SOMMARLOV!

Ja jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det här.. Imorgon när jag vaknar kan jag göra precis vad jag vill! Jag ska göra alla annat än att öppna ett pluggbok, och jag kommer inte behöva ha ångest för att jag gör andra saker än att plugga! Vad hände liksom? Hur ska jag spendera mina timmar nu? =D I-lands problem, haha.. Jag klagar inte, jag ventilerar lite bara.. =)

Hade hets imorse! Marina kom hit och tvättade dock, och höll mig på mattan ett tag.. Var tur det, för annars hade jag inte vetat vart jag skulle göra av mig själv.. Gaah, hatar tiden preciiis innan tentan, då man typ får black-out och tror att man inte kan ett skit.. Kändes rätt bra till slut dock, så jag ska nog överleva..

Efter tentan var det dock dags att fira in sommarlovet! Jag, Sanna, Sanna, Jossan och Marina köpte lite mat och gick hem till mig och käkade mat och drack vin. Blev tårta på det, och sen en heeeel del skitsnack, tills alla insåg hur trötta dom faktiskt var, och det var dags att avsluta denna omvälvande dag.. =)

Satte mig vid tv:n för att varva ner lite och ta in alla dåliga skämt som har dragits ikväll.. =) Är dock bara skit på tv, så egentligen skulle jag lika gärna kunna lägga mig i sängen och sova lite.. Men men... Ska till sis imorgon och träffa lilla Hugo.. Ser fram emot det.. Ska nog ta en tripp till solariet först.. Systersonen måste ju få se sin moster från hennes bästa sida liksom... =P

Tentaplugg och tillhörande ångest

Plugg plugg plugg plugg.. Den härliga vardagen för en student =) Men men, nu har jag slutat för kvällen.. Blir repetition på det mesta imorgon, för mig själv, och med hjälp av Marina.. Sen får det bära eller brista på tentan sen.. Men jag blickar framåt, efter tentan är det sommarlov!!! =D

I lördags var det dock allt annat är plugg på gång i min lya.. Lr lite plugg pågick, men inte för min del.. Jag jobbade på förmiddagen, och då passade Limpan på att plugga lite.. Och sen var det kalas som stog på schemat.. Sanna kom hit och vi korkade upp =) Efter ett tag kom Marina också, och sen var det igång.. Blev allt från matskeds-shotar till aerobics-dans, så det var full rulle.. Skoj var det! Hade kunnat pluta bättre, men det är smällar man får ta..

      

Linn har barhäng, och Sanna har Carola-fläkt-syndromet eller nåt =D

     
Marina är på topp, och så är hela gänget samlat

Var full rulle hela kvällen, och fler bilder hamnar nog på fejjan.. Linn och Marina hade några slags gymnastiska övningar på golvet som självklart förevigades =P

Moster Josefina

Jajjemän, inatt blev jag moster till en liten Hugo =) Allt hade gått bra och lilla nyblivna familjen var glada =)

Det är väl det största som har hänt mig på senaste. Jag menar, plugg, jobb och skola kan väl inte direkt mäta sig med Hugos intåg =)

Sitter och kollar på dåliga tv-program nu i väntan på att min kära Limpa ska komma hit och umgås med mig ikväll.. Ska jobba imorgon också, så det blir en lugn kväll dock.. Men lite myspys har ingen dött av =) Borde plugga egentligen, men jag har varit så sjukt trött sen jag kom hem från jobbet, så det får skjutas upp lite... Jaja, jag har nog tid så det räcker ändå.. Får ta mig tid på ett eller annat sätt =)

Tjing

En helg i glädjens tecken =)

Jajjemän, en helg med full fart och festligheter =) Åkte till Limpan i fredags efter skolan för att fira lite födelsedag.. Var ju hennes tur att bli ett år äldre då =P Blev middag och vin och Mose Backe och grejer på kvällen innan vi stupade i säng. Lördagen började i sakta mak, men efter ett tag fick vi i alla fall arslet ur och jag, Linn, Linus och Eva åkte till Thun's för lite shopping. Blev dock inte mycket shoppat för fröknarna Bylin och Blomquist, men det var trevligt ändå =) Blev fika när vi kom hem sen, och sen bar det av hem till Sandy för min del. Där blev det käk och och dusch och tillpiffning för att sen ge sig på vinet igen. Blev fullt ös hemma hos Sandy sen som vanligt med det där gänget =) Efter en förfest med allt vad det innebär, bar det av ner till Joars.. Kära Limpan pallrade sig ju också till Enköping på kvällen, så det blev ju en tokfestlig kväll =)

