Gävle is the shit

Gävle nu är det kört. Jag, A och E på samma ställe, då vet man aldrig vad som händer! Tågresan upp igår gick smärtfritt.. Fick dock stå och vänta på E när jag kom fram, eftersom hon bestämt sig för att köra in i nån gammal tants bil på väg till tågstationen. Ajaj, så kan det gå =D Åkte sen och hämtade A vid Gävlebro.. Tog en sväng förbi systemet och Ica innan det bar av hem till Falkvägen och Es lya.. Blev lite käk och sen iväg igen. E och A var tvungna att komplettera sina outfiter med accessoarer, så det blev till att åka ner till DOwntown Gävle ett tag. Sen blev det råhäng.. Kollade på Björn Gustafsson-dvdn för typ tredje gången, och den är fortfarande lika rolig =D Lite festliga youtube-sökningar på det, och sen blev det sängen..

Nu på morgonen har jag och A varit aktiva som tusan. Vi gick upp och tog en prommis, som blev lite längre än väntat eftersom vi förvånande nog gick lite vilse =P När vik om hem vara det bara att hämta pengar och gå till Hemköp och köpa frulle som sedan intogs i köket, medan E fortfarande sooooov. Hon är makalös, men vad ska man göra. "Hon får ju fin hy i alla fall", som A så smart tänkte =D

Nu ska vi dock med gemensamma krafter försöka få henne ur sängen så vi kan åka och handla middagen till ikväll. Önska oss lycka till tack!

Gott nytt år till er alla också! Hoppas nui håller förkylningar och annat i skick och har en trevlig kväll =D

Snart bär det av.. Då ska Gävle få se på andra bullar!

Ja blev till sist en tur in till Enköping igår.. Svängde förbi Karin på jobbet och socialiserade lite.. Eller i typ 45 minuter, hon hade inte så mycket att göra.. =D Hämtade sen min kära halsduk innan det var dags att åka hem. Lämnade iväg min dator till Oskar-sjukhuset igår också. Han påstår att han kan heala den, så jag håller tummarna =)

Jajajaaa, nu har jag packat allt och är redo att åka till Gävle och E och A! SKa bli sjukt skoj! Måste slänga i mig lite att äta nu så jag inte missar bussen! Måste ju förbi Ica också och köpa förkylningsförebyggande, för jag vägrar att bli sjuuuuk!!!

Hemma i Mosta igen

Jajaaa, Berta, Värta... Inte lätt att höra och tänka rätt alla gånger, hahaa =D Nu är jag i alla fall hemma därfrån igen. Har haft en trevlig helg med Limpan.. Mycket filmtittande, degande och promenerande, och lite Wii-spelande idag. Det är ju sjukt skoj! Hoppas jag kan få med mor och far i dom tankebanorna, så vi kan uppdatera det här huset med lite ny teknik snart också =P

Har inte hänt mycket annat annars.. 'Borde väl packa lite nu, men det skjuter jag väl som vanligt upp till imorgon strax innan tåget går typ.. Brukar funka, så det ska väl fukna den här gången också.. Måste i alla fall in till Enköping och hämta min kära halsduk som blev lite bortglömt sist, så jag slipper frysa ihjäl i Gävle under nyår. =)

Jobbar på min jäklans dator också, som fortfarande inte blivit riktigt frisk.. Det är vansinnigt irriterande när saker och ting inte fungerar som dom ska.. Men det är väl nån epidemi nu verkar det som.. Min dator är lika sjuk som alla andra jag umgåtts med under julen.. Kan ju verkligen inte bero på mig dock, eftersom jag är frisk som en nötkärna.. Och så ska det fortsätta hoppas jag.. Ska se till att hålla mig ifrån alla sjuklingar, åtminstone över nyår... =D

Limpans residens; Bertavägen

Nu sitter jag tryggt här i Limpans soffa och degar.. Pallrade mig hit igår, och sen var det fetdeg som stog på schemat. Hängde här hemma och glodde på film och käkade snask. Andreas kom och hängde med oss ett tag, vilket var festligt, eftersom jag annars hade fått glo på film själv. Som vanligt när man glor på film med medlemmar ur familjen Bylin så sitter man där efter en så där 20 minuter med en gäng snarkande osociala brudar.. Men men, det var rätt trevligt ändå =)

Blev en seg morgon imorse.. Var ju uppe till en fyra eller nåt sånt inatt, så vi var inte så snabba imorse. Var klara med frukosten och redo att gå ut vid ett typ, men sen var vi alt lite hurtiga. Var ute och gick i typ tre timmar, stannade bara till typ två gånger nere på stan.. Det ni =) Nu är vi dock trötta och sega igen, men det är smällar man får ta. Har precis käkat lite nyfångad lax, och ska väl snart sätta på en film igen. Jag och Linn är väldigt aktiva när vi umgås.... =P

Måste kanske pallra mig ner till Ica och köpa en påse polly bara.. Suget är fruktansvärt...gaaaah!

Varför kan inte allt bara fungera??

