gång, så jag var nöjd =) Kära Emelie kom sen och hämtade mig, och så bar det av hem till henne för lite välbehövd sömn.. Blev inte mycket gjort imorse sen, fick skjuts till bussen och mötte sen upp mami och två av mostrarna i Enköping för lite lunch, vilken satt som en smäck så där dagen efter =P

Sitter nu och funderar på vad jag ska ta mig till ikväll.. Gänget ska ju ut, så jag kanske åker dit och socialiserar lite på förfesten, eller så hänger jag hemma och glor på Let's Dance typ.. Funderar på att åka till Sthlm och hälsa på Limpan imorgon också... Hmmm, mycket nu.... =D

Wohoo, jag har överlevt starten på starten!

Dock är väl starten långt ifrån avklarad, är ju två hela veckor fullspäckade med både det ena och det andra. Men dom första två dagarna har gått bra, så än så länge är jag positiv =)

Igår kände man sig ju til en början som en sådär 12-13 år på väg till nåt nytt och okänt. Öppnade typ inte munnen på hela förmiddagen, men sen släppte det lite. Verkar finnas en hel del trevligt folk i klassen, så jag ska nog kunna hitta nån jämlike att leka med =P Åldersspannet i klassen är ju festligt; yngste är 18 och äldsta är typ 37.. Jajjemän, så kan det vara.. Livsfarligt nu ju, när man nite kan räkna ut hur gamla folk är genom att ta reda på vilken klass dom går i. Och jag är helt talanglös när det kommer till att gissa folks åldrar, men men, man får väl ta det för vad det är. Och festligt, det är vad det är =D Blev i alla fall en rätt bra dag till slut igår. Skolan bjöd på thai-lunch och sen var det mest skitsnack och rundvandring som stod på schemat.

Idag hade vi föreläsning på morgonen, villken var intressant och en bra början på det hela. Allt är dock lite luddigt än så länge, men det klarnar väl så fort hjärnan har hunnit ta in allt nytt som händer och sker typ. Var lunch med allt folk sen, och sen hadevi ett hål till eftermiddagens aktivitet. Tog med mig min nyfunna vän Sanna ner på stan för att träffa Emelie för en fika. Var mycket trevligt, var ett tag sen vi sågs, så det blev en heeel del skitsnack =D

Eftermiddagens aktivitet med skolan bestod av en poängjakt på stan. Vi var hela 9 st som deltog, men vad gör man inte för lite poäng. Jag menar, man måste ju sikta högt, och jag siktar på att bli den bästa rookien i min klass.. =P Så vi sprang runt på stan och skulle leta upp ett och annat. T.ex skulle vi hämta vatten ur Svartån, vilket vi tänkte blir en lätt match, men icke! Å-skiten var ju stelfrusen!! Vi hoppade och stampade, och fick till slut i en extremt liten vattenmängd i min vattenflaska.. =) Sen skulle vi ha en katt, vilket inte var nåt problem eftersom en av mina lagkamrater hade en hemma. Så vi gick helt sonika hem och hämtade lillkissen och tog med han på en stadstur =D Var festligt iaf, med trots hårt kämpande vann vi inte.. =S Men det är inte hela världen, här ska plockas poäng på annat! =D

Jaja, dags att göra slut på julgodiset nu kanske.. Dega lite framför tv:n innan det är dags för sömn igen.. Är påfrestande att börja i skolan vill jag lova.. =P

Sista kvällen som ostudent

Blev inge Ikea idag. Blev en promenad och en bio istället.Gjorde iofs inte så mycket, jag klarade mig ändå =) Dock höll jag på att avlida på bion. Jag och mamma tvingade med oss bror på filmen också, vilket vi alla var väldigt nöjda med efteråt.. Såg De ofrivilliga, vilket är en sjukt dålig film. Har ni inte sett den, så gör för allt i världen inte det!! Och har ni sett det, så stackars er. Det var liksom inte ens en film, det var bara en massa sönderklippta historier som sen typ tejpades ihop på konstiga sätt. Den hade ingen början, ingen handling och inget slut. Toppenfilm med andra ord.. Jaja, var ju mysigt att gå på bio i alla fall =)

Men nu borde man kanske sova. Är ju skola imorgon.. =) Var helt säker på att jag började 11 imorgon, men som tur var dubbelkollade jag det idag och insåg att jag började 10.. Jobbigt att komma försent första dagen.. =) Men men, det ska väl inte hända nu hoppas jag. Jag har ju full koll på läget....typ...

Slöaste helgen i mannaminne

Har haft en väldigt slö helg nu måste jag säga. Igår blev det inte mycket gjort. Blev väckt av kusse och åkte sen in till Enköping och träffade Sara och Maja för lite klädshopping. Blev en fika på det också, och sen lite mathandling åt päronen mina. Blev ännu en sväng in till Enköping på kvällen sen för att hänga lite med Karin och Daniel.