Efter att alla samlat sig och hittat hem på söndagen blev det bakismat på Natti i solen. Tog en glassväng ner på torget sen och hängde där, innan det blev dags för rugby. Wohoo, EM och grejer, viiilken festlig tillställning =) Men men, vi kollade faktiskt hela matchen, vilken bragd! Gick en sväng förbi L&L på väg hem till Sandy för att sen avsluta kvällen på Örtagatan. Fick skjuts hem av K också, snäll som han är, eftersom en annan hade vissa problem =) Efter en dusch bar det av rätt ner i sängen, trött som man var =P

Har varit i skolan idag jag, i en timme, sen gav vi upp.. Föreläsaren var katastrofal, och det orkades inte med idag. Blev lite plugg hemma istället, och nu sitter jag och glor på Färjan.. Vilket toppenprogram det är... Eller är det verkligen det? Godissugen som aldrig förr också, men oooorka gå till Ica! Vad ska jag ta mig till??? Gaah!

Mitt i veckan och full rulle

Plugg plugg plugg och plugg! Hej och hå vad skönt det ska bli när tentan är över.. Om man nu slipper omtentor vill säga, men det är ett senare problem =) Idag har jag varit väldigt effektiv, har gått i ett idag. Gick upp tidigt imorse för att hinna göra lite instuderingsfrågor inför psykologitentan, och sen var det dags att träffa Sanna, Marina och René i skolan för att skriva en uppgift.. Gick väl rätt bra.. Blev mycket skratt och skitsnack, men lite vettigt fick vi allt ner på pränt =) Efter det var det dags för föreläsning för min och Sannas del.. Rätt intressant dock måste jag säga, så det gick rätt bra. Blev fler instuderingsfrågor sen när jag kom hem, och sen blev det middag och manhandling..

Btw har jag just konstaterat att bananer ger ifrån sg sjukt mycket smak på saker och ring i dess omgivning. Tyckte att jag var värd lite kvällsfika efter dagen idag, och skulle käka sockerkaka..Hade en bit sockerkaka liggandes i en påse på kylskåpet, bredvid en banan. Tyckte dock att sockerkakan smakade lite annorlunda när jag började tugga i mig den, och insåg efter ett tag att den smakade banan!! Bananen nuddade inte ens påsen på kylskåpet! Herregud... =)

Om ni undrade så var det där dagens iakttagelse.. Jajjemän.

Kollar på Room Service nu, och sen är det dags för Grey's Anatomy.. Blir dock inget Fråga Olle ikväll, för en annan ska ju upp i ottan imorgon och jobba. Onsdagar är en hejdundrandes tv-kväll! =D

Födelsedag!

Jajjemän! Grattis till mig idag då =) Har varit en väldigt bra födelsedags faktiskt.. Och en rätt bra helg med för den delen. Fredagen var väldigt lugn dock.. Förberedde födelsedagen med lite mathandling och tårtförberedelser igår, och var sen lite duktig och pluggade ett tag. Sen kom mormor och mamma på besök, vilket var trevligt =) Åkte med dom sen, via Enköping för att lämna av mormor, och sen hem till päronen. Blev grillat och smaskens mat där, och rabarberpaj på det, så jag klagade inte. Åkte sen in till Enköping och hängde lite med Myran och Sandy, vilket var festlig ost =) Sen var det ju dags att åka hem och få lite sömn innan den stora dagen =)

Mami och papi kom och väckte mig imorse med skönsång och paket =) Vad mer kan man önska liksom? Sen blev det en lugn och skön förmiddag hemma hos dom. Efter lunch var det dock dags för mig och mami att bege oss till Västerås och fixa inför familjebjudningen. Fixades smörgåstårtor och vanlig tårta och allt möjligt. Hade så sjukt mycket mat när vi var klara, men eftersom brorsan kom på besök gjorde ju inte det så mycket =P Sis och Peppe och pappa kom också, så nu har vi provat på att vara en heel del folk i min lägenhet, och alla överlevde =)

  



Äckligt va? Kan ni förstå att jag är mätt? =)


Sitter nu och försöker smälta maten lite, innan Marina kommer hit på besök. Hon måste ju komma och äta slut på smörgåstårtorna, för annars får jag äta det dag och natt i en veckas tid =P

Jaja, så var det med det. Ett år äldre, och inte ett spår klokare!