Tur att allt går så bra för mig nu! Oskar fick i alla fall igång min dator igår, så nu har det tagits bort x antal virusskit från den. Dock är det en miljon kvar typ, som jag förhoppningsvis får bort nu.. Åhhh vad tråkigt det är! Alla bilder och sånt ligger ju på den andra datorn.. Skulle lägga upp en massa festliga bilder från julens alla galenskaper, men icke! Blir förhoppningsvis lite senare.. Jag måste ju dela med mig av roligheterna liksom =P

Juldagens utgång spårade som vanligt hemma hos Jenny, men kul var det.. En annan höll sig ju någorlunda i skinnet, så jag har ingenting att skämmas för... =P Blev en låååång kväll/natt på Joar, med extremt mycket folk att trängas med.. Fick ett litet utbrott i garderobskön för folk var störda, men det är sånt man får leva med liksom =)
Lyckades vakna utan minsta spår av bakfylla igår också, vilket var väldigt välkommen eftersom hela släkten skulle komma hit på middag sen.. Blev fullt hus här med alla mostrar, kusiner och kusinbarn, men det var skoj...
Åkte in till Enköping sen eftersom att det galna gänget skulle ut igen.. Ingen utgång för mig dock.. En kväll på Joar är tillräckligt för mig... =) Men men, förfesten hos Peppo deltog jag i i alla fall, vilken var marginellt lugnare än den hos Jenny dagen innan... =D Kändes rätt bra att åka hem och sova efter att ha skjutsat ner fyllona till Joar måste erkännas =)

Jajaaa, ska la försöka plåstra om min dator lite nu, och sen bär det av till Stockholm och min efterlängtade Limpan ikväll!

Mätt igen...

Nu är man mätt igen då. Känns som det normala tillståndet under jul. Fast det får jag väl dansa bort ikväll. Ska nog inte vara några problem =) Har ju varit ute och gått med min kära familj i kylan idag också, så lite mat var jag allt värd. Är ju kallt som satan idag, så köandet in på Joar ikväll kommer nog bli en pina. Men vad gör man inte för lite juldagskul?

Kul att jag fick ett externt minne till min dator igår, så jag kan ha alla bilder och all musik där istället för att fylla datorn och riskera att bli av med allt när/om den brakar ihop. Bra tajming på den presenten, eftersom datorn brakade ihop strax innan paketutdelninge.. Gaaah!! Men tanken var god... =)

Jaja, dags för en dusch nu och göra sig lite fin kanske, så man hinner få i sig lite lutfisk med familjen sen innan det bär av in till Enköping och galenskapejn kan börja.

GOD JUL ! ! !

Det har snöat!!! Jajjemän, min önskning slog in! Wohoo! Snöade dock dom minsta snöflingorna någonsin imorse, men det var snö, jag looovar!!! Ja så nu behöver jag inte så mycket mer idag. Jag har familjen här, julstämningen är på topp, och det är snö ute =) Lite Kalle Anka på det här så är dagen fulländad.

Dock är detta även en sorgens dag. Min dator dog inatt. Det är fruktansvärt, men sant =S Den vill inte starta. Jag tror jag behöver nåt slags dator-penicillin, för jag har en känsla av att det är nåt slags julvirus som slagit till. Den beter sig lite så.. Gaaah!! Är det nån som är bra på datorer, så ta er gärna an min.. Prima tid för den att gå sönder annars.. Jag är fattigast i världen och jag ska börja plugga.. Ja men gå gärna söööönder!!!

Jaja, trots allt är det väl ändå en rätt bra dag. Mr D kanske bara behövde en dags vila. Hoppas han är igång imorgon igen...

GOD JUL ! !

( Fick ju för övrigt ett litet kusinbarn i förrgår. En supersöt liten flicka.. =) )

Julstress?? Inget för mig..

Tror jag börjar komma tillbaka till verkligheten lite nu.. Vaknade av mig själv 8.20 imorse, och var inte dödstrött! Makalöst, men festlig ost =D Blev n löptur då på morgonen, och sen lite yoga.. Liksom för att komma igång lite =) Sen blev det en tur in till mormor med julklappar och grejer, och sen en sväng till Coop.. Festlig förmiddag med andra ord. Sen hem och julpynta lite mer.. Man kan aldrig få för mycket av det liksom =) Gjorde lite knäck och annat mumma, så nu har jag alla medel jag behöver för att bli riktigt tjock i jul!! Och sen kan man ju avlägga det klassiska nyårslöftet att börja leva ett häslosammare liv. Stor chans!

Ska åka in till stan och hämta brorsan snart.. Han var lite nödbjudd, men när man lockade med hämtning och skinkmacka så gick han med på att komma hem ikväll.. Och jag menar, julen är ju allt en familjehögtid, så det var väl bäst för honom att han gick med på att komma hit ikväll frivilligt till slut =D

Har insett att det kommer bli en hård jul i år. Eller det blir väl förhoppningsvis en mjukstart imorgon, med julafton hemma med familjen. sen blir det väl galenpanna hemma hos Jenny på juldagen, för på nåt konstigt vis så spårar det alltid.. Hmm... =) Sen kommer tjocka släkten hit på annandagen, så jag ska väl jobba på att inte bli så bakis efter juldagens bravader.. Sen lär man ju sova fram till nyår typ, så man orkar med alla galenskaper som antagligen kommer infinna sig då.. Men det är ett senare problem, nu ska jag fortsätta att njuta av dan före dopparedagen!

