Semi-sommarlov =)

Så jäkla skönt att tentan är över!! Var en lite konstig tenta dock.. Elelr det var bara flervalsfrågor, jag var klar på 55 minuter.. Känns liksom som att man inte vet om det gick bra eller inte.. Antingen så var det luriga frågor, så att man har kunant svara fel fast man tror att det var rätt, elelr så har man lyckats svara rätt på typ alla, och då är det ju asbra.. =D Måste ju klara den här kursen för att komma in på kursen nästa termin, så det är bara att hålla tummarna.. =)

Gick en sväng till Rudbecksparken med Sanna, Jossan och Marina sen.. Var skönt till en början, sen blev det så jäklans molnigt, så vi pallrade oss hemåt.. Var rätt bra för min del dock, för nu har jag fått lite grejer tvättade.. Känns lovande.. Kommer vara tvungen att tvätta en gång till i veckan sen, så jag har allt rent tills det är dags att åka på måndag.. Goosh, Elin ringde precis, vi åker om en vecka!! Känns helt stört, jag längtar så himla mycket! Måste fixa med hyrbil i veckan, så vi har det klart... Tjohooooo! =D Letade efter mitt amerikanska sim-kort när jag kom hem också, och lyckades hitta det.. Vet dock inte om det funkar fortfarande, men det lär visa sig.. Får  väl köpa ett nytt annars, det är inte hela världen..



Hittade mitt gamla metro-kort när jag letade efter sim-kortet också.. Fick mig inte alls att längta till New York.. =D Bra att jag hittade det dock, det funkar i alla fall fortfarande... =) Har jag tur har jag till och med lite pengar kvar på det, vem vet? =P

Nej, nu ska jag fortsätta tvätta, och sen är det bara till att ladda för jobb ikväll.. Blir plugg imorgon och på onsdag, och sen har jag sommarlov på riktigt! =D

Stora dagen är här..

Idag är det tenta..! Gaaaah! Hur ska nu det här gå? Fan nu finns ingen återvändo.. Kommer ju inte direkt kunna lära mig en massa nytt idag inte, så nu är det bara hoppas på att det vi har pluggat på sitter, och att det är det som kommer på tentan... Blä, jag hatar det här!

Är soligt och klarblå himmel nu i alla fall, hoppas det fortsätter så! Dock kommer jag inte få några kläder tvättade då, för om det är soligt efter tentan ska jag gå och lägga mig ute i parken och bara njuta! Vägrar vara inne och tvätta då.. Skitiga kläder har ingen dött av... =P Får tvätta imorgon kväll istället i så fall, allt ordnar sig.. =)

Nu är det bara en vecka kvar tills jag och Elin befinner oss i New York!! Yeeeeah! =D Nej, nu måste jag äta frukost och ladda för tenta.. En sak i taget gott folk..!

Michael Clayton..

Nu får det räcka med plugg idag... Eller räcka med plugg över huvud taget.. Imorgon bitti är det tenta, men nu får det bära eller brista.. Tror att jag har kommit till punkten där det vänder.. Läser jag mer nu kommer jag bara krångla till det och glömma  bort det jag förhoppningsvis redan lärt mig... Typ... Var duktig ikväll och provade på en ny maträtt.. Var i och för sig inte direkt avancerat, men ändå.. =) Blev supergoda köttfärsbiffar, och en utmärkt guacamole och broccoli till det.. Jag är mätt som en plätt.. Eller lätt som en plätt kanske det är.. Då är jag väl mätt som en.. Mätt som en.... Mätt som bara jag kan vara.. PALTKOMA! =D

Hade tänkt att jag skulle hinna duscha innan kvällens film på fyran började, men det hann jag inte med.. Ska kolla på Michael Clayton ikväll tänkte jag.. Men nu får jag invänta en reklampaus, och sen får jag duscha... Orkar inte duschaaaaaa, men jag har inget val...



Nu är det bara att tokpeppa inför tentan imorgon.. Efter den får jag semisommarlov, hahaaaa.. Semi och kvasi är ett extremt tråkigt internskämt som uppstått under en av tentapluggsdagarna.. Är mycket dåliga skämt som föds under en dag i tentapluggets anda.... =P

Filmtime!!

Solig dag..

Pluggandet gick bra idag.. Är skönt att sitta två stycken så man kan diskutera och prata om grejerna, och inte bara läsa.. Går in bättre om man får prata lite samtidigt.. =) Var hur skönt som helst ute i solen.. Jättejätteskönt att sitta ute och mysa samtidigt som vi pluggade idag! Ska snart iväg till gymmet också.. Ska sälla med Sanna dit idag.. Hon ska gå på step dock, och jag ska köra på gymmet, men ändå.. Vi kan ju sälla dit och hem.. =)

Jag är skittrött nu igen! Har varit vaken i typ fem timmar, men skulle typ kunna gå och sova nu.. Bra bra.. Eller inte riktigt, men men.. Blir ordning när jag får komma iväg och träna.. Sen är det bara att bege sig hemåt för att laga mat och plugga... Och tvätta förhoppningsvis.. Måste verkligen tvätta, men jag vette tusan om jag orkar tvätta ikväll.. Får se hur det blir med det.. Annars får jag typ tvätta imorgon efter tenta.. Askul.... =)

Sjusovaren har vaknat..

Var riktigt kul igår.. Var kul hemma hos Ullis, där det snackades en hel del skit och skrattades i massor.. Sen fortsatte det på samma väg nere på Sjökrogen.. Sen var det dags att åka båt.. Ribbåt lr vad det heter... Skitkul =D Det hade ju regnat och varit astråkigt väder typ hela dagen, men lagom tills vi skulle åka sprack det upp, och vi fick åka båt i jättefin soligt väder.. Yey!! Sen skulle vi till Å och käka.. Skulle käka vid 21, så jag hade hoppats på att jag skulle hinna käka lite innan jobbet, men 20 i tio hade vi inte fått nån mat än, så det vara bara att pallra sig till jobbet utan mat.. Så kan det gå.. Men hade en mycket trevlig kväll i alla fall.. =) Gick bra på jobbet sen också, var inte så mycket folk, vilket var bra med tanke på mig extrema trötthet.. =) Har sovit som ett barn inatt... Vaknade av ett sms 20 över elva.... =P Hade dock vaknat vid tio av Michael Jackson först, eftersom grannen bestämde sig för att dra på sån jäklans volym, men jag somnade om... Hmm..

Nu har jag precis ätit frukost och ska klä på mig och förbereda mig för plugg.. Jag och Jossan ska gå till Rudbecksparken för att plugga, för det är sol ute... Tjohooo! =D Adjöken!

God morgon igen..

Har sovit som en litet barn! Herregud, jag är helt slut! Kom hem från jobbet, käkade en macka och tog tag i plugget.. Läste igenom allt och försökte fatta, och sen insåg jag att jag nog behövde vila lite om jag skulle orka med kvällen.. La mig framför tv:n, och somnade på en gång.. Har sovit så sköööönt, skulle kunna sova några timmar till.. Tur att jag ahde ställt larmet på mobilen, annars hade jag sovit fortfarande.. =) Nu borde jag egentligen plugga mer, men det är ju för tusingen personalfest ikväll ju..! Så jag ska nog ta och hoppa in i duschen nu, sen käka lite, och sen läsa igenom plugget en gång till innan jag beger mig till Ullis på för-för-macka.. =) Blir ju lugnt för mig, eftersom jag ska jobba sen, men umgås måste man ju för tusan =)

Sitter och kolla på Emil i Lönneberga nu också som går på fyran.. Älskar att dom kör gamla klassiker på tv igen.. Men om man tänker efter är ju de där klassikerna rätt hårda dom med.. Jag menar, det är slagsmål (Bulten som ska slåss hela tiden), det är fylla och kräka (Emil som käkar jästa körsbär och massa grejer.. Men det är en mysig film ändå.. Och lilla Ida är ju så nedrans söt.. Det är Emil med för den delen.. =)



Kolla! Är dom inte söta så säg? Mysfilm.. =D

God morgon!

