Hur lång tid...

...kan det ta att göra moussaka????? Jo, det ska jag tala om för er... HUR LÅNG TID SOM HELST!! Jag överdriver inte om jag säger att jag lagat mat i över två timmar nu... My gooood!! Jag kommer ju att dö innan maten är klar.. Hoppas för allt i världen att det är gott nu, annars har jag ju gjort hela skiten i onödan... Håll tummarna för mig! Skar mig i lillfingret idag också när jag skulle skära löken till maten... Inte bra alls.. Blödde hur mycket som helst.. Jag är glad att jag har fingret kvar jag.. Ajaj... Har blött igenom ett plåster redan.. Det är skitdrygt, för jag tycker att plåster är så fruktansvärt äckliga, så jag har lite svårt att byta plåster nu.. Om jag väl kommer så långt som till att sätta på ett plåster, så får det typ sitta tills det ramlar av av sig självt.. Avskyr det!



Ser ju rätt gott ut i alla fall.. =)

Blev en liten promenix idag.. Var jäklans kalls ute, men himla skönt när man kom hem igen.. Har tvättat och bäddat rent i sängen också, så det kommer bli mysigt att krypa ner i sängen ikväll.. =) Laddat hem en film som Limpan sa åt mig att se... Våran babe från OTH är ju med i filmen, så jag var inte se att lyssna på henne.. Nån timme med Mr. Handsome i blickfånget ska väl inte skada ;o)



Jag menar... Vad ska man säga? =D

Neeej för sjutton, nu får min mat vara klar!

Inte bra..

Åhh, jag hade nästan precis bestämt mig för att gå på ett crossfit-pass på gymet i eftermiddag, men så svalde jag och kom på att jag ju har ont i halsen... Skit också! Jag brukar inte vara så noga med att inte träna när jag är sjuk och så, men när jag har ont i halsen blir jag lite rädd.. Är för feg för att träna med halsont.. Fan, kan jag inte bara vara snorig istället, då är det ju skit samma.. Hmm.. Mår inte dåligt på nåt annat sätt heller, är bara el halso.. Jaja, ska gå ut och gå i solskenet nu i alla fall.. Är ju dödskallt ute, men det vore skönt med lite luft.. =) Kanske hinner ändra mig om gymet under den tiden också, man vet aldrig.. =P

Fan, jag skulle ju försöka tvätta idag också.. Möööh.. Måste kolla tvättider....

11.15.. Shit my goood =)

Så länge3 har jag nog inte sovit på jag vet inte hur länge.. Men det var väldigt skönt..  Var en tuff kväll igår, men rätt rolig faktiskt.. Typ den enda lugna stunden jag hade på hela kvällen var min halvtimmes rast på Ica.. Var stör mycket folk på Ica hela kvällen, och så var det störd strömning på folk på Pluto också sen.. Goood.. Man brukar kunna få en liten lugn stund när folk har kommit och innan folk börjar gå hem, men inte igår inte.. Igår kom folk i en strid ström ändra tills folk började gå hem, så det var ingen lugn stund där inte... Tjohej.. Men men, det gjorde ju i alla fall att tiden gick fort, så det var bra det...

Är ledig idag, och ska inte göra ett skit! Måste nog äta lite frukost snart dock, för jag börjar bli lite hungrig.. Frågan nu är ju om det ska bli lunch direkt, eller frukost? Nej, det blir nog frukost ändå faktiskt vid närmare eftertanke, så blir det lunch/middag i en kombination senare tror jag.. =)

God morgon gått folk!

Härlig kväll..

Ja jag har en festlig kväll framför mig nu.. Ska pallra mig iväg till jobb nr 1 om någon minut, och jobba där till 22, sen bär det av till jobb nr 2 för att komma där till typ 02.30... Sen bär det av hemåt för sömn.. Jajjemän...

Har inte gjort så mycket vettigt idag dock, så jag kan lika gärna avsluta den här dagen med lite jobb.. Har bara hängt hela förmiddagen typ.. Var ute och gick en sväng.. Var kallt som tusan.. Blåste och snöade småspik typ.. Sådär lagom skönt kan jag säga.. Jaja, dags att plocka ihop mitt pick och pack och ge mig av..

Tjing!

Nämen..

Blev det inget inlägg alls igår?? Dålig stil måste jag erkänna... Kan ju inte påstå att jag var superbusy igår, men men.. Eller jo, ganska, men ändå.. =) Hade föreläsning först på morgonen, med en rätt intressant föreläsare faktiskt.. Hon höll typ ingen föreläsning, utan hade snarare ett samtal med sig själv där framme, och om man råkade snapa upp nåt så var det bra... =D Men men, hon var lite rolig hon..

Efter skolan blev det en snabbis på stan.. Skulle köpa nåt att ha på mig på kvällen.. Köpte ett linne och en väst på H&M.. Mötte sen upp med Emelie för en fredagslunch på stan.. Vi är sämst hon och jag.. Bor i samma stad, pluggar båda två, vilket ger relativt mycket fritid, och ändå ses vi typ aldrig,.. Inte okej, inte okej! Det ska vi jobba på att ändra... Blev pasta på Chicco till lunch iaf, mycket gott =)

Sen begav jag mig hemåt för att slapa lite innan kvällens bravader.. Blev inte mycket till slappa dock, eftersom Marina hade lite problem med sin schemaläsning.. =) Hon hade sagt till mig att vi skulle ses vid 18, så det var den tiden jag var inställd på... När klockan var 15.30 så inser hon att hon läst fel, så vi skulle ses 16.00... En halvtimme senare!! Tjohej, då var det bara att sätta fart.. Men men, till slut blev jag klar.. Började kvällen med lite tårta och vin, tillsammans med andra beteendevetare, för att ladda upp inför sittningen.. Blev en rolig sittning faktiskt, mycket sång och lite spex och grejer.. Skoj skoj.. Sen kom typ John Blund.. Inte okej! Alla blev typ skitsega, så vi satt mest inne i puben och snackade skit.. DJen spelade ju som vanligt skitmusik, så det var ingen idé att försöka dansa typ.. Han spelade bra musik i typ en halvtimme, så då dansade vi, sen blev det mest häng =)

Nu börjar magen kurra, så det är nog dags att pallra sig upp ur sängen tror jag.. God morgon =)

Torsdag..

Oj vad jag har gjort mycket vettigt idag.. Eller nja, det var väl det jag inte gjorde... Sov länge imorse, och hade ingen direkt brådska ur sängen om man säger så.. Efter en långfrukost och lite latande pallrade jag mig iväg och handlade mat.. Tjohoo.. Sen blev det lite hemmaträning, innan det blev lunch och lite mer deg...

Har precis kommit hem från jobbet nu också.. Det är väl det mest meningsfulla jag har gjort idag; jobbat.. Det är bra grejer det.. Nu ska jag sova och ladda för en förmiddag i skolan imorgon..

Ska bjuda på lite bilder från besöket igår också tänkte jag.. Se och njut =)



Hugo är hälften bebis och hälften hund.. Han stoppar in saker i munnen och sen kryper han =)



Här är bästaste syrran och sötaste barnet.. Den här bilden föregicks av en smart kommentar från min kära syster, så hon fick ett garvutbrott, och Hugo ser med all rätt fundersam ut =)



Som sagt, varför köpa leksaker till en unge som helst av allt leker med gamla tomkartonger =P

God natt!

Mysdag och pubrunda

Har haft en toppendag med sis och Huggan idag.. Dom trotsade snön och kom hit, vilket jag tyckte var prima =) Han är så jäklans söt den där lilla grabben.. Syrran är också rätt söt, men hon ligger ändå i lä.. =P Har lite bilder på den krypande galningen, men jag orkar inte hämta kameran nu, så dom bilderna kommer imorgon.. Har bara varit hemma och myst hela dagen.. Hugo har röjt runt i sängen och krypit runt bland en massa kartonger på golvet.. Nödvändigt att köpa en leksak åt en unge som helst av allt leker med en tom hushållspappersrulle =)

Blev pubrunda med "rookiesarna" sen.. Eller snarare med Marina och Malin och en massa andra folk som är gamla i gården vid det här laget =) Jag var sjut otaggad, som vanligt när det gäller att umgås med andra nu för tiden, men det hela blev faktiskt rätt så trevligt.. Många skratt och knasigheter blev det, så det var nog tur att jag pallrade mig ut till slut ändå..