Stora julpyntardagen

Oj  vad det var skönt att vakna upp imorse och må så mycket bättre än vad jag gjorde morgonen innan.. Har fått mycket gjort idag =) Jag och mor har varit väldigt effektiva med julpynt och julstäd och allt annat som måste göras.. Har shoppats julklappar, bakats ännu mer julgodis, städats i hela huset och nu ikväll har det pyntats.. Jag älskar julen! =D

Päronen är hos grannarna nu och firar födelsedag, men jag pallade inte följa med. Trivs bra här hemma i julstöket nu =) Inte långt kvar nu.. Är ju faktiskt dan före dan före dopparedagen idag. Jag ser ljuset i tunneln!! Det lär ju vara värt en heeel del vuxenpoäng när man inser att man längtar till julklappsöppningen för att få se hur glad familjen blir när dom får vad dom förhoppningsvis vill ha =D

Limpan nu är det hög tid för dig att komma hem ! ! !

Nej jag har inget vettgt att säga idag märker jag.. Men jag måste ju roa mig med nåt medan jag glor på Simpsons.. Man kanske kan tycka att det vore festligt nog, men jag måste ju uppdatera bloggen lite ibland också.. Gaaah, blir kanske nåt vettigare inlägg nån annan gång.. Eller det får man väl hoppas, annars är jag nog fördömd... =P


Man får vad man förtjänar

Nu har det varit dåligt med uppdatering här.. Så kan det gå, upptagen som man är... =) Igår blev det till slut lite julgodis-tillverkning  alla fall. Sis kom hit och pysslade lite, så det var festligt. Blev sen en tur in till Enköping för att lyssna på kära mor som skulle ha julkonsert.. Ut till Karin fort som tusan efter det, där det bjöds på smarrig middag och som vanligt en massa Bengt-historier =D Sen skulle det piffas och donas innan det till slut var dags att bege sig till K, där kalaset genast satte igång. Som vanligt blev det full rulle och en smärre spårning. Dock inte lika mycket som vanligt, så jag är rätt nöjd med kvällen ändå.. Ellerjag var nöjd med kvällen ända tills jag vaknade hemma hos K imorse och mådde baaaajs. Tog ett tag att komma tillbaka till verkligheten, men det börjar ordna upp sig nu.

Tog md mig far till skogs idag och hämtade hem världens finaste julgran. Har sen bakats kakor, fixats kola och gjorts köttbullar. Julfix för hela slanten med andra ord =) Och efter nån timmes sömn i soffan och en dusch så är man väl någorlunda med i matchen igen. Blir inte mycket mer gjort ikväll dock.. En film och lite häng typ, tills man somnar..

Då var det klart; beslutet är ett faktum

Jag har precis bestämt mig för att börja plugga i vår. Gaaah! Vet inte om det är bra eller dåligt, men nu har jag bestämt mig. Var tvungen att bestämma mig, så jag kan få nån ordentlig sömn på nätterna, istället för att ligga och fundera hela tiden. Västerås, here I come! Vet inte om jag ska skratta eller gråta, men nu är beslutet taget. Önska mig lycka till!
Ska i alla fall söka till GIH i Stockholm till hösten, men det är ett senare problem... =P

Jag vet att jag i alla fall gör päronen och Myran glad med det här beslutet.. Alltid nåt =)

Nu ska här ätas frulle.. Har blivit någon slags dum tradition att äta frukost på lunchtid, men så är det när man har JULLOV!

Julbak utan ingredienser gick sådär...

Sov rätt länge imorse igen. Är kanske dags att börja gå upp i lite mer legitim tid på mornarna nu. Vet inte hur länge man kan skylla på jet-lag för att få sova halva dagarna.. Var inge hungrig när jag vaknade imorse, så det blev till att sätta sig på träningscykelt ett tag för att jobba upp lite aptit. Gick sådär.. Han med en dusch och en massa skitsnack med vännerna på msn innan jag till slut gjorde iordning lite gröt, klockan typ två på eftermiddagen =D Är man arbetslös så är man.. Eller är jag verkligen det? Om jag bestämmer mig för att börja plugga i januari så är jag ju inte arbetslös nu, då har jag ju faktiskt bara jullov.. Hmm, jullov låter bättre än arbetslös.. Jag kanske borde börja plugga.. just nu lutar det väl åt det i vilket fall som helst. Börja i Västerås nu, och sen söka in till hälsopedagog programmet i Stockholm till i höst.. Jaa, det finns många olika alternativ, men jag ska ha bestämt mig senast imorgon, för sen orkar jag inte tänka nåt mer på det. Sen ska jag bara ha julmys!

Skulle för övrigt sätta igång med lite julbak nu efter grötlunchen, men det gick ju sådär. Skulle göra mozart-rullar, som för er som inte vet består av nougat, mandelmassa och blockchoklad. Nougaten gick ut i maj, och åkte rätt ner i sopporna och blockchokladen lyste med sin frånvaro. Det enda vi hader var mandelmassa, och det räcker ju inte långt. Nähepp, skulle istället ge mig på att göra mandelformar. Gick inte heller så bra, eftersom vi inte hade något smör.. Gaaah!

