Härliga söndag

Då har det varit midsommar då. Midsommar är en högtid jag inte är direkt överens med just nu. Bland mina vänner är midsommar en enda stor parhögtid, vilket för min del suger. Bojkottade därför midsommar lite i år. Hade en kompis på besök. Vi käkade massa mat, snackade massa skit och kollade på film. Som en vanlig helg typ. Perfekt! Igår var jag ut till Urö en sväng och hälsade på syrran och gänget. Var en mysig dag :)


Det fick mig att längta efter en egen sommarstuga dock. Förstå vad mysigt. Inte för långt från stan, det ska vara smidigt att åka dit. En vacker dag!

Idag har jag suttit hemma och jobbat lite. Känns helt fantastiskt att ha ett jobb som jag gillar så pass mycket att jag frivilligt sätter mig och jobbar en ledig söndag.

Har precis varit ute och sprungit en sväng nu. Ska köra igenom uppvärmningen och nedvarvningen till mitt cirkelfyspass innan det blir dusch, sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Borde handla mat. Det kändes sådär lagom roligt...

Härliga dagar

Jag gillar verkligen känslan av att ha ett jobb där jag trivs. Vårruset är ju helt fantastiskt. Det känns ju knappt som jobb, det är så jäkla kul. Och mitt nya jobb nu är också jäkligt kul! Speciellt nu när jag har egna projekt att rodda med och börjar få ordning på saker och ting. Fortfarande massa kvar att lära, men det är bara kul =) Imorgon ska jag nog få lite koll på hur läget ser ut inför sommaren så jag vet lite hur jag kan planera med andra grejer. Känns ju rätt bra, med tanke på att sommaren liksom typ är här redan. Galet, jag hänger som vanligt inte med!
 
Imorse var jag på Friskis och körde igenom mitt pass med Josse som försökskanin. Gick helt okej, måste justera lite i uppvärmning och nedvarvning bara, och sen öva in det så det sitter utan papper framför näsan =) På måndag kväll kör jag igen, och då är förhoppningsvis några fler med och kör. Nervöst, men bra med lite press =P
 
Imorgon ska jag till Springtime-kontoret och lämna igen bilen och avsluta Vårruset-jobbet, och sen ska det jobbas på Eventpersonal igen. Blir middag med en kompis imorgon kväll, ledig på lördag och så jobbar jag på Kentfest på söndag, en typ endagsfestival (om jag fattat rätt...). Blir säkert prima.

Slut på Vårruset för i år

Sista Vårruset är avklarat. Skönt att vara hemma, men jäklig tråkigt att inte få träffa alla. Vi har varit ett så jäkla härligt gäng och mycket roligheter har vi haft tillsammans!


Vi avslutade med middag och avslutningsfest i Östersund i måndags. Var sjukt kul, men blev väldigt sent för tant Jossan som inte är van att vara uppe så länge om kvällarna. Kom väl i säng runt 5 eller så.. Men det var det värt :)

Idag har jag varit tillbaka på jobbet igen. Har fått lite egna grejer att jobba med idag vilket känns kul. Gillar inte känslan av att inte kunna bidra med nåt sådär i början när man är ny på ett jobb. Jag vill kunna göra saker och känna mig lite produktiv! Men det börjar bli mer och mer så vilket är jäkligt skoj :)

Blev ett cirkelfyspass efter jobbet också. Känns skönt att få lite inspiration och tankar inför mitt eget pass. Imorgon ska jag testa mitt pass i sin helhet för första gången. Använder Josefine som testkanin :)

Är helt kollapstrött nu. Sitter nog i från i måndags, haha! Sova bör man, och ikväll blir det tidigt. 07.30 ska jag möta Josse på Friskis imorgon :)

Lediga dagar

Har varit ledig sen jag kom hem i torsdags. Började ledigheten med en väldans trevlig kväll i torsdags. Vi var ett gäng från Vårruset som sågs och käkade och sen gick på Filip och Fredriks 200e podcast i Globen. Var annorlunda, men rätt underhållande :) 


Blev en sväng ut på stan efter det, på Wallmans och Golden hits :) Men kul var det, var längesen tanten (jag) var ute så länge och svirade :P

I fredags satt jag hela dagen hemma framför datorn och fixade med musiken till mitt cirkelfyspass. Tog hundra år, men jag tror att jag är köar nu och att allt funkar. Hoppas det! Ska provköra det på torsdag morgon hoppas jag..

Igår hade jag en städ- och fixdag hemma. Rensade ur massa kläder och skor och städade lägenheten. Spenderade kvällen i Kungsan med Josse efter det. Vi hade en supermysig kväll nere på Smaka på Stockholm. Massa mat och trevligheter :)

Idag har det också blivit trevligheter. Har fixat punkan på min cykel, efter typ 2 år med pyspunka :) Sen har jag och Josse varit på äventyr ute i Österskär och hälsat på hennes moster. Nu sitter jag hemma i soffan och har precis käkat middag. Ska packa lite inför imorgon när det bär av till Östersund och sista Vårruset, och sen blir det slapp resten av kvällen. Blir en tidig start imorgon så ska nog försöka sova i någorlunda bra tid ikväll. Får väl se hur det går :)

Har ju fått inneboende idag också btw! Trevligt med lite sällskap, förhoppningsvis håller vi sams, haha.

Så här ser mitt mår ut efter i torsdags också. Ingen aning om vad det råkat ut för...


Men sen får jag ju blåmärken så jäkla lätt också, så det behöver ju faktiskt inte vara värsta smällen för att jag ska se ut sådär :P

Sol i Umeå

Idag har vi haft sol och fint här i Umeå. Har blåst lite, men hur skulle det se ut om vädret var helt perfekt? Nåt måste man ju ha att klaga på :) Har nyligen landat på hotellet, tagit en dusch och ätit en eminent middag..


Man blir som sagt väldigt smal och vältränad när man jobbar med löplopp. Världens hälsoresa 8-)

Idag har vi dessutom bokat in torsdagens nöje. Eftersom vi inte får nog av varandra här på turnén så är vi ett gäng som ska gå på Filip och Fredriks podcast i Globen på torsdag :) Blir nåt käk först och sen det. Blir nog en bra kväll. Sen är det ledig helg med fokus cirkelfyspass-skapande. Underbart :)

Norrlandsturné

Sitter på hotellrummet i Luleå och känner mig rätt nöjd. Vi har haft sol idag, men rätt blåsigt och kallt. Dock är det fortfarande ljust ute. Solen går ju knappt ner här nu, känns jättekonstigt. Så här ser det ut från mitt fönster nu, mitt i natten.


Det är ännu ljusare än det ser ut på bilden. Mysigt, fast konstigt :)

Har fått hänga massa med bästa och finaste Elin här i Luleå också. Så jäkla kul att hon flyttat hit när jag skulle hit, wohoo! :) Och imorgon får jag träffa Angelica i Umeå. Mina älskade vänner!

Har hållit på och pillat med musiken till mitt cirkelfyspass idag också. Jag är verkligen sjukt nervös och det känns inte som att jag kommer få nån ordning på det i tid till licensieringen, men det ska nog lösa sig :)

Nu borde jag försöka sova dock. Planen är att åka typ 8.30 imorgon så jag hinner ner till Umeå och äta lunch med Angelica innan det är jobbdags. Ibland är det trevligt att ha vännerna utspridda över hela landet :)

God natt från en mysig hotellsäng i ett väldigt mysigt Luleå.




RSS 2.0