Nu ska jag lägga mig i sängen och glo lite på Scrubs innan det är dags att sova.. God natt

Depp och glädje i en salig blandning

Börjar med deppen, så har vi det avklarat liksom.... JAG HATAR SJ!!!! Den här dagen hade inte kunnat börja sämre.. Skit... Gick upp superdupertidigt imorse för att hinna med ett tåg som skulle ta mig från Stockholm till Västerås i tid till min föreläsning som började 09.15.. Tåget skulle gå 07.37, och det rullade in så fint typ en kvart innan och jag klev på och fick plats och allt.. Allt verkade prima.. Klockan blev 07.37, och tåget rörde sig inte... Klockan blev 07.45 och tåget rörde sig inte.. Klockan blev 07.58 och tåget rörde sig inte.. Här någonstans började jag bli lite smått upprörd... Klockan fortsatte att ticka, och personalen talade vänligt om att tågjävlet antagligen inte skulle starta, men vi kunde ta nästa tåg, som hade ordinarie avgångstid 08.07, men som istället skulle gå 08.35, så vi skulle hinna på det.. Efter ett tag till ställer dom inte tåget som jag sitter på, så det är bara att löpa till det andra tåget.. Var onödigt att ha bråttom dock, för det hade hunnit bli signalfel utanför Sthlm också, så inget tåg kunde lämna stationen.. SKIT!! Började fundera på om man skulle hinna gå på nåt av föreläsningen över huvud taget.. Strax efter 9 börjar tågfan rulla ut från stationen, i snigelfart.. Åkte i snigelfart i typ 20 min, och sen, ääääntligen kom skiten igång på riktigt.. JAG HATAR SJ!!!! Sen får jag även reda på att föreläsaren sitter på samma tåg som mig, så föreläsningen var inställd... Allt detta jäkla krångel och tidig uppstigning för ingenting med andra ord... Tjohoo!!

Över till det positiva, nu orkar jag inte vara sur längre... Eller vänta, kom precis på ännu en deprimerande sak... Fick bajs-U på tentan.... SKIT!! Även fast jag var beredd på ett u sög det ordentligt att få det svart på vitt... Skit... Blir med andra ord ingen matta, ingen tatuering, inga naglar... INGENTING!!! Eller jo, omtenta.... Ska ha en sorglig, deprimerande, på gränsen till självdestruktiv sorgestund här hemma ett tag nu.. SKIT!

Nuuuu är jag nog klar med det negativa... Lite positivt nu då.. Tjoho =D Hade en huuur bra dag som helst igår.. Fick ju skjuts med Timmy och Patte till Stockholm.. Har inte träffat dom grabbarna på hur många år som helst, så det var skitkul att se dom igen.. Vi åkte och hämtade upp Limpan och åkte och käkade tillsammans.. Vi fick skjuts ner på stan sen, och så gick jag och Limpan på bio.. Såg Snabba Cash, och det var superbra! Jag blev glatt överraskad.. Nu längtar jag efter nästa film.. =)



Vi hade bokat biljetter, för att vara säkra på att få plats, så vi var tvungna att hämta ut dom en timme innan bion började, så vi hade lite tid att fördriva innan... Blev inte bra... Eller jo, ganska bra.. =) Vi gick in på Monki, och där var det rea.. Det gillade jag.. Blev tre kjolar för min del.. Dock var bara en på rea, men dom andra två var så fina så jag kunde inte låta bli.. =)



Visst är dom fina? =)

Efter bion åkte vi hem till Limpan.. Gick oc handlade mat, och lagade tacos sen... Timmy och Patte kom dit efter jobbet och käkade med oss.. Blev lite vin till maten... Lite... Blev ett riktigt kalas igår, men vi hade så jäkla skoj! Var en helt superb dag igår, hela dagen och hela kvällen.. Det behövde jag verkligen.. Limpan gör livet roligt =)

Och så har jag och Limpan sett till att vi kan ringa gratis till varandra nu, tjohooo!! Eller hon kan ringa gratis till mig.. Det är helt underbart.. Nu kan vi prata hur mycket som helst, jämt =) Jag har tagit hennes gamla telenor-kontantkort, så det har jag i min gamla telefon nu.. Tjoho, min gamla telefon har fått komma till liv igen.. Jag saknar den lite måste jag erkänna... =)



Klockan halv sju imorse var inte Linn så pigg.. Jag frågade mo hon hade kontantkortet, och Limpan svarar: "Om jag har kontroll?" Neeej, säger jag.. Kontantkortet! "Om jag har kontanter?" svarar då Linn... Smart bruttan... Men jag gillar dig ändå.. =)

Den sista positiva saken är att syrran och Hugo är på väg hit nu.. Ska bli så himla kul med lite besök.. Har inte träffat nån utav dom på jättelänge... Huggan är så stoooor.. Sis skickade ett mms på honom imorse =) Herregud, han kryper ju och hela baletten nu.. =D

Jaja, nu måste jag gå och handla lite till lunchen, innan dom kommer hit.. Det är bra grejer.. =D

Tisdag

Började morgonen med ett yogapass.. Var en skön start på morgonen =) Sen blev jag dödshungrig, så sen blev det frulle.. Mumma.. Har kommit på att det är supergott med kokt ägg till frukost... Dock sitter ju smaken kvar i evigheter sen.. Känns som man luktar ägg ur munnen resten av dagen typ.. Fräscht.. =D Men tuggumi och munskölj hjälper mot det.. =)

Här kommer delar av min shopping igår också.. Blev lite skuggigt när jag tog kort på halsbandet, men jag orkade inte ta nåt nytt.. =) Det är ett långt halsband, och så här ser det ut nertill =)



Och här är skjortan.. =) Tänkte att nångång kanske man behöver klä upp sig lite och vara stilig, så jag passade på när jag hittade en skjorta jag tyckte var snygg.. =)



Nu sitter jag och väntar på Timmy och Patte som ska skjutsa mig till Limpan.. Blev ju väldigt smidigt med min resa idag måste jag säga.. Grabbarna skulle på nåt möte i Västerås, och sen skulle dom åka till Sthlm, så då hänger jag på.. Prima grejer.. =) Var längesen jag träffade dom nu också, så det ska bli kul..

Jaja, ska se till att jag är klar när dom kommer... Sen blire mys med Limpan, tjoho!

Längtar till imorgon..

Idag har varit en rätt bra dag faktiskt.. Gick bra i skolan idag.. Var en lite seg föreläsning, men jag klarade mig igenom den.. =) Blev en sväng på stan sen.. SKulle köpa strumpbyxor... Och det gjorde jag.... Plus lite till... Ett halsband och ett par örhängen på rea på Ur&Penn, en skjorta på rea på Peak, och en liten leksak till Huggan.. =) Han måste ju ha nåt att göra när han kommer hit på besök i veckan =P Orkar inte ta kort på grejerna nu, för jag är tröööött.. Kanske blir imorgon, vem vet? =)

Imorgon ska jag till Limpan.. Tjoho! Längtar massor.. Både hon och jag är helt lediga imorgon, så vi ska ha en heldag.. Vi ska gå på bio och käka tacos och umgås.. =) Ska bli så mysigt..!



Den här ska jag och Limps äntligen se imorgon.. Jag hoppas den är bra.. =) Vi har bokat biljetter också, för säkerhets skull, så imorgon blir det verkligen av =) Carin kanske också ska med, så det blir en tjejdag imorgon.. Nu måååååste jag gå och lägga mig, så jag är pigg imorgon.. Jajjemän!

God natt


Ny vecka..

Började veckan med en löprunda på morgonen.. Det är ett så himla skönt sätt att vakna på.. Är sjukt jobbigt att ta sig upp ur sängen, men när man väl gjort det känns det så braaa.. Dock var det väldigt längesen jag var ute och sprang före frukost, så det var lite jobbigt imorse måste erkännas..

Har precis käkat frukost nu, och känner att jag nog borde börja göra mig klar för skolan.. Föreläsning på förmiddagen och jobb ikväll.. Och deg däremellan =)

God morgon =)

Besök

Nu har päronen precis åkt hem.. Har varit en mysig eftermiddag/kväll.. Tycker om att få besök av päronen sådär lite då och då =) Papi fixade upp min hylla i badrummet som jag fick i julklapp.. Blev superbra! Kolla bara..



Nu slipper jag ha alla grejer på golvet.. Det är så jäkla drygt.. Nu är allt i greppbar höjd.. Smidigt =)

Och mamma hade sytt och fixat till mig.. Jag var lite trött på mitt gamla örngott till den stora kudden jag har i min säng.. Det var väl inge vidare snyggt längre om man säger så.. Så jag köpte lite nytt tyg och så fick mamma uppgiften att sy ett nytt =)



Så här snyggt blev det =) Nu sitter jag och lutar mig mot min kudde som är så snygg och fin, och glor på tv.. Är bara skit på tv nu dock, men snart är det Blåsningen =)

Var ut och käkade lyxsöndagsmiddag med päronen idag också..  Blev grekmat ikväll.. Hur gott som helst, och jag är supermätt..! Är mätt och belåten, och tänker inte lämna den här sängen på resten av kvällen tror jag, mer än för att borsta tänderna typ.. =) Tjing!