Får hitta på nåt annat att roa mig med nu helt enkelt. En promenad i det "vackra" vädret kanske.. Funderar på att kolla på den där vampyrfilmen som Oskar lovordar. Har ju lovat att ge den en chans, och det är väl ett ypperligt tillfälle att göra det nu =) Sen ska jag till S och hänga med henne och Karin ikväll.. Festlig ost =D

Vad hände med snö i december?

Låg vaken halva natten igår igen. Ingen bra idé att försöka komma fram till vad jag ska göra med min framtid när det är dags att sova, för då går det åt pipan med sömnen. Kan inte påstå att jag kom fram till nåt smart beslut för framtiden heller, så jag fck inte ut ett endaste litet dugg av att ligga vaken och vrida och vända på mig.. Men men, vaknade vid 12 idag, så jag fick ju ihop ett par timmars sömn i alla fall =)

Blev faktiskt lite uppackning och städning imorse. Har redan packat upp allt från sista resan nu, och passade på att packa upp resväskan som var med hem från Norge också, som stått ouppackad sen jag kom hem därifrån.. =P Blev sen en löptur i regn och rusk. Vad har hänt med kylan och snön? Hur ska det gå med min vita jul???? Ägnade mig åt julklappsinslagning efter löpturen, så nu är allt klappat och klart Hahaa, vilken ordvits.. Kanske skulle ta och knåpa på lite julrim.. Speciellt till brorsans paket, för han är ju ett stort fan av just julrim... =D

Borde ta och prova på min nya yoga-dvd nu också innan päronen kommer hem.. Fick julkort från Frasse idag också, vilket var väldigt uppskattat.. Skoj att höra nåt från henne.. =)

Västerås-häng

Ojojoj, hade nog en hel del sömn att ta igen som sagt.. Somnade i soffan igår kväll vid åtta typ, och lyckads väl sova en så där 12 timmar inatt.. Var dock itne pigg när jag vaknade. Hade ställt larmet för att komma upp i tid för att åka till Västerås med Karin, och fattade itne ett sktit när det ringde. Trodde jag var kvar i Usa och fattade inte alls vad som hände. Men till slut så kopplade jag och insåg vad jag höll på med =)

Blev som sagt et tripp till Västerås med Karin idag. Hon skulle handla julklappar.. En annan är ju klar med det så jag kunde bara hänga på och glassa runt på stan ett tag, vilket var trevligt. Var och hälsade på Jenny en snabbis också, sociala som vi är =)

Är fortfarande en heeeel del trött, så det blir la till att glo lite på tv nu och sen gå och lägga sig tidigt.

Ska la försöka fundera lite på framtiden också.. Fick en massa info från Alissa, mamman i den nya Pittan-familjen, så nu ska det vägas för och mot och hit och dit, och så ska jag väl försöka komma fram till nåt förr eller senare. Gaaah!

Hemma igen

Så var man hemma igen då. Sitter här i soffan i vardagsrummet och tycker att det känns precis som vanligt. Går fort att ställa om sig. Var en tung resa hem dock. Många tårar har fallit idag, och inatt och på både hög och låg höjd. Insåg imorse när planet landade (7 på morgonen, svensk tid) att jag just hade missat en hel natts sömn. Kom även på att jag bara sovit en sådär 3 timmar natten innan, så jag har lite sömn att ta igen nu. Är sjukt trött, men somnar jag nu lär jag ju vara uppe hela natten, så det blir la till att jobba på att hålla sig vaken =)

Flygresan gick väl bra ändå dock. Trots att jag satt bakom en svettstinkande tjej, och bredvid en kedjesnusande tjej. Jag satt mitt i någon slags lukt-jag-vet-inte-vad, som inte var så mycket att hänga i julgranen. Men jag överlevde.. Kollade på några filmer och spelade lite spel, sov så gott jag kunde..
Papi kom sen och mötte hämtade upp mig vid flygbussen i Uppsala, och vi hade sen en mycket behövlig macka hos honom innan kag åkte och hälsade på Petra. Var tvungen att svänga förbi Ica och köpa lite efterlängtat leverpastej, för att sen åka till Petra och käka en riktig svensk frukost; skogaholmslimpa, leverpastej och oboy =D

Åkte ner på stan och träffade sis och brollan en snabbis sen, och fixade julklappar till mormor och farmor, så jag har ju för sjutton redan gjort en massa nytta =)

Ska ringa A nu dock.. Vore på tiden...!

En sorgens dag

Gårdagen var en innehållsrik dag vill jag lova. Hade lucia-tåg för Wendy och Jon på morgonen. Jack fick stjärngosseutstyrsel och Calla var tärna. Var mycket uppskattat, trots våra vacka sångröster =D

Tog sen en prommis till solariet en sista gång. Blev sen en bautastor Cheesecake Factory lunch med Catja och Lara, vilket var mycket trevligt och vääääldigt gott. Rullade sen hem för julgranspåklädning. Alyssa och Ted, familjen som vill att jag ska komma tillbaka i januari, kom över på middag med deras lila bebis. Sööötast i världen! Så det blev ännu lite mer mat för oss sen, innan jag och Catja gav oss av till Lara för att sätta igång partykvällen.