Har inte hänt mycket idag heller än så länge. Började dagen med en cykeltur framför datorn och kollade på Hairspray, och sen blev det lång segfrukost med päronen. Har städat bort julen lite nu också, allt utom granen typ, för den får allt stå kvar ett tag till =)

Ska åka till Ikea med mami snart också. Måste fixa skrivbord och grejer nu ju när man ska bli student igen. Imorgon börjar det hela, så är det dags för skola! Är allt lite nervös måste jag säga, men jag håller tummarna för att det finns några snälla själar i min klass så jag överlever.. =D

Nej, dags för en dusch och en Ikea-tur...!


Jag orkar inte mer..

Ta mig härifrån, jag har fått nog.. Ta mig tillbaka till den tid då allt var enkelt och bra..


Ett försök till en lite mer ambitiös livsstil

Har jobbat hårt idag på att komma ur mitt förslöade tillstånd. Har gått relativt bra faktiskt, har fått lite gjort =) Var upp i någorlunda bra tid imorse och gjorde massa tråkiga men nödvändiga telefonsamtal, som tog typ halva förmiddagen, så detblev väl frukost på lunchtid sen, men det får man leva med. Blev en löptur efter det, och nu har jag suttit och hängt framför datorn ett tag och sökt alla jobb jag kan hitta typ. Känner att det vore festligt att dryga ut studiebidraget lite, men vi får väl se hur det går med det =) Ja för tusan, på måndag är man student då.. Igen.. Sista dagen på jullovet idag.. =)

Är kalas på G med gänget ikväll tror jag, men en annan är ju som sagt rätt fattig, så man får la stå över. Fick låta bli att åka med brorsan til Romme imorgon också pga den ekonomiska situationen. Verkar dock som Emelie har utgång på gång i Västerås, och blir det så får jag skrapa fram mina sista kronor och hänga på, annars blir det nog fetdeghela helgen skulle jag tro... Eller så blir det socalhäng på förmackan, det har ju ingen dött av... =)

Jajaaa, en dusch skulle ju sitta fint nu.. Eller lite lunch, eller kanske nåt avsnitt av Flight of the Conchords, wohoo!


Kalas, bebbe, Wii och studiebesök =D

Ojoj, kalaset i måndags var inte att leka med. Jag var på topp, hade riktigt skoj.. =D Var lite seg i starten, men sen började hålligånget hos Sandra, och fortsatte sen hos Mr. D. Höll låda där ett tag innan det bar av ner på Joar. Jag menar, "grattis" inträde på Joar kan man ju inte tacka nej till, mohahaa =D






(Lägger upp fler bilder på fejjan sen också.. =P )

Jag och Karin rockade gärnet med resten av gänget till typ halv tre då det var dags för en prommis tillbaka till Mr. D där set kollades på hockey. Jag och Karin hade väl inte kunnat vara mindre intresserade av det, så det blev till att hålla låda ett tag till, tills vi insåg att alla andra var värsta inne i hockeyn och vi gav upp och åkte hem.. Blev pyjamasparty i Haga och bakfyllemat på Gregers sen innan jag lämnade min käre vän för ett besök hos kussen och deras nya lilla bebbe. Sis och peppe var hemma sen när jag kom hem, och då blev det självklart ett par matcher boxning på Wii, vilket är sjukt kul! Träningsvärken i armarna är dock ett faktum idag. Står ju i instruktionerna att man inte behöver göra så stora rörelser, men hur kul är det då liksom? Ska det vara, så ska et vara ordentligt!

Idag var det tidig uppstigning som gällde, vilket var extremt ansträngande eftersom jag inte har gått upp tidigt den senaste månaden typ.. Men men, viking som man är palade man det med. Vad gör man inte för ett privat visning av min blivande skola liksom?? Mr. G var ju så otroligt snäll och visade mig runt idag, så nu behöver jag inte vara helt vilsen på måndag när det hela börjar på riktigt.. Men lite nervös inför det hela är jag allt ändå.. Dock stillades det en del idag, så det var ju alltid nåt.. =) Avslutade den trevliga dagen med en lunch i Västerås innan det bar av hemåt igen.

Har fått liv i min dator nu igen, så min lila abstinens efter den som jag lyckades bygga upp under dess sjuka period har sakta men säkert börjat lägga sig. Musplattan fungerar dock fortfarande inte, men en vacker dag ska jag väl få ordning på det också =)

nej, nu är det nytt avsnitt av Gossip Girl som gäller. Ska njuta i fulla drag, för det här har jag längtat efter!