Söndag

Har sovit hur bra som helst inatt.. Man sover på nåt vis skönade när man vet att man inte behöver gå upp en speciell tid dagen efter.. Asbra =D Vaknade dock med lite huvudvärk, så jag låg och drog mig i sängen rätt länge.. Är uppe nu dock.. Har till och med ätit frukost... =) Nu ska jag bara smälta frukosten lite, och sen ska jag ge mig ut på en löprunda innan mami och papi kommer hit.. Kanske ska ringa och kolla deras tidsplan först.. Det vore en bra idé.. =)

Funderar faktiskt på att sätta mig till rätta och läsa lite psykologi kanske.. Vore bra att komma igång, kanske =)

Let's Do It!


Nu äre natt

Fan jobbpass nummer två gick också rätt bra måste jag säga.. Var ju inte så jäklans mycket folk direkt, men så är det helgen innan löning också.. Gick bra att vara själv, folk var snälla mot mig.. =D

Är typ övertrött nu dock.. Är super super trött, fast pigg typ.. Minus och minus blir ju som bekant plus, eller hur det nu var... =) Har precis tryckt i min jordens torraste mandarin nu i alla fall, och ska väl trots allt bege mig mot sängen.. Ska bli ganska skönt vid näramre eftertanke..

Fick ett paket på jobbet idag btw.. Fick julklappen nu, eftersom jag inte var med på personalfesten..



Fint va? =)

Och innuti låg det eeeeeeeeeeeeen



Tröja!! Av prima kvalité.. =D (Visste dock redan vad det var i paketet, eftersom JossanKossan skvallrat)

Men inte nog med det, baksidan av tröjan pryds av en superfinfint......



Märke! Tjohooo =D

Nej för sjutton, nu måste jag sluta "titta" på den här otroligt underhållande filmen, och krypa till kojs..
God natt gott folk!

One to go

Gick ju väldigt bra för mig första passet jag skulle vara med att öppna... Eller så gjorde det inte det.. Jag hade ju fixat koden och allt, men kom inte in.. Nope.. Var släckt överallt och verkade helt dött.. Hmm, tänkte jag.. Kollade på klockan en miljard gånger för att se om jag var för tidig eller nåt, men så var inte fallet.. Fallet var ju så att P, som skulle ha jour, hade försovit sig.. Det var alltså ingen på jobbet... Opps.. Mötte städarna utanför också, dom hade stått där sen 7... Shit happens.. Men men, till slut kom jag in och så var jobbet i full gång med detsamma.. Gick bra sen resten av dagen i alla fall.. Alltid nåt.. =) Sitter hemma nu och glor på tv.. Borde försöka sova lite nu kanske.. Har käkat lite yoghurt och lite popcorn och kollat på ett avsnitt av Gossip Girl.. Måste varva ner lite, men nu kan jag nog sova.. Ska ju jobba inatt igen, så det är lika bra att ladda ordentligt..

Jajjemän!

Skönt att komma upp..

Herreguuuud så skönt det är att komma upp i tid på morgonen... Eller är det verkligen det? Njaaa, sådär lagom.. Okej om man ska åka iväg nånstans eller så, då kan det vara okej att gå upp tidigt.. Men gå upp i ottan för att jobba, det är inte riktigt lika skönt.. Jaja, tur för mig att det är så himla mycket bra på tv så här dags.. hrm.. Martha Stewart och Nanny... Jag gillart!

Nu ska jag äta ett ägg och hålla tummarna för att jag håller mig vaken hela dagen.. Har kommit på ett litet problem dock.. Hoppas inte jag kommer först till jobbet idag.. Jag har nämligen ingen kod till larmet.. Kan med andra ord sluta lite jobbigt om jag är där först.. Hmm.. Jaja, bara att hålla tummarna för det bästa =)

Det var allt för Sverige..

.. i EM 2010... Skit också.. Grabbarna var ju bra idag.. Större delen av matchen faktiskt.... Men huuuuuur kan man inte ta kontringen efter en räddning, när det är mindre än en minut kvar och man behöver göra två mål?? Förklara det för mig?!?!? Hur kan man tro att man ska hinna ställa upp ett spel?? What??? Men men, dom hade väl redan gett upp, eller glömt att kolla på klockan lr nåt.. Nåt fel blev det...

Jaja, var ju en sväng till gymet innan handbollen i alla fall.. Började med 20 min på crosstrainern, för jag blev så jäkla trött när jag satt hemma, så jag var tvungen att bege mig till gymet innan jag somnade.. Kom dit en halvtimme innan passet skulle börja, så det var bara att hitta på nåt annat under tiden.. =) Blev aerobics och core sen, med sällskap av Sanna.. =) Hann med att duscha innan handbollen också, men maten fick intas under stor spänning under handbollen.. =) Gick det med..

Har precis pratat med mami också.. Blev lite känslosamt där, men hon är alltid så lugn och metodisk så.. Har lösningar på allt.. Ibland är det inte dom lösningarna man vill höra, men den här gången var vi helt överrens.. Nu måste jag ta tag i min framtid så jag ger mig en förändring att se fram emot.. Lika bra att börja redan nästa vecka.. Japps, nu ska jag få ordning på saker och ting!

Jaja, Let's dance som gäller nu, sen ska jag sooooova...


Fredag..

Har varit i skolan på morgonen.. Var intressant idag med.. Känner att jag till och med frivilligt skulle kunna sätta mig och läsa i kurslitteraturen nu, som kom på posten idag.. Tror den är rätt bra faktiskt... Hoppas på det i alla fall.. Behöver en kurs nu där det är intressant att läsa, så att man vill läsa liksom.. Förra kursen läste man ju bara för att man var tvungen, och för att man skulle ha nån chans i helvetet att klara tentan, vilket nog inte gick så bra ändå men.. =)

Har för övrigt kommit på en ny belöning till mig om jag klarar tentan.. Mami sa ju att jag skulle få mattan av henne om jag lät bli att tatuera mig.. Okej då, sa jag.. =) Så nu håller vi bara tummarna för att det blir en G på tentan.. Gaaah... Men jag ska fixa mina naglar om jag klarar tentan.. Det tycker jag att jag är värd.. Känns som att jag är värd att göra nåt för mig själv om det gick bra.. =)

Sitter nu och käkar lunch... Blev smuttie och macka till lunch idag.. Avancerat som sjutton, haha.. Håller på och tvättar nu också.. Hade tur att få tvättid nu.. Tjohoo.. Det är det värsta när man kommit igång med träningen är att det blir så jäkla mycket tvätt, och fort... Bläää.. Men men, smällar man får ta.. =)

Håller tummarna för att sis tar sitt förnuft till fånga och bestämmer sig för att komma hit ikväll också.. Jag vill ha besöööök ju... Komsi komsi!

Längtar..

Jobbet gick rätt smärtfritt ikväll.. Kan inte klaga.. =) Dock är det skönt att vara hemma nu.. Alltid lika skönt att komma hem =) Sitter och smider planer med Limpan inför sommaren nu... Vi smider planer inför Usa-resan som förhoppningsvis blir av.. Eller förhoppningvis.. Om vi bestämmer oss för att den blir av, då blir den av! Just nu är det New York, Tampa och Pittan som står på schemat.. Gratis boende både i Tampa och i Pittan.. Vi kör på snålsemester, hahaa.. =D Gooosh vad jag längtar tillbaka nu!!

Men för sjutton, nu måste jag sova.. Ska upp till skolan imorgon.. Mööh..

God natt!

Jobbdag

Börjar i och för sig inte förrän 16, men ändå.. =) Önskar nästan att jag hade haft kurslitteraturen till den här kursen, så man hade kunnat göra nåt vettigt nu på förmiddagen.. Sov till typ tjugo över nio imorse.. Mycket skönt.. =) Börjar dock vänja mig lite för mycket vid att få sova ut på morgonen.. Det gör det mycket svårare att gå upp tidigt dom gånger jag faktiskt måste det.. Får börja ställa klockan även om jag inte måste upp på morgonen tror jag allt...=)

Käkade långfrukost imorse, och sen gick jag och handlade lite smågrejer på Coop.. Har precis nu kommit hem från en löprunda också.. Var riktigt skönt.. Hade dock lite för lite kläder på mig på överkroppen, så min lilla mage frös.. Så kan det gå.. =)

Karin ringde precis och kommer snart och hälsar på en snabbis.. Hennes tåg hem gick inte förrän om en timme.. Jag borde dock hoppa in i duschen, för det är lite småkallt nu.. Tjing!

Handboll!

Kom igen nu Sverige!! Ikväll spöar vi Polen.. You can do it!



Tog en liten promenix med Karin tidigare ikväll.. Var typ dödskallt ute.. Blåste isbjörnar typ.. Inte okej, inte okej! Gick direkt till gymet sen, där jag var tvungen att ställa mig på crosstrainern en stund för att tina upp från promenaden.. Blev en bodypump-pass på det sen.. Jäklar var jobbigt det är att träna med träningsvärk.. Men det går, jag lovar.. =D

Nu harj ag laddat upp inför handbollen och är stört taggad.. Känns lite onormalt.. Måste nog ta tag i mitt eget handbollsspel tror jag, så jag kan få ut lite av allt det här, hahaa.. Måste kolla skolans hemsida och se när handbollen drar igång igen.. Det kryper i kroppen på mig.. =)

Hade helst velat se matchen med Limpan dock.. Vi hade kunnat hålla låda.. Skrika och gapa och tycka och tänka.. Är mycket roligare att kolla med nån som är lika insatt som en själv =)


Så var det onsdag..