Ääääntligen lyckades vi med en hejdundrandes partykväll! Hade sjukt roligt.. Vi hamnade på nån country-club där alla dansade line-dance och lyssnade på country. Var sjukt skoj! Dock har vi en del att lära när det kommer till line-dance vill jag lova, men mitt nya mission nu är att lära mig det.. =D

Sov hos Lara sen inatt, och åkte hem tidigt imorse för att packa det sista. Känns jättejobbigt att lämna nu, men om en timme går färden mot flygplatsen. Är mycket jobbigare att åka hem den här gången än vad det var förra gången...

Jajaaa, bilder på gårdagens äventyr kommer upp senare. Nu måste jag umgås lite med familjen innan det är dags att åka.

Svenskkväll i all ära

Blev ju inte riktigt som vi tänkt oss igår heller. Jag har tydligen tappat stinget lite när det kommer till kalasövningar. Meeen men, det var trevligt ändå. Jag och Catja kom tidigt.. Eller alla andra kom sent snarare, men ändå =) Hjälpte Daniel och Paul med lussebullsbak, vilket var en ganska intressant övning. Dom hade använt nån slags torrjäst, som inte riktigt hade gjort sitt jobb, så bullarna jäste typ inget alls. Jäste lite mer i ugnen dock, och ännu lite mer i magen. En viss fröken Blomquist fick ju vissa jässmärtor i magen efter att ha ätit en efter omständigheterna god lussebulle. Det är väl smällar man får ta dock, är det lucia så är det!

  
Se vad grabbarna kan! Daniel gör lussebullar och Paul gör egen glögg.. =D

Efter ett tag började det droppa in mer folk och vi hade det mycket trevligt med lussebullar, hemmagjort raketglögg (all vätska var alkohol; brandy och starkvin), ballerina och pepparkakor. Catja gillar pepparkakor. Vi utmanade henne och lärde oss att hon får in 11 pepparkakor i munnen på en och samma gång. Dagens nyttiga vetande =)

  

     


Glöggen och lussebullen gjorde mig extremt trött, så det blev ingen utgång igår utan en busstur hem till varma sängen. Tänke att jag nog skulle ta och gå och sola nu, och sen jobba på hungern tills det är dags att åka till Cheesecake Factory och käka.. en heeeeel del =)

Snart kalasklar!

Är svenskfest som gället ikväll. Glöggfest så det står härliga till.. Hoppas den här helgen blir bättre än förra.. =D
Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig ikväll, hmmm.. Och alla mina kläder ligger i en enda stor röra på golvet, så det blir la till att dyka ner där snart och försöka hitta nåt.. Måste ju vara fabulous sista helgen ju!

Dagen idag har inte varit särskilt ansträngande. Åkte imorse och bytte en tröja jag fick av familjen igår. En svettiströja från universitetet här i Pittan.. Det jag fick var fel storlek, så det blev till att räta till det. Fixade sen naglarna en sista gång i detta billiga land.. Lika bra att passa på liksom, och sen hålla tummarna för att dom håller sig fina till nyår =D Började sen jobba vid 11. Hämtade Jack i skolan och åkte på lunchdejt med honom. Sen hem och spela lite DDR, världen roligaste tv-spel. Jag önskar mig ett PS i julklapp, med en dansmatta och det spelet =D Slutade vid 4 och tog då med mig Catja till mataffären och laddade upp margarita-förrådet inför helgen.

Neeej, nu måste jag nog ta och ge mig i kast med lite klädval här.. Önska mig lycka till!

Så här kan man spendera en regnig dag i Pittan

Har varit jätteäckligt ute idag.. Regnat hela dagen och varit så där allmänt otrevligt så man bara vill stanna inne och krypa ner i soffan med en film och en bra film typ. Men nej nej, jag och Catja for iväg på shoppingtur till Monroeville efter att ha skjutsat Calla till skolan. Blev en hel del grejer som ni kan se. Men mor, oroa dig inte, det mesta av det här är till andra (och betalas av andra), så jag har fortfarande lite pengar kvar =D

  
Så här julfint var det på mallet


Och så här glad var jag när vi var klara



Hände inte så värst mycket på eftermiddagen sen. Jack kom hem och det blev lek och grejer, men inte mycket mer. Melissa ringde dock idag.. Det är hon som nyss flyttat hit som vill att jag ska komma och ta hand om deras bebis efter nyår.. Ska träffa henne på lördag och prata lite. Jag menar, man måste ju ändå hålla alla dörrar öppna liksom..