Nu är jag vaken! Jag är vaken, jag är vaken, jag är vaken!! Lika bra att säga det många gånger, så jag verkligen övertygar mig själv om det.. Har sovit typ 4,5 timme inatt, tjohoo! Men dom timmarna har jag sovit gott, man får se det positivta i saker och ting =P Jobbet gick bra igår, var rätt mycket folk faktiskt, trots det extremt tråkiga vädret..

Nu ska jag ladda för några timmars jobb på Ica, och efter det ska det pluggas... Yey! Måste försöka hinna gå till gymmet också, för min överlevnads skull.. Är ju personalfest med Ica ikväll.. Vi ska åka speedboat =D Dock är ju vädret astråkigt nu, så jag vet inte riktigt hur det blir med det.. Men vi får väl se, det visar sig..

Nej, nu är det dags för frukost, jajjrmän! Godmorgon världen!

Regn och rusk!

Usch, vädret gjorde värsta helomvändningen, och gick från sol till spöregn och åska! Jag gillar inte åska.. Det får mig att bli mammig... Vill sitta hemma i soffan i Mosta med mamma och pappa och känna mig liten igen när det åskar...!



Min kära mamma och min älskade Hugo.. =)

Men men, får inte umgås med familjen idag, jag laddar för jobb! Blir dock kul när jag väl kommer dit hoppas jag.. Vi brukar kunna hålla saker och ting på en festlig nivå, så det borde vi kunna göra ikväll också.. =)

Segfredag..

Bion igår var helt störd.. Fattar inte att man kan ha fått en budget för att göra en sån där film, men den var jäklans kul måste jag säga.. Skrattade typ hela filmen.. =D Ingen film jag skulle ha betalat för att se på bio, men garanterat en film som jag hade kunnat kolla på hemma i soffan.. =) Kommissarie Späck är med andra ord sevärd =)

Idag har varit en dryg dag.. Var ute och gick imorse, och sen vad det dags att bege sig till skolan.. Allt gick så långsamt imorse, var som att min kropp sa åt mig att jag borde stanna hemma idag.. Men det gick ju inte, var bara att pallra sig till skolan för att tentaplugga.. Gick ganska bra idag faktiskt, kändes som jag fick koll på lite grejer.. Dock har jag en heeel del kvar att lära, men men.. Har suttit hemam och pluggat nu i eftermiddag också.. Inte fått nåt annat vettigt gjort.. Somnade som en gris först när jag satte mig för att läsa dock, men det är smällar man får ta.. Jag kanske behövde det.. =P

Nu ska jag belöna mig med lite glass och hemmagjord chokladsås tror jag bestämt.. Och kolla på några avsnitt The Hills.. Det är en bra uppladdning för jobb ikväll, det känner jag på mig!

Snart bio =)

Har gått bra i skolan idag.. Opponeringen gick helt okej faktiskt.. Allt hölls på en bra nivå och ingen blev sur.. =P Mycket skönt att det är gjort nu dock... En mindre sak att tänka på..

Var på ett pass coreboll med Malin sen.. Jag brukade ju gå på det passet på onsdagar, och den instruktören var mycket bättre än den vi hade idag.. Men men, jobbigt var det allt ändå, det kan jag inte säga nåt om.. =P

Har precis käkat en mycket smaskig middag nu, och laddar för att slänga mig i duschen.. Ska ju på bio ikväll, ska bli mycket mysigt.. Jag gillar att gå på bio.. Speciellt när det är gratis.... =D Ikväll är det Kommissarie Späck som står på schemat.. Hoppas den är rolig.. =)



Nej, nu börjar jag nog allt få bråttom känner jag.. Dags att göra sig bio-redo! Blir nog dock mysbio i mjukisar idag känner jag, det får folket stå ut med.. =D

Idag gäller det..

Idag är det opponering på schemat.. Får se om våran uppsats överlever eller om den blir totalsågad, haha.. Ähh, totalsågad blir den inte, det är ganska bra.. Så det så =) Men opponeringen är inte förrän i eftermiddag, först ska det förberedas inför den, och tentapluggas.. Tjohej vilken dag! Började i alla fall dagen med en morgonpromenad, så jag har gjort nåt för mig själv idag.. =P

Började fundera igår på hur praktiskt det skulle vara att ha en bil.. Måste kolla upp vad det skulle kosta med försäkringar och grejer, me ndet skulle ju onekligen underlätta en del.. Hmm.. En liten liten billig skitbil, det skulle passa mig =)


En sån här skulle passa mig.... =P

Nej, nu tror jag bestämt att jag måste skynda mig iväg till skolan... Blä!

Seeegis!

Jag blev så sjukt sugen på rabarberpaj idag igen, när jag såg den här bilden.. =D Årets första rabarberpaj, som intogs hemma hos päronen igår kväll.. Så himlans gott!! Måste hänga hemma hos dom oftare.. =P



Fixade ju håret igår också... Blev braaa.. Det är så mjukt och glansigt så jag typ inte vill gå och duscha, hahaa..



Kolla vad långt det har blivit.. Känns ovant att ha rakt hår... =) Det kommer ju dock krulla till sig när jag pallrar mig in i duschen, men ändåååå... =P

Idag har det varit full rulle.. Åkte direkt från mamma och pappa imorse, till skolan.. Har suttit i skolan och tentapluggat idag... Gick direkt till gymmet sen.. Fick sällis av Malin då också, vilket var trevligt.. Sällskap är sällan fel.. =) Gick förbi bion på vägen hem och hämtade upp biobiljetter till förhandsvisningen av Kommissarie Späck imorgon kväll.. Ska bli mysigt att gå på bio.. Skulle gå och fika med lite folk från skolan ikväll sen, men jag var så jäklans hungrig och trött efter gymmet, så jag bangade.. Har suttit hemma och förberett mig inför opponeringen imorgon.. Har lekt Krösus Sork också.. Var tvungen att kolla läget i myntsamlingen idag, haha =P



Blir lite mynt efter ett par kvällar på jobbet, hahaa...

Åhhh, nu måste jag duscha... Har inte orkat pallra mig in i duschen efter gymmet än... Jag är så seeeeg! Men jag måste fan.. Sen blir det te och macka, mumma.. =) Borde ha handlat mat ikväll också, men det orkar jag inte heller.. Smart att skjuta upp allt.... Eller inte... Men ibland får man göra det.. =P

Hemma hos päronen..

Nu sitter jag hemma hos päronen och har paltkoma i soffan... Har haft en bra dag.. Var till Jossan och tentapluggade i förmiddags.. Gick rätt bra, vi fick en del gjort och lite klarnade nog... =P Sen var det bara att bege sig mot bussen, som tog mig hem till lilla Örsundsbro, där Huggan och syrran stog och väntade på mig.. Åkte hem till dom och umgicks lite.. Fikade och lekte... =) Sen var det dags att gå till Petra för att få kalufsen fixad.. Tog sin lilla tid, men det blev bra till slut.. Är ljusare nu, men fortfarande brunt.. Men nu kommer det kunna bli solblekt utan att se knasigt ut, och om några veckor kan vi lägga i ljusa slingor också.. Ska lägga ut bilder på håret sen, men jag orkar inte fixa med det nu...

Har precis käkat årets första rabarberpaj också.. Så hiiiiiiimla gott!! Mums mums...! Nej, nu ska jag mysa lite mer.. Imorgon är det plugg som gäller igen så... God natt!

Regnig morgon..

Spöregnar ute... Inte helt okej... Meeen, det stoppade inte mig inte.. Blev en morgonpromenad i alla fall.. Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder =D Men nu måste jag duscha och göra mig redo för en pluggförmiddag hemma hos Jossan.. Vi orkade inte gå till skolan idag.. Jag ska ju iväg vid lunch också, så det kändes onödigt att palra sig iväg till skolan.. Nej, nu gäller det!