Föreläsningen imorse var helt okej faktiskt.. Tror detk na bli en bra kurs det här.. Eller vi hoppas på det.. =) Sen försökte folk övertala mig att gå på sittningen på fredag, eftersom idag var sista dagen att köpa biljetter, men det gick inte.. Har ingen lust med det, och då blir det inget skoj även om jag tvingar mig dit..

Mötte upp Karin sen, som kom från skolan i Eskilstuna.. Vi gick och käkade lunch på Choy's Garden.. Lunchbuffé, mumma.. =) Blev en snabbis på stan sen.. Karin hade lite ärenden att uträtta.. Sitter hemma hos mig nu, har lyxat till det med varsin semla.. Det var vi värda.. Ska snart ta en promenix med Karin till hennes kvällssällskap, och sen gå till gymet för ett BodyPump-pass.. Sen ska jag hem och glo på handboll tills jag somnar ikväll.. =P

Några bilder

God morgon =)

Var stört jobbigt att gå upp imorse av någon anledning.. Skulle gå ut och springa imorse tänkte jag, men det blev inget av det inte.. Var död när klockan ringde.. Mööh.. Får jobba på det imorgon istället.. =) Faaan vad det inte gick bra för Sverige igår i deras första EM-match... Goosh! Dom ledde ju typ hela matchen, tills jag började kolla.. Då gick det åt helvete.. Faan.. Jag kännerm ig lite skyldig där... Illa illa.. Men dom spelar ju ikväll igen.. Hoppas på att dom håller hela vägen ut ikväll..!

Kom på att jag glömt att lägga ut lite bilder, så jag gör det nu.. =)



Här är Limpan i hennes nya soffa.. =) Dock befinner sig inte soffan hemma hos henne än, vi provade den på Chilli under våran shoppingrunda i fredags.. Men hon passar så bra i soffan så, kommer bli supersnyggt hemma hos henne sen =)

Sen var jag inte så bra på att ta kort under min mini-semester i helgen.. Blev tre kort totalt.. Inte bra fotograf Jossan, verkligen inte bra!



Här är Tobban, hemma i Martins kök.. Redo för en kväll i Jönköping =)



Och här är söta Sanna, med sin favvodrink.. Dom gick ner som vatten dom.. =P

Den tredje bilden är på Sebbe, men han hade tydligen nåt att dölja där under läppen, så han ville inte riktigt vara med.. Skippade att lägga ut den, eftersom man typ inte ser nåt.. =)

Nu har jag nyss käkat frukost, och ska ta och göra mig klar för skolan.. Hoppas den här kursen blir skoj, det behöver jag för att jag ska palla göra bra ifrån mig.. Så det så.. =)

Träningsvärken har även infunnit sig idag.. Hoppas den inte blir så mycket värre under dagen, för jag vill gå på BodyPump ikväll.. Jajjemän, håll tummarna för mig! =D

Var är gläjden?

Fan vad jag känner mig tråkig.. Har typ tappat min sociala förmåga och mitt förut så framträdande sociala behov.. Var iväg på nån grej med rookiesarna ikväll.. Marina drog med mig, var inte alls sugen.. Kände mig missanpassad när vi kom dit också.. Hade ingen som helst lust att vara social med dom.. TRÅKJAG! Är sittning på fredag också.. Våran första sittning när vi började var så stört rolig.. Jag och Marina hade sjukt kul! Kommer säkert bli ett jäklans röj och en massa skoj på fredag också, men jag har ingen lust att gå dit.. Ska jobba tidigt på lördagen, och sen natt på lördagen sen, men jag vet inte om jag hade varit taggad ändå.. Fan nu får jag skärpa till mig.. Ska leta lite efter mitt sociala behov.. Är ju kul att umgås med folk.. Ska se om jag kan hitta tillbaka till min gamla sociala personlighet snarast =)

Nu ska jag glo på handboll.. Måste fokusera sista nu.. Goosh vad jag saknar handbollen! Hoppas Sverige håller hela vägen i mål nu.. Inga dåliga panikgrejer på slutet nu så ni tappar grabbar.. You can do it! =D

Träningen avklarad..

Har varit en superskön dag idag.. Tog en promenad i det gråa vädret imorse.. Blev extra jobbigt idag med tanke på snöfallet igår.. Var moddigt på gångvägarna, så rumpan fick sig en jobbig tur idag =) Handlade lite på vägen hem, och sen blev det lunch hemma.. Har suttit och hängt hemma sen.. Pratat med Limpan och kollat på OTH-avsnitt.. Det gillar vi =D

Pallrade mig iväg till gymet sen.. Tänkte köra CrossFit och ett core-pass på det, men efter CrossFiten var jag heeeeelt död.. Kroppen fick sig en ordentlig genomkörare idag, så jag sket i coren och gick hem istället.. Dumt att ta död på sig själv =P Precis fått i mig lite mat nu.. Lagade mat tidigare idag, eftersom jag visste att jag inte skulle orka laga nåt efter gymet.. Så nu när jag kom hem kunde jag bara koka lite couscous och värma på maten, så var det klart.. Mumma.. =D Nu har jag paltkoma, men borde rycka upp mig och hoppa in i duschen.. Marina har tvingat mig att gå på nåt galej som några i skolan har ikväll.. Är inge vidare taggad, men det blir säkert kul när man kommer dit.. Blir inte så långvarig dock.. Är ju handboll ikväll.. Kommer missa början, men det vore kul att hinna se lite av slutet på matchen i alla fall..

Ge mig kraft nu gott folk.. Tjing!

Ledig =)

Jag har sovit så himla skönt inatt! Vaknade vid 8 först, men kände att det var väldans onödigt att gå upp så tidigt, så jag sov 1,5 timme till.. Har legat och glott på tvi sängen sen tills jag blev för hungrig..=) Precis käkat frukost nu, och funderar på vad jag ska göra sen.. Ska nog ta mig en liten promenix i det extremt gråa och tråkiga vädret.. Ska handla lite mat, och sen ska jag nog gå hem och lägga mig i sängen och glo på en massa avsnitt av OTH och GG.. Ääääntligen nya avsnitt.. Det gillar vi =D

Hade ju varit trevligt om Limpan var här nu, eller om jag var hos henne.. Är mycket roligare att gå ut och gå om man är två.. Speciellt när vädret är trist också.. Men men, får väl ta med mig min iPod och ta sällskap av lite musik.. Festlig ost.. Sen måste jag göra magövningar.. Gjorde några sit-ups i sängen igår.. Fan vad jobbigt det är att göra det på mjukt underlag, haha =)

Ut med mig nu..! Lär ju inte bli finare väder under dagen så det är inget att spara på..

Smart J..

Bra att jag har en alldeles prima almanacka, men ändå inte kan planera.. Insåg precis att jag tagit på mig jobb två kvällar när vi har eftermiddagsföreläsningar.. Krockar sista timmen.. Jättedumt... Men vad ska man göra? Ibland misslyckas även den bäste =P

Gick bra på jobbet ikväll i alla fall.. Är hemma och är trött nu.. Ska glo på slutet på Paradise Hotel nu, och sen ska jag krypa ner i sängen och sova nåt helt vansinnigt gott förhoppningsvis.. God natt!

I Vässan igen..

Har haft en superb lite minisemester i helgen.. Så jäklans skoj att träffa gänget igen.. Det piggade upp i min annars lite gråa vardag här i Vässan.. Avslutade med en myskväll hemma hos Sanna och Tobban igår.. Kollade på Scream 2 tills jag somnade.. VIlken höjdarfilm.. =) Sov som en prinsessa inatt.. Hade nog lite sömn att ta igen från natten innan.. =) Var till och med rätt bra överrens med SJ idag.. Tåget kom i tid, gick nästan i tid, och tog mig fram i tid.. Helt otroligt!

Sitter hemma nu och har precis käkat lite lunch.. Gjort matlåda till jobbet också.. Ska dega lite nu, och sen börjar jag jobba 16.. Känns helt okej dock.. Skönt att göra nåt ikväll istället för att bara komma hem till en tom lägenhet och sitta och göra ingenting..