Har nyss kommit hem från grannarna nu, där jag suttit barnvakt ikväll. Ä inte så avancerat med dom. Dom har två ungar på 8 och 10 år, så dom klarar sig själva. Lagade lite mat, snackade lite skit och glodde lite tv innan dom gick och la sig. Sov framför tv:n typ en timme sen innan pappan kom hem. Blev en öloch lite skitsnack md honom i typ en timme till efter det, vilket inte gjorde mig så mycket eftersom han betalade mig för den timmen också.. Så det kunde det väl vara värt tyckte jag =D

Ska sova nu tänkte jag. Jobbar bara 5 timmar imorgon, och börjar inte förrän elva, så det är rätt lugnt. Men jag är döööötrött nu så det är la lika bra att knyta sig..

Skypade lite med Karin idag för övrigt, vilket var trevligt.. Ska kanske bli lite kul att komma hem ändå, trots allt =)


Nyårsoutfiten klar!

Fick min klänning igår, och den passade!! Får inte gå varken upp eller ner det minsta lilla fram til nyår nu bara, vilken kan bli lite svårt med tanke på all julmat som väntar.. Men det ordnar sig alltid... =D
Skorna blev inköpta igår också, så nu är allt klart.. Bara själva ferren som ska inväntas nu.. =P



Börjar jobba snart.. Ska sen åka och inhandla dom sista beställningarna när Calla är i skolan,så jag har allt gjort. Känns rätt bra att ha alla julklappar klara dock, redan innan jag ens kommit hem och börjat min svenska jul.. =D

Men men, jobbet kallar!

Regn och rusk

Så sitter man här igen.. Calla borde sova, vilket hon nog inte gör men... Hon är iaf i sin säng, så det är lite dötid här nu.. Rätt skönt.. Har fått mycket gjort på förmiddagen.. Skjutsade Calla till skolan och Wendy till jobbet imorse, sen blev det en regnig promenad med Catja, lite löpning på löpbandet efter det och sen en tur till solariet =) Eller ja, det var väl typ allt, så fått mycket gjort kanske var fel att säga.. =P

Har precis tryck i mig lite tacos till lunch, så nu är jag rätt mätt och belåten. Vet inte vad jag ska ta mig till nu.. Blir la till att sitta här och hänga ett tag, och hålla tummarna för att tösen somna till slut, annars så har vi en lååååång eftermiddag framför oss..

Är lite sugen på ungarnas pepparkakshus, men det lär ju bli populärt om man hugger in på det =D Lär få hålla fingarna i styr, och snällt vänta på allt julsmaskens som ska ätas hemma sen.. =)

Sov bättre inatt också, för jag bestämde mig för att skjuta upp besluten till sen.. Det är alltid en enkel lösning.. Inte alltid den bästa dock, men ändå den enklaste för stundet.. Men, alla vägar bär ju tydligen till Gornic, så vad ska man göra liksom? =)

Har fått lite mer önskningar nu också, så imorgon blir det lite final shopping medan Calla är i skolan. Sen är det inte mycket kvar... Gaah! Jaja, borta bra men hemma bäst.....eller? =)

Kvällsbekännelse

Precis kommit hem från Waterfront och bion. Såg nya James Bond med L, Catja och A. Jag kan inte säga att filmen var dålig, men jag förstår mig aldrig riktigt på dom. Jag fattar inte vilka som är snälla och vilka som inte är det; jag fattar inte vem som skjuter vem; jag fattar inte varför folk skjuter varandra. Jag fattar inte mycket helt enkelt, men dom är säkert bra och genomtänkta och påkostade och allt sånt dom där filmerna.. =P

Ska sova nu dock, blev inte mycket sömn igår inte. Fick antagningsbeskedet till universitetet igår, och sen låg jag vaken halva natten typ. Gav upp vid 6 imorse och gick ut och sprang. Har varit gång sen dess, så nu är jag lite trött..

Vad ska jag göra med mitt liv? Plugga eller inte plugga, det är frågan.. Jag gillar inte Västerås, men jag gillar inte att inte ha nåt liv heller.. Gaaaah!!

Ska inte tänka på det nu dock, för då kan jag inte sova inatt heller, och lite sömn kan jag behöva. Måste borsta tänder först, och sen läsa lite i Snabba Cash.. Bra bok det där.. =) God natt!

Pepparkaksbak

Nu har jag ätit för mycket kakor igen.. Wendy och Jon var på en kak- och ölbytarfest i fredags, så vi har en miljard olika sorters kakor hemma nu.. Mycket farligt, och mycket gott =) Men man är ju värd lite mys när man sitter framför tv:n och glor säsongens sists avsnitt av Gossip Girl.. Gaaaah, nu måste jag vänta ända till 5 januari.. Eller 6e till och med, eftersom jag inte är här då längre och måste använda mig av andra metoder för att hålla mig uppdaterad på seriefronten..

Har varit dålig på att blogga idag; internet har inte funkat så det har varit dampdag idag. Jack var hemma från skolan idag också, för han var halv-sjuk. Men vi är ju två nannysar i det här huset för tillfället, så det gick ingen nöd på oss =)

Bakade pepparkakshus med ungarna idag. Eller satte ihop ett i alla fall, för i det här landet skulle man ju aldrig komma på tanken att baka någonting från grunden. Dock är ett färdigt kit rätt bra när man ska göra det med en 3-åring och en 6-åring =P Blev superfint!