Lön idag btw, tjoho.. =D

Trött!

Jag ser typ helt suddigt för att jag är så trött.. Då kan man ju kanske undra varför jag ändå väljer att hänga framför datorn? Ja det undrar jag med.. Jag är för trött för att fungera och tänka logiskt.. Så kan det gå ibland.. Måste sova nu tror jag bestämt.. Imorgon ska det promeneras, pluggas, umgås med syster och Hugo, och sen umgås med Petra och Tuva, och få håret fixat.. Vilken dag =D Ska till och med umgås lite med päronen imorgon också.. Tänk vad man hinner med, bara man vill.. =)

Nej nu sover jag typ... God natt

Mellanlandning..

Nyss kommit hem från en förmiddag full av tentaplugg i skolan.. Ska ner en snabbis på stan nu tänkte jag, inna jag börjar jobba.. Måste köpa en födelsedagspresent till lilla Huggan.. Ska nog dit en sväng imorgon innan det är dags att fixa håret =)

Nej, dags att ge mig av nu så jag slipper stressa, för det orkar jag verkligen inte... Tjing!

Måndag..

..och två veckor kvar till Usa... =)

Har precis varit ute och gått med Jossan nu.. Var kallt nu på morgonen, men solen skiner, så det ska nog ordna till sig.. Skönt att det är lite svalt på morgonen dock, då vaknar man till ordentligen.. =P SKa iväg till skolan idag och tentaplugga.. Det är vad den här veckan kommer bestå av.. Plugg, plugg, plugg och lite plugg.. Imorgon blir det bara halvdag dock, för sen ska jag till Petra och fixa håret... Tjohooo! =D

Mina favoriter Flight of the Conchords spelar/showar på Circus ikväll.. Hade varit sjukt kul att se dom..! Dock finns det inga biljetter kvar, och biljetterna på blocket och såna ställen kostade en förmögenhet.. FotC är inte riktigt värda flera tusen spänn måste jag tyvärr erkänna.. Så det blir inget med det.. Får snällt stanna hemma och plugga och jobba istället.. Askul...



Nu blire dusch och frukost.. God morgon gott folk!

Boende i NYC klart..

Jajjemän, nu har vi boende i New York.. Jäklans skönt måste jag säga.. Jag längtar så himlans mycket nu!! Vill åka nu nu nu nu nu!!! Men men, bara att bita ihop och klara av terminen i skolan först... I can do it! =D

Söndagsmys..

Jag är trötter, men tänkte försöka kolla på en av filmerna som går på tv ikväll.. Är faktiskt två filmer ikväll som jag vill se, så jag vet inte vilken jag ska välja.. Men men, får nog bli den som är kortast... =P



Det här är söndagsmys det... Mumma!

Bra tajming..

Har precis kommit hem från min promenad.. Jag klarade mig bra.. Började regna lite på slutet.. Eller regn och regn, var sånt där jättetöntigt regn, som mer känns som att nån typ spottar eller nyser på en.. Fräscht! Nu ösregnar det dock.. Det bara slår mot fönstrena, och det tokblåser.. Skönt att jag hann komma hem innan =)



Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för några timmars plugg hos Jossan... Tjing..


-Making believe, that's all I can do-

Söndag..

Överlevde gårdagens jobbkväll också.. Fantastiskt! Var så sjukt trött efter första passet, men vi gjorde allt för att hålla oss vakna på Pluttan sen.. Jag och Sanna var skitsnygga i våra gröna Heineken-tröjor och våra snygga gröna hårband.. =) Dansade och höll igång hela natten, så det gick faktiskt rätt smärtfritt.. Är sådär lagom pigg idag dock, men det ska väl ordna till sig... Har precis fått i mig lite frukost och ska ta och bege mig ut på en promenad nu tänkte jag.. Sen ska det tenta-pluggas... Fan vad kul... Hmm... Men men, det måste göras, så vad ska man göra åt saken liksom? Bara göra det bästa av situationen, och drömma sig bort till sommaren =)

Nej, nu ska jag bege mig ut, så jag får det här gjort.. =)


Inte alltid kul att bo centralt..

Igår hade dom nån jäklans skrika-högst-tävling/konsert här utanför.. Och idag har alla landets trummslagarpojkar och flickor kommit hit... Det slås på trummor och sjungs och bla bla blaaaaa.. Jag vill kolla på tv! Men, jag måste erkänna att jag hellre lyssnar på det här än den där skitmusiken som var igång igår.. Men får jag välja fritt vill jag gärna slippa båda två...

Blev en sväng till gymmet imorse.. Blev av med lite negativ energi, men inte all tror jag... =S Den försvinner förhoppningsvis snart ändå på nåt vis.. Efter gymmet gick jag till Rudbecksparken ett tag för att njuta lite av solen.. Satt och pluggade lite.. Var tvungen att förena lite nytta med nöje.. =) Ska ta och käka lite nu snart, för snart är det dags att påbörja kvällens/nattens jobb..

Idag fyller min älskling Hugo ett år också! Han blir stora pojken idag =D



Sötaste lilla pojken i världen =) Önskar att jag kunde vara där idag, men men.. Nån måste ju jobba också... Eller nåt.. Nej, nu måste jag göra mig redo...!

Soliga lördag..

Jag är trött... Vaknade typ 9 imorse.. Hade hoppats på att jag kunde sova lite längre, men men.. Jag får väl sova nå annan gång.. Typ... JObbet gick bra igår.. Var rätt lugnt i garderoben.. Trots trötthet och en annan liten faktor, var kvällen bra.. =)

Tänkte att jag skulle ge mig av till gymmet nu.. Känner att jagb ehöver få ur mig lite, typ ilska, irritation, eller vad det nu är för känsla som har satt sig i mig.. Men får jag komma ut i solen lite, och ta i lite på gymmet så ska det nog bli bättre... Limpan är ju hemma nu också, så nu har jag ääääntligen min kära vän hemma att snacka skit med.. Det gillar jag!


-Varför göra det svårare än det behöver vara?-

Omladdning!

My god, det här var absolut inte vad jag behövde!!!! Har precis överlevt passet på Ica, och är nu hur jäklans trött som helst.. Försöker dock inte tänka på det, för inom kort ska jag bege mig till Pluto.. Tänkte ta mig hem och slappa lite och ladda lite energi nu en timme, men det går åt helvete om jag ska vara ärlig! Är nån jävla skrika-höst-och-slå-hårdast-på-trummorna-"konsert" utanför mitt hus.. Det är dödsvarmt i lägenheten också, så jag behöver ha fönstret öppet ett tag för att inte smälta bort.. Försöker kolla på Talang samtidigt som jag måste lyssna på den där skitmusik eller vad man ska kalla det, som framförs på nån satans scen utanför... GAAAAH!!! Rädda mig!!

Tur att jag fick med mig lite  godis hem från jobbet i alla fall.. Man får väl vara glad för det lilla... My god! Stackars dom som försöker sova här i närheten nu.. Jag får i alla fall gå hemifrån snart och slipper därmet lyssna på den här skiten så länge... Mööööh...

Laddar för jobb..

Har haft en effektiv dag idag, vi har fått mycket gjort.. Gick till skolan tidigt för att tentaplugga lite innan föreläsningen, sen hade vi föreläsning, och sen blev det ännu mer tentaplugg.. Gick dock bra som sagt, vi fick massor gjort.. Känns lovande.. Nu är det dock bara att ladda om som gäller, för snart ska jag bege mig mot Ica för lite jobb.. Jobb där till 21, och sen hem och byta och och ladda om igen, för att sen jobba på Pluttan ikväll.. Jajjemän, här går det i 180 dygnet runt... Typ.. =) Nej men det känns inte så jättejobbigt nu faktiskt, jag tror jag ska överleva den här helgen.. =P

Fick dock lönespec från Pluttan idag.. Inte helt okej.. Hmm.. Fick lön för mindre än hälften av dom timmarna jag jobbat.. Men det är för att mitt finger är lite stört.. Vi har sån där scan-grej som scannar fingeravtrycket för att stämpla in, och mitt finger funkar typ aldrig.. Men men, det ska vi nog ordna till.. =)

Jag är så sjukt godissugen nu också så jag håller på att avlida! Orkar ju inte gå till Ica och köpa godis nu, när jag ska dit om en timme för att jobba.. Neeeej.. Jag får helt enkelt hålla ut ett tag till...