Eller ingenting.. Jag skulle behöva träna! Jag, Linus och Johan kom fram till en mycket osmart tävling på fyllan och villan i lördags.. Snyggast magrutor inom en månad vinner... 16 februari är det deadline.. Jag måste ju visa att tjejer kan och slå grabbarna.. Haha, blir till att göra sit-ups varje kväll nu och försöka hänga en massa på gymet.. Det här ska tas seriöst =P

Sverigeresa

Vilken helg det har varit.. =) Blir en kort uppdatering nu, för jag är så vansinnigt trött.. Tåget till Jönköping blev ju såklart försenat.. Jag och tåg alltså.. Vi har inte riktigt en så bra relation... Helt värdelös om jag ska vara helt ärlig.. Men men, kom fram till Jönköping en timme efter planerad tid till slut.. Sanna, Tobban och Sebbe hämtade upp mig vid tåget och det bar av till Martins lägga.. Blev lite umgänge och häng där, innan det var dags för kvällsmat.. =) Dusch och ordningfix på det, och sen var det förmacka för hela slanten.. Gick hem till Ben där alla andra var, och sen var det fullt ös! Nästa hela Idre-gänget var med, så det var riktigt skoj! Var en vansinnig förfest, som hade sina ljusglimtar, hahaa.. Sååå jäkla skoj, prima skit..
Blev utgång på O'Learys sen, vilket också var jäkligt skoj.. Massa dans och festligheter blev det, till stängning och lite längre =) Somnade som en gris när vi väl kom hem till slut sen.. Hade inte mycket energi när jag vaknade imorse.. Var hungrig som tusan!! Fick med mig Sanna och Sebbe ut på matjakt efter en massa tjat, men inget öppnade före tolv, så det blev till att shoppa överlevnadssupplies på Ica i väntan på mat.. Blev mat på O'Learys sen också.. Lika bra att gå dit en gång till liksom. Såg lite annorlunda ut idag.. =D
Har hängt hemma hos Martin sen efter maten.. Glott på tv och väntat på att Spyland skulle piggna till så att vi kunde packa in oss i bilen och åka hemåt.. =) Blev en sväng via Borås på vägen hem, så jag har fått mig en hejdundrandes sightseeing i helgen jag..
Sitter hemma hos Sanna och Tobban nu och har extrem paltkoma.. Har käkat jordens godaste tacos ikväll, och jag är stööööört mätt! Blir nog till att glo på tv nu tills man inte kan hålla ögonen öppna längre.. Kommer att ta typ 10 min känner jag på mig, är sjukt trött =)
Blir kanske en utförligare uppdate imorgon eller så.. En bild eller två kanske jag kan hitta också.. Var dock lite dålig med kameran igår, men men.. Nej, nu är det socialisering som gäller.. God natt!

Födelsedagsmiddag

Igår var det full rulle på mig och Limpan kan jag lova.. Efter våran eminenta frukost så gick vi ner på stan en sväng.. Hämtades sen upp av Carin, och vi pkte till Ikea.. Jöpte ett nytt mysigt täcke, en förvaringslåda och lite smått och gott.. SKönt att få det gjort när vi hade bil =) Sen åkte vi till Chilli, där Limpan slog på stort och köpte en soffa.. En jättefin och skön sådan, så det kommer bli så fint hemma hos henne sen.. =) Sen åkte vi en sväng till Ö&B och köpte lite bra-att-ha-saker innan vi åkte hem..

Kom hem och fortsatte i samma hastighet... Fixade mat, färgade håret på Limpan, åt mat, duschade och gjorde oss snygga.. Sen kom Marina och Sanna hit, och vi samlade oss ett tag innan det bar av till Tabazco.. Jossan fyllde år igår, så hon hade födelsedagsmiddag där.. Hur trevligt som helst.. =D God mat, trevligt sällskap och goda cider... =) Fortsatte sedan mot Pluttan för lite skaka rumpa.. Var en mycket skoj kväll igår måste jag säga.. Lagom fartig för att jag inte ska vara död idag.. =)

Har precis vaknat, på ett lite otrevligt sätt, men Limpan är en trooper, så det så!

Jag är dödshungrig nuuuu!!! Måste äta frukost för tusan, men mitt nya täcke är så skönt så jag vill inte kliva upp ur sängen egentligen... Men jag måste.. Måste fixa och packa och greja.. Ska ju för tusan åka till Jönköping idag, tjohoooo!! Ska bli så jäklans skoj! =D

Dags att gå upp nu...! God morgon =)

Limpan på besök

Det blev så fint i min lägenhet igår.. =) Tog lite tid dock, men jag hade ju all tid i världen så.. =P Jag plockade undan, städade ut julen, dammsög, tvättade och torkade golven.. Och dammade.. Gosh, torkade av tv:n igår.. Trasan blev helt svart... Fräscht.... =D Men nu är det skinande rent... Förutom under köksbordet.. Linn valde att kasta nybakade scones på golvet imorse, och dom smular rätt bra.... Men jag gillar henne ändå =D

Efter städningen igår tog jag en promenad.. Gick förbi Marina på vägen hem, och vi gick ner en sväng på stan för att göra ett litet ärende.. Tog längre tid än vi hade tänkt, men det gjrode inte så mycket =) Sen kom Limpan.. Äntlligen!!! Vi har inte setts på över en månad, vilket inte är klokt! Vi käkade och snaskade lite, och kollade på film.. Limpan somnade vid åtta, haha.. Jag har en lugnande inverkan på henne... =) Jag somnade typ vid tio, så vi var uppe tidigt imorse.. =) Var ute och gick en timme nu på morgonen, och sen gick vi hem och bakade scones.. Det är så himlans gott!

Nu är Limpan i duschen, och sen är det min tur.. Vi ska ner på stan en snabbis, och sen kommer Linns kompis Carin och hämtar oss.. Vi ska åka en sväng till Ikea.. Tjoho! =D

Städdax!

Så himlans skönt det var att vakna imorse och inte behöva skynda sig upp i sängen för att göra nåt.. Inget måste står på schemat idag, och jag gillart! Sååå skönt! Hade kunnat ligga kvar i sängen halva dagen, om jag inte hade blivit så hungrig.. =)

Har precis kätat en lååång frukost.. Är proppmätt nu.. Ska ta och sätta igång och städa lite här hemma nu.. Ska till och med bli kul att städa idag, det är helt vansinnigt! Men det är bara för att jag inte måste.. ALlt blir så mycket roligare att göra så läneg man inte måste.. Ska plocka undan, damma, dammsuga, torka golvet, diska.. Det ska bli så fiiiint här till Limpan kommer ikväll.. Tjoho!

Mitt minne!

Hahahaaa, jag är knäpp... Kom precis på att jag knappt vet hur gammal jag är..! Kom precis på att jag är 22, inte 21, hahahaaa =D Jag ska ju för tusan fylla 23, my goood!



Jag fyllde i en enkät i skolan i måndags.. Då skrev jag att jag var 21, haha.. Jaja, smart Jossan, mycket smart! Från och med idag ska jag lära mig att jag är 22.. Så det så!

Så mycket lättare..

Mitt liv känns så mycket lättare med en gång! Så jäkla skönt att ha den där saans tentan överstökad! Dock gick det ju inge vidare.. Var en väldigt konstig tenta.. Den tog liksom upp saker som inte var så himlans relevanta, och utelämnade saker som man fått uppfattningen om var relevanta.. Men men, shit happens.. Nångång ska man väl få ett U också, tjohoo..

Efter tentan gick jag, Jossan och Marina och köpte käääk.. Blev Spicy Hot ikväll.. Mumma.. =) Halvsprang hem till Marina sen, alla var dödshungriga och ville bara ha maaat! FIck i oss lite mat till slut, och sen blev det ett glas vin och fetdeg i soffan.. Så jäkla skönt! Marina, stackarn, har varit tvungen att springa fram och tillbaka till tvättstugan ikväll, men jag och Jossan har varit där som moraliskt stöd åt henne.. Vilka kompisar vi är, haha =) JOssan har demonstrerat sina tvestjärts-fötter för oss ikväll, Marina har visat på sina dansskills, och jag har mest degat.. Det är det jag är bäst på.. Jajjemän! Fick smeksamnet toa-Jossan också dock, vilket jag för tillfället inte ens kommer ihåg var det kom ifrån.. Fråna Jossan, för det var hennes fel =D

Nu är jag så himla trött, men det är en skön trötthet.. Jág vet att jag kan sova så länge jag vill imorgon, och jag har inga måsten alls imorgon.. Så jäkla skön känsla! Ska kolla klart på So U Think U Can Dance nu, och sen ska jag falla in i en mycket avlslappnad, bekymmersfri sömn =D



(Det där är John Blund, för alla er som inte kände igen honom =P)

Tenta!

Ja det är nu det gäller... My goood! Jag är allt lite nervös nu, men det är som det ska vara..

Blev en löpsväng tidigare idag.. Var väldigt skönt kan jag säga.. Rensa huvudet lite, för att sen kunna ge allt på tentan.. =) Har precis käkat lunch nu, och ska göra mig iordning för att gå ner och möta upp Jossan på stan.. Ska köpa vin som vi kan belöna oss med till maten efter tentan, för det är vi värda!! Nej, nu får det vara nog, låt mig ha skiten avklarad!!

Men vid nästa uppdatering kommer den vara avklarad, tjohoooo!!! =D Wish me luck!