  


 



 

  



Annars har det inte hänt så mycket.. Limpan loggade just in, så nu ska här skypas. God natt!


Lamt

Ja vinterpromenad blev det allt.. Kallt var det, men rätt skönt ändå. Blev sen en tur till Squirrel Hill där jag och Catja mötte upp med L på Paneras för lite lunch. Blev en Coldstone-glass till efterrätt sen, trots att vi var asmätta och att det var kallt som sjutton ute. Men vem kan motså Coldstone? Var ju tvungen att äta en sån innan jag åker hem igen, trots årstiden och temperaturen.

Gick sen till en bar och kollade halva Steelers-matchen.. Gick rätt bra när vi åkte hem, men när vi kom hem låg dom under stort, så vi får väl se hur det slutar...

Jag och L planerade att göra nåt ikväll sen, men jag vet inte vad som händer med det.. Jag är astrött, men känner ändå inte för att hänga hemma.. Jag måste ju passa på nu ju, eftersom det snart är dags att åka hem =S
Men det tänker jag inte tänka på än.. Inte förrän nästa söndag då det är dags att åka till flygplatsen.

Blir kanske en film ikväll eller nåt.. Vore rätt skönt.. Hoppas L kommer och gör mig sällskap dock.



Försökte ladda upp lite bilder från igår, men datorn vill inte som jag vill, så det sket sig också.. Bra avslut på min pannkakashelg...

Kom på att det är andra andvent idag också.. Kul...

Pannkakshelg...

Alla mina planer för helgen blev pannkaka. Utgången i fredags blev inte av. Catjas, nya au pairens, plan blv supersent och det blev jobb för mig den kvällen istället... Dock kom L hit och hängde med oss, så det gjorde ju det hela lite trevligare iaf.. Hade sleepover här sen, och jag och L åkte till mallet i Monroeville på lördagmorgonen sen. Så nu är Es nyårsblåsa också inköpt.. Hittade äntligen ett par vinterskor också, som förhoppningsvis är rätt varma, och köpte en kofta också. Blev sen lunch/middag på Appelbee's med L och C. Smarrigt!

Snöade en massa igår också, så nu är det faktiskt vitt och fint här. Kallt som satan, men det hör väl till =)

Blev jobb sen igår kväll också, men när ungarna var i säng så skulle jag och L försöka oss på en utgång igen. Jag piffade och gjorde mig fin, och tog sen bussen till Squirrel Hill och mötte upp gänget på nån bar där. Bor mest konstigt folk i Sq Hill, och var alltså mest konstigt folk på den där baren. Vi drog vidare till nån hemmafest, som var sjuuuuukt tråkig. Jag o L ringde taxi och skulle åka til South Side för att ääääääntligen få gå ut, men den kom aldrig och vi blev trötta, så jag och Linn åkte till Regent Square till nån bar och spelade kort med hennes värdföräldrar tills vi blev utkörda därifrån vid stängning.. Fick skjuts hem och sov gött i min egen säng inatt. Dock sjuuuukt irriterande att vi inte lyckades med utgång på hela den här helgen.. Hoppas på bättre lycka nästa helg.. Min sista helg.... Igen..... =S

Jaja, ska ut och ta en vinterpromenad nu.. Gött!


Nyårsblåsan kirrad

Jä då gott folk, jag och mina svårigheter med att ta beslut har just beställt en nyårsklänning =D


Jag hoppas verkligen att den passar när den kommer, för annars har jag vissa problem! Men men, ibland får man chansa.. Ska bara hitta ett par piffiga helsvarta klackisar att ha till nu, och sen är nyårsoutfiten klappad och klar =D
Lär försöka hitta Es klänning snart också, annars blir det lite jobbigt för henne... =P

Julmusiken strömmar ur högtalarna idag också.. Vill slå in julklappar, men det är nog ingen bra idé med tanke på att dom ska resa nerknölade i en resväska hela vägen hem till Sverige innan det är dags..

Kanske måste köpa nåt litet till ungarna här som jag får slå in och ge bort innan jag åker hem. =)

Nya au pairen är på väg hit nu.. Sitter fast i New York just nu, så vi får la se när hon anländer..

Utgång med L ikväll sen, wohoooo!!
Har redan valt ut kläder och är laddad till tänderna!
Kan sluta hur som helst, men det brukar sluta bra, så jag hoppas på det...

Julstämningen och flytt

Ja imorse stog flytt på schemat. Städerska skulle komma hit idag och det skulle göras fint för nya au pairen. Jag flyttade mitt pick och pack in till rum nr 2 på min våning, och bor nu i en enda stor röra =D Det är jag van vid i och för sig, så mig skadar det inte. Blev sen en löprunda när det slutat regna, och sen en tripp till solariet.. Det var jag allt värd tyckte jag. Hämtade hem lilltösen från skolan sen, och hon sover gott nu. Själv sitter jag uppe på mitt rum och har julstämning så det räcker och blir över. Vet inte varför dock, med tanke på att vi inte har julpyntat nåt alls här hemma än, jag är inte hemma hos min familj och det regnar ute. Men jag har tänt ljus och lyssnar på julmusik och grejer. Man får ju göra det så mysigt det går liksom =)

Har hittat en superfin nyårsklänning också, som jag funderar på att köpa.. Är dock från en sida på internet, så jag kan inte prova det.. Tror att L har så hon kan skicka tillbaka grejer gratis dit om det inte passar, så jag kanske ska be henne beställa den..