Ser inte det där gott ut så säg?? Hoppas vi har godis på jobbet, så jag överlever mina arbetstimmar... =) Neej, nu ska jag ringa Petra en sväng, och sen måste jag fixa mat... Tjingeling!

Fredag igen..

Har precis tagit en morgonprommis med Jossan.. Är soligt och varmt ute redan nu.. Så himla skönt, sommaren är mer än välkommen! Fick ett paket på posten igår också.. Min födelsedagspresent till mig själv.. =)



Dom är så himlans sköna.. =) Dom fick sin premiärtur på en gång när dom kom igår.. Dom fick följa med mig på grillning/picknick.. Bra grejer =)

Och ännu en rolig sak att se fram emot: Lara bokade flygbiljetter hit igår!! My god, känns helt konstigt att hon faktiskt ska komma hit.. Men det ska bli sjukt kul! En vecka i juli kommer hon hit, så då ska jag försöka visa henne Sverige från sin bästa sida.. =) Kom fram till idag bara att Jossan kommer få visa mig runt till smultronställena i Västerås (som jag inte lyckades se på hela förra sommaren), så jag har nåt att visa Lara sen... =P



Kommer inte vara några barn med i bilden den här gången dock.. =) Ska bli så skoj!

Men nu måste jag slänga mig i duschen.. Ska iväg till skolan idag igen.. Tjohooo... Snart sommarlov, snart sommarlov snart somm...

Jobbig dag, mysig kväll

Ja dagen har varit sjukt drygt måste jag säga.. Föreläsningen sög som vanligt, tur att det var sista föreläsning idag, så nu är man klar med det.. =) Sen var det bara luncha och sätta sig och gotta ner sig i tentaplugg... Var drygt som fan, men vi höll ut och var faktiskt ganska duktiga där ett tag.. Fick lite vettigt gjort, så det känns bra.. Känns bra att vi hark ommit igång..

Sen blev det mys däremot =) Var bara att bege sig hem, byta om, och packa ihop lite picknick-grejer.. Mötte upp Marina och Mallan utanför Coop, inhandlade vissa förnödenheter, och sen begav vi oss med cyklar och körv i högsta hugg ner mot Lögarängen, där vi mötte upp andra studenter för ett litet grillkalas =D Jag och Marina blev grillmästare, och vi grillade otroligt goda hotdogs som vi glatt tryckte i oss, en efter en.. =P Sen blev det paltkoma ett tag, lite handstående och hjulningar, och sen blev det brännboll =) Hade en supermysig kväll där nere faktiskt.. Varmt som sjutton, men det är det här man väntat på!



Snyggo-Marina



Snyggo-Malin.. I nån slags krigsställning.. Hmm..



Grillmästaren själv: Moi! Jajjemän, det gillar vi..



Sen cyklade jag förbi Rudbecksparken en sväng innan jag åkte hem också, och mötte upp Jossan och en kompis till henne.. Satt där och snackade skit ett tag innan det var dags att bege sig hemåt.. Är helt slut nu.. Måste duscha av mig och sen slänga mig i sängen.. Blir en fullspäckad dag imorgon igen.. Tjohej...

Sol

Kom precis på att jag glömde göra uppgiften jag hade tänkt att göra igår... Skit också... Men men, kanske kan göra den idag också.. Vi får väl se hur det blir med den dagen... Vet inte riktigt hur jag ska ladda upp för förmiddagens föreläsning bara.. Föreläsaren är så sjukt dålig så jag blir abra irriterad.. Var typ skitsur på föreläsningen igår för att hon var så dålig, men nu vet jag ju vad som komma skall liksom, så jag tänkte försöka förbereda mig på nåt bra sätt så jag slipper bli så jäkla irriterad... Jag har ingen aning om hur det ska gå till dock, så det är väl abra hålla tummarna och hoppas på det bästa... Typ... Usch! Är typ redan irriterad från början idag, vilket verkligen inte bådar gott... Men men...

Nu måste jag nog ta och göra mig iordning dock, för snart måste jag ge mig av, vare sig jag vill eller inte.. BLir tentaplugg efter föreläsningen också, så det blir väl en härlig heldag i skolan idag.. Fan...


-Kul så länge det varade-

Snart fika =)

Har suttit och letat möjliga soffor att surfa i New York nu ett tag.. Hoppas på att hitta nåt bra som funkar, vore sjukt skoj.. =) Vore kul att se stan med hjälp av nån inbiten newyorkare =)

Tänkte att jag och Emelie skulle ta oss ner till hamnen och käka glass nu i eftermiddag jag, men kära vädergudarna såg till att det blev ändrade planer.. Regnar ju för tusan ute nu.. Får bli en fika inomhus nånstans på stan istället.. Inte fy skam det heller visserligen, jag klagar inte.. Borde ha pluggat lite nu på eftermiddagen också, vilket jag inte har gjort.. Kom på att jag har en sak jag verkligen borde göra idag, men det får jag göra efter fikat.. Man kan inte hinna med allt.. =)

Alltså jag längtar så vansinnigt till Usa-resan nu! Ska bli sååååå kul! Dock insåg jag idag att det kommer bli knapert i juli, eftersom jag typ inte kommer hinna jobba nåt i juni, så jag får typ ingen lön i juli, och då kommer jag ha hyra att betala igen.. Aj aj.. Men men, det överlever jag.. Nemas probmelas.. Tacka vet jag sparkontot, det har räddat mig förr =P

Nej, nu måste jag maila några vänner i kära Pgh för att förvarna om våran återkomst.. Yeah!





Onsdag..

Har precis varit ute och gått en sväng runt cityringen nu på morgonen.. Fick sällskap av Jossan, s ådet var en riktigt trevlig tur =) Ska väl ta och hoppa in i duschen nu och göra mig redo för skolan.. Är föreläsning som står på schemat idag, och sen ska jag och Marina äntligen skicka in b-uppsatsen.. Lite läskigt, men skönt...

Borde kanske börja tenta-plugga idag också, men vi får se hur det blir med det.. =P Måste fan ringa till Petra också och boka in mig hos henne nån dag här snart... Måste färga håret innan jag åker till Usa.. Håller på och letar boende i New York.. Lutar ut couchsurfing nu, verkar kunna bli jäkligt skoj.. =) Sen blir det Pittsburgh!!!! Längtar så himlans mycket till 7 juni nu =D



Min älskade stad! Den ska få sig en ordentlig omgång av svenska bruttor i sommar =)

Huvudvärk!

Har haft ont i huvudet hela dagen idag.. Eller inte riktigt ont, men typ tryck över hela huvudet.. Vet inte om det har med vädret att göra.. Jag har aldrig känt av vädret förut, men andra säger ju att dom får huvudvärk av sånt här väder, så det kanske är därför jag också har ont i huvudet idag... Vad det än beror på gillar jag det inte.. Så det så! Men vad ska man göra? Har varit i skolan idag.. Gick bra med metod-arbetet.. Det går framåt, känns inte som det kommer bli lika mycket arbete med det som jag var orolig för, och det gör mig ju inte ledsen direkt... =) Sen finslipade jag och Marina lite mer på uppsatsen.. Fan när man läser en text en miljard gånger hittar man hela tiden nåt som man itne tycker känns bra.. Känns dock som att man förr eller senare bara måste bestämma mig för att det är bra, och sluta ändra en massa, för jag tvivlar på att man ändrar det till det bättre efter ett tag..