Jag hade en gång en dröm.. =)

Gick ut hårt imorse.. Vaknade, hämtade alla anteckningar, gick och la mig i sängen igen och gick igenom allt.. Kollade upp lite saker i boken sen, och efter den starten var det dags för frulle.. =) Nu vill jag bara göra den där tentan.. Så det så! Jaja, ska försöka ge mig ut på en promenad innan, för att få lite frisk luft och lite energi.. Kan behövas känns det som..

Drömde en jättekonstig dröm inatt btw.. Kom på det nu... =) Drömde att jag var på nån marknad typ, där det var en massa militärer och grejer av nån anledning.. Hemvärnet typ =P Men brorsan hade i alla fall sagt åt mig att jag skulle sno delar från en Subaru som skulle vara där.. Han tyckte att jag skulle göra det istället för honom, bara för att jag var tjej, så om nån skulle komma på mig hade jag större chans att komma undan.. Dock var inte jag så bra på att plocka bort dom där delarna, så jag sågade lite i bilen, och sågade bort delarna.. La dom bakom min bil, och sen kom militären och hälsade på, så då kom jag av mig.. Ägaren till Subarun kom och skulle köra iväg, så jag trodde att jag skulle komma undan, men icke.. Hans baklucka var inte stängd, så han var tvungen att gå bakom bilen och stänga den, och då såg han ju alla delar..! Men han var inte så smart, så han fattade inte att det var mitt fel, så jag kom undan ändå, dock fick jag inga delar med mig hem.. Sorry brorsan =)

Så var det med det... Nu ska jag nog ge mig ut i det extremt tråkiga vädret på en liten promenix.. Lr ska jag vänta en stund och ta en löptur kanske? Hmm, ska tänka på saken =)


Tom i bollen

Det är något var verkligen inte borde vara dagen innan tentan.. Jag borde vara full av info och fakta, men jag känner mig tom i bollen.. Mööh.. Läser och läser, men som vanligt känns det som att jag inte kan nåt.. Dock känns det inte som jag bryr mig heller, vilket är ovanligt.. Jag brukar vara toknervös dagen innan, men nu känns det bara som jag vill få det gjort.. Vill typ gå och träna och göra massa andra saker istället för att plugga ikväll, vilket är ovanligt.. Men men, ska försöka läsa lite mer ikväll och sen hoppas på det bästa imorgon..

Satt i skolan imorse och pluggade lite med Marina.. Kändes då som om vi hade rätt bra koll på läget.. Diskuterade och gick igenom det mesta, och då kändes det bra.. Men men, nu känns det sämre.. =) Blev en promenad med Malin sen.. Var riktigt skönt att få komma ut lite.. Har varit skitäcligt väder idag, så jag behövde en liten spark i baken för att komma ut och få ltie frisk luft.. Sen blev det mathandling.. Ska försöka prova lite nya recept nu senare i veckan, så jag behövde lite ingredienser.. =)

Nu fryser jag, ska väl typ göra lite sit-ups lr nåt annat festligt innan jag slänger mig i duschen.. Sen ska det läsas lite igen, sen ätas mat, läsas lite till, kollas lite på tv, och sen läsas en gång till innan det är dags att sova.. Det är min festliga kvällsplanering =P

God morgon

Dagen före idag.. Hmm.. Känns inte riktigt så.. Känns som om tentan är jättelångt borta... Har eftermiddagstenta också, och det gör inte saken bättre.... Men men, om drygt 18 timmar, närmare 20, så är skiten över i alla fall.. Och då ska vi fira med mat och ett glas vin hemma hos Marina.. Wohoo =)



Tänk om man hade börjat plugga lite tidigare... Eller haft motivation att plugga under jul och nyår... Men men, nu hade jag inte det, delvis för att den här kursen är så tråååkig, och för att tentan är så luddig så man itne riktigt visste vad man skulle plugga på.. Nej, nu ska jag sluta gräva ner mig, ska plugga hela dagen idag också, och sen kan jag inte göra mycket mer.. =)

Dags för frulle nu, och sen ska jag möta upp Marina i skolan.. Är bara ensiffriga minusgrader ute idag, yey! Börjar bli lite trött på den extrema kylan.. Snön har jag absolut inget emot, jag älskar snö! Men det räcker vä att ha typ -5 grader.. -15-20 är väl lite väl att ta i.. =)

Jaja, nu är mannagrynsgröten klar, så nu ska det ätas..

Ännu en dag närmare..

Ska bli så jäkla skönt när den här tentan är över! Om jag klarar den här tentan ska jag belöna mig med en tatuering.. Vill göra en på foten, och får jag G ska det bokas tid..! Det är jag värd =) Funderade på om jag var värd min matta också, bara för att jag gör tentan, vare sig jag klarar den eller inte.. Men jag vet inte, den är ju inte så billig som sagt.. Det får nog övervägas lite mer.. =P

Har suttit i skolan och pluggat idag mellan 10 och 17, vilket är en eeeevighet för att vara jag! Min hjärna är typ överhettad.. Men jag fick en del gjort i alla fall, och det är ju tacksamt efter all den tid vi lagt ner idag.. Imorgon blir det till att gå till skolan en sväng igen, men det blir inte en lika lång dag imorgon.. Går till skolan och sitter där fram till lunch, och sen blir det hemgång för att plugga lite mer.. Men då är jag förhoppningsvis klar med alla mind-maps, så då är det "bara" att repetera och läsa läsa läsa!

Har suttit hela kvällen och letat nyttiga recept på nätet också.. Orkade inte göra nån vettig mat ikväll, så det blev prinskorv och pasta.. Fick lite ångest då, så jag var tvungen att börja jaga nya recept.. =) Har hittat en hel del, så nu ska jag bara gå och handla ingredienser och prova mig igenom några recept.. Får bli efter tentan dock, för innan dess har jag inte tid att handla, och inte att laga mat heller.. Som sagt, efter tentan ska jag försöka skaffa mig ett liv.. =)

Nu ska jag förgylla mina mind-maps med lite färg, och sen ska jag nog krypa ner i sängen.. Festlig ost!

Hur kan kroppen..

..producera så fruktansvärt mycket snoooor??? Jag fattar inte hur det går till.. Ska man behöva snyta sig en gång var femte minut typ? Näsan kommer ju trilla av... Inte okej säger jag bara! Om det inte vore för allt snor så skulle jag ju vara frisk ju... Kom igen!

Var ute och gick imorse.. Var tvungen att se om det skulle hjälpa mig att komma igång.. Jag har sovit typ 10 timmar per natt dom senaste nätterna, och ändå är jag dödstrött! Tror det beror på att jag inte har kunnat träna på länge, så jag skulle testa det imorse.. Var riktigt uppfriskande med en morgonpromenad i -17 grader.. Ångan från min andedräkt satte sig som is på mina ögonfransar.. Smart.. =) Nu har jag duschat och ätit frukost, och ska snart bege mig av till skolan för att tentaplugga.. Wohoo! Måste vara effektiv idag känner jag, så jag kan ägna morgondagen åt att repetera allt och försöka bli smart..

Jaja, nu måste jag göra mig klar, så inte Jossan behöver vänta på mig så länge i skolan.. =)

Festlig söndag..

Karin sov här inatt, så vi hade en mysmorgon imorse.. Låg kvar och drog oss i sängen och glodde på tv typ.. Mysigt =) Sen var det upp och käka frukost och göra sig iordning för att hinna med en snabbis på stan innan det var dags för dagens allvar.. Blev lite shopping idag.. Jag kunde inte låta bli.. =) Men det blev billiga saker iaf, så det var ju bra det =)



Det här blev det idag.. Två typ farfarströjor från Gina.. En grå och en brun.. Är stolt över mig själv att jag köpte två saker, varav ingen utav dom var svart eller vit, wohoo =) Sämre gick det med färgerna på Vila, men det blev fina saker därifrån också.. Blev ett svart armband, som faktiskt passade mina klena handleder, och den svart och vit-randiga tröjan =)

Jaja, efter min lilla shopping-spree var det dags för att gå till Marina för att plugga.. Kändes som jag fick en del gjort idag, men jag har fortfarande en lååång väg att gå till ett G på den här tentan.. Mööh! Men jag hoppas att jag ska känna mig lite mer red efter två dagars pluggande till.. Ska träffa upp Marina och Jossan i skolan imorgon och försöka vara duktig hela dagen.. Fan, på tal om det borde jag göra matlåda... Eller jag behöver bara koka bulgur, men jag måste ändå resa på mig och fixa grejer.. Jajaaaa, jag ska leta upp lite energi..

Hoppas det är nåt bra på tv sen ikväll så jag kan roa mig med nåt.. Vore festlig ost.. Men först måste jag fixa matlådan, och sen kan jag varva ner och ladda för morgondages plugg.. Wohoo..

Myslördag

Sitter hemma hos mig med Marina och Karin och lördagsmyser... Har jobbat hela dagen, och behövde verkligen lite sällskap för att hålla mig igång ikväll.. Håller på och tvättar också, så jag måste ju stanna hemma.. Meen, har jag tur hinner jag få all tvätt tvättad, och det vore toppen!!