     

Vad tycks? Kan inte bestämma mig.. Den kanske är lite för mycket.. Men det ska ju vara glam på nyår, är det inte så? Men hjälp mig gärna, kan inte bestämma mig för färg heller.. Blir det inte det här får jag la ut och leta klänning till mig när det ska köpas till Elin.. Det ordnar sig alltid...


Vad vill ni ha?

Idag har jag varit snäll. Gjort tjänster åt mina vänner, det ni.. =) Var till Sephora och köpte ett läppglans åt Elina, tog upp beställning från Elin och ska shoppa nyårsklänning åt henne i helgen och ta emot och skicka vidare ett paket med andra kläder. Så my friends, vad vill ni ha? =D
Själv ska jag ju försöka sätta köpstopp på mig själv, efter nyårsklänningen som ska inhandlas snart. Köpte ett nytt solpuder idag också. Tänkte att det kunde vara dags att byta ut den gamla gratis-pudret från Solo nångång.. =)


Annars händer inte så mycket här. Tvättar lite idag.. Insåg nämligen imorse att jag inte hade några rena strumpor... Är mindre än två veckor till jag kommer hem igen.. Är väldigt blandade känslor, vet inte vad jag ska tycka och tänka. Men men, familjen kommer ju alltid finnas här, så jag får la bara se till att få någon slags inkomst så jag kan fortsätta att hänga här med jämna melanrum =D

Nya au pairen kommer på fredag också. Den här gången hoppas jag faktiskt att ungarna tycker om henne =P

Åhhh, jag är lite uttråkad... Har ätit alldeles för mycket idag och motionerat alldeles för lite, så jag sitter som en köttbulle här i sängen och tänker på allt jag borde göra, men inget blir gjort.. Jajaaaa, såna dagar har vi väl alla ibland =)

Berätta för mig om hur rolig det är hemma, så jag kan börja se fram emot att komma hem, istället för att jobba på alternativ för att stanna kvar =)

En dusch kanske...

Sitter och fryser här uppe på mitt rum, men ändå orkar jag inte slänga mig i duschen. Var duktig idag och gav mig ut på en löptur, trots kyla och snö. Har som sagt inte orkat duscha efter det, och nu börjar det blir väldigt kallt.. Hmm...

Har inte hänt mycket annat idag. Ungarna har varit i skolan, så jag passade på att fixa naglarna. Har precis suttit och letat nyårsblåsa på internet också.. Måste nog ge mig av till Monroeville Mall ikväll eller senare i veckan =) Nej mor, jag ska inte göra av med alla mina pengar.. =P Måste ju faktiskt leta bebisskor till Petra också, för det har hon beställt. Får väl bli några neutrala, eftersom vi inte vet vad det är för en liten bebbe som ploppar ut =)

Ingen som känner för att flytta till Pittan med mig??
Har iofs suttit och kollat lite Norge-jobb nu också. Jag kan behöva ett par tre jobb så jag kan få ihop nån slags pluggbudget nångång =D

Neeeej, det är väl dags för en dusch nu.. Linn, vad är trolleritricket för att bli ren utan att duscha???

Kan någon komma och städa mitt rum?

Det är lite stökigt.. Har inte orkat packa upp sen jag kom hem från stugan, och för er som känner mig väl vet ni att en 5-dagars Josfina-packning tar upp rätt mycket utrymme. Men men, en vacker dag så. Och det är inte idag, för idag blåser det och är skitkallt.

Igår hade jag slödag. Var hur skönt som helst att kunna sova ut, och vakna upp utvilad i ett alldeles tyst hus. Njöt av det ett tag, pratade lite med mamma och tog sen en promenad i regnet till solariet. När jag kom hem var familjen hemma så då var det full rulle igen. Jobbade ett tag medan dom packade upp allt, och sen flydde jag fältet ett tag och åkte till P. Blev ett besök hos D också innan jag till slut åkte hem och slängde mig i sängen.

Morgonen idag har varit lugn, jag och Calla spelade lite spel och grejer på förmiddagen, och åkte sen och gjorde lite ärenden. Gick en sväng till grannarna på playdate sen, och nu är det lugnt och stilla ett tag när lilskitan sover.

Annars händer inte mycket här. Jag försöker komma på vad jag ska göra med mitt liv, men det går väl sådär. Har en annan familj som vill att jag ska komma och jobba för dom efter nyår,  vilket skulle vara en enkel lösning. Men å andra sidan är det väl kanske dags för mig att skaffa mig ett liv snart. Kan ju inte pendla fram och tillbaka till Amerikatt i all evighet. Jajaaa, det ordnar sig väl. Ska se om det går att lägga ut lite bilder från förra veckan nu. Önska mig lycka till!

(Jag har för övrig blivit av med förkylningen, wohoooo!)

     

   

RSS 2.0