Degdag i kylan

You, me and Dupree.. Vilken höjdarrulle.. SItter och döglor på den nu.. Borde egentligen sova, men är för trött för att lyfta på den berömda röven... Men snart så.... =)

Har inte gjort mycket annat idag.. Var till kussen en snabbis och hämtade min virufria halvfungerande dator =) Att den är frisk igen känns extremt bra.. Tack för det Oskar! Åkte sen och hämtade upp Karin för att sen åka till Jenny och hänga.. Blev fetdeg och tv-glo hemma hos J ett tag, innan det bar av hemåt.. Som sagt, väldigt upplyftande dag.. Men oooorka! Har ju varit kallast i världen idag liksom, så vad ska man göra?

Jaja, lite sova vore som sagt inte helt fel.. Sängen kallar!!

Nyårs-bilder.. Njut =P

Har tagit lite tid, men nuuuu är det dags för lite nyårsbilder =D Har ju inte riktigt haft tid att lägga upp några tidigare.. Kom hem från Elin igår kväll, efter att ha varit en sväng hos kusinen också, och var trött som ett vrak, så då blev det inte mycket gjort. Och idag sov jag lääänge imorse, och sen åkte jag och mor in till stan och köpte oss ett Wii, för det var vi ju värda =D Eftermiddagen har konstigt nog gått åt till att spela tv-spel.. Är sjukt kul, och rätt beroendeframkallande måste erkännas....

Men men, nyårsbilder, here they come!

  

 Brudarna äntligen samlade igen!



  

Jag och A insåg att vi alltid gör samma poser på alla kort vi är med på, så vi beslutade oss för att helt enkelt byta poser med varandra. Visst ser det naturligt ut?? Mycket snyggt! Som tur var gällde det bara fram till tolvslaget, så efter det blev det ordning och reda igen =D



Ser lite naturligare ut här i alla fall.. Övning ger färdighet!



Det här är A och våran nyårs-kompis Håkan. Han följde med oss hem från garberoben på Goya och blev en trevligt tillskott i nyårsnatten. Han gillade att dricka groggar och dansa lika mycket som oss =D

Gott nytt år!!

Wohooo, 2009 är året! Jag känner det på mig =D Firadres in med buller och bång igår och inatt i alla fall, väldigt skoj har vi haft det.

Kom ju till slut till affären igår och shoppade mat till 14 pers.. Fläskfilé och potatisgratäng och sallad med fetaost och rödlök och grejer, och sås. Kladdkaka med glass och hallon och blåbär blev det också. Sen bar det av hemåt, bara för att inse att vi glömt att köpa pappersdukar och plastglas (for safety reasons), så det var bara att åka tillbaka till affären. Efter det blevdet dukning och stoljakt och förberedelser innan det äntligen var dags för det roliga av förberedelserna; duscha och piffa och göra sig fabuolus!

Vid 18 började folk ramla in, och sen var det middagsdags. Trots att vi i all hast glömde en liten detalj (att krydda fläskfilén) blev middagen en succé och alla var nöjda och glada =) Massa mingel och skitsnack och annat festligt blev det, innan vi efter mycket om och men fick ut alla till tolvslaget, som vi kan ha firat lite närsomhelst typ, eftersom ingen hade nån klocka och en av grabbarna helt sonika bestämde sig för att börja räkna ner när det kändes bra. Men vi hade nog rätt bra tajming, för vi såg fyrverkerier och grejer samtidigt så det blev ju lyckat =D

Stackars E skulle ju jobba idag, så hon var rätt done med kalasandet där efter tolvslaget och det tillhörande minglet efteråt. Jag och A däremot hade lite mer att ge, så vi hoppade in i en taxi med nån grabb och åkte ner till Downtown Gävle för att göra stan osäker. Hamnade på Goya som var en festlig klubb med bra musik och galenskap. Jag och A hade knytit ihop oss med en serpentin så vi inte skulle tappa bort varandra, och sen var det bara att dansa och röja för fulla muggar! Hade hur skoj som helst, tills vi fick den dumma idén att hänga med på efterfest. Det är ju alltid en dålig idé, och aldrig verkar man lära sig.. Men men, efter en walk of shame på Gävles gator imorse hittade vi till bussen och lyckades ta oss hem..

En dusch och lite mat gjorde en till en ny människa. Dock har det inte blivit mycket gjort idag. Jag och A har legat framför tv:n hela dagen typ. Blev lite städande ett tag, och sen mer deg. Sitter nu och väntar på att E ska sluta jobba så vi kan åka och hämta henne och sen åka och käka bakismat nånstans, för det är man ju värd! =)

Bilder i mängder kommer förhoppningsvis upp imorgon, eller på lördag. Den som väntar på nåt gott.......

Grattis på födelsedagen käre far!

RSS 2.0