Har precis varit på gymmet nu, så nu är det väl snart dags för lite mat och en dusch kanske.. Jag är trötter idag, så det blir nog en tidig kväll känns det som.. Ja, nu är det dags för att göra nåt.. Typ kolla på Förkväll... =D

Kanske borde..

..ta och göra mig redo för skolan.. Ska möta upp Jossan om typ en halvtimme.. Sitter i typ morgonrock och är osminkad och ofixad framför datorn.. Men men.. Ingen brådska här inte! Har varit ute och gått på morgonen.. Är lite orolig för att jag är på väg att bli förkyld, så jag tänkte överkonsumera c-vitamin och frisk luft nu ett par dagar för att undvika det... =) Solen tittade fram ett tag under promenaden, och då blev det himlans varmt och skönt.. Nu är det lite molnigt dock, men men.. Solen kan få komma fram lagom till i eftermiddag när det är dags att gå hem från skolan.. =)

Jag vill att Linn ska komma hem nu!! Vi pratar ju med varandra typ fyrtielva gånger om dagen, och så är hon inte hemma nu.. Hur ska jag då klara mig? Jag måste ju få prata av mig... Meeeen, det ordnar sig nog.. Kan alltid ringa Karin, hon får stå ut med en del blaj från min sida hon med =P

Nej, undra om man skulle ta och göra nåt åt förberedelserna för skolan kanske.. Igår gick det ju bra.. Sminkade mig och gjorde mig klar, trodde jag.. Stod i hissen på väg ner och insåg att jag sminkat allt, utom mascaran.. Hmm, lite förvirrad kanske.. Ska se om jag lyckas bättre idag.. =)

Söndag

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig.. Känner inte igen mig... =) Vet inte om det är bra eller dåligt, men det lär väl tiden utvisa, haha.. Filosofiskt... =) Men det är sant.. Jag är en knäppis..

Det är söndag, och jag hoppas på att nåt kul ska hända.. Orkar inte med en tråkig dag idag.. =) Har inte gått upp ur sängen än.. Jobbade ju inatt, men jag vaknade vid nio typ, och kunde inte somna om igen.. Grannen kollade på tv på nån slags pensionärvolym, så det var itne mycket annat att göra än att sätta på min egen tv och kolla på vad jag vill... =) Har legat i sängen och kollat på The Hills-avsnitt tills nu.. Börjar dock bli hungrig nu, så det är nog dags att gå upp och käka lite frukost.. Jajjemän... God morgon!

Grillning =)

Har haft picknick nu.. Supermysigt.. =) Var ju så jäklans varmt, så det var helt perfekt för en grillkväll.. Satt utanför Marinas hus och grillade i glada vänners lag.. Jag, Marina, René, Malin, Jonas och en kompis till honom hade en trevlig liten gräsmatte-picknick.. =) Är nästan laddad för att gå till jobbet nu.. Men det ska nog ordna till sig..



Fräsch korv va? Men den var faktiskt god, så det så!

Nej, nu ska jag bege mig mot Pluttan.. Ses där, eller nåt =)

Grattis Linn!

Idag fyller min andra hälft år.. Limpan blir hela 22 är idag =D Men den lilla skiten är ju på Cypern hon.. Hoppas hon har det bra =)



Det är tur att jag har Limpan.. Vad skulle jag ananrs göra?? Grattis gumms!

Har precis varit ute och sprungit nu jag.. Det är stört varmt ute! Min termometer visade 27 grader.. My god! Men oj så skönt..! Nu ska jag försöka sluta eftersvettas, så jag kan slänga mig i duschen och bege mig till Marina för lite grillning.. Det ska bli supermysigt =D Tjingeling!

Jobb i solen..

Ja var nöjda alla ni som har fått njuta av solen idag.. Själv har jag jobbat heeeela dagen... Tjohoo.. Folk kommer in i shorts och solglajjer, och en annan sitter i fleecetröja och fryser.. Smart... Nu ska jag också ut och njuta av solen dock.. Ska ut på en löptur, för det behöver jag verkligen! Sen ska jag förbi Marina och grilla lite körv, mumms! Sen är det jobb ikväll igen.. Tjohej.. Imorgon är jag leeeeedig... Ska tvätta på förmiddagen, sen hoppas jag på lite sällskap på eftermiddagen.. Nej, på med löpskorna nu, ingen tid att spilla!

Fika..

Börjar gå upp för mig att det nog blir till att bada i vassen i sommar.. Varför måste alla fylla år i maj för? Blir ju så himla mycket fikande så här innan sommaren.. Iiiiiiinte helt okej.. Men men.. Jag gillar vassen.. =) Malin och Marina har varit här och fikat i eftermiddag.. Mysigt med lite besök =) När dom skulle gå hem gick jag med dom en sväng för att få lite frisk luft.. Har liksom suttit inne alldeles för länge idag.. Sitter och glor på tv nu, men känner att det nog är dags för några fler avsnitt av The Hills tror jag bestämt.. Det är bra uppladdning för en dag full av jobb imorgon.. Dubbelpass står på schemat imorgon.. Ica 7.45-16, och sen Pluto från 22.. Härliga grejer.. =)

Tråkfredag..

Jag är så sjukt uttråkad!!! Känner att jag borde gå till gymmet, men jag orkar verkligen inte.. Vädret ute suger juuu.. Jag har inte lust att göra nåt, även fast jag är uttråkad så jag håller på att dö!!!

Gick ju som vanligt bra för mig att åka tåg imorse.. Alltså jag och SJ funkar inte bra ihop.. Jag förstår inte.. Min timmes resa hem från Sthlm tog imorse drygt 2,5 timme... HELT SJUK!! Jag avskyr SJ, och det är av hela mitt hjärta! Jag har absolut inget till övers för dom.. Tåget stog inne när jag kom till stationen.. Skitbra.. Det gick som det skulle, ännu bättre... Vi kom sisådär till strax utanför Sumpan, där tog det stopp.. Signalfel.. Jag kräks på signalfel! Skulle stå i typ 20 min.. Efter 20 min fick vi besked om att vi nog skulle få stå i 20 min till... Efter en timme fick vi börja rulla.. I nån jävla snigelfart!! Kom ääääända till Barbarby, där vi stannade igen.. Fel på nån nedrans vagn.. Skithög! Stog där i hundra år typ, tills vi äntligen fick åka vidare... Jag kom hem, efter mycket om och men.. Och så späregnar det när ajg ska gå från stationen och hem.. Kunde det bli bättre? Gick till skolan, fixade klok-arbetet och lämnade in den skiten, och gick sen hem i ösregnet igen...

Sitter hemma och glor nu, uttråkaaaaaaaaaad! Jag ska glo på en miljard avsnitt av The Hills nu, sen kommer Malin hit och fikar.. Det kommer liva upp min dag =D


Torsdag, fast söndag..

Idag är jag ledig.. Känns skönt, och ovant.. =) JObbet igår gick bra dock.. Var kul att göra nåt lite annorlunda.. Är riktigt fint ute på Elba faktiskt.. Längtar till varma sommarkvällar, för då kommer det vara ännu mysigare där ute.. =) Var mycket folk där igår, men vi höll ställningarna... =P Ösregnade inatt när vi kom tillbaka in till stan, och jag hade min cykel vid hamnen... =S Men jag fick skjuts av mina snälla jobbarkompisar, så jag slapp cykla i ösregn.. =) Däremot fick jag ju pallra mig ner till hamnen och hämta cykeln imorse, men det var ganska skönt med lite frisk luft..