Nej, jag har inte tid med det här egentligen, jag måste ta hand om mina gäster ochv ara lite social nu.. Tjoho!

Shopping

Det drar lite i shoppingnerverna nu känner jag.. Jag vill shoppa!! Har hittat en matta och ett halsband som jag verkligen vill ha!! Hittade dom i min Elle-tidning som låg och skräpade här hemma...



Den skulle passa så braaaa i min hall.. Ha-begär, jajjemän! Dock är det inte den billigaste mattan jag har skådat under min livstid, men fan.. Allt är inte billigt här i livet.. Dags att börja spara nu, så kanske man kan önska sig den i julklapp nästa jul, när man har insett att sparandet gick åt pipan..... =P

Har hittat ett halsband som jag vill ha också.. Hittade det också i Elle-tidningen, och tänkte att jag skulle kolla upp om det fanns nån i Västerås som sålde det märket... Och när jag var in och skulle korta min klocka så såg jag det, preciiis det halsbandet jag ville ha! Hittar dock ingen bild på det, men det är ett långt silverhalsband med en stjärna.. Låter rätt simpelt, men det var så himla fint!

Jaja, vet inte om planerna för nästa helg är så positiva för min sparplan, men jag behöver nåt att se fram emot! Nu ska jag sova tror jag.. Jobbet kallar imorgon.. God natt!

Let's Dance..

På riktigt.. Vad är det för stolpskott dom har hittat som deltagare i år?? What?? Och vad har Jessica Almenäs på sig egentligen? En potatissäck med ett gammalt julklappssnöre runt midjan? Nån måtta får det väl vara.. My goood!

Nej, nu ska jag sluta klaga och glo på programet istället.. Ska även äta godis, även fast jag inte är sugen, bara för att det hör till.. Jag gillar mitt tänk ikväll.. Go Jossan Go!

Tur att vi slapp det här..

Fast i lift i kylan

Publicerat 2010-01-07 12:30

IdrePlötsligt stannade korgliftarna i Idre fjäll. Åkarna uppe i korgarna satt fast i en och en halv timme i iskylan medan personalen arbetade med att fira ner dem.

Fy satan vad kallt säger jag bara!! Kul att sitta fast i en stolslift i 1½ timme!! Och kul att det var -24 grader den dagen också.. My goooosh!! Fan jag hade fått panik jag.. Jaja, tur att vi slapp det iaf =)

Nu har jag slutat plugga för ikväll.. Orkar inte mer.. Är det fredag så är det.. Jag måste äta lite nu jag, är hungrig som tusan.. Kul att det bara är sugiga program på tv nu också.. Vad ska jag ta mig till?! Kan inte One Tree Hill, Gossip Girl och Grey's Anatomy sätta igång snart igen?? Det vore festlig ost det..

Jaja, mat var det  sagt... Mööh...


Fredag it is

Känns inte riktigt så dock.. Har liksom inte fått tillbaka någon tidsuppfattning sen semestern än.. Är fortfarande helt dagvill.. Men men, det är sånt som händer... =)

Sanna kom ju hit igår kväll.. Gick och mötte henne vid tåget, och ångrade mig halvvägs typ.. Fy satan vad kallt det var ute igår.. My gooood! Men jag överlevde =) Efter lite skitsnack och genomgång av semestern, så somnade vi till slut.. Sängen var extremt skön imorse sen.. Var inte alls taggad på att kliva upp och gå ut i -16graders kyla.. Inte okej.. Speciellt inte för att gå till skolan på ett seminarium som kändes helt meningslöst.. Men men, starka och tappra som vi är begav vi oss dit iaf.. Överlevde seminariet, och nu är den där jäklans uppgiften inlämnad.. Känns mycket bra.. Nu är det bara tentan kvar.. Bara och bara... men men..

Gick till Cornetto Bar efter seminariet för att käka lunch och plugga lite.. Kändes faktiskt som att det lossnade lite inför tentan måste jag säga.. Fattade lite mer av saker och ting, så vi får väl se hur det här slutar nu.. Ska försöka engagera mig lite till ikväll och skriva lite mind-maps, och sen ska jag ha myskväll med Let's Dance.. =)

Överväger om det ska bli en liten minisemester nästa helg också.. Vore jäkligt skoj, men jag måste kolla över ekonomin innan jag bestämmer mig.. Frågan är ju om man ska ha is i magen och vänta ut sista-minuten biljetter.. Hmm, tåls att funderas på... Nu äre plugg som gäller!

Grease på svenska..

Det kan väl inte vara annat än dåligt... Stör mig på reklamen som går på tv nu.. Grease på svenska, svensk text på alla klassiska låtar, och Sanna och Danne istället för Sandy och Danny.. Nej tack säger jag.. Jag älskar Grease, men då ska det vara på engelska, med originalnamn och originaltexter på grejerna... Så det så!

Var bara tvungen att få ur mig det... Jag efterlyser engelska musikaler i Sverige.. Inge kul att gå på musikal här hemma, i alla fall inte så länge originalet är amerikanskt... Inte okej!

Den första dagen som kan...

...definieras som okej, sen jag kom hem.. Har inte kännt mig fullt lika nere idag.. Hade en period imorse, som vanligt, men sen kom jag igång lite.. Har till och med packat upp mina väskor idag.. Och diskat.. Det är mer än jag har gjort sen jag kom hem.. Fick lite energi av att få reda p åatt jag får sällskap ikväll =) Sanna kommer hit och sover här inatt =) Då blev jag tvungen att göra lite fint i lägenheten i alla fall, så hon känner sig välkommen =P

Gjorde den där satans seminarieuppgiften i förmiddags.. Det tog sin lilla tid, men nu har jag 1½ sida i alla fall.. Inte för att man kan hitta en gnutta vettigt i mitt arbete, men det är inte det viktigaste.. Huvudsaken är att jag har ett papper att lämna in imorgon, och det har jag.. Wohoo! Sen gick jag ner på stan en sväng för att försöka bli av med mitt lördagspass på jobbet, byta mitt träningslinne jag fick i julklapp, och korta min klocka.. Det enda jag lyckades med var att krota klockan.. Får bita ihop och jobba på lördag, och jag får gråta krokodiltårar över att jag inte får mitt fina linne.. Skit ocksåååååå!!!!

Nu har jag ätit och sitter och glor på tv.. Fick lite mer plugg gjort i eftermiddag också, så nu ska jag sitta och glo på tv resten av kvällen, för det är jag värd... Typ.. Känns bättre iaf om jag intalar mig att jag är värd det =)

En dag till..

Klarade den här dagen också.. Skönt att man får sova snart igen bara.. Hoppas jag får sova lite bättre än igår natt, för den var inge vidare.. Fick nån hostattack där mitt i natten, men var så trött så jag inte visste att det var jag som hostade typ, fast jag blev sur på att jag inte kunde sova.. Hmm.. Smart? Nej nej...

Jobbet gick rätt bra idag.. Bra när folk glömmer sina plockgodispåsar i kassan.. Det ger lite extra energi såna här dagar, och idag har jag behövt all energi jag kan få.. Verkar inte kunna bli av med min lördagstid heller, vilket suger... Måste försöka prata med chefen imorgon och se om jag kan bli av med den.. Dom timmarna skulle verkligen behövas till plugget.. Men men.. Som vanligt är det jag som satt mig själv i skiten.. Det är så jäkla trist, för då kan man inte skylla på nån annan... Möööh!

Imorgon blire plugg och fix.. Hoppas det är lite mindre kallt imorgon, för jag måste ut på stan en snabbis.. Inge vidare att vara ute i -20, så det kan väl räcka med -15 iaf.. =P Mååååste, måste, måste plugga imorgon också.. Måste göra den meningslösa, svindryga, ofattbara seminarieuppgiften imorgon.. Jaja, morgondagens problem.. Nu ska jag kolla på film från sängen, och sen sooova..´

Tjing!


That's me



Hatar att det inte går att lägga upp dom officiella videorna.. Men men, låten är ju den samma iaf, alltid nåt.. Kände att den här låten var lite jag.. Bad boys har nåt speciellt.. Inte bra inte bra..

Fortfarande segt att gå upp ur sängen på morgonen.. Jag förstår inte vad problemet är.. Vill helst bara dra täcket över huvudet och aldrig behöva gå upp.. Orkar inte ta tag i nånting.. Vill bara fly.. Skulle vilja åka hem till Limpan och bara umgås med henne.. Kolla på film och snacka skit och inte behöva bry mig om nåt...

Jaja, ska väl försöka ta mig samman och ge mig av till jobbet nu.. Wohoo..

Igång med allt..