Helg igen

Min vecka har bestått av plugg, jobb, skola, plugg och lite mer plugg.. Gaah! Känns illa att ha tentaångest 3 veckor innan tentan ska äga rum.. Men men, det får mig att hålla igång med plugget, så man får väl se det från den ljusa sidan.. =)

Fredag idag då.. Haft en heldagsföreläsning i Eskilstuna idag.. Det pratades om hjärnan, hur den är uppbyggd och hur den funkar typ.. Intressant, men sjuuukt invecklat.. Hoppas det inte komer så mycket av det där på tentat sen.. =) Ösregnar i Västerås nu också... Vad hände liksom? Förlåt Sanna, jag vet att det är mitt fel.. Jag råkade döda en spindel som var på väg ner i min lunch idag, så jaaa.. Jag är väl kanske lite skyldig.. Men men, vad skulle jag göra??

Imorgon är det späckat schema.. Ska förhoppningsvis yoga lite (beroende på hur min kära träningsvärk utvecklar sig under natten), sen ska det förberedas grejer till smörgåstårtorna som ska fixas på söndag, sen ska det handlas födelsedagspresenter och sen ska jag hem till mami och papi.. Ska förhoppningsvis en sväng till Petra imorgon också.. Passa på när jag är lite närmare.. =) Sen ska jag bli omhändertagen av päronen imorgon kväll tänkte jag.. Få lite mat och så typ, vilket alltid är välkommet...

Jaja, tänkte slänga mig i sängen nu, men kom just på att grannen precis var här och lånade min vinöppnare, och sa att han skulle komma tillbaka med den snart.. Palla ha gått och lagt sig när han kommer och ringer på dörren.. Jaja, jag för väl överväga lite för- och nackdelar här med mitt dilemma, så får vi se hur det hela slutar.. =)

Over and out


Det var den valborg det

Men det var allt en lyckad sådan.. =) Dagen började dock väääldigt tidigt för lilla mig. Skulle ju ta bussen 7.40 för att träffa Limpan i Uppsala.. Så det var bara att gå upp med tuppen och ge sig iväg.. Fullpackad med filtar, picnic-grejer, dricka och en heeeel del annat gav jag mig av. Lämpade av lite skit hemma hos Johan innan promenade mot Ekonomikumparken började. Solen stekte och humöret var på topp. Jag och Limpan skulle just sätta oss till ro på gräset bland en miljard andra människor, när vi plötsligt blir överfallna! Av Anna Hansson!! Gaah! Har inte sett människan på typ 7 år, och så är hon där, på samma lilla gräsplätt som oss! Var sjukt skoj iaf.. =) Satt i solen och käkade och snackade skit hela dagen. Begav oss till slut hem till Johan igen för att ladda om inför kvällen.. Vet inte riktigt vad som hände med kvällen sen.. Vi satt nog hemma hos Johan rätt länge.. Jag och Limpan hade konsert och grejer, och Karin förevigade våran konsert med att filma.. Toksnyggt =D Men men, slutade efter många vändor på Bmb med en annan Johan, vilket var lite utav en katastrof, haha =) inge folk och dålig musik, men men, vi hade liite skoj ett tag iaf.. =P Slutade kvällen med att bli utlåsta av Johan nr.1, vilket dock ordnade upp sig till slut.. =P

Har inte hänt mycket sen dess.. Återhämtade mig i fredags, jobbade i lördags, och pluggade i söndags.. Har varit i skolan idag också, så nu är det tillbaka till verkligheten.. Borde plugga nu också, men dom ringde från jobbet, och det sitter långt inne att säga nej till jobb.. Plugget får jag ta tag i imorgon istället..... =)

Håller tummarna för att regnet håller uppe på väg till jobbet också.. Tungt annars.. Men men.. =P
Tjing!

RSS 2.0