Somnade kanske fyra inatt, och vaknade åtta och kunde inte somna om.. Inte helt okej.. Men men.. Ska ge mig av till tåget nu, för nu ska jag åka till Limpan och ha en mysdag med henne.. Längtar =D


Nästintill klart =)

Hade föreläsning idag.. Metod.. Började på arbetet som ska göras.. Känns som att skriva typ en b-uppsats till.. Förstår inte riktigt varför vi måste göra det här arbetet, men det är väl bara att göra som dom säger.. =) Jag och Marina är praktiskt taget klara med våran uppsats nu.. Känns jättekonstigt.. Och jätteskönt!! Skrev sammanfattning och framsida idag, så nu ska vi abra läsa igenom det nån gång till i början av nästa vecka, sen ska det lämnas in.. =) Klok-uppgiften blev typ också klar idag.. Vi ska ses på fredag och fixa layouten på den, sen ska den också skickas in... Sköööööönt!!!!

HAr precis varit ute och gått med Malin nu.. Blev mycket promenad idag, men det var trevligt att snacka lite skit med Mallan.. =) Förena nytta med nöje liksom.. Nu måste jag slänga mig i duschen och sen käka lite mat inna ndet är dags att bege sig mot båten, som ska ta mig till Elba, där jag ska jobba.. =) Ordning ock reda..

Tjingeling!


Hurtig morgon

Var lite trött när klockan ringde imorse, men jag hade bestämt mig för att pallra mig upp, så det vara bara att göra det..! Gick ut på en promenad först.. SOlen sken och det var hur härligt som helst.. Morgonluften är uppiggande.. =) Sen gick jag till gymmet och körde ett pass där.. Och nu sitter jag hemma nyduschad och fräsch och har precis käka frukost... Känns bra.. =) Hoppas på att det blir en bra dag idag.. Inget speicellt på schemat idag, men ändå..

Pratade en snabbis med mina älsklingsbarn i Usa igår också.. =) Snart får jag träffa dom igen.. Har en känsla av att de växt massor och inte alls ser ut som sist... =)

Fick resultatet på andra hemtentan idag också, och jag klarade den!!! Ännu en bidragande orsak till den här bra starten på dagen =)

Ordbajs..

Det är lite vad jag har sysslat med ikväll.. Har försökt skriva lite på klok-uppgiften som jag och Marina försöker få till.. 1500 ord ska kladdas ner... Har kommit till 1100 nu, så vi är en bra bit på väg.. Får förhoppningsvis ner några fler ord imorgon så vi får den där ur världen snart... Blev en löprunda efter det.. Gick segt idag, men det var himlans skönt väder ute, så det var rätt behagligt ändå.. =)

Sitter och kollar på Desperata hemmafruar nu, och ska snart sova.. Är sjukt trött.. Är mycket nu, haha =) God natt folket!

Paketöppning =)

Har varit en framgångsrik dag i skolan idag.. Jag och Marina ser slutet på vår uppsats.. Idag har v isatt ihop hela och finslipat texten.. Nu är planen att skriva sammanfattning imorgon, och sen låta texten vila till på måndag, och då gå igenom den igen.. Sen är det klart.. =D

Gick en snabbis på stan sen efter skolan för att göra klart Linns födelsedagspresent.. Nu ska det bara slås in fint, och sen är det helt klart.. =) Hämtade hem min matta också, som hade kommit.. Så jag fick öppna paket idag också.. =D Haha, fick öppna paket dagen innan och dagen efter min födelsedag, men öppnade inte ett enda på självaste dagen.. Är inte så noga nu för tiden, man har ju blivit så gammal nu.. =P



Så här fint passade den in i min hall.. Jag är mycket nöjd =)

Nej, nu ska jag ladda inför en löprunda.. Kan behöva många såna efter allt födelsedagsfikande =P

Beck!

Jag och Emelie har varit på bio ikväll.. Förhandsvisning är lite utav grejer.. Speciellt när man får gratis popcorn också.. Tänk vad lämpligt va, på min födelsedag och allt.. =) Filmen var riktigt bra faktiskt.. Oväntat slut.. Blev riktigt rädd ett par gånger dock.. Hoppade högt emellanåt.. Men det är normalt när det gäller mig och läskiga filmer.. =P

Nu är jag sjukt trött, och tänkte ta och gå och lägga mig.. Hoppas på bättre väder imorgon.. Men jag har haft en bra dag idag i alla fall.. Har fått massor av gratulationer, vilket glädjer =D Nu ska jag sova, och vakna upp imorgon som en tjej på 23 år och en dag =)

Åldersnoja?

Okej, jag fyller trots allt 23 idag.. Men sååå gammal känner jag mig inte.. Kommer hem från skolan, och vad hittar jag i min brevlåda?



Vad hände?

Jaja, nu ska jag födelsedagsfika med Jossan som kommer på besök snart.. Så det så =P

Va e de för en da'?

Det är min födelsedag! =) Grattis till mig! Limpan var här imorse och förgyllde min morgon =) Blev inte långvarigt dock, eftersom hon var tvungen att åka hem tidigt för att jobba.. Men men, bara för att hon var tvungen att gå upp tidigt kom jag också upp i tid, så nu har jag varit en sväng på gymmet på morgonen.. Mycket behagligt =) Ska ta och käka lite frulle nu, och sen bär det av till skolan.. Tyvärr finns det ju måsten, även på en födelsedag.. Hemskt... =P

Nej, nu måste jag göra nåt åt kurre som har bosatt sig i magen.. Frukost!

Trött och glad

Har haft en jättemysig dag med familjen idag.. Det har ätits och skrattats och ätits lite till.. Kollade på världsrekordförsöket på Skrapan också.. Skittråkigt.. Helt värdelöst rekordförsök.. Jag fattar inte grejer.. Men men, det var väl kul för honom...







Här är lite bilder från kalaset idag.. =) Hugo är med på typ alla bilder.. Hur kan det komma sig? =P Var full rulle på honom idag som vanligt.. =) Fick fina presenter idag också.. Fick en matta av mina kära päron.. Äntligen ska jag få en fin matta till min lilla lägga.. =)

alve pappelina black 221

Den där är beställd idag, så nu är det bara att vänta på att paketet ska komma, och sen ska det bli fint i min hall.. Fick ett spel av päronen också.. Förfest-spelet =) Så nu måste jag snart ha förfest så vi kan ha lite skoj =) Sen fick jag en parfym av brorsan och Emmie, ett par löparbyxor av syrran, Peter och Huggan, och ett halsband och ett par örhängen av Limpan.. =)

Har haft en jättebra dag idag.. Känner dock att det är skönt att jag inte börjar så tidigt imorgon bitti, för jag kommer nog behöva en del sömn inatt... =P Nej, nu ska jag umgås med Limpan.. Hon ska sova hos mig inatt, så jag slipper vara själv på min födelsedagsmorgon.. =) Imorgon fyller jag ååååååår!!!

Familjedag =)

Kvällen igår var klockren! Hade så jäkla kul hela kvällen.. Dock insåg jag imorse att det är tur att jag inte går ut så ofta längre, för så jäkla trött som jag var imorse pallar man fan inte vara ofta... Förstår inte hur jag orkade gå ut varje helg förut.. Känner mig som en pensionär nu typ, pallar inget.. haha.. Meeen som sagt, det var det värt, för jag hade så jäkla kul igår! Berättar mer om kvällen sen, och lägger nog upp lite bilder, men just nu har jag nog lite bråttom egentligen... Brorsan, mamma och pappa kommer snart hit, och jag måste bädda i rena lakan i sängen och duscha och göra mig klar... Min tidsplanering gick lite åt skogen.. Eller jag vet inte riktigt om jag någonsin har haft en fungerande sådan under hela dagen idag, men det ordnar sig.. =) Limps kommer också hit idag, och senare kommer syrran, Peter och Hugo också, så det blir fullt hus här...

Nej, nu måste jag göra nåt vettigt... Typ duscha.... Tjing! =)

Ladda!

Nu har jag jobbat klart... =) Jobber gick bra.. Var skitsegt i början dock.. Typ inge folk alls.. Men sen så.. Har varit nåt jippo i gallerian, så det har varit massor med folk..

Nu ska jag slänga mig i duschen, och sen blir det till att äta och göra mig redo för kvällens festligheter... Yeah!