Var till plugget imorse och fick äntligen den där jäkla redovisningen avklarad..  Har känt mig helt konstig i huvudet idag.. Är som att jag är i en liten bubbla typ, helt förvirrad och seg.. Skulle ju iväg till jobbet direkt efter skolan också, men jobbet gick faktiskt bättre än vad jag trodde.. Gick inte så snabbt idag kan jag ju säga, men det gick framåt i alla fall.. Fruktansvärt skönt att vara hemma nu dock.. Kunde fått jobba på Pluttan inatt också, men jag var smart nog att tacka nej.. Mår ju inte direkt hundra, och så ska jag jobba hela dagen på Ica imorgon också, så jag kan nog behöva sova inatt om jag ska palla..

Ska nog ta min lilla bubbla och krypa ner i sängen redan nu faktiskt.. Glo lite på tv från sängläge, och sen sova.. Måste försöka byta bort min lördagstid imorgon också, för jag inser att jag lär behöva den dagen till tentaplugg.. Gaah!! Jaja, det ordnar sig.. Ingen har väl dött av en omtenta heller, men det skulle ju onekligen suga..

God natt!

...

Var inte alls kul att gå upp imorse.. Snoozade in i det sista.. Var så fruktansvärt trött.. Mööh.. Och tanken på att dagen kommer gå i ett till 19 ikväll gjorde det inte lättare att gå upp.. Varför gör man så dumma val ibland för? Och varför behöver man pengar till allt?? Skulle jag inte behöva pengar skulle jag inte behöva jobba, och då skulle jag ha en massa ledig tid.. Fan vad skönt det vore.. Men så är ju tyvärr inte fallet.. Utan pengar kommer man inte långt...

Är kallt som fan ute nu också.. Lagom taggad på att gå utanför dörren nu...



Så här såg det ut imorse... Är det normalt eller?? Det är lika kallt ute som det är varmt inne.. Inte okej...

Jaja, nu lär jag gå till skolan.. Ska få den här nedrans redovisningen avklarad idag.. Sen måste jag skynda mig hem och försöka hinna äta nåt, och sen ge mig av till jobbet.. Wihoo!

Klarade dag 1

Inte blivit mycket plugg gjort idag.. Gosh, var ska jag hitta motivationen? Måste se till att plugga med brudarna, annars kommer det inte bli mycket gjort.. Jajaa, har jag fått i min lite mat, och sitter och tuggar på peppisar, och inser att det för tusan är hög tid att gå och krypa till kojs.. Sömn är bra mot förkylningar juu, så jag ska jobba hårt på det.. Ska ju upp till skolan imorgon, så jag kan behöva lite energi.. Insåg dock att jag borde duscha innan jag går och lägger mig, för annars kommer jag vara tvungen att göra det imorgon innan skolan.. Vet inte var som är bäst.. Är ju typ pest eller kolera, så det är bara att välja.. Ska glo klart på dokumentären på femma också.. Handlar om pensionärer typ som håller på med bodybuilding.. Fan inte ens unga bodybuilders är snygga.. Tänk er då en 85-årig gammal seging?

Jag och Limpan har försökt göra upp lite framtidsplaner idag också.. Vi får se vart dom tar oss, men det vore kul om dom tog oss nånstans iaf.. Det här räcker nu känner jag...

Ett paket..

Marina och Jossan kom hit i förmiddags och vi gick igenom redovisningen.. Har insett att den här kursen är typ tråkigast i hela världen, och att redovisningen och seminariet är typ meningslösa, men men.. Vi lär ju göra det ändå, annars blir det inge vidare.. Vi gick igenom det vi ska säga typ, och sen fick det vara nog med det.. Blev lite hungriga efter ett tag, så vi gick ner till Cornetto Bar för att käka lunch och diskutera seminariefrågorna lite.. Förstår fortfarande itne vitsen med seminariefrågorna, men jag har iaf kommit igång i tänket lite.. Orkar dock inte göra nåt ikväll.. Nu blir det nog till att kolla igenom redovisningen en gång till, och sen ska jag nog kolla på film.. Jag är helt kollaps typ..

Har dock varit och hämtat mig klocka idag i alla fall.. Den är superfin.. =)



Som vanligt är ju min mobilkamera ingen höjdare, men den är fin i alla fall =)



Dock är ju inte jag direkt känd för att ha så grova handleder, så klockan måste kortas en del.. En heeeel del... Får gå till nån urmakare nånstans och fixa det imorgon, för nu när jag väl har fått hem den vill jag ju kunna använda de.. =)

Jaja, nu ska jag väl käka lite pepparkakor och gå igenom redovisningen kanske.. Framför tv:n... Jajjemän!

Slängd in i verkligheten

Har sovit riktigt dåligt inatt.. Känns fan som jag har snor i heeeeela hjärnan typ.. Inte fräscht, inte bra, och speciellt inte okej! Men men, jag får väl försöka ta den här förkylningen som en man höll jag på att säga, men nej, så ska vi inte ha det.. Karlar tror ju att dom ska dö så fort dom får en liten förkylning, och så kan jag inte ha det.. Jag får helt enkelt se till att ta den här förkylningen som en riktigt power-woman! Och det är inte en valmöjlighet.. Jag har massor att göra i skolan, så jag har inte tid att ligga hemma.. Så sjuk är jag inte heller iofs, så det är väl bra..

Måste försöka ta mig iväg och hämta upp ett paket idag också.. Min klocka har nog kommit =D Jag var inte hemma när det kom dock, och så lämnades den in på postens företagscenter, och inte nere på Ica, så jag måste väl försöka leta upp vart det ligger och pallra mig dit.. Jag vill ha min klocka! =)

Nej, nu måste jag äta frukost och lägga näsan i böckerna med detsamma.. Jossan och Marina kommer hit om en timme typ, och så ska vi gå igenom redovisningen.. Kul att ha en halvtimmes redovisning imorgon när jag typ inte kan prata utan att hosta.. Men som sagt, jag tar det som en power-woman.. Jag gillart!

Hemma i Vässan

Har haft en helt underbar vecka i Idre.. Träffat en massa supergulliga människor och fått ett massa nya minnen.. Har varit ett äventyr, men oj så skoj det har varit =) Har blivit lite förkyld på kuppen, men det var det lätt värt.. Var sjukt trist att åka hem idag dock.. Bara jag som är i Vässan ju, alla andra är söderut.. Men men, en vacker dag får jag väl kanske vara med på en reunion igen =)







Orkar inte lägga upp fler bilder nu, men jag kommer sakna allihopa! Måste åka ner och hälsa på Sanna och Tobban i Göteborg om inte alltför länge.. Den skitan sviker ju oss Västeråsare för att plugga i Göteborg den här terminen.. Men då får jag helt enkelt lyfta på röven och hälsa på henne där istället =)

Var dock inge vidare att komma hem idag kan jag lova.. Man brukar ju alltid längta hem lite när ma nvarit borta länge, även om man haft en bra resa, men idag var det bara jobbigt.. Kändes sjukt jobbigt att komma hem idag, och det känns fortfarande inge vidare.. Skolstressen är ett faktum, och det känns bara allmänt jobbigt att vara hemma.. Hoppas att det går över snart när man kommer in i vardagen igen, för det här är inte skoj.. Pallar inte ens packa upp.. Får ta det nån annan dag.. Vill egentligen bara gå och lägga mig, så det får nog bli en tidig kväll ikväll.. Måste bara ta mig till affären och köpa lite frukost och mat typ, men det bär emot att göra nåt.. Men jag får samla mina sista krafter och ta mig ut, annars blir det inte kul imorgon bitti..

Jaja, hoppas morgondagen blir en bättre dag.. Ligger fler bilder ute på fejjan också från våran festliga och galna vecka i Idre.. Kommer nog ut några filmer förr eller senare också..

Nytt år, nya möjligheter:)

Gårdagen var riktigt skoj måste sägas.. Började lite segt, med tanke på att det var utgång både på after skin och på kvällen i onsdags.. Blev lite skidåkning dock, men det var så fruktansvärt kallt så vi stod inte ut så länge.. Var typ varmaste dan, bara -10, men det blåste så in i bängen, så det var inge vidare.. Men men.. Mathandlingen hamnade på brudarnas lott, så vi gav oss iväg och fixade det.. Blev fläskfilé, klyftpotatis och massa olika såser.. Slog på stort med lite sallad också, vilket var hur gott som helst! Har inte blivit mycket av det i veckan.. Vi har iofs käkat rätt bra i veckan ändå måste jag säga.. I alla fall i jämförelse med grabbarna som överkonsumerat fryspizzor hela veckan typB-) Blev matlagning och pampering när vi kom hem sen.. Vi var så snygga så, allihopa:) Får lägga upp bilder när jag kommer hem.. Blev middag och sällskapsspel sen.. Spelade Med andra ord, vilket är ett sjukt skoj spel:) Sen blev det fullt ös här hemma.. Dans och skönsång och röj:) Har precis duschat nu och ska väl ta och käka lite mat, sen blir det veckans sista utgång ikväll tror jag allt:) Har inget gratis internet längre, så nu blir det inga uppdateringar förrän jag kommer hem.. Nu blir jag snålB-) Men den som väntar på nåt gott:-P Nej, nu är det mat!

RSS 2.0