God morgon

Känner på mig att det här kommer bli en bra dag.. =) Hoppas min klumpighet inte sitter kvar idag, för det orkar jag inte med.. Idag ska allt gå bra..! Vaknade och kände mig glad imorse.. Var inte ens speciellt trött.. Och det känns inte ens som en pina att gå till jobbet.. =)

Nu ska jag käka lite frukost.. Gröt MED mjölk idag, för omväxlingens skull.. Ska bli smaskens.. =)

Btw...

...är det idag exakt en månad tills jag och Elin åker till Usa!!!! Håller tummarna för att den här månaden går fort.. Längtar så jag dööööör! =D

Kortis..

Blev en kort kväll med Sara och hennes kompisar, men trevligt var det =) Gick och mötte dom på Tabazco, där det blev ett glas vin och lite skitsnack.. Sen lyckades dock Saras kompis hälla ett glas rödvin över hela hennes outfit, så dom fick bege sig hemåt för ett klädbyte... Då gav jag upp och gick hem.. Hade gärna följt med, men jag ska ju upp och jobba imorgon, så jag kände att det är lika bra att gå hem och sova lite så jag kan go all in imorgon kväll istället.. =D

Nej nu hoppas ajg att min hudkräm har torkat in, eller absorberats eller vad det nu kan heta, för nu är jag så jäklans trött så nu tänker jag gå och lägga mig... God natt gott folk!

Fredag..

Har bakat och bakat och fixat hela kvällen.. Har dock haft en sån här dag när jag har varit superklantig.. Har typ tappat allt idag och bara inte lyckats hålla nåt i händerna.. Tappade datorn i golvet idag... Jättebra idé... Not!! Den överlevde dock, men några mindre plastskador... Sen har det liksom fortsatt så idag.. Tappade ut halva marinaden och en massa kyckling i diskhon när jag höll på och lagade mat också... Blä, jag orkar inte! Är egentligen skittrött nu, men jag ska pallra mig ut och möta upp Sara och några av hennes kompisar, bara för att göra nåt annat.. Känner att jag behöver socialisera lite ikväll innan det är dags för sängen.. Ska ju upp tidigt och jobba imorgon, men en stund kan man ju umgås.. Kycklingen måste bara bli klar i ugnen först.. Har bakat två sorters kakor tidigare idag också, så nu börjar jag bli redo för familjefikat på söndag =D

Nej, nu ska jag provsmaka en kaka och göra mig redo för en sväng ut på stan.. Tjohej!


I skolan

Ja herregud vad vi har diskuterat och tänkt och skrivit och funderat idag.. Jag är slut i huvudet.. Det är farligt att sitta i skolan och försöka göra nåt vettigt en fredagseftermiddag.. Kroppen och hjärnan är på nåt vis inställd på helg och ledighet när det blir fredag eftermiddag.. Inte helt okej.. Men vi har ändå fått en hel del gjort idag.. Bra gjort av oss! Jajjemän =D

Föreläsningen i förmiddags var sjukt dålig.. Föreläsaren stog typ och dikterade sina anteckningar för oss, för att vi skulle skriva av dom.. Ingen ekonomiprincip där inte.. Hon körde på fullständighetsprincipen rakt över.. Onödiga ord, störda meningar och invecklade krångliga utläggningar... Trååååååkigt!!!

Nej men, nu ska vi gå hem.. Nu är vi klara för idag, så det så.. Nu ska jag hem och kolla recept, och sen ska det gå och handlas, och sen ska det bakas och fixas mat.. Tjohej vad det ska fixas... Tjing!

Mycket nöjd =)

Har haft en superhärlig kväll med brudarna.. Tänk vad kul det kan vara att bara sitta och snacka skit en hel kväll.. =D Käkade typ den godaste efterrätten någonsin ikväll också.. Var nån blandning av typ sorbet, pannacotta, typ pajskal (som säkert också hade nåt fancy namn) och rabarber.. Allt i en härlig mix.. Mums =D Sen dracks det smarriga drinkar och bara mystes.. Jag är mycket nöjd med kvällen.. =D Tack kära Jojo, Jossan, Marina, Malin, Sanna och Karin för en superb kväll!

Kommer nog upp lite bilder imorgon, men nu ska jag sova.. Är vansinnigt trött, och imorgon är det skola..
God natt!

Tjejkväll!

Har varit på föreläsning på morgonen.. Den gick fort, och var rätt kul faktiskt.. =) Sen blev det pannkakaslunch med Marina, innan vi begav oss till sista Klok-föreläsningen.. Den sög... Var på typ högstadienivå... Vi gick efter 20 minuter.. Kände att  vi hade mer nytta av att lägga tiden på b-uppsatsen än på att få meningslösa "tips" på hur man skriver.. Hmm...

Nu är Karin här, och vi har typ hängt och snackat skit nu ett tag... Meeeen nu bär det av mot Circus, där kvällen ska spenderas med en massa glada brudar! Ska bli skitskoj.. =D Men nu måste vi gå... Tjing!

Sådär lagom gott...

Usch, äter nog den tråkigaste frukosten jag har ätit på länge.. Havregrynsgröt... UTAN MJÖLK!!!! Fan vad tråkigt det är... Skulle köpa mjölk på väg hem från gymmet, men det kom jag ju såklart inte ihåg.. Och jag kom ju inte ihåg när jag kom hem att jag glömt att köpa mjölk heller, så jag gör klart gröten... och seeeeen inser jag att jag inte har nån mjölk... Kändes onödigt att slänga bort gröten, så nu får jag stå mitt kast... Det här du Björn Gustafsson, det här är ett värre straff än att borsta tänderna och dricka juice... Jag lovar!!

Har med andra ord varit och tränat på morgonen... Hur skönt som helst.. Solen lyser och jag känner att det här kommer bli en bra dag... Yeeeeah =) Känns inte ens jobbigt att behöva gå på föreläsning idag.. Var längesen jag hade en så här skönt känsla på morgonen.. Jaja, nu ska jag fortsätta tugga på min eminenta frukost... God morgon!

Hemma =)

Behövde inte jobba på Pluto ikväll.. Vi skulle vara tre på schemat, och det var inte ens nåt speciellt ikväll, så det kändes lite onödigt.. Jag ställde frivilligt upp på att stanna hemma.. =)

Jobbkvällen på Ica gick ju prima i alla fall.. Överlevde utan större problem faktiskt..

Idag lyckades jag och Marina (...mest Marina) hitta en superb bok i biblioteket som liksom gav oss inledningen till våran uppsats typ.. Den tog upp allt vi har pratat om, och den styrkte vårat syfte och alltihopa.. Skitbra! Så nu är det bara att ladda för att skriva inledning imorgon och på fredag.. Det gillar vi! VI behövde liksom ett litet break through kände jag, och nu fick vi det! =) Hoppas bara det går bra att få ner alla tankar nu.. =P

Nej, nu ska jag sova, så jag orkar upp till gymmet imorgon bitti... God natt!


Halvtid

Har klarat träningen, föreläsningen och uppsatsplugget  för idag.. Nu har jag en liten supersnabb paus hemma för att hinna slänga i mig lite mellanmål, hämta upp matlådan för ikväll och byta om... Ska alldeles snart springa iväg till jobbet.. Så länge allt går i ett är det lugnt, för då hinner man inte känna att man är trött.. Haha.. =)

Neeeej, ha en trevlig eftermiddag gott folk..!

God morgon världen

Har precis startat en väldigt väldigt lång dag.. Har fullt upp hela dagen idag.. Undra hur jag ska överleva den... =) Har börjat dagen med en löprunda.. Är nog en bra start för att orka den här dagen.. Sen ska jag till skolan på föreläsning, och efter lunch lär det bli lite skrivande på b-uppsatsen.. Efter det ska jag på möte på jobbet, och sen jobbar jag stängning på Ica.. Efter det ska jag bege mig raka vägen till Pluto för att jobba där inatt.. Sen ska jag hem och dö typ... Härligt schema, jajjemän..

Men men, nu ska jag nog ta och duscha.. Har någon konstig känsla av att jag kan behöva det =P


10 matlådor: check!

Ja nu har det lagats mat.. 10 matlådor blev det.. Helt okej resultat måste jag säga.. Nu ska jag nog överleva ett tag.. =) SKa snart bege mig mot tvättstugan också.. Är sjukt osugen på det, men det känns bra när det är gjort.. Jag behöver verkligen tvätta, och jag har liksom ingen annan tid än ikväll, så vad ska man göra? Min vecka är lite fullspeckad kan man säga.. Men det känns inte jättejobbigt.. Är blandat med nytta och nöje hela veckan, så det ska nog inte vara några problem att överleva den.. =)

Nu har jag dock en liten paus för att ladda för tvätt... Och vad är bättre att ladda med än lite choklad? =)



Det här är typ godaste chokladen i världshistorien.. Mumms!

Klart =)

Japp, nu har jag precis inhandlat Limpans födelsedagspresent.. =) Hittade en prima grej, som jag tror hon kan få användning för.. =P Skulle gärna lägga ut en bild på grejen här, men det gååååår ju inte, med tanke på att Limpan typ är den enda som läser min blogg, hahaa...

Och så har det visat sig att jag med största sannolikhet kommer få träffa kära Sanna i veckan också.. Tjohoo! Var aslängesen vi sågs, så det är allt på tiden nu!



Och nu är nog min köttfärssås klar också.. Dags att ta hand om den, diska och sätta igång med storkok nummer två.. Är sådär lagom kul att laga en massa mat, men det är väldans skönt att ha en massa matlådor när man jobbar och är i skolan hela dagarna.. Så det så... =) Och med lite Offspring strömmandes ur högtalarna så går det rätt bra faktiskt.. =P

4e maj

Blev ingen träning imorse heller.. Jag har kommit av mig i mitt flow, och har blivit slö på morgonen.. Inte helt okej.. Det här måste ändras! Det jobbiga är ju att jag är fullt medveten om att det bara tar typ en-två dagar att komma in i det igen.. Dom där två första mornarna är dock sjuuuukt jobbigt, men när man har kommit förbi dom är det liksom inte ens jobbigt att gå upp på morgonen längre.. Så jag måste bara ta och komma över dom där första jobbiga mornarna nu, så jag kan komma in i en bra period igen.. Nu har vi ju så mycket i skolan, och så jobbar jag en del på kvällarna, så om jag ska hinna träna så är det ju på morgonen... Jaja, nog spekulerat om det... =P

Har varit i skolan idag.. Hade föreläsning på förmiddagen, sen blev det lunch och b-uppsats-skrivande.. Eller jag skrev på b-uppsatsen, och Marina satt bredvid och skrev på uppgiften vi måste göra till Klok.. Det är vad jag kallar effektivt samarbete det =)

Nu har jag precis kommit hem från gymmet.. Eller jag gick via affären hem, för jag måste laga matlådor idag.. Ska göra köttfärssås och en kycklinggrej, och har laddat upp för storkok ikväll.. =) Hat tvättid ikväll också, så resten av den här dagen går i hemmafixets tecken.. =) Men nu ska jag käka lite, så jag har energi att göra alla andra måsten sen.. Tjing!

Nu är det god natt

Så nu har jag avklarad kvällens jobbpass.. Gick rätt bra måste sägas.. Var längesen jag jobbade på Ica nu, men takterna satt i.. =P Tar nog bra mycket längre tid än 1,5 vecka att glömma allt på jobbet.. =)

Hade tänkt att jag skulle pallra mig upp i ottan och gå till gymmet imorgon, men så öppnar dom inte förrän 8, så då hinner jag inte före skolan.. Så nu får jag hoppas på att jag orkar pallra mig upp på en löpsvang imorgon bitti istället.. Skulle kunna behöva det.. Men om jag ska ha en chans att komma upp måste jag nog ta och sova nu.. Är trött som tusan..

God natt gott folk

En vecka kvar..

Sen fyller jag år.. =)

Hade en mysig hemmakväll igår.. Fick lite mat till slut, och sen blev det deg framför tv:n.. Kunde jag behöva =) Tänkte gå upp imorse och vara duktig och ta en löptur, men av nån anledning gjorde jag inte det.. Får jag ångra lite nu, men men.. Ska jobba ikväll, så jag kommer inte hinna träna idag nu... Dååålig planering.. Eller planeringen var bra, men sen frångick jag ju den, och då blev det dåligt... =)

Har varit i skolan idag och jobbar lite med b-uppsatsen.. Har väl inte gjort jättemycket nytta idag, men vi har renskrivit lite i alla fall.. Och insett att vi nog måste utveckla oss lite för att få ihop sidantalet som vi måste ha.. Men det känns inte som nåt problem.. Inte än i alla fall.. =P

Nej, nu ska jag fetdega i typ en halvtimme, och sen är det jobb som gäller... Tjing!

Vettig dag =)

Har typ inte gjort ett skit idag.. Hmm.. Blev en promenad tidigare i solen.. Var riktigt skönt faktiskt.. Hade dock kunnat få blåsa lite mindre, men man kan inte få allt.. Efter det blev det en dusch och lite lunch, och sen en snabb sväng ner på stan.. Köpte ett par shorts och en skjorta.. Festlig ost.. =)

Har typ vuxit fast framför datorn och tv:n idag.. Har kollat på en massa skit, och hängt på fejjan i hundra år typ.. Men men, ibland behöver man såna dagar.. Nu är det väl snart dags för lite middag känns det som.. Börjar kurra lite i magen faktiskt.. =)



Så här stor har min älsklingspojke blivit också.. Det är helt sjukt.. =) Har går och babblar och skrattar och är igång konstant.. Sötast i världen är han fortfarande dock =)

Söndag

Ska man ta och göra nåt av den här dagen kanske? Det här är en sån här dag när jag skulle kunna ligga i sängen och kolla på serier heeeeela dagen.. Är dock sol ute, så jag borde gå ut en sväng innan jag intar horisontellt läge för resten av dagen... =P

Vaknade halv elva imorse.. Skönt att sova ut, men jag hatar att sova så länge.. Dagen försvinner ju... Blir ju inte bättre av att jag har suttit framför datorn tills nu också... Och en tid till framöver känner jag på mig.. =P Nej för tusan, jag måste nog lyfta på röven en stund tror jag.. Kommer ju få damp av att sitta inne hela dagen när solen skiner utanför.. Men ooooooooj vad svårt det ska vara ibland.. Kanske ska ta en löprunda runt ån.. Det vore nåt.. Typ.. =)

1 maj..

Har haft en jättebra helg än så länge.. Känns som det är söndag idag också, så det känns som att helgen snart är över.. Alltså kommer morgondagen vara asskön, för den kommer kännas som en extra helgdag.. Det gillar vi =) Har varit hemma i helgen.. Åkte hem till syrran igår och hängde lite med dom.. Huggans lilla kusin med familj kom dit också, och Petra och Tuva var där en sväng, så det var som värsta dagiset hos syrran ett tag.. =) Blev tacos och mys på kvällen sen, innan det var dags att sätta sig i bilen och bege sig till jobbet.. Var helt okej på jobbet igår.. Kom en hel del folk, så det blev lite svettigt ett tag, men kvällen går så himla mycket fortare när det är mycket folk, så det var skoj.. =)

Var till Uppsala en sväng med syrran och Huggan idag också.. Var lite mycket folk, men annars helt okej.. =) Inhandlade en skjorta, men det var allt.. =P Har käkat middag hemma hos päronen sen ikväll.. Grillat renkött.. Huuuur gott som helst.. Har fortfarande paltkoma typ... =) Men nu är jag tillbaka i Västerås igen, och nu är det bara att ladda om inför jobb ikväll igen.. Imorgon ska jag sova, sova och sova.. =)

RSS 2.0